X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, Kochana, ale śliczny kurczaczek! Cudo:-* wszystkiego najlepszego dla ciebie:-)

Ania001 lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu cudne maleństwo ja może taka fotke bede mieć 22 marca bo jak na razie była tylko maleńka kropeczka ;)
    A jak sie czuje hm mdłości okropne szczeólnie wieczorami mam nadzieje że bede mogła je przekazać którejś z dziewczyn bo mnie inaczej wykończa ;) właśnie wstałam bo po 15 zasnęłam razem z córcią jestem tak padnieta że w ciagu dnia robie tylko 3 rzeczy spię jem lub mam mdłości i wymiotuje tych oststnich mam już dosyć ;)

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniuuuh cudowne trollatko <3 super ze sie odezwalas:) a co do cieni na testach to cholerka dajesz nadzieje ! Nie rob mi tego :p

ckaidqk34aroni5a.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka wiesz co ja zrobiłam jak ten pierwszy test nic nie pokazał ? nie zwracałam uwagi czy @ przyjdzie czy tez nie dałam spokój nie myslałam o tym i czekałam te 5 dni na test nawet nie chciałam go robić ale sąsiadka nie dała by mi zyć @ jak nie byo tak nie było więc rano zrobiłam i wyszedł cień a wcześniej mi nic nie wychodziło tak jak powinno bo miałam późno owu i dlatego nawet testy w dnoi @ nie wychodziły ja nadal trzymam kciuki

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem Karola...probuje odpuscic ale jest ciezko. Nie moge sie powstrzymac i czekac. A jezeli u mnie owulka bylabypozniej to nic z tego nie bedzie. No nic. Sprobuje sie powstrzymac chociaz do niedzieli ale nie obiecuje ;p

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika odnosnie Twojego testu , na pierwszy rzut oka nic tam nie widac ( tak jak to bylo z moim testem ) Dlaczego ? A no dlatego ze jest ono za blisko zrobione i tak jasna kreska zlewa sie z bialym tlem. Nie chce bron Boze dawac zludnych nadziei ale sama przeciez piszesz ze ja widzisz na zywo. Mam na to maly patent zeby i dziewczyny mogly ujzec to co i ja widze, oddalilam laptopa i spojrzalam przez lusterko - widac ja i nie jest to cienka kreska, wiec linia ewaporacyjna raczej odpada ... Teraz i tak pozostalo tylko czekac na bieg wydarzen - badz cierpliwa, trzymam kciuki <3

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Ania mój Ty detektywie ! Powiem Ci że bym na to nie wpadła kompletnie :P Ale nie będę próbowała, bo i tak mi to nie da żadnej pewności. Niemniej jednak jesteś THE BEST <3

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was coś wie może na temat przyczyn bólu piersi?

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu ja wiem tylko tyle, że za ból piersi może być odpowiedzialna podwyższona prolaktyna...nic więcej nie wiem. A co się dzieje ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 18:15

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolą mnie,a jestem już po @,nigdy czegoś takiego nie miałam:(

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, z tym to moze różnie być. Ale mnie bola od dnia owulacji aż do okresu, a potem jakby je szpilka przekul i są flaki:-) i tak co miesiąc w koło :-)

ex2bdf9hnbh57908.png

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zawsze bolą przed @,nigdy po i to mnie zastanawia. Okres też miałam "dziwny", 2 dni krwawienia i później jednodniowe plamienie.

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to moze tescior????

ckaidqk34aroni5a.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:06

👧 2017
    👧 2021
    👶 2022
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negatyw,także chyba nie ma co się łudzić:/

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm... No to widocznie "taka twa uroda"

Antonna, cieszę się że już nie bd pisać głupot.

ex2bdf9hnbh57908.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    cześć Niepewna. Myśle, że najlepiej będzie jak poczekasz trochę, bo do @ zostało Ci jeszcze sporo czasu. Owszem są sytuacje, gdy test owu jest pozytywny i potem ciążowy również, ale nie sugerowałabym się tym mocno na Twoim miejscu. Mogę tylko poradzić żebyś była cierpliwa ;) Wiem, powiesz "łatwo powiedzieć", ja sama się nieciepliwię, ale na dłuższą metę w taki sposób każda z nas może sobie popsuć psychikę.... Ja się staram od września i uwierz po kilku nieudanych cyklach mój nastrój był fatalny, musiałam odpocząć miesiąc od forum, testów owulacyjnych, mierzenia temperatury aby choć trochę się uspokoić :|

Ile czasu się staracie o dziecko ? Napisz coś o sobie ;) I proszę - spróbuj na kilka dni wyluzować i nie robić tych testów owu jeśli dasz radę a potem zrobić test ciążowy :)

Oczywiście witam u nas serdecznie :D

Hej dziewczynki :)
    Jak mi miło, że ktoś zainteresował się moją sprawą.
    Ja staram sie już od sierpnia... mam problemy z niedoczynnością i to dużo komplikuje.... ale w pierwszą ciążę zaszłam za pierwszym razem więc teraz też się łudzę że szybko zajdę... :) ech muszę się przyznać że... został mi ostatni test ovu i zrobiłam hhheh ale nici... jedna krecha... co do temperatury nigdzie nie zapisuje ale wczoraj było 36,8 a dziś 36,6... także nie łudzę się że coś z tego będzie... nie myślę o tym dużo i nie nakręcam się alee... moje jajniki dają się we znaki... cały czas... szczególnie lewy... może dlatego że poprostu funkcjonują....
    P.S mam pytanko... czy to prawda że temp trzeba mierzyć z dokładnością co do godziny....? bo ja mierze poprostu o tej o której wstaje...

I dziękuje za miłe przyjęcie... bo szczerze wczoraj na innym temacie poczułam się jak człowiek z kosmosu... zbyta .... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:32

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, dolaczylam do fajnej grupy na fejsie:"starając się o dziecko" grupa jest ofc zamknięta. Wydaje mi się, że też bd kopalnia wiedzy. Jak coś to zapraszam, możemy się poznać;) a przynajmniej zobaczyć swoje twarze , jeśli nie macie nic przeciwko :-) kiedyś o tym myślałam, żebyśmy się w taki sposób poznały :-) ciężko mi was sobie wyobrazić:-)

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc niepewna, po nicku wnioskuje, że w tym roku kończysz 25 lat?:-) to tak jak ja. I masz już córeczkę 6 letnia?:-) super. Jesteś już doświadczoną mama :-)

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście jeżeli chodzi o temperaturę , to należy mierzyć w miarę możliwości o tej samej godzinie, z odchyleniem do pół godziny wcześniej lub później. Ja zazwyczaj wstaje o 6 , ale nieraz zmierze o 5:30 a nieraz 6:30 i ovufriend zaznacza pełną kropkę czyli bierze ta temperaturę pod uwagę. Zmierzona o 7:00 jest już puste kółko. Czyli tolerancja do pół godziny w ta lub w ta.

ex2bdf9hnbh57908.png

‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ