Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mart768 w takim razie gratuluję dziewczynki ☺️😍 później sobie nie będziesz mogła wyobrazić, że mógłby to być chłopiec 😅
Mart768 lubi tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰
-
KoKos wrote:aśś właśnie średnio okej, maksymalnie wynosił 10, ale czasem 3, 6, 9
na razie lekarz nie chce dawać proga, najpierw kazał go zbadać teraz w tym cyklu stymulowanym 🤷♀️
Frutellka super!! To też działajcie, trzymam kciuki 🔥🔥 widzę, że Ty obstawiona lekami z grubej rury 😅
Paprota super, uwielbiam puzzle, na mnie też czekają takie na ciążowe L4. To takie zajęcie idealne jak już nuda złapie ☺️
Słuchajcie, pytanie do doświadczonych w monitoringu, czyli chyba wszystkich tutaj 😂 bo mnie jakiś stres złapał, że nie trafimy z ❤️ na czas! Czy jak te pęcherzyki dziś rano miały 18mm i 15 mm to nie pękną jutro wcześniej? Mój pik LH chyba właśnie jest albo będzie jutro rano, bo test już ładnie ściemniał. Lekarz twierdzi, że na pewno przed nocą nie pękną. Ovi planuję jutro o 7:00. A wy jak myślicie? Bo nie wiem czy coś dziś na siłę działać czy pozwolić się plemnikom zregenerować do jutra do tej 21:00, bo dopiero wtedy możemy, bo mam 12h w pracy😅
U mnie to próbujemy już z grubej rury, jak będzie pozytyw to dr włączy mi Clexane, mam się od razu do niej odezwać.
Kochana nie pękną, lekarz widzi na USG jak wygląda i czy będzie pękał ja Ovi zapakuję dziś 🙂
My mamy zalecone współżycie jutro i pojutrze, ale dziś też chyba coś podziałamy moje libido rośnie;)😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 21:06
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Frutellka No ja też mam większą ochotę 😂 no dobra, może nie pęknie, może masz rację 👍 ty podobnie jak ja polujesz na prawy jajnik ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 21:09
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
15+4 🐔 około 10cm
-
KoKos wrote:Frutellka No ja też mam większą ochotę 😂 no dobra, może nie pęknie, może masz rację 👍 ty podobnie jak ja polujesz na prawy jajnik ☺️
Kochana ja nie muszę polować moja lewa strona to jest jakaś lewa naprawdę, od maja mam owulację tylko z prawego jajnika 😁 ale w moim przypadku bardzo mnie to cieszy 🙂“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Frutellka no to przynajmniej Tobie ciało psikusów nie robi 😅 bo u mnie lewa strona anatomicznie jest lewa, ale morfologia i fizjologia jajnika dużo ładniejsza niż po prawej, dlatego się cieszę, że teraz jest prawy po stymulacji i chce to dobrze wykorzystać 🥺
Frutellka lubi tę wiadomość
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
15+4 🐔 około 10cm
-
Mart dziewczynka z dinozaurami tez będzie czadowa! I te kucyszki że spinkami dinozaurami- widzisz już to?😍
Nataliii, KoKos, Beezi, Angi90 , Mart768, Lipcowa, Aurore lubią tę wiadomość
-
KoKos wrote:Frutellka no to przynajmniej Tobie ciało psikusów nie robi 😅 bo u mnie lewa strona anatomicznie jest lewa, ale morfologia i fizjologia jajnika dużo ładniejsza niż po prawej, dlatego się cieszę, że teraz jest prawy po stymulacji i chce to dobrze wykorzystać 🥺
Trzymam kciuki 🙂“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Kokos, po Ovi macie 12-36h, więc w sam raz będzie jutro i pojutrze 😉
Marti, Mart super, że wszystko w porządku ❤️ Rośnijcie dalej spokojnie 🍀
Marti, kciuki za krzywą ✊ U mnie jest kapusta z grochem i grzybami 😉
Edit, wszyscy w rodzinie panikują, że zamierzam w Święta jeść grzyby i kapustę 😂 Śmieszna sprawa jak nagle wszyscy są ekspertami od Twojego życia 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 21:37
Marti27, Mart768, Amunicja, KoKos, Lipcowa, agentka93 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Marti, cudowny Bubuś 🥰 Kciuki za krzywą🤞😊
Mart, dziewczynka! 💝 Przyzwyczaisz się szybko 🥰 Dziewczyny też mogą nosić Dinki !🦕
Ale o co chodzi ze zrywkami? Zrywka to zrywka, reklamówki są i szmaciarze😅
Frutellka, zaciskam kciuki 🤞🤞 Bardzo precyzyjny masz plan 🍀
Właśnie wróciliśmy z treningu świątecznego, jeszcze jestem głucha od jednostajnego okrzyku kilkudziesięciu ludzi na raz, ale było Cudownie!😍
Był opłatek, wspólne zdjęcia, muffinki i pierogi oraz lanie Sensei'a pasami urodzinowo 😅 Mam ochotę zapisać się na karate, ale nie wiem jak poradzę sobie z czasem 🙈
Beezi, hehehe 😅 bo oni wiedzą lepiej przecież 🥴😆 Nie daj się!🙌Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 21:41
Paprota9418, Marti27, Mart768, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Angi90 wrote:Marti, cudowny Bubuś 🥰 Kciuki za krzywą🤞😊
Mart, dziewczynka! 💝 Przyzwyczaisz się szybko 🥰 Dziewczyny też mogą nosić Dinki !🦕
Właśnie wróciliśmy z treningu świątecznego, jeszcze jestem głucha od jednostajnego okrzyku kilkudziesięciu ludzi na raz, ale było Cudownie!😍
Był opłatek, wspólne zdjęcia, muffinki i pierogi oraz lanie Sensei'a pasami urodzinowo 😅 Mam ochotę zapisać się na karate, ale nie wiem jak poradzę sobie z czasem 🙈
Beezi, hehehe 😅 bo oni wiedzą lepiej przecież 🥴😆 Nie daj się!🙌
Dzięki 🙂 moja doktor to Anioł, myślę że ułożyła dobry plan🙂
Ovi podany teraz trzeba działać 🙂Angi90 , KoKos lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Angi90 wrote:Marti, cudowny Bubuś 🥰 Kciuki za krzywą🤞😊
Beezi, hehehe 😅 bo oni wiedzą lepiej przecież 🥴😆 Nie daj się!🙌
Sporty walki są super ! ❤️ polecam.. 🥰
mi się dzisiaj z tego wszystkiego śniło że poszłam powiedzieć swojemu trenerowi że jestem w ciąży i muszę odpuścić treningi. Nie zdążyłam bo on zaczął temat że jestem w takim wieku że powinnam postarać się o dziecko a na starty w zawodach mam jeszcze czas.
I ja mu wtedy powiedziałam że już nie muszę bo jestem w ciąży haha
Ja lubię w sportach walki ta społeczność, czujesz że jesteś częścią fajnej sportowej rodziny 🥰🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 21:57
Angi90 , Mart768 lubią tę wiadomość
-
Mart768 wrote:Bubu hahaha serio piterek jest ulubiony?
jeszcze zrywka jest dobra, jak pojechalam na studia do Krk i po raz pierwszy poprosilam w sklepie o zrywkę to pani sklepowa popatrzyła na mnie jakbym była jakaś dziwna xD no tak, wymieniłysmy się, stan osobowy czestochowsko-podkarpacki pozostal bez zmian
Dziewczyny super sie czytalo o tych wszystkich Waszych tradycjach i zwyczajach, az czułam tą atmosferę ❤️ tak się nastrojowo zrobiło na wątku
Marti ale słodziak małysuper, lubię takie fotki!
U mnie po wizycie wszystko okej, umówiłam termin połówkowych, na 98% dziewczynka, trochę się rozczarowałam, bo jednak liczyłam na chłopca, ale i tak będę ubierac to dziecko w koszulki z dinozaurami, a co. Wrzucę update brzuszkowo-dzieckowy jak dotrę do domu w końcu. Aaa no i dostałam zlecenie na wykonanie badan na ta cytomegalie, lekarz byl w szoku jak powiedzialam, ze nigdy takich badan nie mialam. 🤷🏼♀️Paprota9418, Mart768, Beezi lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
Ja wigilię spędzam u rodziców w Małopolsce,
U nas Wigilia zaczyna się od czytania przez mojego tatę Ewangelii później łamiemy się opłatkiem.
Co do dnia Wigilii to u nas jest tradycja że całą wigilię włącznie z wieczerzą jemy postne dania bez mięsa.
Od stołu w trakcie wigilii wstaje tylko mama albo ja.
Na pierwszy ogień wlatuje barszczyk z uszkami z grzybami, później karp w dzwonkach z ziemniakami.
Do tego zawsze na stole w gorącym półmisku jest kapusta z groszkiem łuskanym (jako osobne danie albo jak kto woli do ryby), później mamy pierogi z kapustą i grzybami oraz ruskie, i na końcu to na co czekam cały rok GROCH JASIEK Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI! (to taka fasolka po bretońsku w której zamiast kiełbaski są śliwki suszone) to moje ulubione danie i smak świąt z dzieciństwa! Do grochu jest chleb który również liczymy jako osobne danie no i do całości kompot z suszu.
Na koniec na deserek kawa i wypieki mojej mamy ❤️
U nas do pasterki obowiązuje zakaz % za to po Wigilii a przed pasterką jedziemy do rodzinki (albo oni do nas ) łamiemy się opłatkiem i śpiewamy kolędy. Moja mama ma 8 rodzeństwa z czego każde z nich pięknie śpiewa i kolędy zawsze śpiewają na dwa głosy 🥰🥰
Później wszyscy razem idziemy razem na pasterkę albo rozjeżdżamy się każdy do swoich kościołów.
Co do tradycji to w wigilię pierwszym gościem w domu musi być facet i łuski z Karpia wigilijnego nosimy w portfelu cały rok.
Aa i opłatek zawsze jest na sianku na środku stołu.
No to chyba tyle
Dodam tylko że ja nie mogę się przekonać do Wigilii u starego choć spędzam ją u niego co drugi rok, bo u nich je się no uszka z mięsem czy pierogi z mięsem na wigilii i po jest wielka biesiada z %
Z różnic daniowych u nich jest jeszcze zupa grzybowa z łazankami.
A z ciekawostek u siostry mojej mamy na wigilii jest barszczyk biały z zielonym groszkiem i to jest danie z domu rodzinnego mojego wujka który pochodzi spod Krakowa.
Edit. Nie mam nic do ludzi którzy jedzą mięso na wigilii i piją alkohol po 😂 po prostu ja bardzo cenię tą tradycję którą wyniosłam ode mnie z domu rodzinnego 😂😂
Edit2. Stary by mnie zabił za to ,,u nich’’’ zawsze się złości jak mówię do niego „u was na wigilii coś tam coś tam… bo u moich rodziców to mówię że u nas 😂😂 na szczęście nie podczytuje 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 23:38
Paprota9418, Mart768 lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Ja wigilię spędzam u rodziców w Małopolsce,
U nas Wigilia zaczyna się od czytania przez mojego tatę Ewangelii później łamiemy się opłatkiem.
Co do dnia Wigilii to u nas jest tradycja że całą wigilię włącznie z wieczerzą jemy postne dania bez mięsa.
Od stołu w trakcie wigilii wstaje tylko mama albo ja.
Na pierwszy ogień wlatuje barszczyk z uszkami z grzybami, później karp w dzwonkach z ziemniakami.
Do tego zawsze na stole w gorącym półmisku jest kapusta z groszkiem łuskanym (jako osobne danie albo jak kto woli do ryby), później mamy pierogi z kapustą i grzybami oraz ruskie, i na końcu to na co czekam cały rok GROCH JASIEK Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI! (to taka fasolka po bretońsku w której zamiast kiełbaski są śliwki suszone) to moje ulubione danie i smak świąt z dzieciństwa! Do grochu jest chleb który również liczymy jako osobne danie no i do całości kompot z suszu.
Na koniec na deserek kawa i wypieki mojej mamy ❤️
U nas do pasterki obowiązuje zakaz % za to po Wigilii a przed pasterką jedziemy do rodzinki (albo oni do nas ) łamiemy się opłatkiem i śpiewamy kolędy. Moja mama ma 8 rodzeństwa z czego każde z nich pięknie śpiewa i kolędy zawsze śpiewają na dwa głosy 🥰🥰
Później wszyscy razem idziemy razem na pasterkę albo rozjeżdżamy się każdy do swoich kościołów.
Co do tradycji to w wigilię pierwszym gościem w domu musi być facet i łuski z Karpia wigilijnego nosimy w portfelu cały rok.
Aa i opłatek zawsze jest na sianku na środku stołu.
No to chyba tyle
Dodam tylko że ja nie mogę się przekonać do Wigilii u starego choć spędzam ją u niego co drugi rok, bo u nich je się no uszka z mięsem czy pierogi z mięsem na wigilii i po jest wielka biesiada z %
Z różnic daniowych u nich jest jeszcze zupa grzybowa z łazankami.
A z ciekawostek u siostry mojej mamy na wigilii jest barszczyk biały z zielonym groszkiem i to jest danie z domu rodzinnego mojego wujka który pochodzi spod Krakowa.
Edit. Nie mam nic do ludzi którzy jedzą mięso na wigilii i piją alkohol po 😂 po prostu ja bardzo cenię tą tradycję którą wyniosłam ode mnie z domu rodzinnego 😂😂
Edit2. Stary by mnie zabił za to ,,u nich’’’ zawsze się złości jak mówię do niego „u was na wigilii coś tam coś tam… bo u moich rodziców to mówię że u nas 😂😂 na szczęście nie podczytuje 😂😂moonflower lubi tę wiadomość
Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
Wpadam na szybko, bo odebrałam wyniki starego. HBA 95%, MAR 11 😍 i dzień się stał lepszy. Zaraz ja spuszczam krew 😊
Mart768, Marti27, Angi90 , KarolinaAnastazja, Nataliii, Paprota9418, jo_ana, Beezi, Bambi92, Biedronka@, siesiepy, Lipcowa, Emka06, Amunicja lubią tę wiadomość
-
Przyznać się u kogo sypnęło z nienacka śniegiem?🧐 Jadę na shopping, 20 km od domu zima 😳
Paprota, 🤞🤞za piękny przyrost!🍀Masz rację, atmosfera jest cudowna, pomimo unoszącego się zapachu potu 😂
Marti, na zdrowie tą glukozą!🥂🤞
Paula, gratuluję 🥳i trzymam 🤞za resztę ładnych wyników 🍀
Lipcowa, podgląd Księżniczki przed Świętami?😊🤞🤞❤️Lipcowa lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
U mnie noc była tragiczna. Dość, że wiało, sąsiadom dach ściągać. Nam porozwalalo meble ogrodowe, mamy pełno śmieci w koło domu z budow od dewelopera obok, to jeszcze pizlo śniegiem i miałam akcję tragiczną...
Juz mieliśmy wzywać pogotowie
Obudziłam się o 3 nad ranem, było mu bardzo słabo, ciśnienie jakby mi szwankowało. Raz gorąco, raz zimno, jakby poty mnie oblewały. Słyszałam ciśnienie uszach jak mi piszczało. Lewą ręką od środka zaczynała się robić zimna..jestem panikarą myslalam, że mam zawał słuchajcie..
Nie chciałam budzić starego ale bałam się, że mu padnę i nie wstanę.
W pewnym momencie złapałam takiego stresa, że coś mi się dzieje, że zaczęłam się telepać i drzeć.
Zadzwoniłam po rodziców, że coś mi się dzieje. Tato przyjechał do mnie z ciśnieniomierzem miałam 145/90.
Mój M. Do mnie, że ja kolacji nie jadłam, a wziełam metforminę i może dq mi cukierka, bo mi tak cukier spadł strasznie
I wiecie co?
Cukierek uratował mi życie. Serio.
Zjadłam pół cukierka z czekoladą po 5mibutach może 10 wszystko odeszło.
Ciśnienie wróciło do normy.
Czułam się rewelacyjnie, aż się popłakałam z tych emocji i położyłam spać.
Właśnie wstałam.
Stary miał tają wiedzę, bo jego babcia jest cukrzykiem i jak jej skacze cukier to ma takie akcje i zawsze cukierka bierze albo kilka i jej przechodzi
A ja? Zjadłam wczoraj sniadanie i tylko obiad i to pół. No a ze wieczór był przed spaniem to wziełam samą metforminę 1000g i chyba organizm nie miał co regulować, to wyregulował mi za nisko ten cukier/insulinę...a ja myślałam, że się wykończę.
Powiedziałam, że przez okres świat niw biorę tych tabletek albo i wcale nie będę ich brać. Od stycznia chyba wejdę w pełną ketozę i będę stosować ta dietę, bo się strasznie wystraszyłam
Aaaa i P.S 1 Stary do mnie, może Ci słabo od ciąży?
Powiem Wam, że tyle strachu się najadłam że chyba bym nie chciała być teraz w ciąży i mieć takie jazdy...myślałam, że umieram...
Paprota9418 lubi tę wiadomość
-
Karolina polubiłam przypadkiem przepraszam
)
Chyba dziś wszyscy mieli tragiczną noc u mnie też wiało tak że nie mogłam spać. Była burza.. normalnie grzmialo i błyskało się ale zamiast deszczu padał śnieg :0
Od metforminy mogło tak być dlatego ważne jest żeby zażywać ja z ostatnim posiłkiem. Dobrze że już wszystko się uspokoiło :*
Ale jak myślę że to Kropek robił drame bo był głodny !🤞🥰
Paula super wyniki 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2023, 09:45
KarolinaAnastazja, Paula29 lubią tę wiadomość
-
Karolina ja też miałam takie akcje po metforminie, to na pewno od tego, te zawroty głowy też by to tłumaczyło. Pilnuj diety bo tabletki to tylko dodatek. Te wszystkie objawy dokładnie u mnie były przy hipoglikemii reaktywnej. Pamiętaj by nie brać leków na pusty żołądek.
Paula 🥳🥳 piękne wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2023, 09:55
KarolinaAnastazja, Paula29 lubią tę wiadomość
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
🔜 sztuczna menopauza -
KarolinaAnastazja, dbaj o siebie i jedź regularnie, ja wiem, że nie ma czasu, ale często nawet kilka orzechów może pomóc. A diety jego w ciąży nie można 😉🤞
Angi, u mnie też sypnęło 😳 A najlepsze, że zauważyłam dopiero rano mimo wstawania w nocy, bo wszystkie okna w domu pozasłaniane na noc 🙈
Paula, piękne wyniki, teraz trzymamy kciuki za Twoje ✊
Paprota, Marti ✊
Miłego przedświątecznego piąteczku, Dinusie ❤️☀️Paula29, Angi90 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova