Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antylopa, najważniejsze to próbować gotować, u mnie rożnie bywa, ale chyba jestem lepsza niz 3 lata temu, kiedy zaczynałam przygodę z kuchnia.
Tak sie właśnie zastanawiam.... Jak ginekolodzy podchodzą do farbowania... przesady, przesądami, no ale patrząc na aktorki, które były/sa w ciazy, to przecież one tną te włosy i farby tez maja... ja sama nie wiem czy dałabym radę wytrzymać, rozjaśniam tylko trochę, a po 2 miesiącach to kolor taki żółty sie robi, ze nie dam rady patrzeć.
Sylwia... Czekamy na II krechy. -
Hej u mnie prawdopodobnie nowy cykl. Cykl 0 . Zobacze czy sie rozkreci czy tylko straszy
Edit:mialam schudnac a tu mi kilogram przyszedl nowy pewnie przed @. Do poniedzialku nie staje na wageWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 07:14
-
nick nieaktualnyRosolina, ja farbowałam włosy w ciąży.
Co prawda moja fryzjerka miała takie specjalne farby eco, zeby nie gryzło w gardło, ale chodziłam co miesiąc.
Nie wiem jak u Was ale u mnie dziś pogoda straszna. mało tego, młoda postanowiła od 3.30 dac nam popalić, wiec zasnełam dopiero koło 5. Nie mogę się zebrać do roboty a musze iść bo spotkanie...
Także dzisiejszy dzien zapowiada się do d...Jak dobrze ze jutro juz piatek... -
Rosolina, ja zapytałam na wizycie przy prenatalnych po prostu czy mogę ufarbowac włosy. Powiedział, że tak i ze pacjentki często o to pytają to już 2 trymestr, więc chyba bez przesady. Ja mam już mnóstwo siwych włosów i się tego po prostu wstydzę
Udało się w cyklu
-
Sylwia_80 a czemu chcesz testować dopiero w poniedziałek, jak już jutro będzie 10 dpo? :> Wytrzymasz tak długo?? :>
antylopaa wow już jesteś w II trymestrze !! Jak ten czas leci Chciałabym zajść w ciążę zanim urodzisz, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie Chociaż wg "proroczego snu" mojej babci zajdę w ciążę w przyszłym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 09:51
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Sylwia_80 a czemu chcesz testować dopiero w poniedziałek, jak już jutro będzie 10 dpo? :> Wytrzymasz tak długo?? :>
antylopaa wow już jesteś w II trymestrze !! Jak ten czas leci Chciałabym zajść w ciążę zanim urodzisz, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie Chociaż wg "proroczego snu" mojej babci zajdę w ciążę w przyszłym cyklu
No własnie nie wiem, czy bedzie 10 dpo czy moze 9. Nie miałam monitoringu w trakcie, bo bylismy na wakacjach , dopiero jak wróciłam.
W 9 czy 10 dniu raczej nic nie wyjdzie jakby co. Z Alą wyszedł mi cien cienia w 11dpo ( a wiem kiedy była)i beta 7, wiec poczekam do poniedziałku, jak bedzie kreska to pojde na krew, jak nie, to odpuszczam. No chyba ze temperatura bedzie mi się ładnie utrzymywac i jakieś objawy dojdą oprócz uderzen gorąca to moze w niedziele zrobie test
W każdym razie na pewno dam znać od razu jak zatestuje , bez wzgledu na wynik -
Antonina, No to jak babcia ma już takie sny, to nie może być inaczej jak tylko w nie wierzc. Moja jak śni jej się: mięso surowe, zęby, chore dziecko to po wszystkich w rodzinie wydawania i pyta czy aby wszystko w porządku
Sylwia, mi wyszedł w 10 dpo więc dawaaaaj;)
Udało się w cyklu
-
Po wizycie u lekarza i badaniu ekg dostałam syrop hydroxyzinum. Na wyciszenie,bo mi w ekg lekkie wahania wyszły. Te moje kołatanie serca i zawroty głowy mogą być po odstawieniu wszystkich leków. Teraz się wyciszam i chilluje
Dziś mamy 4 rocznice ślubu -
nick nieaktualnyantylopaa wrote:Antonina, No to jak babcia ma już takie sny, to nie może być inaczej jak tylko w nie wierzc. Moja jak śni jej się: mięso surowe, zęby, chore dziecko to po wszystkich w rodzinie wydawania i pyta czy aby wszystko w porządku
Sylwia, mi wyszedł w 10 dpo więc dawaaaaj;)
Antylopaaaaaa, ale ja się boje -
hej dziewczyny jak zwykle sory, że mnie tu prawie nie ma, ale troche chciałam wychillować
Antylopa ciesz się tym stanem Na pewno wyglądasz pięknie
Polly wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy kochajta sie A co do zawrotów glowy obserwuj to. Moja mama przez 3 lata na lekach była z powodu zawrotów wyowałanych problemem z błędnikiem. Ledwo mogla funkcjonować przez poł roku i chodziła przy ścianie. Teraz co 2 kobieta z naszeg otoczenia sie z tym zmaga. Ale jeśli u Ciebie to od odstawienia leków to niedługo bedzie dobrze
Sylwia mamy obecnie te same dylematy U mnie dziś chyba 10 dpo, ale testu nie kupiłam, bo wiem że wtedy go od razu zrobie. Cały czas sobie powtarzam "nie ma szans żebym była w ciąży, no nie ma". Nakrecilam się 3 pozytywnymi testami owu juz po owulacji i troszke świruje
Ja mam jutro ostatni egzamin w sesji, więc się nie rozpisuje i wracam do nauki, ale dam znać jak zrobie test
3majcie się cieplutko -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Nie pisałam Wam, ale w poniedziałek byłam na usg tarczycy i struktura tarczyca nie jest do końca dobra. Zrobiłam jeszcze raz badania na tarczycę i mimo super tsh, ft3 i ft 4 pojawiły się przeciwciała, których w grudniu nie było - nie za dużo, ale razem z obrazem usg i przeciwciałami ANA dały powód, żeby umówić się do endokrynologa i jutro jadę. Zrobiłam też insulinę i glukozę i homa ir podskoczył mi od zeszłego roku z 1,07 do 1,8. Także jestem ciekawa co lekarz mi jutro powie i czy coś konkretnego zaproponuje.
-
Sylwia faktycznie progesteron masz zabójczy ! 3mam kciuki, bo szanse są duże i ta tamperaturka nonono
Właśnie sobie uświadomiłam, że jutro ostatni dzień brania dupka u mnie hm to chyba jednak musze zatestować jutro lub w sobotę...
U mnie też jakoś zbytnio objawów nie ma, aczkolwiek jakieś subtelne znaki się pojawiają od paru dni....
EDIT: Cookie to dobrze, że zbadałaś i masz rękę na pulsie. Daj znać co na to endo, a ja będe 3mać kciuki żeby nic poważnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 15:16
-
Lepiej zatestuj zanim odstawisz Kamika:)
zaczynam myśleć, że jakbym powtórzyła inne przeciwciała sprzed roku to obawiam się, że wyniki mogą być różne.Ciągle czekam na mojego dr House - ten jutrzejszy jest z Krakowa, więc jak coś dam Ci znać czy wart polecania:) -
nick nieaktualny
-
Cookie kurde,u Ciebie to juz za duzo tego sie zbiera. Mam nadzieje,ze ten lekarz bedzie Twoim Housem
Witam sie z Wami w moim 47? cyklu -
Kamika sciskam kciuki za test-wazne zebys wiedziala zanim dupka odstawisz,bo bierzesz go nie bez powodu.
Sylwia za Twoj test tez trzymam kciuki