Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
-
WIADOMOŚĆ
-
White1 wrote:Gin mi powiedział, że może mi zalecić Acard od pozytywnego testu, ale to bardziej dla spokojnej głowy niż realna różnica, więc pewnie tak zrobię (jeśli uda mi się ujrzeć dwie kreseczki 🩷)31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
Marty.Na wrote:Ja też właśnie biorę Acard, ale ogólem nie wiem w co celować i co może być przyczyną niepowodzeńOna:31
AMH: 1.4;
USG, HPV, cyto, MUCH, owulacja -✅
Jelita: SIBO, HP, Candida, pasożyty - ✅
Immuno: ANA, ASA, APS, AOA, ASMA -✅
❗️IBS, nietolerancje pokarmowe
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo
On: 32
Morfo: 2% -> 4%, PH 8,5❔
Jelita, Hormony, MAR, HBA, wymaz - ✅
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
10/25: seminogram - kontrola, KIR, krzywa c/i
11/25: drożność
Do ogarnięcia:
⬇️ antyTPO > 1000 ⬆️ ferrytyna 18-> 25 ⬇️ DFI -
Kirby wrote:Już zrobiłam i obydwa jajowody drożne. Robiłam właśnie z lipiodolem. Zapytałam, bo przed badaniem przestudiowałam temat badania drożności jajowodów i jest różnica pomiędzy badaniem a udrożnianiem. U ginekologa pod usg bada się drożność i jeśli jest niedrożny to mogą jedynie zwiększyć ciśnienie i spróbować udrożnić środkiem, którym badają. Natomiast samo udrożnianie jajowodów to bardziej skomplikowany proces. Nie wiem skąd jesteś, ale w Lublinie na NFZ można zrobić udrożnianie jajowodów oraz badanie drożności także z użyciem lipiodolu. Jest tam ekipa lekarzy, która się w tym specjalizuje.
O co chodzi u Ciebie z tym ANA9 -> PPJ (ANA23) ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września, 17:51
Ona:31
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
Do ogarnięcia:
Sarko, lubię za fajny weekend i dobre nastawienie ☺️ dobrze że masz dalszy plan działania w razie W, że planujesz dalsze kroki 💪 kurcze, faceci potrafią być uparci, ale może dasz radę go przekonać i spełnicie w końcu swoje marzenie 🤩 a może wcale nie trzeba będzie przekonywać, ten śluz plus przewietrzona głowa po weekendzie.... 😅😁😁
Dziewczyny podziwiam za wiedzę odnośnie genetyki i tych mutacji, ja póki co boję się w tym mieszać, mam wrażenie że to droga bez końca, że zawsze coś wyjdzie nie tak, że w każdym z nas "coś" siedzi. Chcę jeszcze jakiś czas dać sobie przestrzeń aby o tym nie myśleć, przynajmniej teraz kiedy dopiero co zaczęłam leczenie u nowego lekarza...Sarka94 lubi tę wiadomość
·👩🏼❤️👨🏽 '95
· badania nasienia ✅
· oba jajowody drożne ✅
· PCOS - cykle nieowulwcyjne,
· wit.B12 - 164pg/ml 👎 (6.2025r.) -> 286 PG/ml ✊
· TSH 3,25 mlU/l 👎
· PRL 574 mlU/l 👎
· 5x stymulacja Lametta + P-b + Gonapeptyl ❌
· 1x naturalna owulacja ❌
.........................
· 6-7.2025r. - przetrwałe krwawienie (40 dni)
· 7-8.2025r. - reset cyklu - AH
· 10.2025r. - cykl stymulowany 🙏✨
..........................
💊 Dostinex, Euthyrox
🫘 Inozytol, maślan sodu, wit. C, D3+K2, B12, zakwas z buraka -
Jupiter wrote:Nikt z lekarzy nie podnosił tematu robienia drożności z Lipiodolem przy Hashimoto? Cześć dziewczyn musi jakieś zasawiadczenia od endokrynologa brać w tej sprawie. Tez chce z Lipiodolem a mam Hashimoto…
O co chodzi u Ciebie z tym ANA9 -> PPJ (ANA23) ?
Mam hashimoto ale TSH w normie. Przed badaniem musiałam dostarczyć wyniki ostatnich badań TSH.
ANA oznacza, że po wykryciu hahsimoto dostałam zalecenie zrobienia badań ANA9 żeby sprawdzić czy mam jeszcze jakieś inne choroby autoimmunologiczne. ANA9 wyszło dodatnie więc zrobiłam kolejne badanie ANA23 żeby sprawdzić dla jakich dokładnie chorób autoimmunologicznych mam przeciwciała.
Jupiter lubi tę wiadomość
Starania od 07.2024
✅ Mąż -> wszystkie wyniki w normie
styczeń 2025: TSH, progesteron, estradiol etc ✅
marzec 2025:👨⚕️Hashimoto
kwiecień 2025: ANA9 -> PPJ (ANA23) ⚠️
maj 2025: biopsja endometrium ⚠️ -> antybiotyk - Unidox Solutab 20 dni
lipiec: ferrytyna ⬇️ -> suplementacja
wrzesień 2025: badanie drożności ✅
endokrynolog
💊 PregnaStart, Wit D, Witamina C, Witamina D, Pregna DHA, Endoover, Resveratrol, aspirin cardio, selen, Kurkumina, żelazo -
Kirby wrote:Mam hashimoto ale TSH w normie. Przed badaniem musiałam dostarczyć wyniki ostatnich badań TSH.
ANA oznacza, że po wykryciu hahsimoto dostałam zalecenie zrobienia badań ANA9 żeby sprawdzić czy mam jeszcze jakieś inne choroby autoimmunologiczne. ANA9 wyszło dodatnie więc zrobiłam kolejne badanie ANA23 żeby sprawdzić dla jakich dokładnie chorób autoimmunologicznych mam przeciwciała.
Pierwszy raz właśnie spotykam się z tym żeby robić ANA 9 , raczej tutaj na grupie najczęściej mówi się o ANA 1,2 i 3 (te mam zrobione). Może sprawdzę w takim razie ANA 9…
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
Do ogarnięcia:
Jupiter wrote:A wysokie masz przeciwciała anty tpo i anty tg?
Pierwszy raz właśnie spotykam się z tym żeby robić ANA 9 , raczej tutaj na grupie najczęściej mówi się o ANA 1,2 i 3 (te mam zrobione). Może sprawdzę w takim razie ANA 9…
ANA9 zlecił mi lekarz. Atpo miałam około 680 i atg 157. Biorę selen i ostatnio spadło mi do 555/124.Starania od 07.2024
✅ Mąż -> wszystkie wyniki w normie
styczeń 2025: TSH, progesteron, estradiol etc ✅
marzec 2025:👨⚕️Hashimoto
kwiecień 2025: ANA9 -> PPJ (ANA23) ⚠️
maj 2025: biopsja endometrium ⚠️ -> antybiotyk - Unidox Solutab 20 dni
lipiec: ferrytyna ⬇️ -> suplementacja
wrzesień 2025: badanie drożności ✅
endokrynolog
💊 PregnaStart, Wit D, Witamina C, Witamina D, Pregna DHA, Endoover, Resveratrol, aspirin cardio, selen, Kurkumina, żelazo -
IwonaQ wrote:Sarko, lubię za fajny weekend i dobre nastawienie ☺️ dobrze że masz dalszy plan działania w razie W, że planujesz dalsze kroki 💪 kurcze, faceci potrafią być uparci, ale może dasz radę go przekonać i spełnicie w końcu swoje marzenie 🤩 a może wcale nie trzeba będzie przekonywać, ten śluz plus przewietrzona głowa po weekendzie.... 😅😁😁
Dziewczyny podziwiam za wiedzę odnośnie genetyki i tych mutacji, ja póki co boję się w tym mieszać, mam wrażenie że to droga bez końca, że zawsze coś wyjdzie nie tak, że w każdym z nas "coś" siedzi. Chcę jeszcze jakiś czas dać sobie przestrzeń aby o tym nie myśleć, przynajmniej teraz kiedy dopiero co zaczęłam leczenie u nowego lekarza...
Jeszcze jest nadzieja 😁
Ja też mimo 3 lat starań nie ruszyłam ani immunologii ani genetyki. I też jestem w tym zielona i sama jestem ciekawa jaką drogą będzie chciał pójść mój lekarz jak ta stymulacja nic nie da. Lekarz ma duży wpływ na męża, ma u niego autorytet i to mi bardzo pomogło. Bo to pierwszy lekarz, który do niego tak trafił. I on kazał już nam się nastawiać, że jak po pół roku nie wyjdzie to raczej in vitro.Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
OvuFriendDrogie Użytkowniczki,
Chcemy Was przeprosić za ostatnie „eksperymenty” z reklamami, które pojawiły się na forum. Dostaliśmy od Was wiele sygnałów, że były one zbyt uciążliwe – dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i za szczerość.
Rzeczywiście, nasz partner reklamowy trochę przesadził z liczbą i formatami reklam, co mocno zaburzyło komfort korzystania z forum. Już to naprawiliśmy: część reklam została wyłączona, a pozostałe optymalizujemy tak, aby nie przeszkadzały Wam w korzystaniu z OvuFriend.
Reklamy są dla nas ważnym źródłem utrzymania – dzięki nim możemy nadal oferować Wam darmowe usługi i rozwijać forum, ale absolutnie nie chcemy, żeby odbywało się to kosztem Waszej wygody.
Obiecujemy, że będziemy pilnować tego lepiej i dbać o to, aby reklamy były w tle, a nie na pierwszym planie. Przypominamy też, że użytkowniczki z abonamentem Premium korzystają z forum i aplikacji całkowicie bez reklam.
Dziękujemy za Wasze zrozumienie i wsparcie 💙
Zespół OvuFriendJupiter, White1, Kirby, karczoch321 lubią tę wiadomość
-
Jupiter wrote:A jak ma się branie Acardu do tego przewlekłego zapalenia żołądka? Bo Acard to w sumie jest NLPZ.
U mnie co prawda głęboka reemisja Leśniowskiego-Crohna ale inny lekarz kazał dopytać i lekarza prowadzącego czy przyjmowanie acardu jest konieczne.
Ja brałam wtedy dawkę 75, i lekarz mówił że to taka dawka nic, a żeby uważać bo z jednej strony (starania, ciaża) nie zaszkodzi ale nie wiadomo jak z drugiej (gastro).
Ostatecznie po konsultacji z moim lekarzem prowadzącym odstawiliśmy ten acard- z tym że ja go dostałam na pierwszej wizycie w klinice w sumie nawet nie pamiętam po co. Było to przepisane jeszcze na etapie starań.Jupiter lubi tę wiadomość
-
Zosia667 wrote:U mnie co prawda głęboka reemisja Leśniowskiego-Crohna ale inny lekarz kazał dopytać i lekarza prowadzącego czy przyjmowanie acardu jest konieczne.
Ja brałam wtedy dawkę 75, i lekarz mówił że to taka dawka nic, a żeby uważać bo z jednej strony (starania, ciaża) nie zaszkodzi ale nie wiadomo jak z drugiej (gastro).
Ostatecznie po konsultacji z moim lekarzem prowadzącym odstawiliśmy ten acard- z tym że ja go dostałam na pierwszej wizycie w klinice w sumie nawet nie pamiętam po co. Było to przepisane jeszcze na etapie starań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września, 06:18
❗️DFI 26%❗️ŻPN IIIst
Do ogarnięcia:
Ja wczoraj byłam na monitoringu i są wyniki biopsji endometrium - podejrzenie zapalenia. Mam 3 plazmocyty więc nie jest źle, ale mój gin już od 2 przepisuje antybiotyk. Także plan jest taki, że ten cykl brałam lamette więc się staramy naturalnie, kolejny antybiotyk, jeszcze kolejny kontrolna biopsja endometrium i od stycznia zaczniemy 1 procedurę IVF. Ehh, znowu 2 cykle odpadają, ale się to wszystko ciągnie w czasie..K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
lekka adenomioza ❌ MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅ kariotyp ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej ❌
7 cykl: encorton + luteina + duphaston ❌
8 cykl: lametta ❌
9 cykl: histeroskopia 💉 - podejrzenie zapalenia endometrium ❌
10 cykl ⌛
29.09 wizyta kwalifikacyjna do IVF ⌛ -
Claudii wrote:Ja wczoraj byłam na monitoringu i są wyniki biopsji endometrium - podejrzenie zapalenia. Mam 3 plazmocyty więc nie jest źle, ale mój gin już od 2 przepisuje antybiotyk. Także plan jest taki, że ten cykl brałam lamette więc się staramy naturalnie, kolejny antybiotyk, jeszcze kolejny kontrolna biopsja endometrium i od stycznia zaczniemy 1 procedurę IVF. Ehh, znowu 2 cykle odpadają, ale się to wszystko ciągnie w czasie..
Eh, przykro miWysyłam wirtualnego przytulasa
Claudii lubi tę wiadomość
✨️8 - 18.09.25 stymulacja ivf ✨️14cs ❌️
✨️19.09.25 punkcja🤞
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
1. Namówić męża na 1 procedurę ✅️
2. Zdobyć zaświadczenie od diabetologa ✅️
3. Wyhodować jakieś pęcherzyki ✅️
4. Mieć min. 2 dojrzałe komórki jajowe ✅️ (6 🥚)
5. Udało się min. 1 zapłodnienie ⬜️
6. Zarodek przetrwał do 3 doby ⬜️
7. Zarodek przetrwał do 5 doby ⬜️
8. Zarodek rozmroził się - transfer ⬜️
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
ona 🙍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40
on 🙎♂️ : IO, obniżone parametry nasienia -
Claudii wrote:Ja wczoraj byłam na monitoringu i są wyniki biopsji endometrium - podejrzenie zapalenia. Mam 3 plazmocyty więc nie jest źle, ale mój gin już od 2 przepisuje antybiotyk. Także plan jest taki, że ten cykl brałam lamette więc się staramy naturalnie, kolejny antybiotyk, jeszcze kolejny kontrolna biopsja endometrium i od stycznia zaczniemy 1 procedurę IVF. Ehh, znowu 2 cykle odpadają, ale się to wszystko ciągnie w czasie..
Oby to przeleczenie zapalenia to był kolejny puzzelek w walce o bobasa 🤞💪Claudii, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 13 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀08.25 - pierwszy cykl z lamettą -
White1, przyszła pora na mnie - poproszę o wpisanie dwóch serduszek na pierwszej stronie przy moim nicku 🥹
W tym cyklu miałam pierwszą stymulację żeby pobudzić do roboty lewy jajniczek i od razu zaskoczyło.
Wiem już w sumie od czwartku, gdy zrobiłam pierwszą betę (5,46) i sporo testów 🤪
Wczoraj powtórzyłam, a wynik to 76,9.
Wg kalkulatora piękny przyrost i oby to się dalej tak toczyło 🤞
Progesteron 13, więc trochę spadł od 7dpo, ale będę dziś ten temat omawiać z lekarzem. Chyba wolałabym żeby coś mi przepisał, tak dla mojego świętego spokoju.
Okrutnie się cieszę, chociaż to takie abstrakcyjne dla mnie, że naprawdę cos ruszyło. Ale odetchnę z ulgą dopiero po pierwszym usg jak zobaczę kropka na monitorze, bo w poprzedniej ciąży niestety umiejscowił się gdzieś poza macicą, więc jednak dalej obawa z tyłu głowy jest jak rośnie potoczy i czy na pewno dobrze 🫣
Wyciągam jednak tutaj moje stare motto ze stopki: „bądź dobrej myśli, bo po co być złej” 😇🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września, 11:28
Pelasia30, Imazolka, Agni97, Mardotka, kropka_aga, Alaria, Locus, CrazyDaisy, Claudii, Marzycielka94, Ssilvia, ater, Gnom, Kirby, AnMiPe, PA, Pacynka, Malineczka, Remedios, snieżka, Belia, White1, Daisy1, NinaB, Jupiter, Dżozu, IwonaQ, Lisik, Sarka94, Zosia667, Loraa, Mamacita, assialbnn, Morgo lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 13 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀08.25 - pierwszy cykl z lamettą -
karczoch321 wrote:White1, przyszła pora na mnie - poproszę o wpisanie dwóch serduszek na pierwszej stronie przy moim nicku 🥹
W tym cyklu miałam pierwszą stymulację żeby pobudzić do roboty lewy jajniczek i od razu zaskoczyło.
Wiem już w sumie od czwartku, gdy zrobiłam pierwszą betę (5,46)
Progesteron 13, więc trochę spadł od 7dpo, ale będę dziś ten temat omawiać z lekarzem. Chyba wolałabym żeby coś mi przepisał, tak dla mojego świętego spokoju.
Okrutnie się cieszę, chociaż to takie abstrakcyjne dla mnie, że naprawdę cos ruszyło. Ale odetchnę z ulgą dopiero po pierwszym usg jak zobaczę kropka na monitorze, bo w poprzedniej ciąży niestety umiejscowił się gdzieś poza macicą, więc jednak dalej obawa z tyłu głowy jest jak rośnie potoczy i czy na pewno dobrze 🫣
Wyciągam jednak tutaj moje stare motto ze stopki: „bądź dobrej myśli, bo po co być złej” 😇🤪
Karczoch czy mogę już gratulować? 🥹 Bardzo się cieszę! 🥰
Przy okazji dajesz nadzieję co do tej stymulacji bo u mnie po drożności chyba też będziemy wprowadzać 🥹
Trzymam mocne kciuki za kropka! ✊karczoch321 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
🔸Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸Podejrzenie PCOS (metaboliczny)
🔸Badanie nasienia + posiew✅
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 23-30dc
07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
09.25 Prog 7dpo 37,2ng/ml 😍
🔜 10.25 stymulacja + drożność?
Suplementy: Inozytol, Pregna Start, DHA prenacaps, NAC, witamina D3 -
karczoch321 wrote:White1, przyszła pora na mnie - poproszę o wpisanie dwóch serduszek na pierwszej stronie przy moim nicku 🥹
Wiem już w sumie od czwartku, gdy zrobiłam pierwszą betę (5,46) i sporo testów 🤪
Wyciągam jednak tutaj moje stare motto ze stopki: „bądź dobrej myśli, bo po co być złej” 😇🤪karczoch321 lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️ 27 🙋🏼♂️34
Starania od 09/23
Główny problem po odstawieniu AH: długie plamienia przed i po miesiączce
Z pomocą medyczną od 01/25
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
Mąż ✅ FertileMe Complex
Badania:
Prolaktyna, testosteron, ferrytyna✅
AMH: 5,5 - PCOS ❌
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Endometrioza, adenomioza ❌
Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌ -
Karczoch i jeszcze jedno, czy ja dobrze pamiętam, że była podwójna owulka? 😎🥹💪👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 23-30dc
07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
Suplementy: Inozytol, Pregna Start, DHA prenacaps, NAC, witamina D3 -
Gratulacje
🍀
Jak to jeszcze wcześniej się nie udawało a nagle po stymulacji zaskoczyło 🧐 może rzeczywiście po stymulacji te jaja lepsze rosną czy co🧐
Ja tez mam stymulacje w tym cyklu. Niech sie w końcu uda bo to mnie wykończy🙏.
Mój się widzę że zaczął spinać, wczoraj niby mógł ale nic z tego nie wyszło, dzisiaj rano kolejna próba i też nic… na dodatek mam wzorst temp, jakiś nienormalny, mam nadzieję że to nie owu, nie wyszedł mi póki co żaden owulak. Testuję po 3 razy dziennie żeby nie przegapić. Do tej pory nawet pół kreski nie było na owulacji, ale dzisiaj zaczęło coś przebijać wiec chyba idzie owulacja.
Na jutro i pojutrze zaklepałam sobie pracę zdalna xd 🤣 owulacyjne HO tzw. 🤪karczoch321 lubi tę wiadomość
K 👩&L👨
33&37
——————————————————
Ja:
B12: maj: 413 | czerwiec: 523 | sierpień : 701
D3: maj: 37,6 | czerwiec: 42,9 | sierpień: 85,7
Ferrytyna: maj:16,9 | czerwiec: 44,2 | sierpień: 55,7
Kwas foliowy: maj: 6,53 | czerwiec: 12,2 | sierpień : 14,1
2dc
FSH: czerwiec: 5,55 |
LH: czerwiec: 5,3 |
TSH: maj: 1,96 | czerwiec: 2,3 |sierpien: 1,7
FT4: czerwiec: 1,29 (0,92-1,68)
FT3: czerwiec: 3,28 (2-4,4)
A-tpo:10 (0-34)
A-tg: 19,2 (0-115)
Homocysteina: czerwiec: 8,4|
Estradiol: czerwiec: 20,7 (30,9-90,4)
Prolaktyna: czerwiec: 36,1 (4,79-23,3)
DHEA: czerwiec: 297 (98,8-340)
Testosteron: czerwiec : 43 (8,4-48,1)
SHBG: czerwiec: 55,7 (32,4-128)
Insulina: czerwiec: 9,8 (2,6-24,9)
Glukoza: czerwiec: 88 (70-99)
AMH: 46,9[6,56]( brak objawów PCOS, JP -liczne pcomy
————————————————
5cs
Aktualnie: Stymulacja lametta: 1x1
7dc:
JP pęcherzyk 11mm
JL pęcherzyk 11 mm
10dc:
JP: pęcherzyk 15mm
JL: pęcherzyk 16mm -
Klaudia k wrote:Gratulacje
🍀
Jak to jeszcze wcześniej się nie udawało a nagle po stymulacji zaskoczyło 🧐 może rzeczywiście po stymulacji te jaja lepsze rosną czy co🧐
Ja tez mam stymulacje w tym cyklu. Niech sie w końcu uda bo to mnie wykończy🙏.
Mój się widzę że zaczął spinać, wczoraj niby mógł ale nic z tego nie wyszło, dzisiaj rano kolejna próba i też nic… na dodatek mam wzorst temp, jakiś nienormalny, mam nadzieję że to nie owu, nie wyszedł mi póki co żaden owulak. Testuję po 3 razy dziennie żeby nie przegapić. Do tej pory nawet pół kreski nie było na owulacji, ale dzisiaj zaczęło coś przebijać wiec chyba idzie owulacja.
Na jutro i pojutrze zaklepałam sobie pracę zdalna xd 🤣 owulacyjne HO tzw. 🤪
Trzymam kciuki, żeby się udało tym bardziej, że u Ciebie też jest podwójna owu tak? 😍
Może się nie udaje właśnie przez presję, że trzeba już teraz natychmiast? 🫣 To jest akurat trudne dla faceta👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 23-30dc
Suplementy: Inozytol, Pregna Start, DHA prenacaps, NAC, witamina D3