Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • Paula29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubu wszystkiego najlepszego ❤️ spełnienia marzeń!

Frutellko trzymam kciuki jutro 😊

Jadzia, dobra decyzja. U nas dużo takich przypadków. Obyś dołączyła do grona 🥰

Angi, zdrówka dla Teścia! A Zosia i Maja podesla wkrotce foteczki 😊

Siesiepy skoro już zowulowałaś, to niech się dzieje teraz ta IMPLEMENTACJA 😆 bawi mnie to słowo również. A co ten Stary się tak obraża? Za to że do kina go zabrałaś? No koniec świata. Męski foch jest często gorszy od babskiego 😅

Beezi a jakie leczenie masz w planach? Tabletki? Jod? Masz jakieś objawy takiego niskiego TSH? Hormony tarczycowe są ponad normą?

Migotko 29.11 brzmi super 😍 niech się spełnia wszystko co RinTinTin wyśniła 😊

Jo_ana faktycznie życie za granicą to wszystko komplikuje, tym bardziej że opowiadałaś jak tam u Was wygląda podejście klinik... Niezmiennie trzymam kciuki za Ciebie 🥺

Pfry a bierzesz doksycyklinę ? Mimo wszystko wydaje mi się że jeśli nie kładłaś się wczesniej niż 23 to odległość czasowa została zachowana.

Amunicja Ole są bardzo fajne, potwierdzam. 😁 Daj znać jakiego słusznego wyboru dokonał Stary 😊

Amunicja, BuBu90, Frutellka lubią tę wiadomość

• Emka06 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula29 wrote:
    Emka, Póki daje radę to nadrabiam, a jak będzie mniej czasu to się nie obrażajcie 😁 Nie spocznę póki nie zobaczę jaja przy każdym nicku 😉 albo dwóch 🥚🥚 (Może ktoś jest chętny na blizniakowy brzuszek) Jak tam w pracy? Jesteś już wdrożona ? Dalej pracujesz na takich obrotach? 😊gratulacje SSZ! Teraz chyba czeka Was ta przyjemniejsza część ? 😊 Masz jakiś termin do dr?
    W pracy bardzo dobrze, jestem zadowolona ze zmiany i dumna z siebie, że odważyłam się na ten krok. Myślę, że ogarniam już naprawdę dużo, zostałam też pochwalona przez swoją przełożoną, więc bardzo się cieszę 😊 Co do budowy to teraz chyba zrobimy sobie przerwę, żeby trochę podreperować budżet i ruszymy znowu na wiosnę, ale zobaczymy czy tyle wytrzymamy z nic nie robieniem 😅 W końcu przy SSZ pogoda nas już nie ogranicza 😁 Terminu do pani doktor nie mam, pójdziemy dopiero na wizytę kwalifikacyjną. Byliśmy w sobotę w klinice podpisać dokumenty związane z programem - regulamin, oświadczenia itd. Na wizytę pójdę na przełomie grudnia/stycznia, żeby po nowym roku ruszyć. Jeszcze nie wiem jak to ugryźć z tą umową na czas określony, ale nad tym będę myśleć później. Metoda małych kroczków - najpierw chcę wiedzieć czy i jakie zarodki uda nam się uzyskać 😊

Angi, trzymaj się w tym słodko-gorzkim czasie. Moją rodzinę ten rok też strasznie testuje i już marzę, by się skończył, a nowy niech będzie łaskawszy🙏 W ten weekend kolejny raz sobie uświadomiłam jak bardzo czasem nie doceniamy zwykłej, szarej, czasem nudnej rzeczywistości. Mój mąż mówi, że wiele złego w tym roku nas spotyka, ale póki co wszystko finalnie dobrze się kończyło i oby tak było i tym razem. I u nas, i u Was 😘

Początek starań o dziecko: 04/2022

3 x IUI ❌️

➡️ IVF✨️🙏🏻

„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.”
  • Niaha Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BuBu90 wrote:
    Dziękuję 🥰 my już w niedzielę świętowaliśmy moje urodziny, dzisiaj po prostu odpoczywam i cieszę się tym dniem bo w tym roku jest bardzo wyjątkowy 🥰

Wszystkiego najlepszego 🥰

BuBu90 lubi tę wiadomość

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Zosis Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubu, wszystkiego najlepszego 🥳

BuBu90 lubi tę wiadomość

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubu sto lat 🥳

👩 28
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
    🧔29
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅

1 IVF
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF 🔜
  • agentka93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amunicja a intuicja Ci nie podpowiada kto tam w środku siedzi :D? Ja się totalnie nagięłam w ciąży, bo moje typy przed byly zupełnie inne, a głos wewnętrzny mi podpowiadał ostatecznie wybrane imię i obserwując aktualnie to bardzo pasuje. Tym bardziej, że nikt nie był za na początku z otoczenia 🤪 Łącznie z mężem. Mimo że on też przecież super wybrał mnie (hehe) to jednak intuicja była po mojej stronie.
    Ja mam też mocno uniwersalne i ponadczasowe imię, obecnie nieco zakurzone, ale w moich rocznikach ścieliło się gęsto 😂

Zosia bierz te drogie schody- tak chciałam tylko dodać 😅 My też na etapie budowy i właśnie dopłacamy kupę kasy do okna tarasowego, może być chwilę krucho, ale ech…bez tego bym patrzyła na nie później i narzekała.

Nieustannie kciuki Dziewczyny 🍀❤️

Hashimoto, z.Sjögrena
    ANA3 dodatnie
    Pai homo 4G

10.2022- puste jajo 8tc.
    25.01- beta:80, prog: 31
    03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
    11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
    17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
    28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
    18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
    21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
    11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
    09.05- 284 gramy małej damy
    22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
    23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
    04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
    21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
    04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
    29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
    18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀

28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝
‹‹ 1320 1321 1322 1323 1324
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ