Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Bubu wszystkiego najlepszego ❤️ spełnienia marzeń!
Frutellko trzymam kciuki jutro 😊
Jadzia, dobra decyzja. U nas dużo takich przypadków. Obyś dołączyła do grona 🥰
Angi, zdrówka dla Teścia! A Zosia i Maja podesla wkrotce foteczki 😊
Siesiepy skoro już zowulowałaś, to niech się dzieje teraz ta IMPLEMENTACJA 😆 bawi mnie to słowo również. A co ten Stary się tak obraża? Za to że do kina go zabrałaś? No koniec świata. Męski foch jest często gorszy od babskiego 😅
Beezi a jakie leczenie masz w planach? Tabletki? Jod? Masz jakieś objawy takiego niskiego TSH? Hormony tarczycowe są ponad normą?
Migotko 29.11 brzmi super 😍 niech się spełnia wszystko co RinTinTin wyśniła 😊
Jo_ana faktycznie życie za granicą to wszystko komplikuje, tym bardziej że opowiadałaś jak tam u Was wygląda podejście klinik... Niezmiennie trzymam kciuki za Ciebie 🥺
Pfry a bierzesz doksycyklinę ? Mimo wszystko wydaje mi się że jeśli nie kładłaś się wczesniej niż 23 to odległość czasowa została zachowana.
Amunicja Ole są bardzo fajne, potwierdzam. 😁 Daj znać jakiego słusznego wyboru dokonał Stary 😊Amunicja, BuBu90, Frutellka lubią tę wiadomość
-
Paula29 wrote:Emka, Póki daje radę to nadrabiam, a jak będzie mniej czasu to się nie obrażajcie 😁 Nie spocznę póki nie zobaczę jaja przy każdym nicku 😉 albo dwóch 🥚🥚 (Może ktoś jest chętny na blizniakowy brzuszek) Jak tam w pracy? Jesteś już wdrożona ? Dalej pracujesz na takich obrotach? 😊gratulacje SSZ! Teraz chyba czeka Was ta przyjemniejsza część ? 😊 Masz jakiś termin do dr?
Angi, trzymaj się w tym słodko-gorzkim czasie. Moją rodzinę ten rok też strasznie testuje i już marzę, by się skończył, a nowy niech będzie łaskawszy🙏 W ten weekend kolejny raz sobie uświadomiłam jak bardzo czasem nie doceniamy zwykłej, szarej, czasem nudnej rzeczywistości. Mój mąż mówi, że wiele złego w tym roku nas spotyka, ale póki co wszystko finalnie dobrze się kończyło i oby tak było i tym razem. I u nas, i u Was 😘Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
BuBu90 wrote:Dziękuję 🥰 my już w niedzielę świętowaliśmy moje urodziny, dzisiaj po prostu odpoczywam i cieszę się tym dniem bo w tym roku jest bardzo wyjątkowy 🥰
Wszystkiego najlepszego 🥰BuBu90 lubi tę wiadomość
-
Amunicja a intuicja Ci nie podpowiada kto tam w środku siedzi ? Ja się totalnie nagięłam w ciąży, bo moje typy przed byly zupełnie inne, a głos wewnętrzny mi podpowiadał ostatecznie wybrane imię i obserwując aktualnie to bardzo pasuje. Tym bardziej, że nikt nie był za na początku z otoczenia 🤪 Łącznie z mężem. Mimo że on też przecież super wybrał mnie (hehe) to jednak intuicja była po mojej stronie.
Ja mam też mocno uniwersalne i ponadczasowe imię, obecnie nieco zakurzone, ale w moich rocznikach ścieliło się gęsto 😂
Zosia bierz te drogie schody- tak chciałam tylko dodać 😅 My też na etapie budowy i właśnie dopłacamy kupę kasy do okna tarasowego, może być chwilę krucho, ale ech…bez tego bym patrzyła na nie później i narzekała.
Nieustannie kciuki Dziewczyny 🍀❤️Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑