Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze naruszone jeszcze jest i jak pęcherzyk rośnie to boli....
A potem po nerwach idzie, sama nie wiem....
W 13-14dc zazwyczaj pęcherzyk mam średnice 22-24mm a jajnik ma 30x18, wiec na chłopski rozum mysle ze moze "obcierać". -
Wlasnie przeczytałam ze bol nerek i ogolnie podbrzusza, jajnika jest spowodowany pojawianiem sie krwi podczas pękania pęcherzyka. Krew wycieka do jamy brzusznej i drażni rozne nerwy.
-
rah wrote:Wlasnie przeczytałam ze bol nerek i ogolnie podbrzusza, jajnika jest spowodowany pojawianiem sie krwi podczas pękania pęcherzyka. Krew wycieka do jamy brzusznej i drażni rozne nerwy.
-
Pamiętajmy że ból to sygnał od naszego organizmu że coś jest nie tak. Rah ja bym nawet podjechała Bielany na pewno jakiś gin jest. Powiedz ze jestes pi hsg i Cie boli a paracetamol nie pomógł. Ja takich objawów nie miałam jedynie na drugi dzień 37,6 stopni. Lojko mi powiedział abym wziela wlasnie paracetamol jeśli gorączka w ciągu 2 godzin nie spadnie od razu do szpitala poniewaz czasami organizm źle reaguje na kontrast. Ale mi przeszlo.
-
Hej Hej! Ja już po kawuni. Oglądałam wczoraj najpierw "Porodówkę - i co dalej" - historie po porodzie i się spłakałam jak bóbr, a potem w Przyjaciółkach jedna bohaterka chyba poroniła... i znów płakałam... jakaś wrażliwa jestem od dwóch dni...
Miłego piąteczku Kochane!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Czy któraś po hsg miała dolegliwości podczas owulacji?
Zawsze mnie troche pobolewa ale dzis to juz koszmar. Nie moge siedziec, stać, leżeć. Nakurwia mnie prawy jajnik juz 3 godziny,boli od tego nerka, drętwieje noga, mam dreszcze. Zjadlam 1 paracetamol. Nic nie pomogło. Boli gorzej. Rwie. Boli mnie juz twarz od krzewienia sie. A według prognoz owu miedzy piatkiem a niedziela dopiero...bedzie jeszcze gorzej???
Po HSG może być jakieś zapalenie, więc jeśli nadal dziś masz jakieś dolegliwości to zgłoś się do Łojko na oddział.
Iwka, rah lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja i od razu żegnam. Lece na zebranie. potem jakieś G szkolenie a na 11:20 idę do endokrynologa. . . Ciekawe co powie
Wczoraj prałam dywan bo jak meble z dużego wynieśliśmy to dywan nie wyglądał.
Kochane cudownego i spokojnego piąteczkumisia79 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
misia79 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam dzisiaj taki zapieprz w robocie ze nawet nie miałam kiedy zjeść a teraz zakupy i do garów. Jutro mam dalszą część urodzin męża 15 osób! Litości. Kaśka spokojnego weekendu
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Oj Rudziutka jak ja bym chciała iść na jakieś weselicho Ale w tym roku mieliśmy trzy wesela z tym że na dwóch byliśmy a na trzecim mąż tylko był w Kościele bo ja byłam w szpitalu
Iwka superowej imprezki Rudziutka korzystaj z obecności męża
Kasia rah i wszystkie dziewczynki udanego weekendu
Iwka jak tam u lekarze endo ?
Rudziutka7 lubi tę wiadomość