X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane 💛

Zbieram się i zbieram, żeby coś Wam poodpisywać ale wir wicia gniazda mi się włączył na maksa j robię w każdym kątku porządki dość spore 😅 całe szczęście, że człowiek rok temu się wprowadził, to mniej do ogarniania ma ale ile przez rok można nazbierać to głową mała 😄

🐛Siesiepy, bardzo smutno mi się czyta twoj post...ale ja wierzę, że coś jest po coś w naszym życiu. Dostałaś bardzo mocnego kopa w dupe w tych staraniach ale mam wielką nadzieję, że będziesz miała teraz z górki. Daj sobie czas na wszystko, częstuje dobrym zimnym winkiem i czekoladką 🍫🍷

🐛Cukruś ja polecam Cegielnie koło rynku, mają pyszne jedzonko a później na spacer do rynku 😊 intensywny dzień ale dacie radę. Co mąż planuje studiować?

🐛Bubu, ktoś pisał, że Ty w tej ciąży to się nastresujesz i też mam takie zdanie. Mam nadzieję, że krawienia przestaną płatać Ci figle i Cię stresować. A po prenatalnych będziesz w pełni mogła cieszyć się ciąża. No i czekam na wieści o płci bo chyba nie zablokowałaś opcji w NIFTY?😊🤭 Jaka lubisz czekoladę najbardziej?😁

🐛Angi czekam na Twoje fotki z remontów. Ten kolor jaogodowotruskawkowomalinowymus to gdzie będzie? Śliczny kolor widziałam 😄 Dużo Wam zostało? I trzymam kciuki za transfer Bejbe🤞🏻🤞🏻

🐛Emeczko, bardzo Cię przytulam. Liczę, że te trzecie podejście będzie te szczęśliwe 🍀 Jak się czujesz?

🐛Migotka kciuki za tego dinka 🦕 niech rośnie w siłę 💪

🐛Aśś czasami ta niewiedza i niepewność jest cholernie ciężka w życiu. Mam nadzieję, że dzisiaj Ci troszkę lepiej. My stawiając dom, tez miałam kryzys jak widziałam te dwa puste pokoje "z myślą o dzieciach" a każdy nowy cykl ciął mi skrzydła. Później z jednego zrobiłam gościnny a z drugiego typowa graciarnie 🙈 Realizuj swój plan a pamietaj, że pokój to tylko ściany. Ściskam mocno 😘

🐛Lipcowa cieszę się, że u Was z górki! Co tam u Panny Lili? Jak u Was dzionki wyglądają? 🤗

🐛Rozalla czy mogę już trzymać kciuki za cały procesik? 😊 Chciałam pyta czy zwolniłaś coś ale widzę, że remoncik wjechał 😄 Twój stary też taki wariat do pracy? Czy jednak ty jesteś tym mentorem?😁😁

🐛Co do zmiany pracy...dziewczyny czasami taka zmiana ma wielkie korzyści i plusy..ja jestem fakt typem człowieka co lubi pracować bez zmian w tym samym miejscu ale jak to mówią "do odważnych świąt nalezy". Bardzo się cieszę na Wasze zmiany. Oby owocowały nowymi lepszymi stanowiskami i super ludźmi w pracy 🍀

🐛Anka jak się czujesz dzisiaj?😘

🐛SandraH co u Ciebie?

🐛Pfry co słychać?

🐛RinTinTin też się coś nie odzywa, tylko dupke wozi w fajne miejsca 😁😁😁🤭

🐛Amunicjo kiedy jakas wizyta z dinkiem? Pracujesz ? 😁🦕

Jeżeli do kogoś się nie odniosłam, przepraszam bardzo🙂‍↕️

Zamowiłam sobie nowa narzutę na lozko, czy to już ten wiek, że człowieka cieszy nawet kawałek materiału? 😅

A tak na marginesie to miałam kontrolę z ZUSu 😜

Emka06, SandraH.97, Angi90 , RinTinTin lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy, wierzę, że w domu dojdziesz jakoś do siebie, chociaż już nic nigdy nie będzie takie samo ❤️‍🩹

Bubu, odpoczywaj ❤️ Trzymam kciuki za wyniki ✊🍀

Lipcowa, kaskader teraz ćwiczy sprawność zmieniając pieluchy i zapinając małe bodziaki? I bardzo dobrze 👏

Migotka 🤞❤️

Angi, trzymam kciuki za transfer i betę ✊ 8.08 to rocznica mojego ślubu 😉

Bambi, widać, że zmiana dodaje Ci skrzydeł 😍 Już dawno nie było czuć takiego powiewu świeżości i radości u Ciebie 🥹

Rozalka, oby plany awaryjne nie były potrzebne 🍀

Cukruś, super wycieczka Wam się kroi 😁

Amunicja, kiedy widzisz się z Hecą? Planujesz robić Nifty lub podobne badanie?

Marti, super, że tak Wam w miarę gładko leci 🥹 Oby tak zostało 🍀

Mart, gratuluję przespanych nocy i trochę zazdroszczę - u nas nadal pozostają w strefie odległych marzeń 🤡

Lipcowa, zawijam kawałek serniczka, póki Bąbel drzemie 🤤

rozalaa, Angi90 lubią tę wiadomość

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo

Choroba Gravesa-Basedova
  • Amunicja Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja
    Czy po wielkim sprzątaniu przychodzi czas na przemysłowe lepienie pierogów i pakowanie bigosu do słoików? 😉 I jak idzie kompletowanie wyprawki?
    Kontrola ZUSu- spoko, jak kontrola drogowa. Jeśli jest się fair i nie ma się nic za uszami, to „miłego dnia i szerokiej drogi” 🙂
    Ja pracuję, tylko rytm dobowy mi się przesunął. Jestem demonem produktywności w godzinach 4:00-17:00, a potem to szkoda gadać 🫣

Beezi
    Wizyta jutro. Któreś z NIPT zrobię na pewno i to w pierwszym rozsądnym terminie 🙂
    Doczytałam o poważnych planach- niech dobry duch budownictwa ma Was w swojej opiece 😉
    Jakieś plany wycieczkowe z Ignaśkiem?

🙋🏼‍♀️
    AMH 2,2
    regularne cykle, potwierdzone owulacje
    jajowody drożne
    hormony w 3 dc ✅
    krzywe glukozowa i insulinowa ✅
    histeroskopia, CD138 ✅
    TSH 1,05 (Euthyrox)

🙋🏻‍♂️
    teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
    pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
    fragmentacja ✅
    posiewy✅
    hormony ✅
    brak żpn

Po 22cs:
    02.2024 IVF 2x❄️
    I FET 22.05.2024👎🏻
    II FET 18.06.2024 ✨
    6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
    8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
    10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
    27dpt zarodek z bijącym ❤️
    niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕

02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukruś gratulacje dla męża :) ale numer, my tez jutro jedziemy do Wro :D jeśli chodzi o jedzenie to dla mnie bezkonkurencyjny jest Wokin. Ewentualnie mangomama, ale tam jest dość drogo ^^

Siesiepy tulę bardzo mocno. Z dwojga zlego to chyba trochę lepiej, że udało się uniknąć zabiegu…

KarolinaAnastazja kontrola z ZUSu 🙀 nieźle ^^ a tak z ciekawości - o jakiej porze i w jakim dniu tygodnia przyszli?

🙋‍♀️33 🙋‍♂️ 45

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)

25.04.25 - II
    TP 30.12.25 :D
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Cześć Kochane 💛

Zbieram się i zbieram, żeby coś Wam poodpisywać ale wir wicia gniazda mi się włączył na maksa j robię w każdym kątku porządki dość spore 😅 całe szczęście, że człowiek rok temu się wprowadził, to mniej do ogarniania ma ale ile przez rok można nazbierać to głową mała 😄

🐛Siesiepy, bardzo smutno mi się czyta twoj post...ale ja wierzę, że coś jest po coś w naszym życiu. Dostałaś bardzo mocnego kopa w dupe w tych staraniach ale mam wielką nadzieję, że będziesz miała teraz z górki. Daj sobie czas na wszystko, częstuje dobrym zimnym winkiem i czekoladką 🍫🍷

🐛Cukruś ja polecam Cegielnie koło rynku, mają pyszne jedzonko a później na spacer do rynku 😊 intensywny dzień ale dacie radę. Co mąż planuje studiować?

🐛Bubu, ktoś pisał, że Ty w tej ciąży to się nastresujesz i też mam takie zdanie. Mam nadzieję, że krawienia przestaną płatać Ci figle i Cię stresować. A po prenatalnych będziesz w pełni mogła cieszyć się ciąża. No i czekam na wieści o płci bo chyba nie zablokowałaś opcji w NIFTY?😊🤭 Jaka lubisz czekoladę najbardziej?😁

🐛Angi czekam na Twoje fotki z remontów. Ten kolor jaogodowotruskawkowomalinowymus to gdzie będzie? Śliczny kolor widziałam 😄 Dużo Wam zostało? I trzymam kciuki za transfer Bejbe🤞🏻🤞🏻

🐛Emeczko, bardzo Cię przytulam. Liczę, że te trzecie podejście będzie te szczęśliwe 🍀 Jak się czujesz?

🐛Aśś czasami ta niewiedza i niepewność jest cholernie ciężka w życiu. Mam nadzieję, że dzisiaj Ci troszkę lepiej. My stawiając dom, tez miałam kryzys jak widziałam te dwa puste pokoje "z myślą o dzieciach" a każdy nowy cykl ciął mi skrzydła. Później z jednego zrobiłam gościnny a z drugiego typowa graciarnie 🙈 Realizuj swój plan a pamietaj, że pokój to tylko ściany. Ściskam mocno 😘

🐛Lipcowa cieszę się, że u Was z górki! Co tam u Panny Lili? Jak u Was dzionki wyglądają? 🤗

🐛Rozalla czy mogę już trzymać kciuki za cały procesik? 😊 Chciałam pyta czy zwolniłaś coś ale widzę, że remoncik wjechał 😄 Twój stary też taki wariat do pracy? Czy jednak ty jesteś tym mentorem?😁😁

🐛Co do zmiany pracy...dziewczyny czasami taka zmiana ma wielkie korzyści i plusy..ja jestem fakt typem człowieka co lubi pracować bez zmian w tym samym miejscu ale jak to mówią "do odważnych świąt nalezy". Bardzo się cieszę na Wasze zmiany. Oby owocowały nowymi lepszymi stanowiskami i super ludźmi w pracy 🍀

🐛SandraH co u Ciebie?

🐛Pfry co słychać?

Zamowiłam sobie nowa narzutę na lozko, czy to już ten wiek, że człowieka cieszy nawet kawałek materiału? 😅

No nastresuję się ale najważniejsze, żeby z maluchem wszystko było ok 🥰 oczywiście, że nie zablokowalam opcji płci 😁 chcę już móc zwracać się osobowo do mojego Bombonka 😍 co do czekolady to w chwili obecnej nie mam w ogóle pociągu do czekolady 😁 tylko po badaniach zjadłam pączka, którym zresztą do tej pory mi się odbija 🤣

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
    age.png
  • Cukruś Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja mąż w kwietniu obronił inżyniera z elektrotechniki a teraz magisterkę będzie robił z energetyki lub kontynuował eletrotechnike zależy ktora uczelnie wybierze, bardziej mu zależy na Poznaniu bo tam energetyka jest 😊 ale i to i to mu się przyda jednakowo.

Dzięki za polecajki ❤️

✨️ IVF ✨️
    🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
    🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
    pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
    1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
    2 FET 09/06/2025
    7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀

Po 2,5 roku nasz cały świat ❤️

preg.png
  • SandraH.97 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Cześć Kochane 💛

🐛SandraH co u Ciebie?

🐛Pfry co słychać?

Aaaa my dzisiaj byliśmy w Angeliusie bo mąż miał zrobić to HLAC no i ja sobie powtórzyłam jeszcze AMH 😊 no i musieliśmy wypełnić dokumenty do programu bo jak byliśmy w czwartek to nikt nam nie powiedział, no ale już ogarnięte 😊 teraz zostaje czekać na miesiączkę ( ale i tak w połowie cyklu mam zacząć brać duphaston by wywołać ją na czas) no i zaczynamy 😊 cześć badań już mam, wirusowe wszystkie Oki, bioceneza pochwy też Oki, jeszcze tylko na wymazy czekam na chlamydie, ureoplazme i coś tam jeszcze 😊 mam nadzieję że nic nie wyjdzie 😅 także teraz czekamy...ale nie powiem trochę strach mnie dopada i jakoś to wszystko do mnie nie dociera 😅

Siesiepy dobrze, że ominęło Cię łyżeczkowanie...odpoczywaj i zadbajcie teraz o siebie ❤️

Angi90 lubi tę wiadomość

Ona👱‍♀️ 27 On🧔 28 Starania 👶 od 12.2021 2xCP, Krwotok i usu. jajo.
    wizyta u M.P.2024--> histero.,(adeno.)08.24--> 1 stym.--> 0 blasto.💔11.24-->2 stymu. ❤️ 5 zarodków, świ.tra. 5AA i 4 ❄️5DPT 12.8 6- 26.0 Prog.17.4 ng,7-46.5 9- 131,0 Prog. 23.0 ng11- 285.0 12- 412.0 14- 858.0Prog. 35.4 ng 16- 1758,0 p.ciążo.i żół.🥹21DPT 1.8 mm Orzeszka z❤️🥹6w6d CRL 1,11 cm❤️8w6d CRL 2.16 cm❤️11w6d I pren.-->5.57 cm,160❤️ Karyo Plus zdrowa córeczka 🥹15w5d Księżniczka z bijącym ❤️17w2d Pannicy😍🩷19w6d II prenatalne, 337 g 🐱😍 21w1d ślicznej kobietki ❤️24w2d 776 g Księżniczki ❤️24w6d echo serca Oki, 835 g 🐭28w2d 1470 g Królewny ❤️30w6d 3 prena. 1730g Słodziaka 😍 34tc 2820g Pannicy😊34tc6d odejście wód, 35 tc Poród SN 44cm i 2600g Szczęścia ❤️
    age.png
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prog dziś 10,20 ng/ml, Dr mówi, że dobry, 10 miał być minimum, a ja nie lubię być na minimum 😑

Brakuje mi doby 😵‍💫 Sama nie miałam czasu zaplanować sobie relaksu 🤪
    Zaplanowały go dla mnie Zosia z Basią 🥰
    I pomyślały o wszystkim!
    Zaraz zakładam słuchawki na uszy i odpalam świecę, kładę się w wannie, a na pysk nakładam maseczkę 🦒, jutro po powrocie zaklepuję kanapę i wcinam ciasteczka z 🍍🤤 A jakby tego było mało to działają już przy mnie Zosiowe talizmany🧚🏻‍♀️
    Ktoś poznaje tego Dinusia?😎
    IMG-20240730-211534.jpg
    Zośka! Dziękuję ❤️😁

Popisała o sobie, po relaksie będę nadrabiać Was 😘

Amunicja, Lola93, rozalaa, Beezi, Dara, agentka93, Mart768, migotka_, Lipcowa, Emka06, Pfry, Zosis lubią tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
    age.png
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi ja już dziś zaciskam kciuki 🤞🤞🤞

Angi90 lubi tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
  • Amunicja Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, jesteś cudowna ❤️

Angi90 , Zosis lubią tę wiadomość

🙋🏼‍♀️
    AMH 2,2
    regularne cykle, potwierdzone owulacje
    jajowody drożne
    hormony w 3 dc ✅
    krzywe glukozowa i insulinowa ✅
    histeroskopia, CD138 ✅
    TSH 1,05 (Euthyrox)

🙋🏻‍♂️
    teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
    pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
    fragmentacja ✅
    posiewy✅
    hormony ✅
    brak żpn

Po 22cs:
    02.2024 IVF 2x❄️
    I FET 22.05.2024👎🏻
    II FET 18.06.2024 ✨
    6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
    8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
    10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
    27dpt zarodek z bijącym ❤️
    niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕

02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi, zaciskam kciuki z całych sił ✊✊

Amunicja, czekam na wiadomości z wizyty ✊🍀

Migotka, jak się czujesz? Pfry, jak u Ciebie?

Siesiepku, mam nadzieję, że już jesteś spokojnie w domu i jesteście ze Starym dla siebie ❤️‍🩹

Sandra, to już niedługo 🤞🍀 Kiedy ma nadejść 🐒?

Angi, pytałaś o wyniki, czekam jeszcze na przeciwciała antykardiolipinowe, ale reszta jest w porządku. Więc czekam grzecznie do października i zobaczymy jakie wskazówki dostanę.

Amunicja, mamy zaplanowane jeszcze dwa urlopy w tym roku, więc powoli coś tam myślimy, we wrześniu Europa, a w grudniu może uda się świętować roczek Bąbla na jakiejś rajskiej plaży? 🤫 Za to na razie zwiedzamy bliższe okolice w przyczepce rowerowej, a za dwa tygodnie jedziemy w Beskid Żywiecki 😉 No nie ma to dziecko z nami lekko 🙈

Angi90 , Mart768, Lipcowa, Emka06, Zosis, Amunicja lubią tę wiadomość

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo

Choroba Gravesa-Basedova
  • Dara Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi, kciuki dla Ciebie. Zosia, super pomysł. Oby dinusiowe talizmany przyniosły szczęście.🥰

Migotka, jak się czujesz? Kciuki na pokładzie.🤞🤞🍀🍀

Pfry, mam nadzieje, ze IUI będzie zakończone sukcesem. 🍀🍀🤞🤞🍀🤞

Sandra, dobrze czytać, że i Wy już startujecie za chwilkę 🍀🍀🍀

Tak mi się chce spać, że już nie skomentuje wszystkiego. Ale przeczytałam i bardzo Was lubię i za każdą trzymam kciuki. Dobranoc ❤

Angi90 , Zosis lubią tę wiadomość

• BuBu90 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 04:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi całym serduszkiem z Tobą dzisiaj ❤️ niech się maluch mocno przytula do mamusi ❤️🍀

Angi90 lubi tę wiadomość

Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    age.png
  • Cukruś Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi o której transfer? Trzymam mocno kciuki ❤️❤️✊️✊️✊️✊️✊️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀✨️✨️✨️✨️✨️✨️

Angi90 lubi tę wiadomość

✨️ IVF ✨️
    🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
    🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
    pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
    1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
    2 FET 09/06/2025
    7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀

Po 2,5 roku nasz cały świat ❤️

preg.png
  • migotka_ Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi, piękny dzień by zajść w ciążę 🥰 trzymam kciuki ✊️🍀

Widziałam pytania o to jak się czuje.
    Dziękuję, czuję się dobrze 😊 Wczoraj popołudniu jak wstawałam z kanapy to mocno mnie zabolało z prawej strony, potem pobolewał brzuch delikatnie. Poza tym incydentem wszystko jest okej 😊

Angi90 , Beezi lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 27 🧔‍♂️ 34 🐈
    01.2023 starania 🍀
    04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
    Immunologia🚨

4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
    09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
    6❄️

1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️‍🩹
    2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️‍🩹
    3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
    4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)

💊immunosupresja
    5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
    5dpt ⏸️🥹

19.08.2025 (40+3) SN na świat przyszła Hania 🌸
    2900g i 50cm spełnionego marzenia ✨️🦕

age.png

Czeka 1❄️
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!☀️

Amunicja ,czekam na info co tam u Hecy🧐🤞🏼🤞🏼

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
    age.png
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migotka_ wrote:
    Angi, piękny dzień by zajść w ciążę 🥰 trzymam kciuki ✊️🍀

Widziałam pytania o to jak się czuje.
    Dziękuję, czuję się dobrze 😊 Wczoraj popołudniu jak wstawałam z kanapy to mocno mnie zabolało z prawej strony, potem pobolewał brzuch delikatnie. Poza tym incydentem wszystko jest okej 😊
    To proszę powolutku wstawać, a może to właśnie wtedy Twój kropuś się wgryzł 🤞🍀❤️ później też trzeba powoli wstawać bo jak się za szybko wstanie to łapie ból w więzadłach 🤪 proszę ładnie księżniczkować razem ze mną 🤪

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2024, 08:10

Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    age.png
  • Anka96 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina czuje sie całkiem dobrze rany troche bola ale też swędzą nieraz mocno wiec pewnie się goją 😊
    Dzisiaj miedzy 13-15 położna ma przyjść ściągnąć tak jakby obciąć tylko końcówki bo są to szwy rozpuszczalne ale wczoraj mi moja bratanica opowiadała ze niby tez miala i jak jej ściągali to też czuła takie szarpanie wiec ja się boje troche 😳🫣

Myslalam jak to z owulacja po laparoskopi ale raczej dupa bo mam 17 dc I nic się nie dzieje wiec nawet nwm kiedy ten cykl się skończy a 21 sierpnia mam kontrolę 🫠

Angi trzymam kciuki ✊️✊️

Angi90 lubi tę wiadomość

26CS (wcześniej 3,5 roku)

A. 👱‍♀️ 28 . A 🧔‍♂️ 30
    Brak owulacji - LUF ❌️
    Przewaga Estrogenowa ❌️
    Krótka Faza Lutealna ❌
    Insulinoopornośc ❌ glukoza 91 Insulina 17.1 HOMA 3.84 ❌️ (06.25)
    Hiperandrogenizm ❌
    Mthfr homo, Pai Hetero ❌
    KIR BX -Nieobecne ( 2DS3,2DS4 norm)
    AMH 2.14 (12.2022) -> 0.64 ❌️( 06.2024)--> 1.48 (03.25)🥳
    07.2024 Histerolaparoskopia-> Endometrioza I Stopnia ❌️ Jajowody Drożne ✅️
    💊 Glucophage XR 1500, Encorton 5 mg.

2026 IVF?
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka96 wrote:
    Karolina czuje sie całkiem dobrze rany troche bola ale też swędzą nieraz mocno wiec pewnie się goją 😊
    Dzisiaj miedzy 13-15 położna ma przyjść ściągnąć tak jakby obciąć tylko końcówki bo są to szwy rozpuszczalne ale wczoraj mi moja bratanica opowiadała ze niby tez miala i jak jej ściągali to też czuła takie szarpanie wiec ja się boje troche 😳🫣

Myslalam jak to z owulacja po laparoskopi ale raczej dupa bo mam 17 dc I nic się nie dzieje wiec nawet nwm kiedy ten cykl się skończy a 21 sierpnia mam kontrolę 🫠

Angi trzymam kciuki ✊️✊️
    To zależy jeszcze kto Ci to będzie robić, jak ktoś kto szarpie to będzie szarpanie a są takie pielęgniarki, że nawet nie czujesz ❤️

Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    age.png
  • Anka96 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BuBu90 wrote:
    To zależy jeszcze kto Ci to będzie robić, jak ktoś kto szarpie to będzie szarpanie a są takie pielęgniarki, że nawet nie czujesz ❤️
    Położna 😊 ale jak są rozpuszczalne to jak? Mam tylko na skierowaniu ze obcięcie końcówek 🙈

26CS (wcześniej 3,5 roku)

A. 👱‍♀️ 28 . A 🧔‍♂️ 30
    Brak owulacji - LUF ❌️
    Przewaga Estrogenowa ❌️
    Krótka Faza Lutealna ❌
    Insulinoopornośc ❌ glukoza 91 Insulina 17.1 HOMA 3.84 ❌️ (06.25)
    Hiperandrogenizm ❌
    Mthfr homo, Pai Hetero ❌
    KIR BX -Nieobecne ( 2DS3,2DS4 norm)
    AMH 2.14 (12.2022) -> 0.64 ❌️( 06.2024)--> 1.48 (03.25)🥳
    07.2024 Histerolaparoskopia-> Endometrioza I Stopnia ❌️ Jajowody Drożne ✅️
    💊 Glucophage XR 1500, Encorton 5 mg.

2026 IVF?
‹‹ 1091 1092 1093 1094 1095 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ