Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rah wrote:Taaaa....
Nie wierze...
Nie rozumiem....
Nie dociera..l
Byłam pewna, ze wszystko ok...
Skąd takie rzeczy sie biorą?
Za co?
Poza tym nie długo rodzi koleżanka, która najpierw miała ciążę ektopową i musieli jej usunąć jajowód. 2 miechy później była w ciąży. Nic straconego!
Ściskamy Cię!Iwka, rah lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:witam torunianki
dziś ponuro trochę ale proszę o wasze uśmiechy może trochę to rozjaśni dzionek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 08:28
Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
ale mi się dzisiaj spało...obudzić się nie mogłam, gdyby nie praca bym pewnie spała do 11.
Dzisiaj nowy dzień i nowe nadzieje, znowu jakieś sny o ciąży miałam i śniło mi się że misia zaciążyła bo akurat księżyc był w odpowiedniej pozycji i misi przyniosło to szczęście !!! Kochana mam nadzieję że to proroczy senWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 08:32
Kaśka lubi tę wiadomość
-
dziękuje za uśmiechy widać że można liczyć na was dziewuchy
Iwka oby się sprawdziło i Misia z brzuszkiem była a potem prosimy o kolejne prorocze sny
zaraz mykam do pracy a też ledwo wyrabiam, dopadło mnie to przesilenie jesienne i w sobotę zmiana czasu nie lubię tegoIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:dziękuje za uśmiechy widać że można liczyć na was dziewuchy
Iwka oby się sprawdziło i Misia z brzuszkiem była a potem prosimy o kolejne prorocze sny
zaraz mykam do pracy a też ledwo wyrabiam, dopadło mnie to przesilenie jesienne i w sobotę zmiana czasu nie lubię tego
a na weekend znowu gości -
W niedzielę śpimy dłużej
Oby wróżka miała racjęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 09:37
Rudziutka7, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja!
Rah musisz wierzyć że będzie dobrze.
Powiem wam że ja chyba wolę usłyszeć że coś tam jest nie tak niż dowiedzieć się że mam drożne i szukać dalej przyczyny. Przynajmniej można sie wtedy skupić na leczeniu i może szybciej bedą efekty
Ja już też coraz bliżej badania, ale jakoś spokojniej na razie podchodze. Widocznie tak miało być że sie na pażdziernik nie dostałam.
A dziś pogoda chyba odzwierciedla moj nastroj
Dokładnie rok temu zmarła moja mama a to ona była powierniczką moich problemów z zajściem.
Teraz gdyby nie Wy to nie miałabym z kim o tym porozmawiać.
Mam takie pytanie czy któraś z was robiła test na wrogość śluzu? Bo zastanawiam się czy tego nie zrobić.rah, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się i ja
ale mi się dzisiaj spało...obudzić się nie mogłam, gdyby nie praca bym pewnie spała do 11.
Dzisiaj nowy dzień i nowe nadzieje, znowu jakieś sny o ciąży miałam i śniło mi się że misia zaciążyła bo akurat księżyc był w odpowiedniej pozycji i misi przyniosło to szczęście !!! Kochana mam nadzieję że to proroczy sen
Iwka już Cię kocham za ten sen jak ja bym chciała aby się spełnił Jak zajdę to Cię za niego uściskam i wycałuję bez względu na to która z nas pierwsza zaciążyIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:No ja mam przyjecie 13 listopada zabieg 14
Znowu bedzie stresik masakraIwka lubi tę wiadomość