Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tylko jestem z kuzynka caly czas... Zreszta beta nic tu nie pomoze. Poki co jest cisza to plamienie bylo tylko przy podcieraniu wkladka czysta poki co. Jak sie nie rozkreci i wroce do domu to albo zrobie test kolejny albo wracajac wstapie jakos do labolatorium...
-
Kamilka spokojnie. Zero stresu,bo możesz sobie zaszkodzic. Czekam na dalszy rozwój sytuacji. @ odganiam od Ciebie!!
Jakby co dołączyłam do grupy. Ale też jestem za naszą prywatną grupa na fb.ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Kamilka tak bardzo chciałabym Ci pogratulować ale wię wstrzymam mimo że bardzo wierzę że bedzie wszytko ok trzymam kciuki
Co do Grupy na FB jestem za bedziemy sie widzieć i bliżej poznamy
Mi dzis mdłości ciut odpuściły mam nadzieje że pójda do Kamili :)niech ona sie pomeczy -
Dziewczyny niestety, krew się leje pełną parą, żywa jest taka, że aż po oczach razi. Zrobiłam przed chwilą test (kilka godzin nie piłam specjalnie) no i niestety ja już nic na nim nie widzę..nawet cienia. Myslę że ten facelle z rana mnie mocno okłamał i tamte poprzednie też chociaż jakoś nie moge tego pojąć... nie wiem czy to biochemiczna czy nie...kurde moze jakbym w czwartek zrobiła betę i dzisiaj drugą to bym chociaż coś wiedziała więcej, no ale cóż ;(
a no i kręgosłup mnie strasznie rozbolał chwilke po tym pierwszym plamieniu i boli jak chyba nigdy
masakra, chce mi się płakać a nie mogę bo jest ta kuzynka, a nie będę 18latce tłumaczyć co się stało....mąż też nic nie wie że na teści coś zobaczyłam -
a mówiłam byś poczekaa z testem do niedzieli dzis bys pomyslała że @ sie spóxniłai nie było by płaczu a tak i co by Ci ta beta dała ? może coś było nie tak z zarodkiem gdyby nie ten test nikt by nic nie widziała ja jak starałam sie o córcie to jedna z lekarek mi powiedziała że najprawdopodobniej co miesiąc zachodziłam w ciaze ale że nie robiłam bety to nic o tym nie wiedziałąm
Bardzo mi przykro naprawdę tule mocno -
a pozatym jakby to była ciąza to nawet przy krwawieniu test by ja pokazał bo jeszcze w moczu miałabyś poziom hcg jajak wiedziałąm że jestem w ciąży ta którą poroniłam to też zrobiłam test mając krwawienie i test pokazał mi 2 kreski
-
Nosz ja pierdo**. Kamilka tule bardzo mocno :*