Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu cudne maleństwo ja może taka fotke bede mieć 22 marca bo jak na razie była tylko maleńka kropeczka
A jak sie czuje hm mdłości okropne szczeólnie wieczorami mam nadzieje że bede mogła je przekazać którejś z dziewczyn bo mnie inaczej wykończa właśnie wstałam bo po 15 zasnęłam razem z córcią jestem tak padnieta że w ciagu dnia robie tylko 3 rzeczy spię jem lub mam mdłości i wymiotuje tych oststnich mam już dosyćAnia001 lubi tę wiadomość
-
Kamilka wiesz co ja zrobiłam jak ten pierwszy test nic nie pokazał ? nie zwracałam uwagi czy @ przyjdzie czy tez nie dałam spokój nie myslałam o tym i czekałam te 5 dni na test nawet nie chciałam go robić ale sąsiadka nie dała by mi zyć @ jak nie byo tak nie było więc rano zrobiłam i wyszedł cień a wcześniej mi nic nie wychodziło tak jak powinno bo miałam późno owu i dlatego nawet testy w dnoi @ nie wychodziły ja nadal trzymam kciuki
-
Kamika odnosnie Twojego testu , na pierwszy rzut oka nic tam nie widac ( tak jak to bylo z moim testem ) Dlaczego ? A no dlatego ze jest ono za blisko zrobione i tak jasna kreska zlewa sie z bialym tlem. Nie chce bron Boze dawac zludnych nadziei ale sama przeciez piszesz ze ja widzisz na zywo. Mam na to maly patent zeby i dziewczyny mogly ujzec to co i ja widze, oddalilam laptopa i spojrzalam przez lusterko - widac ja i nie jest to cienka kreska, wiec linia ewaporacyjna raczej odpada ... Teraz i tak pozostalo tylko czekac na bieg wydarzen - badz cierpliwa, trzymam kciuki
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:cześć Niepewna. Myśle, że najlepiej będzie jak poczekasz trochę, bo do @ zostało Ci jeszcze sporo czasu. Owszem są sytuacje, gdy test owu jest pozytywny i potem ciążowy również, ale nie sugerowałabym się tym mocno na Twoim miejscu. Mogę tylko poradzić żebyś była cierpliwa Wiem, powiesz "łatwo powiedzieć", ja sama się nieciepliwię, ale na dłuższą metę w taki sposób każda z nas może sobie popsuć psychikę.... Ja się staram od września i uwierz po kilku nieudanych cyklach mój nastrój był fatalny, musiałam odpocząć miesiąc od forum, testów owulacyjnych, mierzenia temperatury aby choć trochę się uspokoić
Ile czasu się staracie o dziecko ? Napisz coś o sobie I proszę - spróbuj na kilka dni wyluzować i nie robić tych testów owu jeśli dasz radę a potem zrobić test ciążowy
Oczywiście witam u nas serdecznie
Hej dziewczynki
Jak mi miło, że ktoś zainteresował się moją sprawą.
Ja staram sie już od sierpnia... mam problemy z niedoczynnością i to dużo komplikuje.... ale w pierwszą ciążę zaszłam za pierwszym razem więc teraz też się łudzę że szybko zajdę... ech muszę się przyznać że... został mi ostatni test ovu i zrobiłam hhheh ale nici... jedna krecha... co do temperatury nigdzie nie zapisuje ale wczoraj było 36,8 a dziś 36,6... także nie łudzę się że coś z tego będzie... nie myślę o tym dużo i nie nakręcam się alee... moje jajniki dają się we znaki... cały czas... szczególnie lewy... może dlatego że poprostu funkcjonują....
P.S mam pytanko... czy to prawda że temp trzeba mierzyć z dokładnością co do godziny....? bo ja mierze poprostu o tej o której wstaje...
I dziękuje za miłe przyjęcie... bo szczerze wczoraj na innym temacie poczułam się jak człowiek z kosmosu... zbyta ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:32
-
Słuchajcie, dolaczylam do fajnej grupy na fejsie:"starając się o dziecko" grupa jest ofc zamknięta. Wydaje mi się, że też bd kopalnia wiedzy. Jak coś to zapraszam, możemy się poznać a przynajmniej zobaczyć swoje twarze , jeśli nie macie nic przeciwko kiedyś o tym myślałam, żebyśmy się w taki sposób poznały ciężko mi was sobie wyobrazić
Udało się w cyklu
-
Oczywiście jeżeli chodzi o temperaturę , to należy mierzyć w miarę możliwości o tej samej godzinie, z odchyleniem do pół godziny wcześniej lub później. Ja zazwyczaj wstaje o 6 , ale nieraz zmierze o 5:30 a nieraz 6:30 i ovufriend zaznacza pełną kropkę czyli bierze ta temperaturę pod uwagę. Zmierzona o 7:00 jest już puste kółko. Czyli tolerancja do pół godziny w ta lub w ta.
Udało się w cyklu