Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rah wrote:U mnie chyba na twarzy było wymalowane, ze jestem dzielna ;p i tylko mówiły niee no chyba nie bedzie potrzeby podawać przeciwbólowego
Następnym razem sie postawie i poki nie dostanę to sie nie ruszę i bede udawała obolała i cierpiącaIwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Super kocham rowerek A powiedzcie mi chodziłyście kiedyś na oczyszczanie twrzy? Ja ogólnie mam suchą cerę ale mam wągry i boję się że przyjdzie czas że ich nie okiełznam.
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Kochane moje pamiętajcie każdy człowiek ma prawo do godnego leczenia, badań lekarskich, opieki medycznej tak jest w karcie pacjenta i każdy pacjent ma prawo poprosic o znieczulenie i personel nie ma prawa odmówic podania takiego znieczulenia o ile jest taka możliwośc. Mówi Wam osoba pracująca w służbie zdrowia. Jedynym przeciwwskazaniem do podaży leku p/bólowego jest poród siłami natury chociaż i tak niektórym dają na specjalne życzenie, choc nie wolno. Natomiast każda kobieta ma prawo poprosic o znieczulenie do założenia szwów po porodzie i u nas chyba w szpitalu każdej dają.
misia79 lubi tę wiadomość
-
Nie chciałam straszyć i zapomniałam że jeszcze misia czeka przepraszam. Bałam się że jak Wam opisze to stchórzycie i nie pójdziecie :* a wiem jakie to Ważne badanie na naszej drodze do bebika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:17
misia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Spoko Iwka może uda mi się uniknąc tego badania a jak będę musiała pójśc to bez znieczulenia nawet nie podchodzę
-
Nie miał wesołej miny. Mam przyjsc w przyszły czwartek po wszystkich pacjentkach na dłuższa rozmowę.
Powiedział,ze wstępnie da mi chwile odpocząć ale nie widzi innego wyjścia niż laparo i nie wie w jakim stanie jest ten poszerzony. Moze byc do usunięcia. Zostanie do "aktywacji" ten niedrożny... -
rah wrote:Nie miał wesołej miny. Mam przyjsc w przyszły czwartek po wszystkich pacjentkach na dłuższa rozmowę.
Powiedział,ze wstępnie da mi chwile odpocząć ale nie widzi innego wyjścia niż laparo i nie wie w jakim stanie jest ten poszerzony. Moze byc do usunięcia. Zostanie do "aktywacji" ten niedrożny... -
rah wrote:Taaaa....
Nie wierze...
Nie rozumiem....
Nie dociera..l
Byłam pewna, ze wszystko ok...
Skąd takie rzeczy sie biorą?
Za co?rah lubi tę wiadomość