Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Słuchajcie, dolaczylam do fajnej grupy na fejsie:"starając się o dziecko" grupa jest ofc zamknięta. Wydaje mi się, że też bd kopalnia wiedzy. Jak coś to zapraszam, możemy się poznać;) a przynajmniej zobaczyć swoje twarze , jeśli nie macie nic przeciwko :-) kiedyś o tym myślałam, żebyśmy się w taki sposób poznały :-) ciężko mi was sobie wyobrazić:-)
    Też o tym myślałam:)

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeśli któraś z was chce, to myślę, że się jakoś znajdziemy na fb ;) w razie czego priv

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie dołaczyłam do grupy czekam a potwierdzenie

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka tez dolaczylam do grupy :D

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dołączyłam :)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dołączyłam :)

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • antonna Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:06

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Bolą mnie,a jestem już po @,nigdy czegoś takiego nie miałam:(

Ania, mnie tez pobolewały tua przed @ i tuz po. Byłam juz po tym u lekarza i wydaje sie ze wszystko jest ok. Nigdy nie miałam bólu piersi, nawet w ciąży ;). Prolaktyne tez zawsze w normie. Ja mysle ze to poprostu chwilowe wahania hormonalne i tyle.

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejszy test:

http://naforum.zapodaj.net/2cace1127035.jpg.html

cookiemonster, Sylwia_80, antonna, Lizzinka lubią tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika ja nie mam watpliwosci ! Pozatym tym razem widac bez zadnych patentow ;) Mysle ze to ciaza kochana <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 12:52

• Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po cichutku gratuluje :D

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze no mam nadzieję że tak ;) Na zywo widać że ma ona kolor leciutko fioletowy. No i pokazało się praktycznie od razu a po lekkim wyschnięciu widać wyraźniej....Trochę się rano bałam robić test, bo mnie troche brzuch bolał małpowo, ale szybko przeszło i teraz jest cisza...

a jak to jest z tą szyjką ? Bo sprawdzałam przez ostatnie dni troszkę i była pare dni nisko i twarda, potem jescze nizej i taka spulchniona i lekko otwarta a dzis poszła wysoko w górę i się zamnkęła....

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś ciężko mi jest uwierzyć, że to mogłaby być prawda :) Chyba dopiero jak zobacze wyraźniejsze kreski i zrobie betę to uwierze. Dalej biorę pod uwagę że @ może przyjść...

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika teraz to juz malpa przylezie za jakis rok, albo i dluzej nie bedziesz widziec tego szympansa ;) Odnosnie szyjki ja jak tylko zobaczylam moje cienie nie ruszalam szyjki wiec nie wiem.

• cookiemonster Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOo zapowiada się dobrze:)
    Dziewczyny, ja mam wątpliwości co do fb-wydaje mi się, że mimo, że grupa jest zamknięta to znajomi moga widzieć, że np dołączy się do takiej grupy...a tego wolałabym uniknąć.

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie nie widac , weszlam na konto mego meza i sprawdzilam , widac tylko te publiczne grupy do ktorych dolaczylam :)

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie ja też się nad tym zastanawiam...Dołączyłam tam ale nie będę się raczej wypowiadać, bo jak dla mnie tam jest za dużo osób i się mętlik robi. Natomiast będę obserwować, bo może czegoś się dowiem poprostu ;) A jeżeli byście chciały się nawzajem oblukać na fotkach to zawsze możemy założyć wlasną zamkniętą grupę na fb :) W tym gronie w którym obecnie jesteśmy. Jak sie zdecydujecie to mogę się tym zająć ;)

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania001 wrote:
    Kamika teraz to juz malpa przylezie za jakis rok, albo i dluzej nie bedziesz widziec tego szympansa ;) Odnosnie szyjki ja jak tylko zobaczylam moje cienie nie ruszalam szyjki wiec nie wiem.

To ja też już nie będę sprawdzała. Zobaczymy jak się sytuacja potoczy, póki co nie gratulujcie, nie chce zapeszać :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Dzisiejszy test:

http://naforum.zapodaj.net/2cace1127035.jpg.html

Moja droga, jestem ekspertem od cieni cienia cienia ;), ale u Ciebie go nie widzę.
    Widzę kreskę!!!!!!! Gratuluję!!!!!! WYglada na to, ze w koncu się udało :), bardzo się cieszę, tylko nie uciekaj od nas, rozsiewaj wirusy i pozytywną energię :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja dziś, za 2h mam kolejna wizyte monitoringu. Jajniki od nocy napieprzają oba, moze dlatego ze wczoraj wieczorem było <3, raczej nie owulacja, trochę za szybko.
    Zresztą, okaże się, jak bede po- czy ten pecherzyk w ogóle rośnie a nie wchłania się (co by oznaczało ze to pozostałość z poprzedniego cyklu), a może pojawił się jakiś nowy?
    Trochę się denerwuje, a z drugiej strony...co ma byc to bedzie :/.
    Na szczęście mam weekend bez zadnych gosci, pogoda tez srednia, wiec jakby co, ze smutku mogę sie upić :D

Dobrego weekendu kochane. Jeśli wieści beda pozytywne, pochwale się, jak nie, odezwe sie pewnie jutro jak juz ochłone i przestane lamentować ;)

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ