X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
Odpowiedz

Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅

Oceń ten wątek:
  • Bambik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo wrote:
    Dziewczyny, podpowiedzcie, kiedy po transferze wróciłyście do współżycia? 😃. Ja po punkcji totalnie czułam że it's not a good time, ale teraz już czuję, że jest spoko. Widzę że na stronach klinik raczej zalecają się wstrzymać w okienku implantacyjnym.

W mojej klinice w zaleceniach pisze żeby dopiero po becie, czyli około 10-13 dpt

04/24 ♥️
    01/26 💔
    03/26 💔
    04/26 ⏳🤞

2dpt prog 19,6
    6dpt ⏳

estrofem, besins, cyclogest, prolutex, neoparin

Został ❄️

Nadzieja to jedyny kwiat, który potrafi zakwitnąć w każdą pogodę
  • White1 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo my czekaliśmy bardzo długo, w okresie implantacyjnym na pewno zakaz, żeby nie powodować skurczy, które mogą zaszkodzić

👧99' 🧑98' 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie
    ❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle

01.26 IVF 💉 Menopur 150
    18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    09.02.26 FET 🍍 cykl sztuczny | EmbryoGlue

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕

7+0 0.93cm 🍤 8+0 1.65cm 🫘 10+0 2.7cm 🧸

preg.png
  • Morgo Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam info w zaleceniach, że nie ma dowodów na to, by cokolwiek miało pomoc lub zaszkodzić w okresie po transferze i proponują tylko unikanie intensywnej aktywności fizycznej 😉.

👩‍❤️‍👨 30+

💃 AMH - 3,14/2,2, do tej pory bez określonego czynnika żeńskiego niepłodności, od 6 mscy monitoring i 4x stymulacja

👦 jelito drażliwe
    🔬seminogram:
    1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne
    hipogonadyzm - testosteron całkowity 🔻, estradiol - nieoznaczalny
    2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻); poprawa testosteronu i estradiolu - po Clo + suple

15cs

(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)

17.03 - początek stymulacji do IVF🤞
    10 pęcherzyków - 5 kumulusów - 3 MII - 3 zarodki - 3 blastocysty 🐣
    02.04 - transfer 🐣

nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
‹‹ 294 295 296 297 298
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ