Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
Odpowiedz

Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅

Oceń ten wątek:
  • Kokosik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snieżka wrote:
    Kokosiku, co tam u Ciebie? Jak się czujesz jako mama? Jak maleństwo? 😍

U nas wszystko dobrze! Jako mama czuje się bardzo dobrze, kończę już połóg. Wiadomo są różne problemy ale to typowe na tym etapie rozwoju dziecka. Maleństwo pięknie rośnie 💕
    Miałam wspaniały, szybki poród z pełną ochroną krocza i w pozycjach wertykalnych. Cudowną położną i studentkę, które mnie motywowały razem z mężem za plecami. 4 godziny i było po wszystkim, a Cysia dostała 10 pkt. Także można i nie ma co się bać SN 🤪

A Ty jak się czujesz? Już są jakieś objawy czy narazie spokojnie?

White, a u Ciebie przeczuwałam, że tak zaczniesz rok! Cudownie, jak się też czujesz?

snieżka, White1 lubią tę wiadomość

31 👩 34 🧔‍♂️
    10 lat AH
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
    01.2025 walczymy od nowa 🍀

04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
    08.07 prenatalne ❤️ zdrowa dziewczynka 6,6 cm 🥰
    08.09 połówkowe 🧸 415 g kokosika 🥥
    23.10 1103 g księżniczki 🥰
    22.11 1917 g małej misi 🐻
    16.12 2600 g kruszynki 🫶
    02.01 3000 g paputka ⛄️ czekamy na Ciebie 🫶
    17.01 Marcysia w końcu z nami 💕 3220 g 52 cm 🩷

☀️ zaświeciło słoneczko ☀️

age.png
  • snieżka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:
    U nas wszystko dobrze! Jako mama czuje się bardzo dobrze, kończę już połóg. Wiadomo są różne problemy ale to typowe na tym etapie rozwoju dziecka. Maleństwo pięknie rośnie 💕
    Miałam wspaniały, szybki poród z pełną ochroną krocza i w pozycjach wertykalnych. Cudowną położną i studentkę, które mnie motywowały razem z mężem za plecami. 4 godziny i było po wszystkim, a Cysia dostała 10 pkt. Także można i nie ma co się bać SN 🤪

A Ty jak się czujesz? Już są jakieś objawy czy narazie spokojnie?

White, a u Ciebie przeczuwałam, że tak zaczniesz rok! Cudownie, jak się też czujesz?

To super, że dobrze u Was 💜
    Z objawów to mam ból piersi i sutków, czasem delikatnie pobolewa mnie brzuch i dzisiaj czuję też trochę mdłości.

Kokosik lubi tę wiadomość

👩🏻30 lat
    AMH - 2,140 ng/ml
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻33 lata
    2009r. - skręt lewego jądra i martwica tkanek --> usunięcie jądra
    Całkowita liczba plemników 24.41mln --> 30.75mln --> 32.83 mln⬆️
    Ruch postępowy (a+b) 15.2% --> 26.3% --> 12.7%🔻
    Ruch całkowity (a+b+c) 28.1% --> 38.4% --> 25.1%🔻
    Plemniki o prawidłowej budowie 0% --> 0% --> 3%⬆️
    Plemniki żywe 80% -->78% --> 73%
    HBA 61🔻

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    beta hcg: 57 (11 dpo) --> 232.5 (13 dpo) --> 534 (15 dpo) --> 2176 (18 dpo)
  • White1 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik czuję się coraz lepiej 😊 przed testem bolały mnie przeokropnie plecy, potem przyszedł szok i niedowierzenie, że jednak jestem w stanie zajść w ciążę, kilka dni później złapało mnie przeziębienie i lekkie mdłości 🫣 ale powoli wszystko przechodzi, został ze mną tylko ból podbrzusza i tkliwość piersi

W tym roku zaczęła się dobra passa na wątku i mam nadzieję, że już niedługo kolejne dziewczyny będą ją kontynuować 🩷

snieżka, Kokosik lubią tę wiadomość

👧99' 🧑98' 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
    ❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle

01.26 IVF 💉 Menopur 150
    18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB

09.02.26 FET 🍍 cykl sztuczny
    EmbryoGlue / prog 30 ng/ml

7dpt 37.7💕 10dpt 146🥹 12dpt 350🍀

preg.png
  • Kokosik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny, to macie typowe objawy :) zresztą brak objawów to też objaw 😅
    Niech rosną korpusie, jeszcze raz gratuluję 🥹

31 👩 34 🧔‍♂️
    10 lat AH
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
    01.2025 walczymy od nowa 🍀

04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
    08.07 prenatalne ❤️ zdrowa dziewczynka 6,6 cm 🥰
    08.09 połówkowe 🧸 415 g kokosika 🥥
    23.10 1103 g księżniczki 🥰
    22.11 1917 g małej misi 🐻
    16.12 2600 g kruszynki 🫶
    02.01 3000 g paputka ⛄️ czekamy na Ciebie 🫶
    17.01 Marcysia w końcu z nami 💕 3220 g 52 cm 🩷

☀️ zaświeciło słoneczko ☀️

age.png
‹‹ 270 271 272 273 274
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ