Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
-
WIADOMOŚĆ
-
Pelasia - trzymamy 🤞🤞
Mój mąż zadzwonił do Kliniki i go połączyli z naszym lekarzem także hah, dzięki za ten pomysł aszin na jaki szczerze mówiąc sama nie wpadłam 😅. Jutro ma oddzwonić do nas i zaproponować jakieś terminy na następny tydzień, kiedy moglibyśmy przyjść na kwalifikację. Trzymam za słowo.
Ja ten tydzień mam mocno pracujący, cztery dni po 10 h w poradniach - sezon infekcyjny niestety wykasza też kadrę. Ja się póki co trzymam, może to efekt supli (biorę teraz cynk, omega 3, Wit D, witaminę C, laktoferynę, probiotyki z Omnibiotic, folian), kto wie.
Co do terminów to u nas podobno w zeszłym roku kwalifikacje szły na bieżąco aż do połowy grudnia. Podejrzewam, że jest po prostu mniej chętnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 17:12
aszin, karczoch321, snieżka, cysterka95, Pelasia30, Imazolka, Gnom, Choinka123 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30+
💃 AMH - 3,14, do tej pory bez określonego czynnika żeńskiego niepłodności, od 5 mscy monitoring i 2x stymulacja
👦 jelito drażliwe
🔬seminogram:
1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne
hipogonadyzm - testosteron całkowity 🔻, estradiol - nieoznaczalny
2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻); poprawa testosteronu i estradiolu - po Clo + suple
14cs
(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
Claudii, fajnie, że dałaś znać co u Ciebie. Gorąco trzymam kciuki za powodzenie kolejnej stymulacji. Wierzę, że lekarz ma dla Ciebie dobry plan i będą piękne, podkokszone suplami jajeczka 🤝💖
Morgo, to lecicie do przodu. Oby wizyta była owocna. Macie już w sumie komplet badań czy myślisz, że jeszcze lekarz w ramach przygotowań do ivf będzie coś zlecał poza tymi badaniami i wymazami z programu?
Pelasia! Sto lat 🥳 piekny news, kciuki niezmiennie zaciśnięte. Wiem, że trzymasz datę dla siebie, ale mam nadzieję, że niedługo pochwalisz się tu dwoma kreseczkami 🤭🤭
(ps. napisałam priv do Ciebie)
Ja za to od wczoraj do koktajlu z buraka dorzuciłam arbuza. Wiem, że to połączenie wzbudza sporo ciekawosci i kontrowersji, więc daję znać, że jak dla mnie pyszka! Posmak arbuza jest tylko lekko wyczuwalny i jak dla mnie smakuje jak wakacje 🤪 ja dodaje jescze marchewkę, pomarańcze i imbir, więc dla tych co nie lubią samego buraczka to też fajne połączenie, bo zabija z grubsza jego posmak 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 18:03
Morgo, Pelasia30, Gnom, Choinka123 lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 35 / 35
🍀 19 cs - 5x stymulacja
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
💔 02.25 - CP
💔 09.25 - CB
💉trombofilia + autoimmunologia - ok, badanie kariotypów - ok 🆗
📆 01.26 IVF -> 10x ❄️🥺 (5x4.11, 4x3.11 i 1x4.33)
🍍02.26 FET -> 5dpt ⏸️ 🤞-> 7dpt 54,3 🚀 -
Jupiter wrote:Lekarze twierdzą prawie jednogłośnie, że nie są w stanie obiecać poprawy a może nawet dojść do pogorszenia. Zwłaszcza, że u nas problemem obecnie jest tylko jeden parametr: fragmentacja DNA. I że gdyby to była wina żylaków to prawdopodobnie mielibyśmy też problem ze stresem oksydacyjnym. Na innych watkach które są teraz aktywne znalazłam z 5 dziewczyn których faceci mają wysokie Dfi bez żylaków. Z trzecie strony: jest tez sporo przypadków osób, u których DFI spadło znacząco po operacji. Są też głosy, że po 30tce szansa na jakieś spektakularne spadki maleje, jest ryzyko że morfologia nam się totalnie posypie.
Dlatego pytam wszystkich lekarzy o zdanie, ale nie przynosi to ulgi 🙃
U Ciebie jak plan teraz? 6 cykli z immuno wsparciem jak rozumiem?
U mnie na razie 3 cykle z immuno, potem kolejna wizyta u doktora, bo akurat leki się skończą, i decyzja co dalej.
Dodałam Cię do przyjaciółek, bo mam jeszcze pytanie odnośnie zaleceń.
Może faktycznie nie warto ryzykować operacji, skoro resztę wyników macie w normie, jeżeli istnieje ryzyko pogorszenia wszystkich parametrów. Skłaniacie się ku jakiejś opcji obecnie? Jakie macie plan działania teraz? Inseminacja + leki immuno?
Jupiter, Morgo lubią tę wiadomość
👩🏻'92 🧑🏻🦱'93
20 cs starań o pierwsze 👶🏻
3 cykle stymulacji za nami
cd56, cd16 ✅
AMH - 2,65 ng/ml (04.2025) ✅
Ana1, ASA, APS, celiakia - wykluczone ✅
Subkliniczna niedoczynność tarczycy - pod kontrolą
KIR Bx (brak 3 z 4 KIRów implantacyjnych) ❌
Allo MLR 0% (brak kiedykolwiek ciąży)
Insulina po obciążeniu ❌
Lewy jajowód niedrożny ❌
Histeroskopia - wycięty polip ✅
Badanie nasienia, posiew, USG, hormony ✅ -
Tak - ten rok typowo na inseminacje i leki immuno.Pacynka wrote:Skłaniacie się ku jakiejś opcji obecnie? Jakie macie plan działania teraz? Inseminacja + leki immuno?
Pokladam wobec tego duze nadzieje, doktor mowil, ze skoro jestem po histero operacyjnej, to tak naprawde jakbysmy zaczynali starania od nowa...
Jesli to nie zda egzaminu, to w przyszlym roku IVF.
A Wy?
Morgo, Pacynka lubią tę wiadomość
Ona:32
AMH: 1.4-> 2.2 ; KIR Bx;
🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo
On: 33
Morfo: 2% -> 4%-> 3%
MAR, HBA, MiOXYS - ✅ HLA-C C1C1
❗️DFI 26% -> 39%❗️ŻPN IIIst
CB 💔 12.2025
🔜przygotowanie do IUI:
konsultacja immuno ✅
konsultacja endo ✅
badania🩸 ✅ -
Pelasia wszystkiego najlepszego 😘 też miałam wczoraj urodziny 😁 oby spełniły się nasze największe marzenia 🥂
Jupiter, Pelasia30 lubią tę wiadomość
👩35 👨40
20cs o pierwszego maluszka
Subkliniczna niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50
USG ✅ Cytologia ✅ MUCHa ✅
TSH 1,69
AMH 1.3 (01.25) 1.7(09.25)
Żelazo - 107
Ferrytyna - 50
D3 - 55
B12 - 734
Glukoza - 80
Insulina - 5
Kwas foliowy - 17
Homocysteina - 11,2❗️
MTHFR C677T homo
Badanie nasienia ✅
Sono-HSG -prawy jajowód niedrożny
Suple 💊
D3 4000 , jod , omega3 , B complex, koenzym Q10, probiotyki -
Ja jestem po wizycie u ginekologa. Jest duży pęcherzyk ciążowy i echo zarodka CRL 2.19 mm 😍
6 marca idę na kolejną wizytę i mam nadzieję, że będzie wtedy serduszko 🙏
Jupiter, Aga_92, stokroteczka25, Pacynka, Morgo, Dudu13, cysterka95, Pelasia30, ferrytynka25, Gnom, Mardotka, Choinka123, kropka_aga, PA, Olalexa, Malineczka lubią tę wiadomość
👩🏻30 lat
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
ANA1 - 1:1280
ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️
👦🏻33 lata
Całkowita liczba plemników 24.41mln --> 30.75mln --> 32.83 mln⬆️
Ruch postępowy (a+b) 15.2% --> 26.3% --> 12.7%🔻
Ruch całkowity (a+b+c) 28.1% --> 38.4% --> 25.1%🔻
Plemniki o prawidłowej budowie 0% --> 0% --> 3%⬆️
Plemniki żywe 80% -->78% --> 73%
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc
1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
beta hcg: 57 (11 dpo) --> 232.5 (13 dpo) --> 534 (15 dpo) --> 2176 (18 dpo)

-
Mardotka, Pelasia - spelnienia MARZENIA dla Was!!!

Sniezko!! CUDOWNIE!!!
Czy Wy cos zmienialiscie w tym cyklu, ze sie udalo? ;>
snieżka, Pelasia30, Mardotka lubią tę wiadomość
CB 💔 12.2025
🔜przygotowanie do IUI:
konsultacja immuno ✅
konsultacja endo ✅
badania🩸 ✅ -
Jupiter wrote:Mardotka, Pelasia - spelnienia MARZENIA dla Was!!!

Sniezko!! CUDOWNIE!!!
Czy Wy cos zmienialiscie w tym cyklu, ze sie udalo? ;>
Nic. I właściwie to był pierwszy cykl starań po poronieniu, bo wcześniej nie zdążyliśmy wbić się w owulację.
Narzeczony brał od ok. Pół roku Bemfole, ale jak widać u mnie w stopce to ruchliwość jest grosza niż przed początkiem leczenia
Jupiter, Morgo lubią tę wiadomość
👩🏻30 lat
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
ANA1 - 1:1280
ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️
👦🏻33 lata
Całkowita liczba plemników 24.41mln --> 30.75mln --> 32.83 mln⬆️
Ruch postępowy (a+b) 15.2% --> 26.3% --> 12.7%🔻
Ruch całkowity (a+b+c) 28.1% --> 38.4% --> 25.1%🔻
Plemniki o prawidłowej budowie 0% --> 0% --> 3%⬆️
Plemniki żywe 80% -->78% --> 73%
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc
1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
beta hcg: 57 (11 dpo) --> 232.5 (13 dpo) --> 534 (15 dpo) --> 2176 (18 dpo)

-
karczoch321 wrote:Morgo, to lecicie do przodu. Oby wizyta była owocna. Macie już w sumie komplet badań czy myślisz, że jeszcze lekarz w ramach przygotowań do ivf będzie coś zlecał poza tymi badaniami i wymazami z programu?
W sumie to mam nawet i wymazy, i te wirusologiczne HIV itd (niedawno miałam w ramach medycyny pracy) więc zależy jaki termin ważności dla badań uznaje klinika.
Ej, ja też miałam wczoraj urodziny ♥️ hah
Jupiter, Pacynka, Mardotka, Choinka123, karczoch321 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30+
💃 AMH - 3,14, do tej pory bez określonego czynnika żeńskiego niepłodności, od 5 mscy monitoring i 2x stymulacja
👦 jelito drażliwe
🔬seminogram:
1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne
2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻); poprawa testosteronu i estradiolu - po Clo + suple
14cs
Dziewczyny, ale synchron z urodzinami 🤭
Niech wam się darzy ☺️🥳 I niech ten najważniejszy prezent już przyjdzie 🤪
Śnieżka, super wieści!!🥹
Pelagia, czekamy na ⏸️
Morgo, dużo wytrwałości i super że zaczynacie 🥳☀️
Na kilka dni się wyłączę chyba z forum 🙆♀️💆🏻♀️
Ginka dobrze obliczyła i wczoraj była owulka ❤️🔥
Jutro wieczorem jadę jeszcze na potwierdzenie, ale już dziś skok i pewnie od jutra wieczór wjeżdża cyclogest. A jednak ten progesteron to jest podstępny w objawach także nie dam mu się tym razem tak łatwo
Zastanawiam się czy iść już w marcu na usg pod Endo czy nie zrobić sobie jakiejś immunologii z krwi w zamian. A na przykład usg w kwietniu 🫠
Do powtórzenia mam teraz B12,(dodam chyba homocysteine) po kilku msc suplementacji i ferrytyne z morfologia. Za ok 5 dni będę miała wyniki z Allergen.
W marcu powtarzamy wyniki hormonów męża i w zależności od wyników TT robimy test z Clo. Nasienie powtarzamy jakoś po Wielkanocy i wciąż na tapecie jest USG jąder. W kwietniu wypadałoby złapać termin w IR, skontrolować androgeny i zejść z DHEA🤪 i tak ten czas leci, mam wrażenie że przyspiesza to szybciutko jakoś 🫨
Najbardziej mnie chyba cieszy i ekscytuje że od niedzieli wbijam po długiej przerwie (2,5) na siłkę i moja faza lutealna będzie wspierana lekkim treningiem siłowym ☀️💪 i moją psiapsi i czasem razem na tej siłce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 20:25
snieżka, Morgo, Jupiter, Pelasia30, Mardotka lubią tę wiadomość
👩❤️💋👨 29 starania od końca 24
08.2024 histeroskopia, polip 🙋♀️
1-03.25 9/12tc 💔 11.25💔 CB
💃MTHFR,PAI: hetero
🆘11.25 AMH 0,68 🥺 LH/FSH ⬇️
PRG 7dpo 🆗 ale📉 >📌cyclogest
OGTT, andr. 🆗 ale DHEAS 204>📌biosteron
Homocysteina, D3,k.fol🆗 B12, Ferrytyna 🔜🆙
MUCH, APS, b.C i S🆗 celiakia z genów 🆗 paso i HP 🆗
💊 euthyrox, D3, metf.,frpl + laktof, Q10, NAC, melat.,Bcpx, omega, Mg, Se, Zn, folian, wiesiołek, Acard, DHEA
🕺 nasienie 🆗 ale morf. 0% 🫣
TT, LH, FSH - dolna granica, FT 🆗
SHGB ⬇️ D3 ⬇️ Homocysteina ⬆️
💊 wit E,Q10, D3, NAC, Mg, Zn, omega, LC, ALC, Bcpx
04.26⏩️📋 usg pod endo, 🔁🕺hormony i usg jąder, ✋ DHEA, wizyta w IR -
Jupiter wrote:Tak - ten rok typowo na inseminacje i leki immuno.
Pokladam wobec tego duze nadzieje, doktor mowil, ze skoro jestem po histero operacyjnej, to tak naprawde jakbysmy zaczynali starania od nowa...
Jesli to nie zda egzaminu, to w przyszlym roku IVF.
A Wy?
My jesteśmy wpisani na listę rezerwową do IVF już od lipca w Parensie, ale nie wiem ile tak naprawdę realnie jeszcze zajmie dostanie się na kwalifikacje chociaż. Jest bardzo dużo osób wpisanych i w styczniu lista została zamknięta, bo było za dużo chętnych...
Dostałaś może moją wiadomość? Napisałam, ale totalnie nie widzę, czy to się wysłało 🙈
Dziewczyny, ja również się przyłączam do życzeń urodzinowych - wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń, w szczególności o bobasku ❤️
Morgo, Jupiter, Mardotka lubią tę wiadomość
👩🏻'92 🧑🏻🦱'93
cd56, cd16 ✅
Insulina po obciążeniu ❌
Lewy jajowód niedrożny ❌
Dostalam, odpisalamPacynka wrote:My jesteśmy wpisani na listę rezerwową do IVF już od lipca w Parensie, ale nie wiem ile tak naprawdę realnie jeszcze zajmie dostanie się na kwalifikacje chociaż. Jest bardzo dużo osób wpisanych i w styczniu lista została zamknięta, bo było za dużo chętnych...
Dostałaś może moją wiadomość? Napisałam, ale totalnie nie widzę, czy to się wysłało 🙈
OD LIPCA? Kurcze... a nie chcecie sprobowac w innej klinice? Dziewczyny, nie wiecie jak tam w innych krakowskich klinkach? Bede pytac u mojego doktorka w polowie miesiaca na wizycie jak u nich z terminami.
Pacynka lubi tę wiadomość
CB 💔 12.2025
🔜przygotowanie do IUI:
konsultacja immuno ✅
konsultacja endo ✅
badania🩸 ✅ -
Mardotka, Morgo jeju mam urodzinowe siostry tutaj! 😂❤️ Mega super i życzę Wam wszystkiego najwspanialszego i spełnienia tego marzenia, które mamy tu wszystkie ❤️
Ogromnie dziękuję Wam za życzenia i za kciuki, bardzo miło to czytać 🥹😘
Karczoch, najpierw czekam na Twoje kreski 🤭 ten burak surowy dajesz? Kurde ja nie wiem czy się zmuszę do picia koktajlu z buraka 😅 odpisałam Ci w wiadomości 😘
Śnieżko, gratulacje! Niech już szybko leci czas do kolejnej wizyty 🍀
Jupiter, Pacynko widzę, że macie konkretne plany i włączone wsparcie z lekami - trzymam kciuki za Was ✊
Morgo, a czy czasem niedługo nie powinno być testowanko u Ciebie czy coś przegapiłam? 🫣
Dudu, widzę, że u Ciebie cały czas coś się dzieje 🤭 badania, wizyty - super, że tak działasz 😁 niech ten cykl będzie szczęśliwy 🍀
White, już zaciskam kciuki za środową wizytę i czekam na same dobre wieści 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 21:50
Pacynka, Mardotka, snieżka, Dudu13, Morgo, karczoch321 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
🔸Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸PCO (metaboliczny)
🔸Późne owulacje
🔸Badanie nasienia + posiew✅
▪️07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
▪️09.25 Prog 7dpo 37,2ng/ml 😍
▪️09.25 drożność jajowodów ✅
▪️10.25-12.25 stymulacja aromek ❌
𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟔 𝐈𝐕𝐅 💉
13🥚-> 7 MII🍀-> 4❄️❄️❄️❄️ -
Dla wszystkich absolwentek najlepsze życzenia, zamawiam po jednym bobasku dla każdej 🩷
Z tego co kojarzę, to w krakowskich klinikach wszędzie nie ma problemu oprócz Parens. Ja chodzę do TFP Fertility Macierzyństwo i mam nadzieję niedługo zwolnić trochę środków dla kolejnej pary 🤭
Mardotka, Morgo, Pelasia30 lubią tę wiadomość
👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
✅️ AMH 6, drożność, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
01.26 IVF 💉 Menopur 150
18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
09.02.26 FET 🍍 cykl sztuczny
EmbryoGlue / prog 30 ng/ml
7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000
04.03 0.33cm 🍤 z bijącym serduszkiem 💕

-
Mardotka, Pelasia, Morgo oby się w końcu spełniły te wszystkie marzenia! 💓
Dudu powrót do silke jest super! Poszłam dzisiaj na trening po 3 tygodniach i od razu czuję, że dałam upust emocjom 😅
Dlaczego w tym Parensie tak jest 😢 ja idę za dwa tyg na monitoring to zapytam czy coś szybciej idzie
White nie mogę się doczekać razem z Tobą 😍
Mardotka, Dudu13, Morgo, Marty.Na, Pelasia30 lubią tę wiadomość
Starania od 09/23
Z pomocą medyczną od 01/25
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
Mąż ✅ FertileMe Complex
AMH: 5,5 - PCOS ❌
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Endometrioza, adenomioza ❌
Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌
🔜 immunologia -
No to mnie zaskoczyłaś , niezła urodzinowa zmowa 🤣 spełnienia marzeń 🤗Morgo wrote:W sumie to mam nawet i wymazy, i te wirusologiczne HIV itd (niedawno miałam w ramach medycyny pracy) więc zależy jaki termin ważności dla badań uznaje klinika.
Ej, ja też miałam wczoraj urodziny ♥️ hah
Morgo lubi tę wiadomość
👩35 👨40
20cs o pierwszego maluszka
Subkliniczna niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50
USG ✅ Cytologia ✅ MUCHa ✅
TSH 1,69
AMH 1.3 (01.25) 1.7(09.25)
Żelazo - 107
Ferrytyna - 50
D3 - 55
B12 - 734
Glukoza - 80
Insulina - 5
Kwas foliowy - 17
Homocysteina - 11,2❗️
MTHFR C677T homo
Badanie nasienia ✅
Sono-HSG -prawy jajowód niedrożny
Suple 💊
D3 4000 , jod , omega3 , B complex, koenzym Q10, probiotyki -
U mnie dzis 🩸 wiec zaczynamy nowy cykl. Napisałam juz do lekarza, bo ma mi wyznaczyć termin monitoringow przed inseminacja
Morgo lubi tę wiadomość
👩❤️👨 33&34
🍀 poważne starania od 04.2025, wcześniej ponad rok bez zabezpieczenia
👦 Walka o popraww nasienia
Koncentacja 6,8 mln/ml ➡️ 28,7 mln/ml
Liczba plemnikow: 20,5 mln ➡️ 66 mln
Ruch postepowy: 7,0% ➡️ 15,5%
Morfologia 0% ➡️ 2%
Fragmentacja 10%, test hba - 68%
🔜 IUI
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
Pelasia - ja już po okresie, w nowym cyklu, z nowymi nadziejami 😅.
Dzięki za życzenia ♥️ oby się spełniły nam wszystkim!
Mardotka, Pacynka lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30+
👦 jelito drażliwe
🔬seminogram:
14cs
Jupiter wrote:Dostalam, odpisalam

OD LIPCA? Kurcze... a nie chcecie sprobowac w innej klinice? Dziewczyny, nie wiecie jak tam w innych krakowskich klinkach? Bede pytac u mojego doktorka w polowie miesiaca na wizycie jak u nich z terminami.
Wiesz co, w Rzeszowie to jedyna klinika, która ogarnia IVF, a ja też super mocno się do niego nie garnę, bo wolałabym znaleźć najpierw przyczynę i wtedy próbować. Więc jestem w stanie poczekać jeszcze, no chyba że nagle mi się odmieni to może poszukam innych opcji np. w Krakowie.
Jupiter lubi tę wiadomość
👩🏻'92 🧑🏻🦱'93
cd56, cd16 ✅
Insulina po obciążeniu ❌
Lewy jajowód niedrożny ❌
Pelasia30 wrote:Karczoch, najpierw czekam na Twoje kreski 🤭 ten burak surowy dajesz? Kurde ja nie wiem czy się zmuszę do picia koktajlu z buraka 😅 odpisałam Ci w wiadomości 😘
Tak, surowy buraczek, marchewka, pomarańcza i imbir plus teraz jeszcze arbuz. Wszystko wrzucam do sokowirówki, chociaż w mocnym blenderze też pewnie pójdzie tylko będzie bardzie gęsty.
Ja lubię taki smaki, więc picie tego koktajlu to dla mnie żaden problem 😉 ale wiem, że sporo osób za tym polaczeniem mocno nie przepada 😛
Pelasia30 lubi tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 35 / 35
🍀 19 cs - 5x stymulacja
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
💔 02.25 - CP
💔 09.25 - CB
💉trombofilia + autoimmunologia - ok, badanie kariotypów - ok 🆗
📆 01.26 IVF -> 10x ❄️🥺 (5x4.11, 4x3.11 i 1x4.33)
🍍02.26 FET -> 5dpt ⏸️ 🤞-> 7dpt 54,3 🚀