Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczorajszy dzień totalnie wyjęty z życia.. ostatnio tak zdychałam w pierwszy dzień 🦍 chyba w gimnazjum…
A dzień był aktywny bo robiliśmy porządki u moich dziadków na strychu i wyrzucaliśmy stare meblem wiec duuuzo dźwigania i noszenia.
Ale już wróciłam do żywych i zapomniałam ze wgl @ przyszła
Fizycznie.. psychicznie gorzej ale cóż.. życie
Udało nam się siąść do wiedźmina zobaczymy co to stworzyli..
-
Beezi, pierwszy raz kupiłam wino bez % i muszę przyznać, że serio...bardzo smaczne 😋 dzięki za cynk, wysyłam jutro Starego do Dealz'a😅✌️
Alko nie piłam, bo prowadziłam, mąż bardzo grzeczny wczoraj był 😏Wybawiłam się świetnie ☺️
Marti, cudowne widoki i świetny weekend!🥰
Rozalaa, Bravo!👏 Z Ciebie chyba na mnie przeszło 🙈 Nie żeby jakoś mocno, ale zaczynam lampić się na wszystkie malutkie dzieciaczki, z taką zazdrością z lekka😑
Paprotko, dobrze, że już lepiej się czujesz 🫂 Miłego oglądania ☺️
Znajomy z miłości do natury ma takie "domowe zoo", normalnie czego on nie ma! A mówi, że mało 😱 Gołębie, kury, myszy miniaturki, 2 agamy ponad metrowe, Puchacz, rodzina Myszołowów, parka sów śnieżnych, sowa płomykówka, owce kameruńskie i inne. Uwielbiam u nich być i podglądać wszystkie 🤩
A tą królisie Angorkę ktoś mu przyniósł... Na śniadanie dla Puchacza 😭 Przyniósł ją nam i mówi " Ratujcie, bo nie mam serca"🥺 No i jest... Drugi króliś w rodzinie 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2023, 23:15
Paprota9418, rozalaa, Beezi, Emka06, Niaha, Mart768 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Ja chcę wytrzymać do 15, wtedy powinna przyjąć @ to będzie 16dpo, bo nie chce wyłapać biochema w razie czego... Za bardzo mi to zryło banie ostatnio ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 14:07
-
MOON -jak tak patrzę na Twój wykres to dzisiaj masz na moje oko 11dpo 😎 wygląda BARDZO obiecująco, wcale się nie dziwię, że się nakręcasz. 🤞 Testuj jak będziesz gotowa ☺️ a Twoje biochemy nie klasyfikują się już na badania genetyczne i immunologiczne na NFZ? lekarze mi mówili, że po 2 poronieniach przysługują te badania na NFZ, wiem że niektórzy lekarze poważnie biorą pod uwagę biochemy.
Białek - piękny skok temperatury 😚Bialeekk, rozalaa lubią tę wiadomość
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
moonflower wrote:Ja chcę wytrzymać do 15, wtedy powinna przyjąć @ to będzie 16dpo, bo nie chce wyłapać biochema w razie czego... Za bardzo mi to zryło banie ostatnio ehh
Ja też nie mam zamiaru sikać wcześniej, nie mam nawet testów i nie będę kupować dopóki @ się nie spóźni. Także jesteśmy w tym razem🫶🏽😎moonflower lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Hej laski! Dzisiaj zaczęłam 7cs 😢 Małpa uderzyła z kopa w brzuch i ehhh mogę dołączyć do autobusu?
Kupiłam pizzkę, radlerka i oglądam Kardashianki 😅
Za dwa tygodnie mam ponowne kanałowe, bo w tym tygodniu okazało się, że mam jakieś zapalenie w dziąśle. Mam też USG i wizytę u gina, bo ostatnio pojawiły mi się brązowe plamienia przed okresem.
-
Guess who’s back 😎 Niechże Was wszystkie ucałuję! Ale i zganić muszę, bo zamiast się tu przykładnie rozmnażać, to jakieś zmajstrowane przez AI brzuszki wrzucacie. Powiedziała ta, która sobie zza granicy przywiozła 14 cs 🙄 Szkoda gadać, zagryzam właśnie ten marazm kabanosem.
Siesiepy- cudownie Cię widzieć, choć wiadomo, wolałoby się łapać od Ciebie wirusy. Każdy zjazd na Wieruszów z S8 budzi tylko jedno skojarzenie od roku- „co tam dobrego u lokatej dżokejki”.
Claire- dajecie nadzieję. Niech się z tych 8% i dwóch jajeczek zdarzy cud życia 🤞🏻🍀
Moonflower- mnoga owulacja, ten drink z kumpelą… Tu po prostu musi być zielono ✊🏻
ChocoMonster- dziękuję za dobre słowa. Są chwile, że to forumowe wsparcie stanowi jedyne paliwo do dalszych działań.
Beezi- gratuluję chłopczyka 😊 Wypatruję pomyślnych wyników badań żebyście rośli spokojnie i zdrowo.
Rozala- po prostu posyłam Ci buziaka, bo czuję że przechodzimy przez ten sam szajs.
Białek- jak któregoś dnia napiszesz, że Ci helikopter wylądował w ogródku i wysiedli z niego Trzej Królowie to ze zblazowaną miną poprawię okulary i wrócę do piłowania paznokci.
U Ciebie nic nie dziwi. I wiesz co?
Mam nadzieję, że to właśnie Ty (pardon my french) zajebiesz tu bliźniaczą kometę, która rozpocznie proces wymierania dinozaurów 💪🏼
Pfry, Sandra- kochane znajomki, ściskam serdecznie.
Wszystkim Wam 🦕🦖życzę dobrego tygodnia, tęskniłam ♥️Emka06, Beezi, rozalaa, Paprota9418, Mart768, Bialeekk, moonflower, Pfry, Niezapominajka95, SandraH.97 lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Amunicja wrote:Białek- jak któregoś dnia napiszesz, że Ci helikopter wylądował w ogródku i wysiedli z niego Trzej Królowie to ze zblazowaną miną poprawię okulary i wrócę do piłowania paznokci.
Mam nadzieję, że to właśnie Ty (pardon my french) zajebiesz tu bliźniaczą kometę, która rozpocznie proces wymierania dinozaurów 💪🏼
Beezi, Amunicja lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Emka06
🫶🏻 Stara, trzymam kciuki za Twoje odpalenie się w tym cyklu. Masz jeszcze 5 dni, a potem wieszasz kulę pod sufitem i heja 💃🏻
Będę Cię miała na oku, bo widzę, że cykle mamy bliskie synchronu 😏Emka06 lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
-
Ale mieliśmy super weekend! Jak pogoda dopisuje to jest tyle możliwości 🤩 Wczoraj pograliśmy z siostrą i szwagrem w badmintona, zjedliśmy grillowane burgerki, a że wieczór był przyjemny to przyniosłam nam koce i leżeliśmy na trawie patrząc w gwiazdy. Jejku, jaki spokój i wdzięczność wtedy czułam, to tylko ja wiem ❤️ Dzisiaj upałów ciąg dalszy, więc pojechaliśmy nad wodę. Spotkaliśmy tam mnóstwo znajomych i było bardzo sympatycznie. Małpa w ogóle mi nie przeszkodziła, żeby wykorzystać ten weekend na maxa. Mam nadzieję, że u Was równie pozytywnie 🥰
Przytulam Was za wredne małpy.
Paprota, Ciebie szczególnie, skoro psychicznie jest dziś gorzej. Obiecuję Ci, że będzie lepiej. Wygramy ❤️
Pfry, widzę zmiany w stopce 🤭 Gratuluję pięknej morfologii! 🤩 I super sprawa z tą inseminacją na NFZ. Ostatnio na forum sporo historii ze szczęśliwym zakończeniem inseminacji🤞🏻🍀
Amunicja, w poprzednim poście wyraziłam swoją sympatię względem Ciebie, więc teraz jeszcze dodam, że przytulam Cię za małpę, cyklowa siostro 😘 My też tęskniłyśmy! Jak tam było w wielkim świecie? 😁Beezi, Amunicja, Paprota9418, Mart768, SandraH.97 lubią tę wiadomość
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Amunicja wrote:Emka06
🫶🏻 Stara, trzymam kciuki za Twoje odpalenie się w tym cyklu. Masz jeszcze 5 dni, a potem wieszasz kulę pod sufitem i heja 💃🏻
Będę Cię miała na oku, bo widzę, że cykle mamy bliskie synchronu 😏Amunicja lubi tę wiadomość
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
Emka06
Wielki świat jest ekstra i zapiera dech w piersiach😀 Kilkadziesiąt km spacerów, kilka litrów kawy, godziny na porządkowanie głowy, poukładanie ciężkich myśli i chyba wreszcie pogodzenie się z tym stanem. Pora to odespać 🙂Emka06, Niaha, Beezi lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
-
Lipcowa wrote:Kil czym wkurza Cię Stary? 😡 Pisz szybciutko, jestem tuż przed @ więc mogę mój bojowy nastrój wykorzystać i doprowadzić go do pionu 🤼
Angi napiszę tak - ICH STRATA. Mając takiego pracownika jak Ty powinni cieszyć się za dar od losu, a nie jeszcze wymyślać! Z drugiej strony może to i dobrze, że ich chamskie traktowanie wyszło teraz, a nie po dłuższej współpracy - mniej straciłaś. Może tak właśnie miało być - teraz naładuj baterie i startuj po lepsza przyszłość 🍀
Hejka po weekendzie Pewnie większość z was nie pamięta moich wojen z K. o koleżankę z pracy która mnie ekhm wkurza =] więc po ost. fajnym masażyku i mój patrzy na telefon (godzina po 23 dobrze) a tam te koleżanka wysyła mu zdjęcia z urlopu... padłam... K. nie widzi problemu ofc... (ciekawe czy ja mogę kolegom wysyłać fotki? już to widzę...) coś czuję, że znowu ściemnia z tym "unikaniem" jej... bo jaka laska będzie wysyłać w nocy do innego zamężnego faceta fotusie z wakacji? I to do takiego co to niby go unika? Dziewczyny proszę.... W sobotę fajnie się wyluzowałam - spływ kajakowy Grabią i Widawką. K. wieczorem zrobił mi fajna kolację i niespodziankę - ale temat koleżanki wg. niego nieistotny do podjęcia... a mnie to zżera od środka przedwczoraj po kajakach małego udaru dostałam i z co 2 dni nic nie wyszło... miało być wczoraj - ale mój zmęczony taki strasznie... odechciało mi się seksów... odechciało mi się wszystkiego... chyba znowu muszę wkroczyć w etap "mam wszystko w dupie"... tylko wtedy zawsze czuję, jak nasz związek się niszczy, moje zaangażowanie spada itp... za tydzień na szczęście przez te 2 tygodnie będziemy osobno - pierwszy raz od ślubu... ciekawe ile zdjęć wtedy "kasieńka" mu wyśle -
Kil tulę to strasznie niekomfortowa sytuacja. Jakby to była jakaś przyjaciółka z dzieciństwa to bym zrozumiała, ale kolezanka z pracy? No słabo Nie dziwię się, że jesteś zła. Plus jest taki, że chłop nie ukrywa tego przed Tobą, więc może faktycznie nie ma złych zamiarów. Trzymam kciuki, żeby się wszystko jakoś wyjaśniło w dobry sposób dla Ciebie 😘🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Kil wrote:Hejka po weekendzie Pewnie większość z was nie pamięta moich wojen z K. o koleżankę z pracy która mnie ekhm wkurza =] więc po ost. fajnym masażyku i mój patrzy na telefon (godzina po 23 dobrze) a tam te koleżanka wysyła mu zdjęcia z urlopu... padłam... K. nie widzi problemu ofc... (ciekawe czy ja mogę kolegom wysyłać fotki? już to widzę...) coś czuję, że znowu ściemnia z tym "unikaniem" jej... bo jaka laska będzie wysyłać w nocy do innego zamężnego faceta fotusie z wakacji? I to do takiego co to niby go unika? Dziewczyny proszę.... W sobotę fajnie się wyluzowałam - spływ kajakowy Grabią i Widawką. K. wieczorem zrobił mi fajna kolację i niespodziankę - ale temat koleżanki wg. niego nieistotny do podjęcia... a mnie to zżera od środka przedwczoraj po kajakach małego udaru dostałam i z co 2 dni nic nie wyszło... miało być wczoraj - ale mój zmęczony taki strasznie... odechciało mi się seksów... odechciało mi się wszystkiego... chyba znowu muszę wkroczyć w etap "mam wszystko w dupie"... tylko wtedy zawsze czuję, jak nasz związek się niszczy, moje zaangażowanie spada itp... za tydzień na szczęście przez te 2 tygodnie będziemy osobno - pierwszy raz od ślubu... ciekawe ile zdjęć wtedy "kasieńka" mu wyśle
U mężczyzn jest to takie łechtanie ego.. może sam nic złego nie robi ale nie robi też nic dobrego czyli tego nie urywa ☺️Mart768, agentka93 lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Mart768 wrote:Kil tulę to strasznie niekomfortowa sytuacja. Jakby to była jakaś przyjaciółka z dzieciństwa to bym zrozumiała, ale kolezanka z pracy? No słabo Nie dziwię się, że jesteś zła. Plus jest taki, że chłop nie ukrywa tego przed Tobą, więc może faktycznie nie ma złych zamiarów. Trzymam kciuki, żeby się wszystko jakoś wyjaśniło w dobry sposób dla Ciebie 😘
Teraz nie miał jak ukryć bo siedziałam z nim na łóżko jak dostał... problem jest taki, że rok temu po tym wypadku to jej właśnie wiadomości wysyłał a później kasował "żebym się nie denerwowała" a ja przypadkowo się wtedy dowiedziałam... więc niewiem czy teraz nie jest tak samo... niestety nie wierzę już mu tak jak kiedyś... -
Kil wrote:Teraz nie miał jak ukryć bo siedziałam z nim na łóżko jak dostał... problem jest taki, że rok temu po tym wypadku to jej właśnie wiadomości wysyłał a później kasował "żebym się nie denerwowała" a ja przypadkowo się wtedy dowiedziałam... więc niewiem czy teraz nie jest tak samo... niestety nie wierzę już mu tak jak kiedyś...
O nie, no to już mocna czerwona flaga :<
Ale moze sposób BuBu jest dobry. Ja bym jeszcze zagroziła, że sama do tej laski napiszę jak on nie ogarnie tematu…🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Witam w poniedziałek ❤️
Heh takie mnie naszło wczoraj myślenie ze dobrze ze te starania to chociaż przyjemne są
Bo jakby to było jak borowanie u dentysty to chyba bym tyle nie wytrzymała
A tak to nawet jak się nie udaje to chociaż seksy są dobre i dużo )
Mój 🦍 już odchodzi hah można znowu obliczenia i kalkulacje uskuteczniać..
Miłego dnia Dinusie 🦕🦖Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2023, 09:25
-
Hej hej po weekendzie!😅 Wreszcie dziś otrzymałam ten zaszczyt i odwiozłam Siostrę starego i jej chłopaka na lotnisko! Juhu😂😍
Jeden „problem” z głowy!
Niestety pobudka o 3:30, ale za to temp jaka!🫣 w kinach jeszcze tego nie grali, o tej godzinie 36.89, Bożu! Jak tam sobie skorygowałam to wyszło 37.04 (ale wiadomo nie bawię się tak)🤯😂
U mnie jak poniedziałek to ogromne zakupy i ogarnianie chaty, ehh 😑
W dodatku proszę o pół kciuka, bo umówiłam sie z babką na spotkanie w sprawie nowej pracy😃
Muszę wybadać grunt, bo z szefem Pojebem dłużej nie wytrzymam😂🤣moonflower, Paprota9418, ChocoMonster, Ancalime, Mart768, SandraH.97, Niaha lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Amunicja wrote:Guess who’s back 😎 Niechże Was wszystkie ucałuję! Ale i zganić muszę, bo zamiast się tu przykładnie rozmnażać, to jakieś zmajstrowane przez AI brzuszki wrzucacie. Powiedziała ta, która sobie zza granicy przywiozła 14 cs 🙄 Szkoda gadać, zagryzam właśnie ten marazm kabanosem.
Siesiepy- cudownie Cię widzieć, choć wiadomo, wolałoby się łapać od Ciebie wirusy. Każdy zjazd na Wieruszów z S8 budzi tylko jedno skojarzenie od roku- „co tam dobrego u lokatej dżokejki”.
Claire- dajecie nadzieję. Niech się z tych 8% i dwóch jajeczek zdarzy cud życia 🤞🏻🍀
Moonflower- mnoga owulacja, ten drink z kumpelą… Tu po prostu musi być zielono ✊🏻
ChocoMonster- dziękuję za dobre słowa. Są chwile, że to forumowe wsparcie stanowi jedyne paliwo do dalszych działań.
Beezi- gratuluję chłopczyka 😊 Wypatruję pomyślnych wyników badań żebyście rośli spokojnie i zdrowo.
Rozala- po prostu posyłam Ci buziaka, bo czuję że przechodzimy przez ten sam szajs.
Białek- jak któregoś dnia napiszesz, że Ci helikopter wylądował w ogródku i wysiedli z niego Trzej Królowie to ze zblazowaną miną poprawię okulary i wrócę do piłowania paznokci.
Pfry, Sandra- kochane znajomki, ściskam serdecznie.
Wszystkim Wam 🦕🦖życzę dobrego tygodnia, tęskniłam ♥️
Czy ja już mówiłam, że Cię kocham?😂😂❤️
Jak zawsze w Formie! Nic dodać nic ująć!
Niech Ci Trzej królowie w dzieciach wynagrodzą!!😎🤞🏽🍀🫶🏽Amunicja lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂