Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antylopa, najważniejsze to próbować gotować, u mnie rożnie bywa, ale chyba jestem lepsza niz 3 lata temu, kiedy zaczynałam przygodę z kuchnia.
Tak sie właśnie zastanawiam.... Jak ginekolodzy podchodzą do farbowania... przesady, przesądami, no ale patrząc na aktorki, które były/sa w ciazy, to przecież one tną te włosy i farby tez maja... ja sama nie wiem czy dałabym radę wytrzymać, rozjaśniam tylko trochę, a po 2 miesiącach to kolor taki żółty sie robi, ze nie dam rady patrzeć.
Sylwia... Czekamy na II krechy. -
Hej u mnie prawdopodobnie nowy cykl. Cykl 0
. Zobacze czy sie rozkreci czy tylko straszy
Edit:mialam schudnac a tu mi kilogram przyszedl nowypewnie przed @. Do poniedzialku nie staje na wage
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 07:14
-
nick nieaktualnyRosolina, ja farbowałam włosy w ciąży.
Co prawda moja fryzjerka miała takie specjalne farby eco, zeby nie gryzło w gardło, ale chodziłam co miesiąc.
Nie wiem jak u Was ale u mnie dziś pogoda straszna. mało tego, młoda postanowiła od 3.30 dac nam popalić, wiec zasnełam dopiero koło 5. Nie mogę się zebrać do roboty a musze iść bo spotkanie...
Także dzisiejszy dzien zapowiada się do d...Jak dobrze ze jutro juz piatek... -
Rosolina, ja zapytałam na wizycie przy prenatalnych po prostu czy mogę ufarbowac włosy. Powiedział, że tak i ze pacjentki często o to pytają
to już 2 trymestr, więc chyba bez przesady. Ja mam już mnóstwo siwych włosów i się tego po prostu wstydzę
Udało się wcyklu
-
Sylwia_80 a czemu chcesz testować dopiero w poniedziałek, jak już jutro będzie 10 dpo? :> Wytrzymasz tak długo?? :>
antylopaa wow już jesteś w II trymestrze !! Jak ten czas leciChciałabym zajść w ciążę zanim urodzisz, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie
Chociaż wg "proroczego snu" mojej babci zajdę w ciążę w przyszłym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 09:51
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Sylwia_80 a czemu chcesz testować dopiero w poniedziałek, jak już jutro będzie 10 dpo? :> Wytrzymasz tak długo?? :>
antylopaa wow już jesteś w II trymestrze !! Jak ten czas leciChciałabym zajść w ciążę zanim urodzisz, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie
Chociaż wg "proroczego snu" mojej babci zajdę w ciążę w przyszłym cyklu
No własnie nie wiem, czy bedzie 10 dpo czy moze 9. Nie miałam monitoringu w trakcie, bo bylismy na wakacjach, dopiero jak wróciłam.
W 9 czy 10 dniu raczej nic nie wyjdzie jakby co. Z Alą wyszedł mi cien cienia w 11dpo ( a wiem kiedy była)i beta 7, wiec poczekam do poniedziałku, jak bedzie kreska to pojde na krew, jak nie, to odpuszczam. No chyba ze temperatura bedzie mi się ładnie utrzymywac i jakieś objawy dojdą oprócz uderzen gorąca to moze w niedziele zrobie test
W każdym razie na pewno dam znać od razu jak zatestuje, bez wzgledu na wynik
-
Antonina, No to jak babcia ma już takie sny, to nie może być inaczej jak tylko w nie wierzc. Moja jak śni jej się: mięso surowe, zęby, chore dziecko to po wszystkich w rodzinie wydawania i pyta czy aby wszystko w porządku
Sylwia, mi wyszedł w 10 dpo więc dawaaaaj;)
Udało się wcyklu
-
Po wizycie u lekarza i badaniu ekg dostałam syrop hydroxyzinum. Na wyciszenie,bo mi w ekg lekkie wahania wyszły. Te moje kołatanie serca i zawroty głowy mogą być po odstawieniu wszystkich leków. Teraz się wyciszam i chilluje
Dziś mamy 4 rocznice ślubu -
nick nieaktualnyantylopaa wrote:Antonina, No to jak babcia ma już takie sny, to nie może być inaczej jak tylko w nie wierzc. Moja jak śni jej się: mięso surowe, zęby, chore dziecko to po wszystkich w rodzinie wydawania i pyta czy aby wszystko w porządku
Sylwia, mi wyszedł w 10 dpo więc dawaaaaj;)
Antylopaaaaaa, ale ja się boje -
hej dziewczyny
jak zwykle sory, że mnie tu prawie nie ma, ale troche chciałam wychillować
Antylopa ciesz się tym stanemNa pewno wyglądasz pięknie
Polly wszystkiego najlepszego z okazji rocznicykochajta sie
A co do zawrotów glowy obserwuj to. Moja mama przez 3 lata na lekach była z powodu zawrotów wyowałanych problemem z błędnikiem. Ledwo mogla funkcjonować przez poł roku i chodziła przy ścianie. Teraz co 2 kobieta z naszeg otoczenia sie z tym zmaga. Ale jeśli u Ciebie to od odstawienia leków to niedługo bedzie dobrze
Sylwia mamy obecnie te same dylematyU mnie dziś chyba 10 dpo, ale testu nie kupiłam, bo wiem że wtedy go od razu zrobie. Cały czas sobie powtarzam "nie ma szans żebym była w ciąży, no nie ma". Nakrecilam się 3 pozytywnymi testami owu juz po owulacji i troszke świruje
Ja mam jutro ostatni egzamin w sesji, więc się nie rozpisuje i wracam do nauki, ale dam znać jak zrobie test
3majcie się cieplutko -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Nie pisałam Wam, ale w poniedziałek byłam na usg tarczycy i struktura tarczyca nie jest do końca dobra. Zrobiłam jeszcze raz badania na tarczycę i mimo super tsh, ft3 i ft 4 pojawiły się przeciwciała, których w grudniu nie było - nie za dużo, ale razem z obrazem usg i przeciwciałami ANA dały powód, żeby umówić się do endokrynologa i jutro jadę. Zrobiłam też insulinę i glukozę i homa ir podskoczył mi od zeszłego roku z 1,07 do 1,8. Także jestem ciekawa co lekarz mi jutro powie i czy coś konkretnego zaproponuje.
-
Sylwia faktycznie progesteron masz zabójczy ! 3mam kciuki, bo szanse są duże
i ta tamperaturka nonono
Właśnie sobie uświadomiłam, że jutro ostatni dzień brania dupka u mniehm to chyba jednak musze zatestować jutro lub w sobotę...
U mnie też jakoś zbytnio objawów nie ma, aczkolwiek jakieś subtelne znaki się pojawiają od paru dni....
EDIT: Cookie to dobrze, że zbadałaś i masz rękę na pulsie. Daj znać co na to endo, a ja będe 3mać kciuki żeby nic poważnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 15:16
-
Lepiej zatestuj zanim odstawisz Kamika:)
zaczynam myśleć, że jakbym powtórzyła inne przeciwciała sprzed roku to obawiam się, że wyniki mogą być różne.Ciągle czekam na mojego dr House - ten jutrzejszy jest z Krakowa, więc jak coś dam Ci znać czy wart polecania:) -
nick nieaktualny
-
Cookie kurde,u Ciebie to juz za duzo tego sie zbiera. Mam nadzieje,ze ten lekarz bedzie Twoim Housem
Witam sie z Wami w moim 47? cyklu -
Kamika sciskam kciuki za test-wazne zebys wiedziala zanim dupka odstawisz,bo bierzesz go nie bez powodu.
Sylwia za Twoj test tez trzymam kciuki