Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Polly trzymam kciuki !!!!!
Sylwia za Ciebie też trzymam !! Oby się tym razem udało !! A ten mąż to ja nie wiem Haha "Nie strasz mnie"? Wtf ?!
No własnie, tez tak zapytałam
Ale moze dlatego sie przeraził ze ostatnimi czasy mamy ciężkie noce z córą.
Tylko ciekawe że przy starniach nie narzekał...
No nic, zobaczymy, u mnie wielkie odliczanie, za tydzien w poniedziałek testuje! -
nick nieaktualny
-
nie,nie robiłam już bo mnie to bardzo stresuje.
-
nick nieaktualnyNo rozumiem, ja mam tak samo z betą
Jak mi sikaniec nie wychodzi to nie chodzę, nawet jak jest cien cienia, bo juz nie raz tak miałam i dupa blada.
postanowiłam sobie ze beta tylko w przypadku jak na teście pojawi sie cos, co bedzie przypominało kreske a nie cien tej kreski.
No ale u Ciebie inna procedura, chyba nawet jest polecane takie rozwiązanie z tego co pamietam. -
Zadnych rewelacji-beta 0,100.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Dziewczynki :* Trzeba isc do przodu. Teraz sprobuje schudnac. Mam jakis cel. I wizyte u docenta mam na 20.06 wiec jest super. Przy odrobinie szczescia w nastepnym cyklu bedzie operacja,mam nadzieje,ze docent sie postara z terminem
-
Witajcie
Polly bardzo mi przykro ale musi być w końcu dobrze
Ja dziś odebrałam moje wyniki hist-pat i takie coś dostałam - Residua deciduae et ovi (M-28000). we wtorek za tydzień ide na wizyte zobaczymy co mi powie i czy możemy spokojnie działać dalej -
To go tam wytarmos porzadnie
antonna lubi tę wiadomość
-
Witam, antonna, no i jak, opieprz był? Mam nadzieję że już sam na tak długo nigdzie nie wyjedzie chociaż z drugiej strony rozlaka raz na jakiś czas dobrze robi....
U mnie dziś zaczęty 15 tc, bycze się do granic możliwości;) brzuch codziennie większy, a za 6 tygodni zaczynam kupować wyprawkę- 21 tc powinno już przynieść 100% pewność co do płci. Na prenatalnych lekarz obstawia dziewczynkę, ale wolę poczekać.
Jak wasze plany wakacyjne? Ja chciałam na parę dni jechać nad morze, ale źle znoszę podróż samochodem. Mdłości i wymioty już tylko od wielkiego dzwona, no chyba że po dłuższej trasie. Dlatego prawdopodobnie zostaniemy w domu, tym bardziej, że trzeba się spieszyć z wykańczaniem domu . W przyszłe wakacje pojedziemy już we trójkę
Pozdrawiam was i życzę samych upalnych dni:-) ja w końcu mogę iść umalowac włosy, bo wcześniej matka z babka zawału by dostały jakbym umalowala. Coś mi się nie chce wierzyć w te przesądy no ale zapytałam lekarza, czy mogę no i mogę nienawidzę odrostow wrr . Do tego zrobię hybryde na paznokcie i samopoczucie +100 w górę muszę trochę o siebie zadbać bo ostatnio nie wyglądam najlepiej a wg mnie to niekorzystnie. Ludzie twierdzą, że promienieje, no bo co mają powiedzieć? Ja wiem swoje;) na twarzy zmieniłam się bardzo i już nie mogę doczekać aż wszystko wróci do normy (z wygladem) bo teraz średnio się sobie podobam:-/ jedynie cycki teraz są ok- pełne, jędrne, duże czyli takie, jakie powinny być cały czas;)
Udało się w cyklu
-
Hehe nie było opieprzu, ale kazałam sobie obiecać, że za rok nie pojedzie :>
Jak tam polly się czujecie z mężem?
antylopaa a co się stało z Twoją twarzą?? Dobrze, że te mdłości Ci już trochę odpuściły !!! My mieliśmy jechać do tej Kanady, ale koledzy się coś nie biorą za organizację >.< Ale mam nadzieję, że to wypali :>👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Syfy straszne mi wykażą, mam okropnie sucha skórę , nieciekawy kolor, mimo, że się trochę opalilam, bo siedziałam na słońcu to wyszły mi piegi a kolor jest dziwny, tak jakoś inaczej. nienawidzę być biala i nieopalona, ale chyba muszę zrezygnować. Zrobiłam się okrągła jak jabłko, mam senne, podpuchniete oczy i cienie pod oczami:-( nie jestem więc atrakcyjna sama dla siebie. Może kupię sobie maskę np. Księżniczki i nie bd musiała się malować (na szczęście jestem przez większość czasu w domu, nigdzie dalej nie jeżdżę i nie pokazuje się ludziom więc staram się unikać walenia na twarz podkładu, ale czasami muszę, a kompletnie mi się nic nie chce). Ogólnie jestem ostro rozleniwiona. Nawet wczoraj odnalazłam swoje zdjęcie sprzed roku i o wiele lepiej na nim wyglądam to nawet nie połowa ciąży, a co będzie pod koniec gdy już będę wielorybem, masakra:-(
Udało się w cyklu