Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:Wow, to fajnie Wyczytałam w necie, że przyszłą jesienią rusza
misia79 lubi tę wiadomość
-
Rudziutka dobrze pisze - już od miesiąca/dwóch można kupić produkty robione dla Auchan. Soki pomarańczowe, wszystkie ciuchy są z tych robionych dla Auchan (całkiem dobra jakość, nie takie badziewie jak w Realu).Wcześniej natomiast (chyba od czerwca/lipca) były różne wyprzedaże. Kupiłam wtedy porządne noże i patelnie, spodnie, leżak, suszarkę;p
Przez 3 tygodnie w Realu na Grudziądzkiej były w dziale z ciuchami pustki jak za prlu ;p Dlatego już dawno myślałam, że mienią na Auchan.
Dodatkowo inwentaryzacje trwają już chyba od 2 miesięcy. Zmieniają wszystkie Reale i tu chodzi właśnie o prawo do nazwy. Chyba 10 letni okres "abonamentu" jest, a odnowienie go jest bardzo drogie. Lepiej zarejestrować nową markę. Pamiętacie Lider Price? Przejęły go małe Tesco, a np. w warszawie przejął go Carrefour Express (te małe).Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Byłam dziś u Łojko, były tylko 3 osoby do niego, a trwało godzinami....jedna w ciąży, on się spóźnił...
Obejrzał wyniki i powiedział, że ma nadzieje, że za dużo już się mnie nie naogląda i że nie będę musiała mieć hsg ;p Bo mi dobrze z oczu patrzy, to nic tylko czekać aż krwawienie nie przyjdzie ;p
Miło
Ale obejrzeć wyniki to mógł beze mnieIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
No raczej można, ale pewnie miał na myśli, że się w najbliższych tygodniach nie zobaczymy - w sprawie problemów
Bo ogólnie powiedział, że po hsg też do niego podejść...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 14:12
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Za 5 dni kończy mi się abonament premium, a nie mam chwilowo na niego kasy Chyba dlatego tak często tu zaglądam, bo później będzie szaro i bez sensu ;p
Iwka lubi tę wiadomość
-
Wolę "upomnieć" i dać do myślenia, niż żeby jakaś szkoda się stała fasolince
Nawet dieta 2-3 tygodniowa zmienia działanie organizmu na co najmniej kilka tygodni, a co w naszym przypadku istotne - inaczej działają hormony.
Zawsze słyszałam, że jakakolwiek dieta jest niewskazana w całym okresie starań. No oczywiście oprócz przejścia na zdrową dietę, w której się je wszystko ale w odpowiednich proporcjach/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:29
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Biedaczysko....tulę, tulę!:**
Ale mam nadzieję, że teraz już będzie z górki i w week się nażresz jak mały smoczek;)Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Wolę "upomnieć" i dać do myślenia, niż żeby jakaś szkoda się stała fasolince
Nawet dieta 2-3 tygodniowa zmienia działanie organizmu na co najmniej kilka tygodni, a co w naszym przypadku istotne - inaczej działają hormony.
Zawsze słyszałam, że jakakolwiek dieta jest niewskazana w całym okresie starań. No oczywiście oprócz przejścia na zdrową dietę, w której się je wszystko ale w odpowiednich proporcjach/Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:a mi się skończył ale nie potrzebuję Mówiłam, że przedłużę jak będzie ciąża, a że nie ma to nie przedłużyłam ;(