Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas w tym cyklu seksy w 1,7,11, 14dc. Wątpię by cokolwiek z tego wyszło. Olalam wszystkie suple prócz Euthyrox i metformaxu.
Fajnie tak żyć bez spiny w sumie... ❤️
Niby owu miałam zwykle w 12 dc, w tym cyklu ból też na to wskazywał. A tu dziś 15 dc śluz meeeeega rozciagliwy. Nie wiem o co kaman.
Ból piersi minął. Nic nadzwyczajnego się nie dzieje.
Robię sporo nadgodzin w pracy w tym tyg, więc nie mam czasu o niczym myśleć. Marzę już o weekendzie 😍Koteczka82, Joan, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiorę od miesiąca acard i teraz jak dostałam @ to czegoś takiego nie miałam co godzinę zmieniam tampona dosłownie się leje i strasznie boli mnie prawy jajnik(jeden mam tylko jajnik) czy to normalne aż tak obfita @? Bo powiem że się wystraszyłam,miałyście może tak samo przy braniu acardu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ata114 wrote:Biorę od miesiąca acard i teraz jak dostałam @ to czegoś takiego nie miałam co godzinę zmieniam tampona dosłownie się leje i strasznie boli mnie prawy jajnik(jeden mam tylko jajnik) czy to normalne aż tak obfita @? Bo powiem że się wystraszyłam,miałyście może tak samo przy braniu acardu?
Miałam tak samo, ale dopiero na 3 dzień (gdzie już zwykle mniej obfity był. Tak się wystraszyłam, że od razu odstawiłam w tym dniu, na drugi dzień tylko połowę dnia tak było potem normalnie. Potem wróciłam do brania. Jak będę u gina to muszę się zapytać, jeżeli teraz się to powtórzy. Ja biorę 150. Tak kazał.
A bierzesz 75 czy 150 ? -
OdpuszczonaNona wrote:Ja na razie realizuje ten marzec po swojemu. Czyli badania i suple porobione więc marzec względny luz, koncentracja na czymś innym. Fryzjer, cięcie, kolor, plus webinary które dają mi power
Dieta, sport i zobaczymy.
Muszę uwierzyć że jestem gotowa na dziecko i ja i moje ciało i głowa.
Troche robię wizualizacji z bobasem w tle.
Możemy nasz wątek też nakierować na inne tematy?
Bardziej cis dla siebie. Przyjemności. Buty, ciuchy, spotkania z przyjaciółkami.
Piszcie jakie plany na weekend.
My jutro wieczorem wino I film, w sobotę na pizze z mężem i córą.
Jestem za!
My jutro idziemy na urodzinową imprezkę do koleżanki. W sobotę jestem sama więc skoczę do przyjaciółki, a w niedzielę przyjeżdżają do nas znajomi, będziemy grać w planszówki, wspólnie coś ugotujemy 😍
4 marca mam kosmetyczkę
5 marca fryzjer
6 marca prowadzę warsztaty w przedszkolu u synków
7-8 marca jestem w Olsztynie na studiach i tydzień zleci 😂OdpuszczonaNona, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Jak zajdziesz z tym żelem to daj znać 😄
My teraz drugi cykl na żelu jechaliśmy, zobaczymy czy będzie bobo 🙈
Ok, na forach gdzieś czytałam że akurat po tym żelu się udało, no ale wiadomo..albo po żelu, albo po czymś innym ale dam znać, ok 13 marcaUlaa, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Ata, może musisz brać co drugi dzień 75 lub odstawić w 1dc na tydzień.
Też tak mam teraz na dawce 150. Leje się że mnie ze przeciekły majty. -
nick nieaktualnyJoan wrote:Miałam tak samo, ale dopiero na 3 dzień (gdzie już zwykle mniej obfity był. Tak się wystraszyłam, że od razu odstawiłam w tym dniu, na drugi dzień tylko połowę dnia tak było potem normalnie. Potem wróciłam do brania. Jak będę u gina to muszę się zapytać, jeżeli teraz się to powtórzy. Ja biorę 150. Tak kazał.
A bierzesz 75 czy 150 ? -
nick nieaktualny
-
My z mezem dziś dla przyjemności poszliśmy na wspólny lunch, włoska pasta była mega.
Jutro mamy znów wspólny dzień wolny.
Trening dziś zaliczony💪
Myślę, że super sprawa na otworzenie się na coś nowego dziewczyny!
Nona
Jestem pod wrażeniem Twojej przemiany.
OdpuszczonaNona, Kitka_87, Lalia, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:https://zapodaj.net/8b1b59bb0b6a2.jpg.html
Pozytyw ?
Jak dla mnie jeszcze nie. Druga kreska musi być tak samo intensywna jak kontrolna albo i bardziej, a u Ciebie chyba jeszcze jaśniejsza. Ale już blisko więc najlepiej mozesz robić już dwa razy dziennie test zeby wyłapać Pik.