Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
-
WIADOMOŚĆ
-
Chochlik12 wrote:• Helicobacter pylori - tu ciekawie:
z kału: ujemny,
z gastroskopii: wynik graniczny,
z testu oddechowego: pozytywny.
Chochlik12 lubi tę wiadomość
Ona:31
AMH: 1.4;
USG, HPV, cyto, MUCH, owulacja -✅
Jelita: SIBO, HP, Candida - ✅
Hormony, ANA, ASA, APS -✅
❗️Tarczyca: Niedoczynność Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo
On: 32
Morfo: 2% -> 4%
HBA 75%, DFI 26%❗️PH 8,5❔
Jelita, Hormony, MAR - ✅
08/25: andro/uro, posiew, wymaz
Do ogarnięcia:
⬇️ antyTPO > 1000
⬆️ ferrytyna 18
⬇️ DFI -
Ssilvia wrote:Mi pomogłaś bardzo zachęcając mnie do diagnostyki endometriozy, za co chce się wziąć na porządnie w kolejnych dniach. Już myślałam robić jakieś badania immunologiczne ale się wstrzymam z tym żeby najpierw zbadać tak jakby aspekty fizyczne. Bardzo cenię Twoją wiedzę ☺️
Dziękuję 🥹🥹🥹 Mam nadzieje, ze ani u Ciebie, ani u Chochlika endomenda nie wyjdzie - zwłaszcza że cholera - ciężko z nią cokolwiek zrobić. Wiekszosc ginow zaleca AH - a wiadomo że to się wyklucza przy staraniach. Jest też dieta p-zapalna i suple. No i w ostatecznosci - laparoskopia i wyciecie ognisk i zrostów. Daj koniecznie znac jak wyszlo CA125Ssilvia, Chochlik12 lubią tę wiadomość
✨️11.08.25 I wizyta in-vitro✨️Przed nami 14cs
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
1. Namówić męża na 1 procedurę ✅️
2. Zdobyć zaświadczenie od diabetologa ⬜️
3. Wyhodować jakieś pęcherzyki ⬜️
4. Mieć min. 2 dojrzałe komórki jajowe ⬜️
5. Udało się min. 1 zapłodnienie ⬜️
6. Zarodek przetrwał do 3 doby ⬜️
7. Zarodek przetrwał do 5 doby ⬜️
8. Zarodek rozmroził się - transfer ⬜️
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
ona 🙍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40
on 🙎♂️ : IO, obniżone parametry nasienia -
Chochlik12 wrote:
A co tam u Was? Widzę, że Wy idziecie już w kierunku in vitro, trzymam za Was kciuki i za Twojego męża! 😄❤️🔥 wspieram w tych rozmowach, dawaj znać jak już będziecie po. 😄🫶🏻
W sumie jeszcze nie wiem w co idziemy 😅 Mój mąż jest niczym chorągiewka .... na bardzo silnym wietrze 😅 Na dniach się dowiem w którym kierunku ten wiatr wieje 🤞🥹Chochlik12, karczoch321 lubią tę wiadomość
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
ona 🙍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40
PA wrote:Cukrzyku trochę Cię rozumiem. Ja miałam też przeprawę z facetem, żeby zacząć się w ogóle starać o pierwsze dziecko. On twierdził, że mamy czas. Najpierw wybudować dom a potem myśleć o dziecku. Mu trochę łatwiej, bo ma 27 lat a ja 32 i nie mógł zrozumieć, że mogę mię mało czasu. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, jak to sprawdzić ale liczyłam się z tym, że mogę przekwitnąć po 40rż jak moja mama, jej siostry i babcia.
Też jest baranem i czasami z nim ciężko.
I też mogę mieć ciężko, bo on coś wspominał o 2 dzieci a mi się marzy 3. Trochę liczę, że jakieś bliźniaki wpadną 😂
Jeszcze ktoś pisał też o baranie 🐏🐏🐏😅 No to już wiadomo skąd ten upór w moim 😅
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
Chochlik - łap 😊
Piszecie o suplach - to ja biorę chyba wszystko
NAC w szalonej dawce 1800 przez caly cykl, DHEA (biosteron 3x 25mg - tez szalona dawka), inozytol (inofem), wit.d3 8tys jedn. dziennie, ubichinol - kiedys 400, dziś 200 (bo hajs) 😅 O rzeczach typu resweratrol, witaminy, cynk, selen nawet nie bede wspominać
A jak bierzecie dhea to w formie biosteronu czy jaki ?Chochlik12 lubi tę wiadomość
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
cukrzyk1991 wrote:Dziękuję 🥹🥹🥹 Mam nadzieje, ze ani u Ciebie, ani u Chochlika endomenda nie wyjdzie - zwłaszcza że cholera - ciężko z nią cokolwiek zrobić. Wiekszosc ginow zaleca AH - a wiadomo że to się wyklucza przy staraniach. Jest też dieta p-zapalna i suple. No i w ostatecznosci - laparoskopia i wyciecie ognisk i zrostów. Daj koniecznie znac jak wyszlo CA125
Ja też bardzo na to liczę… To naprawdę okrutna choroba, więc ogromnie podziwiam każdą z Was, która się z nią mierzy 🥲
Niestety, im więcej o niej czytam, tym bardziej zaczynam podejrzewać, że mogę ją mieć 🥲🥹
• Ból - dużo bólu, właściwie w każdej fazie cyklu,
• Podczas okresu ból jest dość silny i towarzyszą mu problemy jelitowe,
• Mam tzw. endobelly - generalnie jestem dość szczupła, a mimo to mój brzuch bywa bardzo nabrzmiały. Nie potrafię tego wytłumaczyć, mam wręcz wrażenie, że wygląda to nienaturalnie, nieproporcjonalnie do reszty ciała.
• te pozrastane jajowody, dlaczego takie byłymiałam stan zapalny, czy cooo 😟
Także oczekuję już na to badanie, liczę na to, że się mylę 🥲
Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
Rest 😴😴😴
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
cukrzyk1991 wrote:W sumie jeszcze nie wiem w co idziemy 😅 Mój mąż jest niczym chorągiewka .... na bardzo silnym wietrze 😅 Na dniach się dowiem w którym kierunku ten wiatr wieje 🤞🥹
Oby w tym kierunku, do którego ucieka Twoje serce 🥹 🤞Belia lubi tę wiadomość
Rest 😴😴😴
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Chochlik12 wrote:Ja też bardzo na to liczę… To naprawdę okrutna choroba, więc ogromnie podziwiam każdą z Was, która się z nią mierzy 🥲
Niestety, im więcej o niej czytam, tym bardziej zaczynam podejrzewać, że mogę ją mieć 🥲🥹
• Ból - dużo bólu, właściwie w każdej fazie cyklu,
• Podczas okresu ból jest dość silny i towarzyszą mu problemy jelitowe,
• Mam tzw. endobelly - generalnie jestem dość szczupła, a mimo to mój brzuch bywa bardzo nabrzmiały. Nie potrafię tego wytłumaczyć, mam wręcz wrażenie, że wygląda to nienaturalnie, nieproporcjonalnie do reszty ciała.
• te pozrastane jajowody, dlaczego takie byłymiałam stan zapalny, czy cooo 😟
Także oczekuję już na to badanie, liczę na to, że się mylę 🥲
Chochlik - a słyszałaś o badaniu z krwi CA125 ? To marker. Ale jest podwyższony często w endometriozie (ale nie zawsze, natomiast u mnie się sprawdziło). Możesz poczytać. Można go normalnie oznaczyć w dowolnym labie.Chochlik12 lubi tę wiadomość
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
Marzycielko klikałam i myślałam, że Cię zaakceptowałam 🧐możesz to jakoś sprawdzić? 😘
Chochlik ja pije czysty inozytol z Indeed. W sumie pije to za dużo powiedziane, bo wrzucam proszek do buzi i przepijam 😂 w smaku lekko słodki.
Marzycielka94, Chochlik12 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
ater wrote:Marzycielko klikałam i myślałam, że Cię zaakceptowałam 🧐możesz to jakoś sprawdzić? 😘
Chochlik ja pije czysty inozytol z Indeed. W sumie pije to za dużo powiedziane, bo wrzucam proszek do buzi i przepijam 😂 w smaku lekko słodki.
Tak, wysłałam Ci wiadomość, musisz jej poszukać i odczytać 😂✨ Starania od 09/24 (12 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
SIERPIEŃ BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 2 cykl: Letrozol + Zivafert
08.25 - sono-HSG -
cukrzyk1991 wrote:Chochlik - a słyszałaś o badaniu z krwi CA125 ? To marker. Ale jest podwyższony często w endometriozie (ale nie zawsze, natomiast u mnie się sprawdziło). Możesz poczytać. Można go normalnie oznaczyć w dowolnym labie.
Ooo, słyszałam o tym, nie myślałam żeby zrobić.
Ale niedługo idę na badania krwi, może się pokuszę 🤩🤩 dzięki za sugestie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca, 09:57
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
Rest 😴😴😴
__
Dziewczyny, przepraszam, że wbijam bezsensu, ale rzucił mi się w oczy screen o fertistimie i ja mam jeszcze z kilkanaście torebek, bo nie zdążyłam użyć. Musiałabym jutro policzyć ile tego jest, ale chętnie oddam za koszty wysyłki, bo nie chce tego wyrzucać ☺️
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Borówka92 wrote:Kilka lat temu miałam podobną sytuację, krwawienie trwało 30 dni, przy tym występowały bolesne skurcze, byłam z tym u 4 lekarzy, żaden nie pomógł, ustało samo bez żadnych leków, zrobiłam cytologię, wyszła źle więc skierowano mnie na test hpv i wyszedł niestety dodatni. U mnie być może to był powód bo nie miałam wtedy jeszcze żadnych stymulacji, ale w pełni rozumiem jak to stresuje i obciąża psychikę.
O matko, współczuję 😞 mam nadzieję, że już wszystko dobrze! 🫂
U mnie to krwawienie było całkowicie bez żadnych bóli. Zresztą ja generalnie nie wiem co to znaczy "bóle menstruacyjne", serio, na palcach jednej ręki policzę ile miałam bolesnych okresów przez całe życie. Nawet kiedys, jeszcze w technikum, koleżanka z klasy powiedziała mi że jak się nie ma bóli w czasie miesiączki to oznacza niepłodność. Wtedy to przeszło mi gdzieś koło uszu, ale teraz jakoś to zdanie do mnie wraca 🥲
@Chochlik - wiem wiem, powinnam to zbadać, ale jakoś nie mogę się zebrać 😅 pocieszam się, że piję codziennie, i piłam w tamtym okresie zakwas z buraka, więc przecież nie może być jakoś tragicznie...? 😂
Dziewczyny suplemenciary - jesteście wielkie! Ale macie wiedzę o tym wszystkim. Ja jestem ostatnio z suplami na bakier, jakoś nie mam na to siły póki jestem na AH.... Ale oby do września i przeproszę się z moim pudełeczkiem dla starych ludzi 😇😇😁
Co do inozytolu, ja piłam ten z Prenacaps OVI, nie smakował mi wcale, wykrzywiał twarz, ale brałam to na dwa łyki i jakoś dawałam radę 😅😁
Miłej soboty! ✨💕·👩🏼❤️👨🏽 '95
· badania nasienia ✅
· oba jajowody drożne ✅
· PCOS - cykle nieowulwcyjne,
· wit.B12 - 164ng/ml 👎 (6.2025r.)
· 5x stymulacja Lametta + P-b + Gonapeptyl ❌
· 1x naturalna owulacja ❌
.........................
· 6-7.2025r. - przetrwałe krwawienie (40 dni)
· 7-8.2025r. - reset cyklu - AH
🔜. 9.2025r. nowy ginekolog.... 🙏 -
Jeszcze co do supli ja się wtrącę! Inozytolu zalecane jest 4g i dla mnie odkryciem był polecany przez Siesiepy Ostrovit!
Ja mam GIGANTYCZNY problem ze smakami różnych leków, syropów itp i nie byłam w stanie zdzierżyć żadnego pitnego inozytolu, nawet Fertistim był dla mnie fujka, a ten mieszam z sokiem pomarańczowym i pijemy z mężem do kolacji, gamechanger totalny! 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca, 12:31
karczoch321, Świeżynka97, IwonaQ, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23 - teraz już 🌈.
3 stymulacje letrozolem w 2024r.
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 (11tc poronienie samoistne)
👩🏼🦱
❌AMH 2.78 (10/24)—> 1,32 (06/25)
❌lekka IO- glucophage 500+500
❌Letrox50
✅Hormony (fsh, lh, prolaktyna, estradiol)
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔kariotypy
❔pełna diagnostyka hormonalna w szpitalu
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
❌koncentracja 418mln ➡️ 84mln
❌ruch postępowy szybki 5,65
✅ruch postępowy 21,82 ➡️ 47,32
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
💊Pentohexal Retard, Fertilman PLUS, Wit D, cholina
📆W planie:
❔kariotypy
❔seminogram + chromatyna DNA
📆 start cyklu —> 5.07
🥚owulacja —> 21.07
⏸️ 2.08 🤞🏼 -
Przyszły mi wyniki badań, które miałam zrobić do tego lipiodolu. I chyba nie wygląda to dobrze…
Tsh 1,9
Ft3 3,0
Ft4 1,27
Anty TPO 52,90
Anty TG 243
W poniedziałek mam do endokrynologa po zaświadczenie, ale teraz to nie wiem… chat GPT mówi, że to hashimoto 😳🙎🏼♀️ 27 🙋🏼♂️34
Starania od 09/23
Główny problem po odstawieniu AH: długie plamienia przed i po miesiączce
Z pomocą medyczną od 01/25
06/24 histeroskopia, podwyższone komórki NK
06/25 endometrioza ❌
07/25 stymulacja
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki
Mąż ✅
Badania:
Prolaktyna, testosteron, ferrytyna✅
AMH: 5,5 - PCOS
MUCh✅
Drożność ✅
Pasożyty ❔ -
Imazolka wrote:Przyszły mi wyniki badań, które miałam zrobić do tego lipiodolu. I chyba nie wygląda to dobrze…
Tsh 1,9
Ft3 3,0
Ft4 1,27
Anty TPO 52,90
Anty TG 243
W poniedziałek mam do endokrynologa po zaświadczenie, ale teraz to nie wiem… chat GPT mówi, że to hashimoto 😳
Chciałam Ci to napisać - przy hashi p-ciała są podwyższone. Warto jeszcze zobaczyć obraz usg tarczycy.AnMiPe lubi tę wiadomość
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
cukrzyk1991 wrote:W sumie jeszcze nie wiem w co idziemy 😅 Mój mąż jest niczym chorągiewka .... na bardzo silnym wietrze 😅 Na dniach się dowiem w którym kierunku ten wiatr wieje 🤞🥹
Ja mam dziś totalny zjazd. Humor tragiczny. PMS na pełnej. Wkurza mnie wszystko i wszyscy. Cycki pieką, brzuch ciągnie a tu jeszcze 4 dni do @.. znowu mam poczucie porażki i jakoś nie znajduję w sobie mocy. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Powderku, wyczekuję jutro relacji z wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca, 17:13
Gnom, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-34dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia (lipiec) ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat):
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 1.08 urolog/androlog -
Wiecie może co zrobić jeśli po odstawieniu proga @ nie przyjdzie? 😔 mam go brać ponownie? Mam jeszcze pół opakowania👧25.5 🧑26.5 🐈🐈 ⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | IO | hiperandrogenizm
MUCHa ✅️ drożność ✅️ USG tarczycy ✅️
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | nasienie ✅️
❌️01.25-06.25 6 cykli Lametta + Zivafert
Gdzie jesteś małpo?
🔜 7 cykl stymulowany? -
Hej👋 trochę się zastanawiałam czy się tutaj pokazać i ewentualnie zostać razem z Wami. Garstka osób może mnie kojarzyć z innego wątku, przestałam się udzielać tam od maja (choć prawie codziennie zaglądam i czytam co słychać u dziewczyn) 🙌 dobiło mnie kilka spraw naraz, a szczególnie nieudane badanie drożności jajowodów, które odbyło się właśnie w maju, a raczej była to próba odbycia badania bo kazałam przerwać, był to dla mnie okropny ból przy wyciąganiu szyjki macicy i "obracaniu" jak to powiedziała ginekolog. Z biegiem czasu zastanawiam się czy ona w ogóle kiedyś wykonywała taki zabieg bo jest nowa i w trakcie specjalizacji no ale nic, nieważne. W każdym bądź razie od tamtego momentu się odsunęłam, musiałam sobie poukładać to wszystko i strawić.
Generalnie nie planowałam wracać na forum, nie mogłam znaleźć dla siebie miejsca.
Na główny wątek nawet nie próbowałam się wkręcić bo po pierwsze: za dużo się dzieje, po drugie: nie cieszą mnie kreski osób, które wpadają w 2cs i się chwalą, wręcz mnie dołują.
Na mniejszym wątku super, dziewczyny wspaniałe, doradza, wspierają, sypną dobrem słowem. Ale ciężkie tematy odnośnie skomplikowanych (dla mnie) badań czy podejść do IVF zaczęły na mnie źle działać i dużo analizowałam i szukałam u siebie podobnych problemów bez żadnych jakby podstaw. No i nie rozumiem jeszcze tych wszystkich procedur.
Zobaczyłam, że powstał wątek dla osób bez dzieci i z dłuższym stażem, w trakcie diagnozy i szukania przyczyn niepowodzeń, pomyślałam, że idealnie coś dla mnie. Po stopce można zobaczyć pokrótce moja historię.
W czerwcu trafiłam do lekarza naprotechnologa, którego sobie znalazłam niedaleko od mojego miasta. Na pierwszej wizycie ustalił mi już dalszy plan działania, jestem po zabiegu histeroskopii (działa ze mną szybko i to mi się podoba). Jak się okazało, na endometrium były mikropolipy i mikrowylewy - usunięte. Bez zmian ogniskowych. Obecnie cykl bez starań i na antybiotykoterapii.
Chętnie tu przycupne i w miarę możliwości doradze w znanych mi tematach czy badaniach bo przez te dwa lata trochę doświadczenia i wiedzy zdobyłam.
Nie obiecuję, że będę aktywna bardzo bo niestety czas mi na to nie pozwala. Pewnie jak wątek będzie chulac mocno jak np na głównym to się wycofam, ale chce dać sobie szansę i ewentualnie pomóc/doradzić Wam 🥰
Trochę się rozpisalam 🤭
Gnom, White1, Vergeet, IwonaQ, ater, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
🔸Cykle bezowulacyjne 03.2023-10.2024 (20cs)
🔸Diagnoza: Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸Badanie nasienia + posiew✅
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸Podejrzenie PCOS (metaboliczny)
🔸Powrót owulacji 11.2024r.
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 25-30dc
✨7cs - przerwa
02.25 cb? 💔
03.25 Niepękniety pęcherzyk Graafa (4cs)
07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy)
08.25 start stymulacji?
Suplementy: Inozytol, Pregna Start, DHA prenacaps, NAC, witamina D3 -
White1 wrote:Wiecie może co zrobić jeśli po odstawieniu proga @ nie przyjdzie? 😔 mam go brać ponownie? Mam jeszcze pół opakowania
A ile dni minęło od odstawienia proga? Który dc? Myślę, że lepiej odczekać jeszcze, lepiej nie faszerować organizmu znow progiem, żeby nie namieszać 🥹 jak będzie trwać to dosyć długo to wtedy udałabym się na wizytę do gina.👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
🔸Cykle bezowulacyjne 03.2023-10.2024 (20cs)
🔸Diagnoza: Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸Badanie nasienia + posiew✅
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸Podejrzenie PCOS (metaboliczny)
🔸Powrót owulacji 11.2024r.
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 25-30dc
✨7cs - przerwa
02.25 cb? 💔
03.25 Niepękniety pęcherzyk Graafa (4cs)
07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy)
08.25 start stymulacji?
Suplementy: Inozytol, Pregna Start, DHA prenacaps, NAC, witamina D3