Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mkl wrote:Chciałabym spróbować na NFZ najpierw, słyszałam że w większości szpitali można to zrobić tylko trzeba się o to upomnieć bo szpitale nie chętnie się do tego przyznają, podobno za taki zabieg dostają mało kasy, napiszę maila do nfz żeby mi podali gdzie mogę to wykonać
-
misia79 wrote:Zawsze się przydadzą jakieś sałatki każdy lubi i chętnie po nie sięga hmm co by tu jeszcze zrobic ja zawsze jako zakąskę robię plastry szynki z wkładką tzn kupuje szynkę i wkładam do środka jajko ogórka paprykę zółty serek zawijam i na to nakładam majonez pycha wychodzą takie zawijasy ogólnie to dziś słabo myślę jak to po pracy jestem przed spankiem
edit: zabrzmiało jak bym Cie wyganiała ;( zostań!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 08:59
misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Kaśka najlepiej by było jak byś zmieniła od 1 stycznia wtedy byś miała pełny rok, ale oczywiście możemy od listopada :)u mnie będziesz miała swój segregatorek A jeśli się nie zdecydujesz mogę Ci podać 3 biura które osobiście znam i mają porządek w papierach.
My też mamy stomatologów, protetyków i nawet ginka! Ale choć jest dobrym lekarzem nigdy do niego na badanie nie pójdę!
MKL jak będziesz miała listę to dawaj!
Choć tez mi Łojko mówił, że inseminacja się sprawdza przy słabych żołnierzykach. A przy mojej endometriozie raczej chodzi o problemy przy zagnieżdżeniu zarodkaIwka lubi tę wiadomość
-
maila już wysłałam, czekam na odpowiedź Mam nadzieję, że będzie można taki zabieg przeprowadzić na NFZ.
Iwka- u mnie moje badania jak i męża są dobre, próbujemy już prawie 2 lata i nic, chcę spróbować inseminacji, bo nie chce czekać w nieskończoność. Brak przyczyny niepowodzenia jest gorszy niż wiedza dlaczego się nie udaje.Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Co i tu podkradasz klienta hehe
My też mamy stomatologów, protetyków i nawet ginka! Ale choć jest dobrym lekarzem nigdy do niego na badanie nie pójdę!
Rudziutka7 wrote:MKL jak będziesz miała listę to dawaj!
Choć tez mi Łojko mówił, że inseminacja się sprawdza przy słabych żołnierzykach. A przy mojej endometriozie raczej chodzi o problemy przy zagnieżdżeniu zarodkaRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
mkl wrote:maila już wysłałam, czekam na odpowiedź Mam nadzieję, że będzie można taki zabieg przeprowadzić na NFZ.
Iwka- u mnie moje badania jak i męża są dobre, próbujemy już prawie 2 lata i nic, chcę spróbować inseminacji, bo nie chce czekać w nieskończoność. Brak przyczyny niepowodzenia jest gorszy niż wiedza dlaczego się nie udaje.
My staramy się od grudnia 2010...teraz dojrzałam do ivf -
Rudziutka Iwka najlepiej jakbyście się zgraly w jednej firmie
Ja jestem od poczatku w Kancelarii Finansowej Zawadzcy na Szosie Chelminskiej sa aktualnie to juz ich trzecie miejsce za moich czasow ogolnie spoko tylko czasem ciezko sie dogadac z tymi dziewczynami bo teraz kazda jest od czegos innego a tak na serio to mam wrazenie ze robia swoje ale od siebie to juz nic.Iwka lubi tę wiadomość
-
Wkurzylam sie bo laska nie zaksiegowala mi polisy na auto bo chciala oryginal znaczy jego skan lub ksero to jej wyslslam co mam a ona ze cala umowe mi odpisala juz po 20 bo tu nie ma daty przelewu no rece mi opadly mogla od razu powiedziec ze chce kiedy zaplacilam wrrr przeslalam jej potwierdzenie przelewu i napisalam ze oryginal polisy ma wlasciciel auta czyli moja firma leasingowa a ja mam tylko potwierdzenie tej polisy i ze w przyszlym mcu bedzie mogla mi juz to zaksiegowac to jyz nie odpisala moze sie urazila. Nie wiem czy wszyscy tak mają ale u mnie oryginal jest w firmie leasingowej
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ej,zasada jest taka,że oryginały potrzebne są do vatu, a ta polisa nie jest ovatowana, wiec wystarczy, ze masz ksero pierwszej strony polisy z kwota składki. U nas stosujemy zasadę, że cała składka jest rozliczana proporcjonalnie do roku i nie potrzebna mi wiedza kiedy zapłacił klient. Choć mamy i takich co przynoszą nam wszystko, aż za dużo
Koleżanka z podstawówki tam pracuje. Te dziewczyny nie maja księgowego wykształcenia, wiec sorry...Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Wkurzylam sie bo laska nie zaksiegowala mi polisy na auto bo chciala oryginal znaczy jego skan lub ksero to jej wyslslam co mam a ona ze cala umowe mi odpisala juz po 20 bo tu nie ma daty przelewu no rece mi opadly mogla od razu powiedziec ze chce kiedy zaplacilam wrrr przeslalam jej potwierdzenie przelewu i napisalam ze oryginal polisy ma wlasciciel auta czyli moja firma leasingowa a ja mam tylko potwierdzenie tej polisy i ze w przyszlym mcu bedzie mogla mi juz to zaksiegowac to jyz nie odpisala moze sie urazila. Nie wiem czy wszyscy tak mają ale u mnie oryginal jest w firmie leasingowej
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Czy któraś po hsg miała dolegliwości podczas owulacji?
Zawsze mnie troche pobolewa ale dzis to juz koszmar. Nie moge siedziec, stać, leżeć. Nakurwia mnie prawy jajnik juz 3 godziny,boli od tego nerka, drętwieje noga, mam dreszcze. Zjadlam 1 paracetamol. Nic nie pomogło. Boli gorzej. Rwie. Boli mnie juz twarz od krzewienia sie. A według prognoz owu miedzy piatkiem a niedziela dopiero...bedzie jeszcze gorzej???Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:22