Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Białeczku piękny ten Twój wykres 😍
    Amunicja dobrze ze jesteś!!!
    Kil hmmm tez by mi sie zaświeciła czerwona lampka nie ukrywam... teraz to można gdybać czy by się przyznał jakbyś nie widziała? myslę że większość facetów to bardzo podbudowuje jak babki tak ich adorują... to prymitywne stworzenia sa 😂

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Białek kciuki za rozmowę 🤞❤️

moonflower lubi tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • Zosis Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja po weekendzie! :)
    U nas weekend intensywnie. W sobotę budowa, a wieczorem pojechaliśmy na koncert Poparzeni Kawą Trzy - trochę spontanicznie, ale byli niedaleko nas. Oczywiście, ja robiłam za kierowcę. 🚘 W niedzielę, jakżeby inaczej, też budowa. :D Ale zaskoczyli nas moi Rodzice odwiedzinami, więc zrobiliśmy, co mieliśmy zrobić i poszliśmy razem na obiad "na miasto". Wpadły drineczek do obiadu, a później i shociki z Tatą. 🍹 Później spacerek z Mężem. Także było bardzooo miło. Niby dużo nie wypiłam, ale dzisiaj jak rano wstałam to czułam się "na kacu" - ach, to życie po 30-stce. :D

Emka, fajnie, że u Was weekend też można zaliczyć do udanych. :) W końcu nam się też COŚ od życia należy.

Angi, jaki królik śliczny!

Moon, Bialeekk, Claire - wykresy macie bardzooo obiecujące. Trzymam niezmiennie kciuki. No ja coś czuję, że tutaj dinozaury zaczną powoli "wymierać".

Bialeekk, kciuki za rozmowę.

Amunicja, wróciłaś! :) I to w pełnej formie... :D Brakowało tu Ciebie! Mam nadzieję, że wyjazd możecie zaliczyć do udanych. :)

Kil, no co ten Twój K. znowu odwala?! Ja pamiętam poprzednie wojny jeszcze, a On co? Może faktycznie, tak jak Dziewczyny już pisały, trzeba wziąć sprawy w swoje ręce?

Paprota, my chyba w podobnym miejscu cyklu jesteśmy. Trzymam kciuki za stosunkowo owocne seksy. :)

Miłego poniedziałku, kochane! Na ile poniedziałek taki może być. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2023, 10:22

Emka06, Kil lubią tę wiadomość

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa, wszystkiego najpiękniejszego dla Was! 💒 Tony miłości, wspracia, wzajemnego zrozumienia i spełnienia wszystkich wspólnych marzeń ❤️ No i najważniejsze - świętowania kolejnej rocznicy już jako rodzice 🥰

Lipcowa lubi tę wiadomość

Początek starań o dziecko: 04/2022

3 x IUI ❌️

➡️ IVF✨️🙏🏻

„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.”
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis ja wystartowałam z nowym cyklem :)
    Jestem już 3 dzień w ciąży ;)
    Szybko mi te złości przechodzą jak już się 🦍 skończy i znowu można seksić w dowoli :)

Zazdroszczę koncertu my ostatnio mało spontanicznie z takimi wyjściami bo wszędzie musimy wziąć psa :) nie przeszkadza nam to jakiś bardzo ale już na koncert czy do kina to trzeba mu nianie organizować :)
    Psisyn tak bardzo nas kocha ze wyje jak wychodzimy ale tylko popołudniami i czasem (nie to nie typowy lek separacyjny. Tak testowaliśmy wszystkie sposoby i zabawki dla dużych psów i zajmuje mu to max godzinę )

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀

age.png
  • Pfry Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amunicja - masz dobre oko, faktycznie trochę zmieniłam stopkę. ☺️ Niemniej jednak jak dla mnie Mój Mąż miał zawsze super wyniki nasienia, to że morfologia % była dość niska to moim zdaniem nie był powód do zmartwień, bo ilościową miał w kosmos wysoką. Po prostu ma tak dużo plemników w nasieniu, że % prawidłowych może faktycznie wyglądał źle, ale ilościowo było ich dużo dużo powyżej normy. Jak dla mnie lekarze niepotrzebnie się do tego przyczepili 😅 niemniej jednak kazali stosować mu Fertilman 2 tabletki dziennie i jak widać morfologia bardzo ładnie podskoczyła. Cóż z tego - ciąży jak nie było tak nie ma. 😑

Mocno liczę na histeroskopię w piątek 🤞i inseminację w najbliższych miesiącach. Jeśli nie wyjdzie z tego nic - no to idziemy W KOŃCU do kliniki leczenia niepłodności i do immunologa, bo pomysły już się nam kończą, a ja psychicznie już nie wydalam tyłu miesięcy starań. Na Małopolskich Dniach Niepłodności udało nam się skonsultować bezpłatnie nasz przypadek z takim lekarzem z kliniki i faktycznie potwierdziła moje rozkminy, że warto iść w kierunku immunologii.

Już powoli nie mam ochoty na zbliżenia - w końcu brak seksu nie powoduje pozytywnego testu, więc odpada comiesięczny zawód z powodu bieli... Eh...

👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
    11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
    27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
    03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
    16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
    29.07 i 28.08 - IUI ❌
    15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳

Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅

Lecę na oparach... 🫠
    Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘
  • agentka93 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprota sory, że tak się wtrącę w wątek, ale jako naczelna psiara muszę 😁 Czy klatki kennelowej próbowaliście? U nas nic się nie sprawdzało, a klatka bardzo pomogła. Psiak ma teraz ograniczony teren, kojarzy ją z jedzonkiem i spi przez całą naszą nieobecność. A wcześniej była masakra 🙈

Paprota9418, rozalaa lubią tę wiadomość

Hashimoto, z.Sjögrena
    ANA3 dodatnie
    Pai homo 4G

10.2022- puste jajo 8tc.
    25.01- beta:80, prog: 31
    03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
    11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
    17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
    28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
    18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
    21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
    11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
    09.05- 284 gramy małej damy
    22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
    23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
    04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
    21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
    04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
    29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
    18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀

28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝
  • Zosis Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprota9418 wrote:
    Zosis ja wystartowałam z nowym cyklem :)
    Jestem już 3 dzień w ciąży ;)
    Szybko mi te złości przechodzą jak już się 🦍 skończy i znowu można seksić w dowoli :)

Zazdroszczę koncertu my ostatnio mało spontanicznie z takimi wyjściami bo wszędzie musimy wziąć psa :) nie przeszkadza nam to jakiś bardzo ale już na koncert czy do kina to trzeba mu nianie organizować :)
    Psisyn tak bardzo nas kocha ze wyje jak wychodzimy ale tylko popołudniami i czasem (nie to nie typowy lek separacyjny. Tak testowaliśmy wszystkie sposoby i zabawki dla dużych psów i zajmuje mu to max godzinę )

No to ja jestem w 5-tym dniu ciąży. :)
    Nasz psynek, na szczęście, pozwala nam na takie wyjścia. Musimy tylko zastawić drzwi krzesłem, bo drapie, jak sam zostaje wieczorem. Co ciekawe, tylko wieczorami tak ma, bo do pracy możemy normalnie wyjść i nawet wrócić późno, ale jak wychodzimy wieczorem to obrażony.

Pfry, ten Fertilman 2 tabletki dziennie to mieliście zalecenie od lekarza? Na ulotce jest, że 1 dziennie. 🤔 Dałaś mi teraz do myślenia. Może przed IUI też bym trochę podkręciła dawkę Mężowi. 🤔

Paprota9418 lubi tę wiadomość

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • Pfry Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis wrote:
    Pfry, ten Fertilman 2 tabletki dziennie to mieliście zalecenie od lekarza? Na ulotce jest, że 1 dziennie. 🤔 Dałaś mi teraz do myślenia. Może przed IUI też bym trochę podkręciła dawkę Mężowi. 🤔

Tak, w programie prokreacyjnym nam powiedzieli, żeby zwiększyć dawkę do 2 tabletek. Też się zdziwiłam, bo przecież na ulotce jest 1 tabletka. 🙃 Mąż ostatnio mi powiedział, że będzie brać z powrotem 1 i w sumie wzruszyłam ramionami, bo serio wyniki ma świetne, ale teraz jak mówisz o tym przygotowaniu do inseminacji - to chyba jednak po histeroskopii mu powiem, żeby wrócił na dawkę 2tabletki na dzień 🤔 zależy co mi powiedzą po badaniu.

Na razie stwierdzili u nas cudowną niepłodność idiopatyczna 🤢 no super yeah

03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
    29.07 i 28.08 - IUI ❌

Lecę na oparach... 🫠
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pfry wrote:
    Amunicja - masz dobre oko, faktycznie trochę zmieniłam stopkę. ☺️ Niemniej jednak jak dla mnie Mój Mąż miał zawsze super wyniki nasienia, to że morfologia % była dość niska to moim zdaniem nie był powód do zmartwień, bo ilościową miał w kosmos wysoką. Po prostu ma tak dużo plemników w nasieniu, że % prawidłowych może faktycznie wyglądał źle, ale ilościowo było ich dużo dużo powyżej normy. Jak dla mnie lekarze niepotrzebnie się do tego przyczepili 😅 niemniej jednak kazali stosować mu Fertilman 2 tabletki dziennie i jak widać morfologia bardzo ładnie podskoczyła. Cóż z tego - ciąży jak nie było tak nie ma. 😑

Mocno liczę na histeroskopię w piątek 🤞i inseminację w najbliższych miesiącach. Jeśli nie wyjdzie z tego nic - no to idziemy W KOŃCU do kliniki leczenia niepłodności i do immunologa, bo pomysły już się nam kończą, a ja psychicznie już nie wydalam tyłu miesięcy starań. Na Małopolskich Dniach Niepłodności udało nam się skonsultować bezpłatnie nasz przypadek z takim lekarzem z kliniki i faktycznie potwierdziła moje rozkminy, że warto iść w kierunku immunologii.

Już powoli nie mam ochoty na zbliżenia - w końcu brak seksu nie powoduje pozytywnego testu, więc odpada comiesięczny zawód z powodu bieli... Eh...
    To ja, to ja mam takie oko! 😅 Co do wyników nasienia to rozumiem, bo dla mnie morfologia 3% to też nie jest powód do zmartwień przy takiej ilości plemników, ale jakby nie było, taka poprawa zawsze cieszy 😊 Psychiczne zmęczenie też rozumiem. Dla mnie klinika będzie właśnie zdjęciem ciężaru starań z moich barków. Jesteśmy w tym razem z mężem, ale to ja szukam, czytam i rozkminiam, więc chcę teraz oddać się w ręce specjalisty. Zaczynam już trzymać kciuki za Twoją histeroskopię🤞🏻🍀

3 x IUI ❌️

➡️ IVF✨️🙏🏻

„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.”
  • Amunicja Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pfry ten sokoli wzrok to Emka!
    Macie świetną poprawę morfologii, moje marzenie. Chociaż mi też trudno uwierzyć żeby przy niemal 300 mln plemników 1% to było za mało (tak jest u nas) i obawiam się, że mamy jakiegoś konia trojańskiego poza tą morfologią.
    Trzymam kciuki za piątek 🤞🏻

🙋🏼‍♀️
    AMH 2,2
    regularne cykle, potwierdzone owulacje
    jajowody drożne
    hormony w 3 dc ✅
    krzywe glukozowa i insulinowa ✅
    histeroskopia, CD138 ✅
    TSH 1,05 (Euthyrox)

🙋🏻‍♂️
    teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
    pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
    fragmentacja ✅
    posiewy✅
    hormony ✅
    brak żpn

Po 22cs:
    02.2024 IVF 2x❄️
    I FET 22.05.2024👎🏻
    II FET 18.06.2024 ✨
    6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
    8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
    10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
    27dpt zarodek z bijącym ❤️
    niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕

preg.png
  • Kil Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis wrote:
    Witam się i ja po weekendzie! :)
    U nas weekend intensywnie. W sobotę budowa, a wieczorem pojechaliśmy na koncert Poparzeni Kawą Trzy - trochę spontanicznie, ale byli niedaleko nas. Oczywiście, ja robiłam za kierowcę. 🚘 W niedzielę, jakżeby inaczej, też budowa. :D Ale zaskoczyli nas moi Rodzice odwiedzinami, więc zrobiliśmy, co mieliśmy zrobić i poszliśmy razem na obiad "na miasto". Wpadły drineczek do obiadu, a później i shociki z Tatą. 🍹 Później spacerek z Mężem. Także było bardzooo miło. Niby dużo nie wypiłam, ale dzisiaj jak rano wstałam to czułam się "na kacu" - ach, to życie po 30-stce. :D

Emka, fajnie, że u Was weekend też można zaliczyć do udanych. :) W końcu nam się też COŚ od życia należy.

Angi, jaki królik śliczny!

Moon, Bialeekk, Claire - wykresy macie bardzooo obiecujące. Trzymam niezmiennie kciuki. No ja coś czuję, że tutaj dinozaury zaczną powoli "wymierać".

Bialeekk, kciuki za rozmowę.

Amunicja, wróciłaś! :) I to w pełnej formie... :D Brakowało tu Ciebie! Mam nadzieję, że wyjazd możecie zaliczyć do udanych. :)

Kil, no co ten Twój K. znowu odwala?! Ja pamiętam poprzednie wojny jeszcze, a On co? Może faktycznie, tak jak Dziewczyny już pisały, trzeba wziąć sprawy w swoje ręce?

Paprota, my chyba w podobnym miejscu cyklu jesteśmy. Trzymam kciuki za stosunkowo owocne seksy. :)

Miłego poniedziałku, kochane! Na ile poniedziałek taki może być. :)

Ooo fajne ich koncerty są xD Byłam kiedyś xD No właśnie jakiś nienormalny ten mój... a potem się czepia mnie, że ja się czepiam... A jak teraz byłam znowu na sekretariacie i kierownik informatyków przychodził rano na kawę codziennie to się czepiał xD - bo na sekretariacie mamy ekspres do kawy xD nie wyrabiam... =)

A i @Siesiepy - jakaś ty urocza w tej ciąży fotograficznej jesteś <3<3<3

Ona: 35
    On: 32

16.01.2024 - 13 dpo - ⏸️🫶
    17.01.2024 - beta-HCG: 189 mlU/ml, Prog 26,1 ng/ml
    19.01.2024 - beta-HCG: 565 mlU/ml, Prog 21,7 ng/ml <3
    01.02.2024 - 0,42 cm mikro człowieczka <3 6t1d
    22.02.2024 - 2,4 cm Miśka <3 9w1d
    18.03.2024 - prenatalne Łódź
    21.03.2024 - kolejna wizyta

preg.png
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis wrote:
    Jak dobrze pamiętam to Fertilman Plus miał dawkowanie 2 x 2 tabletki. Tak brał mój mąż. Chyba, że jest różnica między dawkami Fertilman a Fertilman Plus.

Niaha lubi tę wiadomość

3 x IUI ❌️

➡️ IVF✨️🙏🏻

• Niezapominajka95 Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2023, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po weekendzie ;)

Kill co ten Twój chłop odwalaa... Miałam kiedyś podobna sytuacje z moim mężem. Koleżanki z pracy do niego wypisywały i byly to takie troche podejrzane wiadomości. Ciągle miałam mieszane uczucia i zastanawialam sie co tam sie dzieje w tej pracy. A, że mój mąż to taki trochę szalony typ to mu sie podobały takie zaczepki. Jak zmienił pracę to byłam przeszczęśliwa bo to wszystko sie skończyło ;)

Bialek oby ta temp ciagle byla taka 🤞 no i kciuki za rozmowę

Lipcowa wszystkiego najlepszego!!! Zapomnijcie dzisiaj o wszystkim i bawcie sie jak małe dzieci!

U mnie weekend spędzony u znajomych, którzy mają 2-letnia córeczkę. Taki maly diabełek ale kochany 😂 jak usypialam ją w wózku to miałam w głowie, że może kiedyś swoje dziecko bede tak usypiac 🙂

Aa no i wychodzi na to, że wkoncu bez stymulacji miałam własną owulacje!!!😁😁 Ale sprawdze jeszcze prog w 7dpo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2023, 11:18

👩‍💼 28 lat:
    - Hashimoto ( Euthyrox 25)
    - Choroba Von Willenbranda ( brak stałych leków)
    - LH-3,94
    -FSH- 4,77
    -PROLAKTYNA - 23, 98

🧔34 lata
    - zdrowy
    - bardzo aktywny

6 cykli z CLO i Duphastonem nieudanych

7cs (CZERWIEC) - przerwa w stymulacji ---> zmiana lekarza ---> ostra infekcja, wdrożenie leków przerwa do lipca

8cs (LIPIEC) - wyleczona infekcja-nowe suplementy- brak stymulacji ze względu na brak możliwości monitoringu ( urlop lekarza)- własna owulacja

9cs (SIERPIEŃ) - brak stymulacji ze względu na brak dostępnego leku - monitoring 1.08 - cykl bezowulacyjny
    23.08 - wypadek rowerowy
    4.09- II
    11.09- pierwsze USG - 2 mm pęcherzyk ciążowy w macicy
    12.09- beta 1819
    14.09- beta 3460 - wzrost o 90,2%
    02.10 - kolejna wizyta
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agentka93 wrote:
    Paprota sory, że tak się wtrącę w wątek, ale jako naczelna psiara muszę 😁 Czy klatki kennelowej próbowaliście? U nas nic się nie sprawdzało, a klatka bardzo pomogła. Psiak ma teraz ograniczony teren, kojarzy ją z jedzonkiem i spi przez całą naszą nieobecność. A wcześniej była masakra 🙈

Pies jest adopciakiem nie chcieliśmy go znowu zamykać w klatce i to samo stwierdził behawiorysta który z nami pracował.
    Ogólnie jak wychodzimy do pracy na 8h dostaje Kongo maty do lizania i jest okej.
    Rano długi spacer. Po naszym powrocie długi spacer.
    I po prostu staramy się nie wychodzić już popołudniu bo nam go szkoda ze musi siedzieć dość ze do południa to jeszcze popołudniu :)

Ostatnio musieliśmy się minąć jak szliśmy na trening bo mąż już wyszedł a ja dopiero wracałam i na nagraniu było cicho..

Ale nie przekreślamy klatki tak ze 100% nie.
    Jak znowu odezwie się problem do południa jak jesteśmy w pracy to wtedy będziemy myśleć dalej :)

agentka93 lubi tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀

age.png
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka, Niezapominajka dziękuję w imieniu swoim i Męża 🥰

Emka Wam również życzę wszystkiego najwspanialszego ❤️ samych kolorowych dni, masę nieustającej miłości kolejnej rocznicy już w trójkę ❤️ jesteście już po świętowaniu czy w trakcie? 😊

Witam się z Wami w kolejnym tygodniu tego pięknego miesiąca 😊 powiem Wam szczerze, że jestem kłębkiem nerwow, bo z moich idealnych planow nici - @ nadal się spóźnia, więc wszystko odsuwa się w czasie - nie wiem czy zdążę z całą procedura w takcie mojego urlopu. Już powinnam być stymulowana, a tu nawet plamienia nie ma 😡 wczoraj aż musiałam popłakać sobie z tego wszystkiego. Jak nie trzeba to @ jak w zegarku, jak trzeba to cyrki i dokłada stresu 😶

Emka06, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 28 lat 🙋🏻‍♂️ 29 lat

AMH 5,03 ✅
    Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
    ❄️ 4.2.2. ✨

🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
    👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk powodzenia 🍀

Kil ja to raczej z takich zero-jedynkowych ludzi i jeśli czułabym, że Stary przegina i nie jest wobec mnie w porządku to krótko "albo kończy pisanie z nią albo JA przemyśle sobie wszystko". Nie potrafiłabym żyć w takim napięciu i zawieszeniu.

Paprota9418, Niaha lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 28 lat 🙋🏻‍♂️ 29 lat

AMH 5,03 ✅
    Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
    ❄️ 4.2.2. ✨

🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
    👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa skarbie!! Wszystkiego co najlepsze dla Was!! Dużo miłości! Zróbcie dzisiaj coś dla siebie, w końcu to Wasz dzień!!
    Spełnienia marzeń!!

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie takie samo zdanie jak Lipcowa..
    Kil postaw chłopa do pionu bo to twoje nerwy na tym cierpią ❤️❤️

Lipcowa, Niaha lubią tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀

age.png
  • Pfry Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2023, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amunicja wrote:
    Pfry ten sokoli wzrok to Emka!
    Macie świetną poprawę morfologii, moje marzenie. Chociaż mi też trudno uwierzyć żeby przy niemal 300 mln plemników 1% to było za mało (tak jest u nas) i obawiam się, że mamy jakiegoś konia trojańskiego poza tą morfologią.
    Trzymam kciuki za piątek 🤞🏻
    Pardon! Emka ma sokoli wzrok, ale jak widać ja nie. 😅🥸

No mój Mąż 3 x badał nasienie i za każdym razem miał ok. 600mln plemników w nasieniu, więc uważam, że te skupiania lekarzy nad morfologią % były nad wyrost, skoro ilościowo wszystko było grubo powyżej normy. Ale z drugiej strony kminiłam, że to w jego rodzinie (u wujka) były poronienia, a u mnie ponoć nie. Na dwoje babka wróżyła 🤷

29.07 i 28.08 - IUI ❌

Lecę na oparach... 🫠
‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Układ immunologiczny a problemy z płodnością, czyli czym jest niepłodność immunologiczna

Układ immunologiczny, czyli inaczej odpornościowy ma niebagatelny wpływ na płodność. Niekiedy czynniki immunologiczne mogą być bezpośrednią przyczyną niepłodności. Czy problemy z implantacją zarodka albo nawracającymi poronieniami mogą być wywołane przez czynniki immunologiczne? W jakich przypadkach rozważyć konsultację ze specjalistą - immunologiem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ