Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
Odpowiedz

Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅

Oceń ten wątek:
  • Aga_92 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo super ze juz po niech sie Kropek rozgosci 🍀😍

Morgo lubi tę wiadomość

Starania od 03.2023
    Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
    👱‍♀️34 🧑40

👱‍♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram ✅️
    Amh: 1,440
    Tsh: 11.2024: 1.94 ➡️ 10.2025: 0.826
    Euthyrox n75
    IO: glukoza: 84 insulina: 12.20❌️
    Wyniki krzywej cukrowej (11.2024)
    glukoza na czczo 79, po h102, po 2 h 88,
    insulina na czczo 2.85, po h 30.80, po 2 h8.30
    Symformin xr 750
    DHEA-SO4: 11.2024: 394 ➡️ 10.2025: 319
    Prolaktyna: 11.2024: 21.3 ➡️ 10.2025: 6.4
    Dostinex 0.5 mg, 1/2 tabletki raz w tygodniu

💊Fertilwoman plus, wit D 2000j, Estrovita skin, aspirin cardio, resweratrol, progesterone besins
    Allo-MLR: 27,1%
    💉 accofil

Drożność jajowodów plus podany lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
    Cykle owulacyjne ✅️

👱‍♀️biocenoza,MUCHa, bad. bakteryjne✅️
    🧑nasienie ✅️
    Ovitrelle 15x ❌️
    Letrozole Bluefish 8x ❌️

24.04 ⏸️
    25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200🫧 4,2mm
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peachy - a co się dzieje z jelitami u Ciebie? Jeśli w ogóle chcesz pisać. Może coś podpowiemy (ale tak, to niestety temat rzeka).

Btw miałam też dziś oznaczony progesteron - 53 ng/ml. Od punkcji biorę Cyclogest. Edit: Teraz czytam że za duży też źle XD. No nic, przedawkowałam internet, idę spać 😉.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia, 20:43

👩‍❤️‍👨 30+

💃 AMH - 3,14/2,2, do tej pory bez określonego czynnika żeńskiego niepłodności, od 6 mscy monitoring i 4x stymulacja

👦 jelito drażliwe
    🔬seminogram:
    1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne
    hipogonadyzm - testosteron całkowity 🔻, estradiol - nieoznaczalny
    2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻); poprawa testosteronu i estradiolu - po Clo + suple

16cs

(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)

Marzec 26' - I cykl IVF
    10 pęcherzyków - 5 kumulusów - 3 MII - 3 zarodki - 3 blastocysty 🐣
    02.04 - transfer I - beta ujemna.
    Próbujemy dalej.

nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarzucam temat - alergie pokarmowe. Czy któraś z Was wykonywała kompleksowe badania w tym kierunku? Może jesteście w stanie podpowiedzieć co i gdzie warto wykonać, a jakich badań unikać bo nie mają sensu? Widzę, że wiele laboratoriów ma taki panel pokarmowy, ale nie wiem ile to jest warte. Z rzetelnych labów miałam zapisany pakiet z Allergen, akurat będę badać u nich pasożyty i chciałam dorzucić od razu alergie ale już nie mają tego pakietu :/

Generalnie jestem alergikiem, mam silne alergie wziewne potwierdzone testami (i krzyżowo reaguję np. na jabłka), ale pokarmowych nigdy nie robiłam poza jakimś przesiewowym w kierunku celiakii. Wiem że mogą mieć wpływ na plodnosc więc stwierdziłam że pora to zaadresować ale właśnie nie do końca wiem jak się za to zabrać

👫 30 & 31
    starania naturalne od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024 (4 stymulacje Lametta + Ovitrelle, przerwane przez operację ŻPN)

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta niski IG + suple
    ▪️naturalne cykle 60-70 dni, przeważnie bezowulacyjne
    ▪️prawy jajowód niedrożny/wątpliwy
    🧬 PAI1 i V R2 tylko hetero;
    antykoagulant tocznia - Acard
    ▪️cd138 ok ✔️
    ▪️ANA ok ✔️
    ▪️AMH 4,6

🧔🏼 Żylaki powrózka III st. - operowane 04.'25
    ▪️seminogram 01.'26:
    Koncentracja 8,07 mln/ml ➡️ 32,64 ✔️
    Całkowita liczba 41,96 mln ➡️ 156,67 ✔️
    Ruch a+b+c: 8,79 ➡️ 56,45 🥹
    DFI 15,06 ➡️ 6,96
    Morfologia 0🔻

aktualnie na tapecie:
    ▪️podwyższenie ferrytyny
    ▪️powrót do stymulacji:
    marzec - negatyw 👎🏻
    kwiecień - ⏸️😳
    28.04 beta 23,98 🥹
    30.04 beta 20,98...
  • Dudu13 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie badałam i trochę temu nie ufam o ile nie ma silnych reakcji których nie wskazują objawy. Mi kiedyś wyszły drożdże ale tak było lata temu, ponad 6 na pewno. A wyszły dlatego że dzień wcześniej jadłam więcej chyba chałki :) najtańszym sposobem choć czasochłonnym jest dieta eliminacyjna. Na Allergen promka chyba do dziś do końca dnia!!

cysterka95 lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍💋‍👨 29 starania od końca 24
    08.24 histeroskopia✅
    1-03.25 9/12tc💔 11.25, 03.26💔 CB

💃MTHFR,PAI: hetero, KIR AA 📌accofil
    🆘11.25 AMH 0,68 🥺 LH/FSH < 1
    PRG 7dpo ✅ ale📉 📌cyclogest
    OGTT, hormony✅ale DHEAS ⬇️📌biosteron
    B12, Ferrytyna 🔜🆙
    MUCH, APS, b.C i S, ANA, celiakia z genów, paso ✅ biopsja z CD138✨✅

💊 euthyrox, D3, metf.,frpl + laktof, Q10, NAC, melat.,Bcpx, omega, Mg, Se, Zn, folian, Oeparol, Acard, DHEA

🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁
    hormony - dolna granica, FT✅ D3 🔜🆙
    💊 wit E,Q10, D3, NAC,Mg, Zn, omega, LC, ALC, Bcpx, 🍅

05.26 USG endom + 🔍🩸📋 + HP🔜🥊
  • Peachy Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo wrote:
    Peachy - a co się dzieje z jelitami u Ciebie? Jeśli w ogóle chcesz pisać. Może coś podpowiemy (ale tak, to niestety temat rzeka).

Btw miałam też dziś oznaczony progesteron - 53 ng/ml. Od punkcji biorę Cyclogest. Edit: Teraz czytam że za duży też źle XD. No nic, przedawkowałam internet, idę spać 😉.
    Mam regularne wypróżnienia, ale stały się wyraźnie rozrzedzone. Jak to śpiewał Stromae w piosence Mauvaise journee, trzeba trzeć półtorej godziny. 🤡 Koszmar. Gazów czy jakichś wzdęć wyraźniejszych niż zawsze nie zauważyłam. Nie wprowadzałam nic nowego do diety. Albo mi się coś przestawiło, albo jakaś bakteria, nie wiem... Pomyślałam, że może za dużo jem chleba żytniego i organizm się zbuntował, więc odstawiłam, ale to chyba nie to.

Ja właśnie nie wiem jaki ten progesteron w sumie powinien być... Poprzednim razem pytałam lekarza, czy powinnam zbadać, to mówił że nie, bez sensu, bo to w różnym momencie dnia może mi wyjść inny poziom więc nic mi to nie powie. Dziś też badałam, ale zdaje się wyników znów nie będzie przed 22...

👩 PCOS fenotyp D + endometrioza I st. + adenomioza
    MTHFR c.665C>T Układ homozygotyczny
    SERPINE1 c.-820_-817G(4_5) Układ homozygotyczny
    👨 morfologia 0-3%
    kariotypy 🆗

2025.08 - stymulacja letrozolem + ovitrelle
    2025.09 - beta 129,40 → 3169,22
    cp 6 tyg, laparo, zachowany jajowód

2026 - stymulacja letrozolem
    2026.03/04 - beta 24,75 → 7783.89
    6+3 💔 puste jajo, farmakologia
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka - sens mają jedynie panele sIgE alergii pokarmowych. IgG, na które naciągają laboratoria nie mają żadnej wartości diagnostycznej. A złoty standard to w ogóle podwójnie ślepe próby prowokacji 🫣 Dla potrzeb ambulatoryjnych robimy domowe próby eliminacji i prowokacji jeśli nie ma objawów alergii zagrażających życiu - np. wyłączamy na 2 tyg. dany produkt z diety i jeśli jest poprawa w zakresie objawów potencjalnie związanych z alergią pokarmową to w wybranym dniu jemy sobie go i patrzymy czy objawy się pojawiają. Jak pracowałam na stażu z alergologiem to proponował on też pacjentom wprowadzenie diety ubogoalergenowej, a następnie stopniowe wprowadzanie produktów jeden po drugim i obserwację. Niestety nie każda nadwrażliwość pokarmowa ma mechanizm alergiczny żeby było ciekawiej :D. Taka celiakia czy nieceliakalna nadwrażliwość na gluten nie ma i nie wyjdzie w teście na "alergie pokarmowe".

cysterka95, snieżka, Dudu13 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 30+

💃 AMH - 3,14/2,2, do tej pory bez określonego czynnika żeńskiego niepłodności, od 6 mscy monitoring i 4x stymulacja

👦 jelito drażliwe
    🔬seminogram:
    1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne
    2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻); poprawa testosteronu i estradiolu - po Clo + suple

16cs

Marzec 26' - I cykl IVF
    Próbujemy dalej.

• snieżka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo wrote:
    cysterka - sens mają jedynie panele sIgE alergii pokarmowych. IgG, na które naciągają laboratoria nie mają żadnej wartości diagnostycznej. A złoty standard to w ogóle podwójnie ślepe próby prowokacji 🫣 Dla potrzeb ambulatoryjnych robimy domowe próby eliminacji i prowokacji jeśli nie ma objawów alergii zagrażających życiu - np. wyłączamy na 2 tyg. dany produkt z diety i jeśli jest poprawa w zakresie objawów potencjalnie związanych z alergią pokarmową to w wybranym dniu jemy sobie go i patrzymy czy objawy się pojawiają. Jak pracowałam na stażu z alergologiem to proponował on też pacjentom wprowadzenie diety ubogoalergenowej, a następnie stopniowe wprowadzanie produktów jeden po drugim i obserwację. Niestety nie każda nadwrażliwość pokarmowa ma mechanizm alergiczny żeby było ciekawiej :D. Taka celiakia czy nieceliakalna nadwrażliwość na gluten nie ma i nie wyjdzie w teście na "alergie pokarmowe".
    To prawda z tymi testami. Ja wiele lat temu robiłam te testy IgG i wyszła mi dużo nietolerancja na kazeinę. Odstawiłam, więc wszystko co ma białko mleka, czyli prawie cały nabiał.. Ale po jakimś czasie czytałam sporo na ten temat, że te etatu to ściema. Później poprzez obserwację własną doszłam do tego, że nie toleruję laktozy a nie kazeiny.

cysterka95 lubi tę wiadomość

👩🏻30 lat
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - 1:1280
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻34 lata
    OAT – Oligoasthenoteratozoospermia

12 cs💫11.2025 💔7tc
    1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
    21.04 - 7,3 cm dziewczynki 🩷

preg.png
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudu - dobrze że piszesz bo chciałam odkładać zakup na po świętach 🫣

Morgo - o właśnie o te klasy mi m.in. chodziło, bo pamiętałam że nie każda ma sens ale nie wiedziałam która. Skomplikowany temat z tymi alergiami 🫣 Ja kiedyś miałam objawy po wielu produktach, ale jak zadbałam o jelita to zniknęły. Jedynie mam wzdęcia po większej ilości białej mąki, nabiału no i wszelkich produktach wysokohistaminowych ale tu już wchodzi mój niedobór DAO a nie typowa alergia pokarmowa na konkretny produkt. W sumie w świetle tych informacji może faktycznie daruję sobie te złożone pakiety i zainteresuję się sprawdzeniem nadwrażliwości na gluten i ewentualnie białka mleka 🤔

👫 30 & 31
    z pomocą medyczną od 08.2024 (4 stymulacje Lametta + Ovitrelle, przerwane przez operację ŻPN)

▪️cd138 ok ✔️
    ▪️ANA ok ✔️
    ▪️AMH 4,6

▪️seminogram 01.'26:
    DFI 15,06 ➡️ 6,96
    Morfologia 0🔻

aktualnie na tapecie:
    ▪️podwyższenie ferrytyny
    ▪️powrót do stymulacji:
    marzec - negatyw 👎🏻
    kwiecień - ⏸️😳
    28.04 beta 23,98 🥹
    30.04 beta 20,98...
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle z innej beczki dostałam wczoraj w klinice ciekawe info. Dla tych z was które są w programie ivf może nie będzie to zaskoczenie ale ja nie wiedziałam, że te problemy ze środkami wynikają m.in z afery korupcyjnej w ministerstwie 🤨 ponoć niektóre placówki dostawały dużo większe środki "po znajomości" a inne minimalną ilość. Stąd przykładowo Parens stosunkowo szybko stracił płynność i wstrzymał kwalifikacje.

Pytałam jak to teraz wygląda, czy gdybyśmy chcieli przyjść na wizytę kwalifikacyjną np. za miesiąc to czy moglibyśmy się spodziewać kwalifikacji jeszcze w tym roku, ale nie byli w stanie mi powiedzieć bo ciężko im przewidywać dalsze finansowanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia, 22:42

👫 30 & 31

▪️cd138 ok ✔️
    ▪️ANA ok ✔️
    ▪️AMH 4,6

▪️seminogram 01.'26:
    DFI 15,06 ➡️ 6,96
    Morfologia 0🔻

aktualnie na tapecie:
    ▪️podwyższenie ferrytyny
    ▪️powrót do stymulacji:
    marzec - negatyw 👎🏻
    kwiecień - ⏸️😳
    28.04 beta 23,98 🥹
    30.04 beta 20,98...
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka - heh, cóż, dużo nie wiemy. Będąc "od kuchni" w moim ośrodku nie dziwię się że w zeszłym roku kwalifikowali do grudnia. Wczoraj znów byłam na sali tylko z jedną pacjentką po punkcji.
    Ogólnie znowu mamy ciężkie czasy w NFZ (ale uwaga - program IVF jest finansowany z budżetu państwa, a nie NFZ). Co tydzień słyszę od szefowej ile tysięcy nam nie zapłacono i że musimy ograniczać skierowania na badania diagnostyczne. Obcięli nam na to budżet w stosunku do zeszłego roku o połowę. Szok.

👩‍❤️‍👨 30+

👦 jelito drażliwe
    🔬seminogram:

16cs

Marzec 26' - I cykl IVF
    Próbujemy dalej.

• Claudii Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo ale skuteczność! Super! 3/3 to rewelacyjny wynik 🫶🏼 Oby tamte mogły spokojnie czekać kilka lat 🤭

Wpadam dać znać, że wczoraj miałam punkcje. Ostatecznie 2 komórki MII, obie się zapłodniły. Teraz byle do wtorku. Oczywiście jesteśmy bardzo sceptyczni po ostatnim razie, ale przynajmniej mamy nadal 2 procedury z ministerstwa, bo bałam się, że będzie 1 komórka i wtedy 3 procedura byłaby na ostrzu noża.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 08:01

Peachy, Morgo, cysterka95, Choinka123, ferrytynka25, Dudu13, karczoch321, Imazolka, PA, White1, snieżka, Jupiter, Aga_92, Olalexa lubią tę wiadomość

AMH 0.71
    21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
    MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ wyleczone zapalenie endometrium 3/10 ✅

01.2026 IVF - 3MII - 2 zapłodnione - 0 ❄️
    04.2026 IVF - 2MII - 2 zapłodnione - 5CB ❄️
    ET 4BC 07.04 - beta 0
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudii wrote:
    Morgo ale skuteczność! Super! 3/3 to rewelacyjny wynik 🫶🏼 Oby tamte mogły spokojnie czekać kilka lat 🤭

Wpadam dać znać, że wczoraj miałam punkcje. Ostatecznie 2 komórki MII, obie się zapłodniły. Teraz byle do wtorku. Oczywiście jesteśmy bardzo sceptyczni po ostatnim razie, ale przynajmniej mamy nadal 2 procedury z ministerstwa, bo bałam się, że będzie 1 komórka i wtedy 3 procedura byłaby na ostrzu noża.

U nas właśnie największe straty były na etapie punkcji - z 10 pęcherzyków tylko 3 MII. Więc ja byłam sceptyczna jak Ty, co do sukcesu w 1 cyklu. Nie mniej losowość zdarzeń tym razem była po naszej stronie. Teraz tylko mieć nadzieję że to zdrowe zarodki.

Jak się czujesz po punkcji?

Claudii lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 30+

👦 jelito drażliwe
    🔬seminogram:

16cs

Marzec 26' - I cykl IVF
    Próbujemy dalej.

• Choinka123 Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka95 wrote:
    A w ogóle z innej beczki dostałam wczoraj w klinice ciekawe info. Dla tych z was które są w programie ivf może nie będzie to zaskoczenie ale ja nie wiedziałam, że te problemy ze środkami wynikają m.in z afery korupcyjnej w ministerstwie 🤨 ponoć niektóre placówki dostawały dużo większe środki "po znajomości" a inne minimalną ilość. Stąd przykładowo Parens stosunkowo szybko stracił płynność i wstrzymał kwalifikacje.

Pytałam jak to teraz wygląda, czy gdybyśmy chcieli przyjść na wizytę kwalifikacyjną np. za miesiąc to czy moglibyśmy się spodziewać kwalifikacji jeszcze w tym roku, ale nie byli w stanie mi powiedzieć bo ciężko im przewidywać dalsze finansowanie
    Ja już parę razy rozmiawialam z prowadzącym odnośnie kwalifikacji to powiedział że jakbyśmy byli zdecydowani to wypełniamy teraz dokumenty i jesteśmy już zakwalifikowani i w ciągu 3 miesiącu musimy zrealizować procedurę. Powiedział że narazie idzie to w miarę płynnie i chce zakwalifikować jak najwięcej par bo w każdym momencie mogą się skończyć środki. A jak dzwoniłam do Parens do Rzeszowa bo poprostu miałabym bliżej i lepiej logistycznie niż Kraków. To Pani powiedziała że maja taką listę rezerwowa że nie jestem w stanie mi powiedzieć czy kwalifikacja będzie w tym roku.

Morgo, pięknie gratulacje, na pewno wszystko jest ok i trzymam mocno kciuki🤞🤞🤞🤞

Claudii kciuki cały czas zaciśnięte🤞🤞🤞🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 08:40

Morgo, Claudii lubią tę wiadomość

31 & 35
    ▪️AMH 11.22-2,83; 10.24 -2,44; 07.25-1,70
    ▪️Hormony OK; MUCH -OK; Kariotypy OK;
    PAI-1 4G/5G heter.; MTHFR C677T C/T; KIR AA;
    ▪️ Drożności -OK
    ▪️USG w kierunku endo. - nie wykryto
    ▪️STYMULACJE
    12.24 -04.2025 Lametta+Owitrelle+Duphaston
    ▪️05.25 Biopsja CD 138-ok, CD56 podwyższone
    ▪️10.25 Histeroskopia stan zapalny CD138 ujemne
    ▪️12.25 Ponowna histero- obraz OK
    ▪️03.26 IUI- trzecia

ŻPN-2024 zabieg- wyniki bardzo zmienne
  • Dudu13 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudii, jedziesz z tym 🤞🤞🍍💪

Claudii lubi tę wiadomość

08.24 histeroskopia✅

B12, Ferrytyna 🔜🆙

💊 euthyrox, D3, metf.,frpl + laktof, Q10, NAC, melat.,Bcpx, omega, Mg, Se, Zn, folian, Oeparol, Acard, DHEA

🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁

• Claudii Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo wrote:
    U nas właśnie największe straty były na etapie punkcji - z 10 pęcherzyków tylko 3 MII. Więc ja byłam sceptyczna jak Ty, co do sukcesu w 1 cyklu. Nie mniej losowość zdarzeń tym razem była po naszej stronie. Teraz tylko mieć nadzieję że to zdrowe zarodki.

Jak się czujesz po punkcji?

Po punkcji spoko, było trochę krwi zaraz po i kłucie w brzuchu, ale luzik. Trochę pospałam później, ale takie znieczulenie to dla mnie dobre spanko 🫣

To i tak super liczba, że 3/3 zostały blastkami. Trochę zazdroszczę 🤪

Morgo lubi tę wiadomość

AMH 0.71
    21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
    MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ wyleczone zapalenie endometrium 3/10 ✅

01.2026 IVF - 3MII - 2 zapłodnione - 0 ❄️
    04.2026 IVF - 2MII - 2 zapłodnione - 5CB ❄️
    ET 4BC 07.04 - beta 0
  • Aga_92 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudii trzymam kciuki 🍀🍍

Starania od 03.2023
    👱‍♀️34 🧑40

Euthyrox n75
    Symformin xr 750

💊Fertilwoman plus, wit D 2000j, Estrovita skin, aspirin cardio, resweratrol, progesterone besins
    💉 accofil

Cykle owulacyjne ✅️

🧑nasienie ✅️
    Ovitrelle 15x ❌️
    Letrozole Bluefish 8x ❌️

24.04 ⏸️
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, podpowiedzcie, kiedy po transferze wróciłyście do współżycia? 😃. Ja po punkcji totalnie czułam że it's not a good time, ale teraz już czuję, że jest spoko. Widzę że na stronach klinik raczej zalecają się wstrzymać w okienku implantacyjnym.

Wszystkim życzę spokojnych, pogodnych świąt wielkanocnych ♥️ W miarę możliwości niech ten czas będzie chwilą wytchnienia w codziennej walce. Dla mnie wiosna i wielkanocne symbole to coś co napawa nadzieją na zmiany. Tuż przed transferem lekarz mi powiedział że "bociany już przyleciały" także uznaje to za dobry znak 😁. Zdrówka dla Was i Waszych rodzin. Niegasnącej nadziei i determinacji. Miłości i wsparcia, samych życzliwych ludzi wokół.

Peachy, Choinka123, cysterka95, Dudu13 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 30+

👦 jelito drażliwe
    🔬seminogram:

16cs

Marzec 26' - I cykl IVF
    Próbujemy dalej.

• Aga_92 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zycze Wam Wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt, spedzie je tak jak lubicie ! 🍀🐣🌷

cysterka95, Morgo, PA lubią tę wiadomość

Starania od 03.2023
    👱‍♀️34 🧑40

Euthyrox n75
    Symformin xr 750

💉 accofil

Cykle owulacyjne ✅️

🧑nasienie ✅️
    Ovitrelle 15x ❌️
    Letrozole Bluefish 8x ❌️

24.04 ⏸️
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wam wszystkim życzę ciepła, spokoju, świątecznego oddechu dla głowy i jak najwięcej radosnych przebłysków w tym staraczkowym życiu 🌸 niech te święta miną z ciepełkiem w sercu bez bolesnych pytań

Aga_92, Morgo, PA lubią tę wiadomość

👫 30 & 31

▪️cd138 ok ✔️
    ▪️ANA ok ✔️
    ▪️AMH 4,6

▪️seminogram 01.'26:
    DFI 15,06 ➡️ 6,96
    Morfologia 0🔻

aktualnie na tapecie:
    ▪️podwyższenie ferrytyny
    ▪️powrót do stymulacji:
    marzec - negatyw 👎🏻
    kwiecień - ⏸️😳
    28.04 beta 23,98 🥹
    30.04 beta 20,98...
  • Dudu13 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech narodzi się nadzieja i powstanie do Życia to na co czekacie ❤️‍🔥 Radosnego świętowania z chwilą oddechu i byciem tu i teraz, bez niewygodnych pytań, z dobrym jedzeniem i wiarą że idzie nowe!!

Morgo, Aga_92, cysterka95, PA, ferrytynka25 lubią tę wiadomość

08.24 histeroskopia✅

B12, Ferrytyna 🔜🆙

🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁

‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ