Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Kamika super news jest krecha też po cichu gratuluję
U mnie nic nowego, jestem mniej więcej w połowie cyklu... temp nie mierze i mi z tym lepiej wiadomo, że od tematu nie uciekam, ale trochę się dystansuje, żeby o tym ciągle nie myśleć. I dobrze mi to robi, bo lepiej się czuję psychicznie
Miłego weekendu! trzymam kciuki za nas wszystkieKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Hmmm może stworzymy taką o nazwie nie kojarzącej się z tym wszystkim?
np. trollove hehe
Jest opcja tajnej grupy.. ze nikt jej nie wyszuka i chyba tylko założyciel może zaprosic ... jakos tak? Nie widac publicznie członków itp itdWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 12:00
-
A ja jestem u matuchny na obiedzie i nie mogę teraz was czytać bo śmieją się ze mnie, że jestem uzależniona:-( więc po pierwsze: KAMILKA JAK KOPIUJE LINK TO MI ERROR WYCHODZI po drugie, to ja to muszę zobaczyć!!!! Po trzecie co do tej grupy na fb, ja na komórce operuje i nie widzę członków tej grupy. Po czwarte jak kamilka chce, to niech stworzy naszą grupę tajną na fejsie, to was zobaczę ))))
Udało się w cyklu
-
Kurczę, to już gorzej..
Nie chcę robić zludnych nadziei, ale czesto jest plamienia/ krwawienie w dniach spodziewanej @. Ja plamilam bite 3 tygodnie, od 6tyg codziennie. Byłam nawet na patologii ciazy...
Kamilla, musialabys sprawdzić jaką jest beta, czy przyrasta czy nie. Trzymam kciuki mocno!