Torunianki :)
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Kochane moje pamiętajcie każdy człowiek ma prawo do godnego leczenia, badań lekarskich, opieki medycznej tak jest w karcie pacjenta i każdy pacjent ma prawo poprosic o znieczulenie i personel nie ma prawa odmówic podania takiego znieczulenia o ile jest taka możliwośc. Mówi Wam osoba pracująca w służbie zdrowia. Jedynym przeciwwskazaniem do podaży leku p/bólowego jest poród siłami natury chociaż i tak niektórym dają na specjalne życzenie, choc nie wolno. Natomiast każda kobieta ma prawo poprosic o znieczulenie do założenia szwów po porodzie i u nas chyba w szpitalu każdej dają.rah wrote:U mnie chyba na twarzy było wymalowane, ze jestem dzielna ;p i tylko mówiły niee no chyba nie bedzie potrzeby podawać przeciwbólowego

Następnym razem sie postawie i poki nie dostanę to sie nie ruszę
 i bede udawała obolała i cierpiąca 
                                    Iwka lubi tę wiadomość
                                 - 

Ja mam tłustą cerę w wyniku odwodnienia teraz zaczęłam pic dużo wody i stan organizmu się poprawia. Też mam wągry muszę iśc do kosmetyczki kiedyś miałam oczyszczaną twarz ale dawno temu i już nie pamiętam.Iwka wrote:Super kocham rowerek
 A powiedzcie mi chodziłyście kiedyś na oczyszczanie twrzy? Ja ogólnie mam suchą cerę ale mam wągry i boję się że przyjdzie czas że ich nie okiełznam.
                                    Iwka lubi tę wiadomość
                                 - 

ale że jak ? Podczas porodu zero znieczulenia ? Może jednak adopcja ?misia79 wrote:Kochane moje pamiętajcie każdy człowiek ma prawo do godnego leczenia, badań lekarskich, opieki medycznej tak jest w karcie pacjenta i każdy pacjent ma prawo poprosic o znieczulenie i personel nie ma prawa odmówic podania takiego znieczulenia o ile jest taka możliwośc. Mówi Wam osoba pracująca w służbie zdrowia. Jedynym przeciwwskazaniem do podaży leku p/bólowego jest poród siłami natury chociaż i tak niektórym dają na specjalne życzenie, choc nie wolno. Natomiast każda kobieta ma prawo poprosic o znieczulenie do założenia szwów po porodzie i u nas chyba w szpitalu każdej dają.
                                    misia79 lubi tę wiadomość
                                 - 

Nie chciałam straszyć i zapomniałam że jeszcze misia czeka
 przepraszam. Bałam się że jak Wam opisze to stchórzycie i nie pójdziecie :* a wiem jakie to Ważne badanie na naszej drodze do bebika 
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:17
                                    misia79 lubi tę wiadomość
                                 - 

:* tak i w święta bedziecie się już chwalić rodzinie. Tego Tobie i nam wszystkim życzę:*misia79 wrote:Spoko Iwka może uda mi się uniknąc tego badania a jak będę musiała pójśc to bez znieczulenia nawet nie podchodzę

- 

Nie miał wesołej miny. Mam przyjsc w przyszły czwartek po wszystkich pacjentkach na dłuższa rozmowę.
Powiedział,ze wstępnie da mi chwile odpocząć ale nie widzi innego wyjścia niż laparo i nie wie w jakim stanie jest ten poszerzony. Moze byc do usunięcia. Zostanie do "aktywacji" ten niedrożny... - 

Kochana bądźmy dobrej myśli, niedrożnego UDROŻNIĄ !!! A drugiego NIE USUNĄ!!!rah wrote:Nie miał wesołej miny. Mam przyjsc w przyszły czwartek po wszystkich pacjentkach na dłuższa rozmowę.
Powiedział,ze wstępnie da mi chwile odpocząć ale nie widzi innego wyjścia niż laparo i nie wie w jakim stanie jest ten poszerzony. Moze byc do usunięcia. Zostanie do "aktywacji" ten niedrożny... - 

kochana i nie staraj się zrozumieć, bo odpowiedzi nie znajdziesz. Ja długo szukałam odpowiedzi i tylko straciłam czas i nadzieję a i tak jej nie znalazłam. Teraz masz inny cel, laparoskopia nie myśl że jest źle. Teraz mogę Ci tylko doradzić abyś przygotowała się do laparo. Brzuszki rób codziennie brzuszki, pomoże Ci to w szybszej rekonwalescencji po zabiegu. Dodatkowo są ziółka - zabij mnie ale nie pamiętam jak się nazywają, które pomagają w udrożnieniu. Dasz radę wierzę w Ciebie, chociaż wiem ze teraz jesteś zła na cały świat ja jestem pewna że wszystko się ułoży. Ważne że znacie wroga, niektórzy tego szczęścia nie mają. Całym serce jestem z Tobarah wrote:Taaaa....
Nie wierze...
Nie rozumiem....
Nie dociera..l
Byłam pewna, ze wszystko ok...
Skąd takie rzeczy sie biorą?
Za co?

rah lubi tę wiadomość

dzis dzien wariata mam