Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Beezi wrote:
Ach i och
Bambi wszystkiego najlepszego
Siesiepy oo super wiadomośćsiesiepy, Beezi lubią tę wiadomość
-
Karolina dzisiaj o dziwo wszystko minęło i czuję się na prawdę bardzo dobrze.
A podbrzusze mnie bolało tak dziwnie nie umiem tego określić. Ani nie jak na okres ani nie jak na owulację tak jakoś inaczej.
Hah dzisiaj zapomniałam popołudniowej tabletki dupka ze sobą wziąć do pracyjestem o to na siebie taka zła 😠
Beezi jak pięknie ze już jesteście w komplecie ! 🥰 obyście szybko wyszli do domku 🤞🤞
Siesiepy do mnie dzwonili ze program u nas w szpitalu się zakończył ale że jest poradnia prokreacyjna i można z niej korzystać na podobnej zasadzie. Była w tej poradni wtedy u tego buca lekarza.. dziękuję bardzo.
KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:Karolina dzisiaj o dziwo wszystko minęło i czuję się na prawdę bardzo dobrze.
A podbrzusze mnie bolało tak dziwnie nie umiem tego określić. Ani nie jak na okres ani nie jak na owulację tak jakoś inaczej.
Hah dzisiaj zapomniałam popołudniowej tabletki dupka ze sobą wziąć do pracyjestem o to na siebie taka zła 😠
Beezi jak pięknie ze już jesteście w komplecie ! 🥰 obyście szybko wyszli do domku 🤞🤞
Siesiepy do mnie dzwonili ze program u nas w szpitalu się zakończył ale że jest poradnia prokreacyjna i można z niej korzystać na podobnej zasadzie. Była w tej poradni wtedy u tego buca lekarza.. dziękuję bardzo.
Szkoda ze u Ciebie nie wypalilo... To strasznie przykre jak wielu lekarzy na NFZ jest, no co tu duzo mowic, bucami i chamami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2023, 13:27
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
🌈naturals 🙈
30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
Beezi co za cudo! Proszę od ciotek wycalowac stopki, buźkę, brzuszek, rączki wszystko 😍😍
Bobas do schrupania 😍
Aż mi się przypomniało jak Ci beta wyszła ujemna a tam już on się wgryzał 🤭🥰
👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀 -
Cześć!
Beezi, no nie mogę się napatrzeć 😍 Mam nadzieję, że Ignaś już cały obcałowany od cioteczek 🥰 Jak Ty się czujesz? Z Igim u boku napewno lżej na serduszku ❤️ A jak rana, Twoja aktywność?
Bambi, Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin 🥳 Niech się spełnią najpiękniejsze życzenia 💫💝
Siesiepy, pięknie się układa, nowy rok będzie Twój 🫂❤️
Biedronka, cóż... patrząc na siebie mogę Ci tylko powiedzieć, żebyś nie uciekała od laparoskopii. Drożność (nie ważne w jakiej formie) jest tylko badaniem, a laparo to zabiegiem diagnostycznym. Ale to już Twoja wola, czy i kiedy chcesz wiedzieć, co w trawie piszczy.
Emka, cieszę się z wieści i meeega mocno kibicuję ✊✨
JPK, Gattina nie mogę się doczekać Waszego testowania 🤞🤞siesiepy, Emka06, gattina, Bambi92 lubią tę wiadomość
-
Siesiepy my zamknęliśmy już rozdział NFZ i bardzo mnie to cieszy..
i cieszę się że cały personel z którym ja pracuje u siebie na oddziale jest cudowny, empatyczny i życzliwy
Hah ja ostatnio zmieniłam chwilowo miejsce pracy.. na codzień pracuje na bloku operacyjnym ale zostałam poproszona czy mogę przyjść na oddział do pracy bo są braki kadrowe. A ja bardzo lubię kontakt z pacjentami więc to super odskocznia
Pamiętam jak mówiłaś że trafiłaś na super ludzi ! Cieszę się bo o to powinno w tym wszystkim chodzić.
Straszni są teraz ludzie nie tylko w szpitalach ale praktycznie wszędzie można się spotkac z chamstwem.. a jak już chcesz coś załatwić to dramatWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2023, 13:46
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:Siesiepy my zamknęliśmy już rozdział NFZ i bardzo mnie to cieszy..
i cieszę się że cały personel z którym ja pracuje u siebie na oddziale jest cudowny, empatyczny i życzliwy
Hah ja ostatnio zmieniłam chwilowo miejsce pracy.. na codzień pracuje na bloku operacyjnym ale zostałam poproszona czy mogę przyjść na oddział do pracy bo są braki kadrowe. A ja bardzo lubię kontakt z pacjentami więc to super odskocznia
Pamiętam jak mówiłaś że trafiłaś na super ludzi ! Cieszę się bo o to powinno w tym wszystkim chodzić.
Straszni są teraz ludzie nie tylko w szpitalach ale praktycznie wszędzie można się spotkac z chamstwem.. a jak już chcesz coś załatwić to dramat
Właśnie dzięki tam ludziom jak Ty i personel z Twojego oddziału mam dobre doświadczenia u siebie.Dziękuję.
Na jak długo zmieniłaś miejsce pracy?Pytam pod tym kątem, czy to nie są już po prostu braku kadrowe związane z okresem świątecznym. Trochę się naczytałam książek Adama Keya hehe.
Angi co tam u Ciebie?Paprota9418, Angi90 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
🌈naturals 🙈
30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
siesiepy wrote:Właśnie dzięki tam ludziom jak Ty i personel z Twojego oddziału mam dobre doświadczenia u siebie.
Dziękuję.
Na jak długo zmieniłaś miejsce pracy?Pytam pod tym kątem, czy to nie są już po prostu braku kadrowe związane z okresem świątecznym. Trochę się naczytałam książek Adama Keya hehe.
Angi co tam u Ciebie?
Byłam we wtorek, dzisiaj i jeszcze przychodzę w środę.
A w resztę dni jestem u siebie na bloku .
Braki 2 ciężarówki 🤰i 2 chore a 4 osoby mniej to już bardzo dużo. A oprócz tego operujemy tylko onkologię bo cały kontrakt już wyrobiliśmy i nie zapłacą szpitalowi za planowe zabiegi. -
moonflower wrote:Beezi 🥹🥹🥹 Jaki słodziak💕😂😂
Ja dzisiaj w kiepskiej formie więc mało się udzielam, Trzymajcie kciuki jutro o 7 rano bo mamy wizytę U doktorka…
Kciuki zaciśnięte! Będzie wszystko dobrze! Nie ma innej opcji! ✊️✊️
O której wizyta?👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀 -
Siesiepy, a w zasadzie to nic ciekawego, dlatego tylko czytam 😄i kciuki trzymam 🤞
Praca, praca, ale @ wczoraj dostałam, dziś mnie zalewa i nie mogę się skupić na niczym 🤷🏼♀️ W międzyczasie sprzątam dom na święta, ozdabiam dalej i ogarniam tematy komunijne - zamówiłam czesanie i makijaż do domu, i chyba mam coś z głową, bo wzięłam na siebie dekorację kościoła 🫠weźcie mnie zabijcie albo zrobi to moja ambicja🤦🏼♀️
Rozaala, daj znać jak po rozmowie 🤞
Moon, już są 🤞🤞Jak super, że masz tak wcześnie wizyty, tylko o której Ty wstajesz, żeby dojechać?😱 -
Moon🤞🤞 Daj znać po wizycie jutrzejszej
Paprota a dostałaś duphason? Ja mam progesteron dopochwowo 1x dziennie na wieczór. Wczoraj wziełam poerwsze tabletkę.
Cieszę się, że Ci dolegliwości przeszły 😘🤞
Bezzi aww 🥹😍😍😍😍😍😍 nic dodać, nic ująć 😘😘😘
Angi, dekoracja kościoła na swieta? Co wymyśliłaś? U nas co roku stają duże żywe choinki ozdobione lampkami a dzieci z rorat jak robią dekoracje wiszące to służą jako dekoracja na choinke 😄😄
Pochwal się co tam za wizję masz 😊
-
KarolinaAnastazja dekorację kościoła na Pierwszą Komunię Święta 🫣
-
KarolinaAnastazja wrote:Paprota jaka dawka pojedyncza?
Sikalas coś czy dzisiaj już nie ma ovi? 😀
Yyy chyba 10mgnie mam go przy sobie a jestem w pracy.
Ovi było w środę więc dziś dopiero 8dp chciałam doczekać do 10 po zastrzyku więc w sobotę siknę
A Ty kiedy planujesz sikać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2023, 16:39
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:Yyy chyba 10mg
nie mam go przy sobie a jestem w pracy.
Ovi było w środę więc dziś dopiero 8dp chciałam doczekać do 10 po zastrzyku więc w sobotę siknę
A Ty kiedy planujesz sikać?Paprota9418, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czekaaaaam na te wasze sikanie prawie jak na swoje 😂🤞🍀
Paprota9418, KarolinaAnastazja, jo_ana, siesiepy, Lipcowa, Kil lubią tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰