Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
na wykres nie patrz tam sa błedne dane bo zawsz e zazdrościłam wam tych kropek i tak do picy wpisywałam dane hehe także to jest błedne w tym cyklu nie miałam sluzu płodnego
-
zawsze miałam okres równo w 32 dniu cyklu dzis mam 34 nigdy nie mierzyłam temp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:45
-
no właśnie ja też się nie czuje miesiączkowo nic mnie nie boli nie mam mdłości tak jak zawsze nie mam zawrotów głowy jedynie co to delikatny ból piersi i chce mi się spać no i mam delikatna zgage ale to pewnie do Coli której dawno nie piłam a od kilku dni mam wielka ochote na nią tak jutro testujemy razem ciekawe co nam wyjdzie
-
to mamy podobne obawy Ty bo wziełas tabletke ja bo nie mam pracy zgaga mnie męczy cały dzień boje się żejest szansa na 2 kreski jak my damy radę w sumie ciuszki wózek lóżeczko zabawki sa mama nawet kiedyś kupiła pieliszki w rosmanie 2 paczki miały byc dla mojego bratanka ale kupiła za małe i czekaja na właściciela ale mimo to sie boję pierwszy raz robiac test będe sie bała że zobacze 2 kreski
-
właśnie dostałam fotki córeczki znajomych Boże jakie maleństwo i sie poryczałam hehe gdzieś w głebi serca marzę o tych 2 kreskach wiem że bedzie ciezko ale damy radę
-
Hello moje kochane trolliny
Trzymam za Was kciuki.
Apropo bety ponoc nie jest taka duża bo to 49. Każdy co innego . Jutro mam wizyte u ginki to sie spytam jak to jest . Ano i rano pedze na bete . trzymajcie kciuki za przyrost -
Lekarz w pierwszej kolejnosci polecil ovarin. Patrzylam bardziej kompleksowo, bo przy tego typu produktach i tak nie ma co liczyc na cuda, to sa suplementy diety, wiec wydaje mi sie,ze szerszy zakres skladnikow moze akurat pomoze. Nikomu nic nie narzucam, po prostu podzielilam sie przemysleniami.
Poza tym w ovarin jest inozytol a w inofemie mio-inozytol. Nie wiem czy to ma wplyw, ale nie sa do konca identyczne substancje. Skad info o rekomendowanej dawce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:43
-
A tak w ogole to Melannia zastanawiajace jest to, ze wszystkie Twoje dotychczasowe wpisy dotyczaca inofemu...i do tego twierdzisz, ze nie planujesz na razie dzieci tylko zachwalasz inofem? Hm... To po co Ci to forum? Nie zrozumiem mnie zle, biore inofem, ale patrzac na to co ostatnio sie dzieje na forum mysle, ze kazda z nas jest bardziej czujna i nie chce byc w zaden sposob oszukana.
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie ! Też mi tu coś nie pasowało !
Melannia wpadasz tutaj bez "dzień dobry, cześć ani nawet pocalujcie się w D" wyjeżdżasz prosto do cookie. Sory ale z 3 postami na swoim koncie i wypowiadaniem się wyłącznie na temat jakiegoś suplementu raczej nikt Cie z otwartymi rękami nie przyjmie. Idź rób reklamy gdzie indziej.