Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
toca81 wrote:Witam się i ja!
Rah musisz wierzyć że będzie dobrze.
Powiem wam że ja chyba wolę usłyszeć że coś tam jest nie tak niż dowiedzieć się że mam drożne i szukać dalej przyczyny. Przynajmniej można sie wtedy skupić na leczeniu i może szybciej bedą efekty
Ja już też coraz bliżej badania, ale jakoś spokojniej na razie podchodze. Widocznie tak miało być że sie na pażdziernik nie dostałam.
A dziś pogoda chyba odzwierciedla moj nastroj
Dokładnie rok temu zmarła moja mama a to ona była powierniczką moich problemów z zajściem.
Teraz gdyby nie Wy to nie miałabym z kim o tym porozmawiać.
Mam takie pytanie czy któraś z was robiła test na wrogość śluzu? Bo zastanawiam się czy tego nie zrobić.
Ja nie robiłam tego badania nigdy bo u mnie chyba jest dobrze skoro już raz zaszłam ale któraś dziewczyna na forum już o to pytała.Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Lewy jajowod niedrożny, prawy jajowód poszerzony w części dystalnej, pewnie początek wodniaka.
Iwka lubi tę wiadomość
-
hej hej ja też się witam z Wami w ten ponury dzień z kawusią ale z uśmiechem na twarzy. Mam raczej bezowulacyjny cykl więc tym razem nie czekam na objawy jak co miesiąc. Czasem zdarzają mi się takie cykle szczególnie jak mam jakiś nerw albo stres to już po cyklu. Ale trudno może uda się w listopadzie albo w grudniu I Wam też tego życzę buziaki
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:hej hej ja też się witam z Wami w ten ponury dzień z kawusią ale z uśmiechem na twarzy. Mam raczej bezowulacyjny cykl więc tym razem nie czekam na objawy jak co miesiąc. Czasem zdarzają mi się takie cykle szczególnie jak mam jakiś nerw albo stres to już po cyklu. Ale trudno może uda się w listopadzie albo w grudniu I Wam też tego życzę buziaki
-
misia79 wrote:Iwka jest dobrze początki zawsze są trudne ale dasz radę twarda babka z Ciebie buziak
Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Dzis chyba rozniose mojego kolegę po fachu masakra książę kurna jeden jeszcze jego pacjentów muszę ogarniać bo zamiast pracować gada i on jest wolny bo ma mniejsze doświadczenie, ja też nie od razu byłam mistrzynią wiertla i kleszczy ale nie zwalalam komuś na głowę ludzi wrrr
Iwka lubi tę wiadomość