Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cookie po rozmowie z Antylopą stwierdziłam,że poczekam do 10 dpt.
-
Antonna, na pewno nic sie nie stało, skoro mówisz, ze jest ich tam 10 i ze od jakiegoś czasu jeżdżą w góry, to pewnie maja juz doświadczenie. W nasze góry pojechali? Moze masz jakis kontakt do jego znajomych? Jak sie odezwie, to koniecznie powiedz mu, żeby Cie informował o ewentualnym braku sieci i co ma zamiar dziś robić, żeby nie odchodzić od zmysłów niepotrzebnie.
-
Antonna sama widzisz,ze z zasiegiem moze byc krucho,rozumiem Twoj niepokoj,jednak postaraj sie wyluzowac. Napewno nic sie nie stalo. Badzmy dobrej mysli
-
Plamić przestałam Mam nadzieje,że nie wrócą już plamienia
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Anatonna podziwiam Cię ja nie jestem na tyle wyrozumialaby swojego puścić gdzieś chociażby na weekend
Polly Kiedy testujesz?
Ja dziś miałam wizytę u gin mały rośnie fajnie się poruszał na usg cudownie było usłyszeć serduszko. Za dwa tyg kolejna wizyta na niej da mi namiary na usg prenatalne -
Pelna nadziei super,ze maluszek sie rozwija prawidlowo
Testuje w czwartek. A beta w poniedzialek. Chociaz jesli test wyjdzie pozytywny ro pewnie w czwartek zrobie i w poniedzialek,zeby zobaczyc jak przyrasta -
Zrobilam test dzisiaj. Nawet cienia cienia nie ma. Ale w klinice nie kazali robic sikancow tylko od razu bete,wiec sie nie załamuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 10:27
-
Antonna heh to sie zdziwi jak przyjedzie-rzucisz mu sie na szyje a potem foch!! Heh
Dzis znowu plamilam. Jak do tej pory tylko rano. Czekam coerpliwie na bete -
Anatonna my nie robiliśmy żadnych badań daliśmy sobie czas do ślubu po ślubie mieliśmy już iść do lekarza razem. Ale się udało. W szpitalu dowiedziałam się ze mam tylozgiecie macicy i w ten ostatni cykl starań po wszystkim unosilam nogi w górę i uważam ze to zaowocowało , szkoda ze mi gin wcześniej o tym tylozgieciu nie powiedział .
-
Polly, jeszcze masz czas na pozytywny test
U mnie lipa. Mimo, że ANA 2 wyszło w niewysokim mianie (1:160), typ świecenia (ziarnisty) i informacja, że przynajmniej jedno z przeciwciał typowych dla tocznia zostało wykryte podniósł mi ciśnienie mocno. Dziś byłam powtórzyć wszystkie trzy ANA i tym razem mam mieć ANA 3 zrobione dokładnie (a nie jak w Diagnostyce na wyrywki;/ ewidentne naciąganie na kasę, pominę fakt, że kilkukrotnie pytałam czy na pewno kobieta zleciła ANA 2 i ANA3 i odpowiedziała twierdząco; tymczasem dostałam wynik w takiej postaci, że szkoda mówić). Jestem przerażona i nie wiem jak doczekam do wizyty u lekarza - wyniki mam mieć jutro wieczorem, ale bez lekarza i jego opinii to ciężko będzie cokolwiek powiedzieć. Trzymajcie kciuki i oby motto Dr House "It's never lupus" (To nigdy nie jest toczeń) sprawdziło się w moim przypadku. -
Kurde cookie bede trzymac kciuki. Jaka masakra. Oby sie wyjasnilo wszystko na Twoja korzysc
-
U mnie progesteron 14,19 ng/ml. Ulzylo mi bo skoczyl 100% dolozyli mi jeszcze luteine do tego 3×1. Czyli biore teraz 800 mg lutiniusu(8 tabsow) 300 mg luteiny,25 mg progesteronu w zastrzyku i 40 mg dupka. Masakra.
-
Mam taki dziwny objaw-od wczoraj mam katar z krwia. Jak wycieram nos to mam krew na chusteczce. To moze byc od progesteronu?
Edit. Wyczytalam,ze to moze byc wczesny objaw ciazy zwlasza,ze po encortonie nie mialam kataru a tu od 3 dni nos zapchany i czerwono. No i tego objawu sobie nie uroilam jak reszteWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 07:16
-
NIestety beta 0,100 . MAm powtórzyć w sobote