Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabinet ma na izolacyjnym, pierwsze drzwi po prawej jest na nich napisane ze to pokój lekarzy. Oczywiscie może sie zdarzyć ze mial dyżur w niedzielę i może go nie być, ale mi przez 1,5 roku sie nie zdarzyło
-
Witam się w niedzielny wieczór. Ale mam nadrabiania.
Już chyba wiem dlaczego tak bardzo bolał mnie brzuch. Moje pęcherzyki troszkę się rozrosły. Musiałam dziś dostać Pregnyl.
Co do reakcji na Sumamed, dr stwierdził, że najwyraźniej jestem uczulona na azytromycynę. Mam o tym pamiętać i już nigdy tego nie brać
Rah dobrze, że juz masz to za sobą Idę poczytać o szczegółach.misia79, rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane ja już w domku po wizycie u teściów oglądamy z mężusiem Masterszefa czy jak się to pisze potem popatrzę na Lekarzy i tak minie dzień. Jutro mamy oboje wolne tak rzadko się to zdarza w dni powszednie abyśmy mieli razem wolne właściwie tylko w urlop
Miłego wieczorkuIwka lubi tę wiadomość
-
Iwka super, gratulacje dla męża
Niestety ja przez to leczenie (chyba przez to) juz też + 4 kg ;/
Rah dobrze, że jeden sie teraz udrożnił i wyprostował, a resztę tak jak mówi Iwka pewnie dr Ł. naprawi czy ja dobrze przeczytałam, że nie miałaś znieczulenia - czy już mnie pamięć zawodzi?
Poza tym dzieki z dość szczegółowa relację przynajmniej będę wiedziała czego się w razie czego spodziewać.
A co do jutra to nie wiem czy zastaniesz dr, bo on dziś miał dyżur. Ale we wtorek na pewno będzie.
misia widzę, że oglądamy to samo
rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka juz wiem gdzie go szukać i wlasnie dlatego sie zastanawiam, bo wiem ze miał dzis dyżur. A Ty india skąd wiesz???
Iwka lubi tę wiadomość
-
Idia okaże sie czy sie udrożnił, ale tak mowil, ze chyba poszło i sie troche wyprostował. Zobaczymy jak beda wyniki.
A co do znieczulenia, to w ogole nie dają. Ewentualnie jakis lek przeciwbólowy jak paracetamol, no ale nie chciały dać. Powiedziały, ze ewentualnie jakby bardzo przy zakładaniu cewnika bolało, to wtedy dadzą. Ale wtedy juz tez nie chciały ;pIwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Idia okaże sie czy sie udrożnił, ale tak mowil, ze chyba poszło i sie troche wyprostował. Zobaczymy jak beda wyniki.
A co do znieczulenia, to w ogole nie dają. Ewentualnie jakis lek przeciwbólowy jak paracetamol, no ale nie chciały dać. Powiedziały, ze ewentualnie jakby bardzo przy zakładaniu cewnika bolało, to wtedy dadzą. Ale wtedy juz tez nie chciały ;p
Do licha mamy XXI wiekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 21:40
-
rah wrote:A ja pytałam dziewczyn z innych województw i żadna nie miała znieczulenia. Tylko cos w stylu paracetamol i nospa rozkurczowo..