Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowa wrote:Emka, Niezapominajka dziękuję w imieniu swoim i Męża 🥰
Emka Wam również życzę wszystkiego najwspanialszego ❤️ samych kolorowych dni, masę nieustającej miłości kolejnej rocznicy już w trójkę ❤️ jesteście już po świętowaniu czy w trakcie? 😊
Witam się z Wami w kolejnym tygodniu tego pięknego miesiąca 😊 powiem Wam szczerze, że jestem kłębkiem nerwow, bo z moich idealnych planow nici - @ nadal się spóźnia, więc wszystko odsuwa się w czasie - nie wiem czy zdążę z całą procedura w takcie mojego urlopu. Już powinnam być stymulowana, a tu nawet plamienia nie ma 😡 wczoraj aż musiałam popłakać sobie z tego wszystkiego. Jak nie trzeba to @ jak w zegarku, jak trzeba to cyrki i dokłada stresu 😶
A miałam nadzieję, że małpa dotarła. Wredne to stworzenie.. 😤 Trzymam kciuki, żeby nadeszła jak najszybciej🤞🏻Lipcowa lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Lipcowa wrote:Emka, Niezapominajka dziękuję w imieniu swoim i Męża 🥰
Emka Wam również życzę wszystkiego najwspanialszego ❤️ samych kolorowych dni, masę nieustającej miłości kolejnej rocznicy już w trójkę ❤️ jesteście już po świętowaniu czy w trakcie? 😊
Witam się z Wami w kolejnym tygodniu tego pięknego miesiąca 😊 powiem Wam szczerze, że jestem kłębkiem nerwow, bo z moich idealnych planow nici - @ nadal się spóźnia, więc wszystko odsuwa się w czasie - nie wiem czy zdążę z całą procedura w takcie mojego urlopu. Już powinnam być stymulowana, a tu nawet plamienia nie ma 😡 wczoraj aż musiałam popłakać sobie z tego wszystkiego. Jak nie trzeba to @ jak w zegarku, jak trzeba to cyrki i dokłada stresu 😶Lipcowa lubi tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
moonflower wrote:O mamuniu ile dziś powodów do świętowania!!!
Emka dla Was również wszystkiego co najlepsze!!! I spełnienia marzeń!!!!
Świętujcie!!! ❤️❤️❤️Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Emka, Lipcowa, Kochane, z okazji rocznicy ślubu (Waszej i Waszych Mężów, a nie wzajemnej ) życzę Wam obu (i każdej z osobna), by każda rocznica ślubu była piękniejsza od poprzedniej. Niech Wasze uczucie nigdy nie gaśnie, a wspólne dni są pełne radości i szczęścia. Niech każdy dzień przynosi Wam wiele cudownych momentów i pięknych wspomnień. I obyście kolejną rocznicę świętowali już ze swoimi wyczekanymi Maleństwami. Kochajcie się i niech efektem tej pięknej miłości będą małe Dinusie. 🦕🦕
Pfry, Emka06, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Życzę wszystkim udanego tygodnia😚
Lipcowa,Emka z okazji Waszych rocznic życzę Wam kochane moje spełnienia na jakie czekacie, by Wasze małżeństwa weszły na wyższy, dotąd nieznany level, Życzę Wam sił na pielęgnację swoich związków i abyście zawsze miały wsparcie w swoich mężach. Pamiętajcie, razem można pokonać wszystko, razem zdobywać szczyty, razem jesteście silni. Dużo miłości 😘Emka06, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
No a dzisiaj już lepki śluz więc dupa... lipa kolejny miesiąc dziękuję dziewczyny za wsparcie
Emka, Lipcowa najlepszego dla Was i Waszych brzydszych połówek xP obyście otworzyły obie Dinusiowe przedszkoleEmka06, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Amunicja taaak, widzę, że jesteśmy na podobnym etapie 😅
Kil, loooosie, nikt tak nie potrafi napsuć krwi jak inna baba...Takie tłumaczenie faceta ,,żeby Cię nie denerwować" - słabe. Bubu ma rację, jeśli czujesz się z tym źle - zrób coś z tym. Mały udar!? matko bosko kobito, czapka, kapelusz! To jest właśnie Staraczka 100% - e tam mały udar, seksów nie było! Normalnie pokrzywą po dupce seksownej wytłuc! 🤯
Bialekk wolnooość i święty spokój - nie ma nic piękniejszego. Goście są cudowni, ale człowiek się cieszy jak już jadą. Kciuki na pokładzie za prackę 😊
Zosis jak Ci się Poparzeni podobali? Tacy polityczni są trochę, nie? Ja byłam i mi się maga podobało, potem przez tydzień chodziłam za Starym i śpiewałam mu ,,Wezmę Cię"🤣
Pfry pamiętaj, że seks to nie tylko rytuał stworzony do rozmnażania, taka bliskość jest potrzebna nie tylko w dni płodne. A diagnoza jaką dostaliście, to w zasadzie żadna informacja dla Was, trzymam kciuki za to żeby w klinice się Wami prawidłowo zaopiekowali. Wszystko jest lepsze od takiego kręcenia się w kółko. A najlepiej żebyście do tej kliniki iść nie musieli 😉
Emka racja racja -inne są, ten plus wychodzi miesięcznie kosmiczne pieniądze, lepiej się opłaca porozkładać te tabletki na czynniki pierwsze, aby tylko efekt był też taki super 🤔
Lipcowa, Emeczko, życzę Wam z całego serduszka spełnienia marzeń - a szczególne tego największego. Lipcowa, co za franca jedna! Jeju są jakieś sposoby na przyspieszenie małpiszona? Gorąca kąpiel, seksy? O, Bubu ma tu patenciki 😏
Kil, Emka06, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
@kiloj mąż też miał taką cholerę. Spotkał ja zanim mnie poznał na wakacjach. Potem się okazało że mężatka więc ... Ale ona uznała że się zakochała i że są razem. Jak jej o mnie powiedział to życzyła szczęścia ale potrafiła wydzwaniać i wypisywać jak głupia. Pisanie do jej męża nic nie dało a jak ja do niej napisałam to mnie zablokowała. Mój mąż nie odzywał się, w końcu pare razy podpity jej ładnie "pojechał". Co dziwne ona się cieszyła jak jej niezbyt ładnie pisał. Takie zamknięte kółko. Ale ponieważ nie reagował i na każde nachalne zachowanie mało przyjemnie odpisywał w końcu chyba dała spokój.. po 2 latach.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
rozalaa wrote:Amunicja taaak, widzę, że jesteśmy na podobnym etapie 😅
Kil, loooosie, nikt tak nie potrafi napsuć krwi jak inna baba...Takie tłumaczenie faceta ,,żeby Cię nie denerwować" - słabe. Bubu ma rację, jeśli czujesz się z tym źle - zrób coś z tym. Mały udar!? matko bosko kobito, czapka, kapelusz! To jest właśnie Staraczka 100% - e tam mały udar, seksów nie było! Normalnie pokrzywą po dupce seksownej wytłuc! 🤯
Bialekk wolnooość i święty spokój - nie ma nic piękniejszego. Goście są cudowni, ale człowiek się cieszy jak już jadą. Kciuki na pokładzie za prackę 😊
Zosis jak Ci się Poparzeni podobali? Tacy polityczni są trochę, nie? Ja byłam i mi się maga podobało, potem przez tydzień chodziłam za Starym i śpiewałam mu ,,Wezmę Cię"🤣
Pfry pamiętaj, że seks to nie tylko rytuał stworzony do rozmnażania, taka bliskość jest potrzebna nie tylko w dni płodne. A diagnoza jaką dostaliście, to w zasadzie żadna informacja dla Was, trzymam kciuki za to żeby w klinice się Wami prawidłowo zaopiekowali. Wszystko jest lepsze od takiego kręcenia się w kółko. A najlepiej żebyście do tej kliniki iść nie musieli 😉
Emka racja racja -inne są, ten plus wychodzi miesięcznie kosmiczne pieniądze, lepiej się opłaca porozkładać te tabletki na czynniki pierwsze, aby tylko efekt był też taki super 🤔
Lipcowa, Emeczko, życzę Wam z całego serduszka spełnienia marzeń - a szczególne tego największego. Lipcowa, co za franca jedna! Jeju są jakieś sposoby na przyspieszenie małpiszona? Gorąca kąpiel, seksy? O, Bubu ma tu patenciki 😏
No bo pływałam na tym kajaku właśnie w czapce cały czas! A mimo to kurna jakieś dreszcze, pieruńsko mocny ból głowy... ważne, że dzisiaj i wczoraj już było ok xD ale seksów nie było a jak spojrzycie w wykres powinny być... a ten "ostatni" to był ummm... doszedł prawie na zewnątrz xD więc chyba nie powinnam nawet go zaliczyć hahah
Btw. komu komu (czerwone winko)?! bo idę do domu xP -
Kil, mega współczuję tej sytuacji. Niestety chyba najlepiej porządnie tupnąć nóżką, żeby faceta odpowiednio do pionu postawić, w przeciwnym razie może cały czas poszerzać granicę. Przykro mi
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że takie zachowanie pozostaje w pamięci i nawet po latach jest pewien dyskomfort i strata zaufania + strach że może się to powtórzyć. Niby to nic ważnego, ot zwykle pisanie, ale chyba najgorsze jest ukrywanie tego faktu, przypadkowe odkrycia i ta rysa na zaufaniu : (Mart768, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczynyyy ja już po rozmowie! Dziękuje za kciuki🥹 niby pogadałam, wszystko spoko mogę wziąć dzień próbny, ale jakieś takie mieszane uczucia mam
wychodząc z rozmowy okazało się, że sprzątaczką w tej firmie jest taka plotkara co sprzątała też w firmie w której teraz pracuje, więc pewnie wieści się szybko rozejdą 🤦🏽♀️Mart768 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Emka, Lipcowa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ❤️ Pięknych kolejnych lat razem i spełnienia marzeń 🍀
Lipcowa, mam nadzieję, że 🐒 niedługo przyjdzie i zaczniesz szczęśliwy cykl 🤞
Amunicja, cześć! Widać, że wypoczęta i z nową energią do działania 🔥
Kil, też uważam, że trzeba tupnac nóżką i wyrazić swoje zdanie na ten temat, niech się mąż zastanowi co dla niego ważne.
Białek, o nie, mam nadzieję, że jednak aż tak się nie rozniesie...
Cieszę się, że weekendy udane, lecimy z tym tygodniem 🔥Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2023, 16:07
Emka06, Niaha, Amunicja, Lipcowa lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Uffff dziewczyny, mnie właśnie spadł kamień z serca, mąż już po rozmowie i... Wraca do poprzedniej pracy, na lepszych warunkach finansowych, z lepszym autem, większą perspektywą rozwoju i duuużooo lepszym regionem. Tak się za nim stęsknili przez te pół roku 😎 Jestem tak szczęśliwa, że mogę Was wszystkie ukochać!🤗
Kil, polej 🥂Pfry, moonflower, Niezapominajka95, Beezi, rozalaa, Emka06, Dara, Kil, Mart768, Lipcowa, SandraH.97 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Lipcowa, Emka dołączam się do życzeń 🥰 Świętujcie dzisiaj swoją miłość ❤️ Życzę Wam, żeby tą więź była coraz trwalsza, mocniejsza i pełniejsza. I żeby jak najszybciej spełniło się marzenie o 🤰 🍀
Emka06, Lipcowa lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
Angi90 wrote:Uffff dziewczyny, mnie właśnie spadł kamień z serca, mąż już po rozmowie i... Wraca do poprzedniej pracy, na lepszych warunkach finansowych, z lepszym autem, większą perspektywą rozwoju i duuużooo lepszym regionem. Tak się za nim stęsknili przez te pół roku 😎 Jestem tak szczęśliwa, że mogę Was wszystkie ukochać!🤗
Kil, polej 🥂Angi90 lubi tę wiadomość
-
Emka, Lipcowa ja też wam życzę pięknej miłości każdego dnia❣️ ale najbardziej trzymam kciuki za spełnienie tego największego marzenia 😘
Angi90 super ze udało się mężowi wynegocjować lepsze warunki. Wszystko idzie ku lepszemu ☺️
Moon trzymam kciuki żebyś dała radę wytrzymać do 15 z testowaniem bo widziałam że Grażynka daje mocno w kość 😂😂
Bialeekk mam nadzieję że plotkara jednak tym razem będzie trzymać język za zębami 🤫 jeśli nie jesteś pewna tej pracy to szukaj dalej i uciekaj od szefa pojeba 😒
Kil współczuję tej sytuacji. Baby to jednak baby 😤 po co się pcha jak wie że facet zajęty. Nie lubię takich akcji 🤬Emka06, Angi90 , Lipcowa lubią tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀