X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopa, przywołuję Cię do porządku!!! pamiętaj, że wszystkie tutaj oddałybyśmy pewnie po nerce albo i więcej, żeby tylko zaokrąglić się i mieć kiepską skórę z tego powodu, który występuje u Ciebie! Ciesz się Kobieto, że udało się w 7 cyklu, że wszystko jest super i nie masz żadnych problemów - ja sama nie wiem co bym za to dała...

ojejku, Lizzinka, Karola - mama Julci i ... ? lubią tę wiadomość

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok! Już nie marudze:-)

Ten kiepski nastrój pewnie dlatego że przed południem walnęłam łbem o donice wisząca i coś mi padło na umysł :-)

Co nie zmienia faktu, że ogarnąć się muszę;) fryzjer dopiero za dwa tygodnie, ale wytrzymam;)

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziś mój setny dzień cyklu. Z tej okazji chciałabym Wam dziewczyny życzyć z całego serca, żebyście zaokraglily się tak samo jak ja, żeby wyszły Wam syfy , a mdłości nie odstepowaly na krok, wszystko w imię tej jednej jedynej istoty, najbliższej i najdroższej już do końca życia. Naprawdę chciałabym, żebyście wszystkie cieszyły się ze mną i żebyśmy dzieliły razem małe/wielkie problemy ! Do cholery jasnej kiedyś to się stanie ! Jestem optymistką , czasem niektórzy twierdzą że za bardzo (co mnie denerwuje, no bo czy to źle, że człowiek z radością patrzy w przyszłość)

Sylwia_80, polly8725, Lizzinka lubią tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko dodam swojego kopniaka dla antylopy, ze najprawdopodobniej wygladasz pieknie, ale hormony Ci buzują i wymyślasz :p
    Ale popieram poprawianie sobie humoru, wiec zrób się na bóstwo! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Dostałam wyniki progesteronu i jest- 34ng!!!!!
    Wiecie co się teraz w mojej głowie dzieje, nie...?

Internety przekopane w poszukiwaniu info.
    Mam dwie opcje: albo ciąża i stad taki wysoki, albo nie ciąża i po prostu taki jest :D. I jak żyć???!!!!

cookiemonster, antonna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż mi się niedobrze zrobiło z tego wszystkiego, moj najwyższy prog to było coś koło 21, wtedy tez świrowałam :). Ale takiego wyniku jeszcze nie miałam...

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowow! Sylwia, prg świetny - ja taki miałam raz w życiu, nie w ciąży, ale na na dawce 400mg lutki dziennie:) także no ten...kiedy testing???

3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie, testing pewnie w poniedziałek. Taki jest plan. Mam zakaz kupowania testów wcześniej :D. I dobrze, niech mnie mężu pilnuje. Najgorsze jest to, ze takie wyniki daja nadziej. A potem wiadomo... :)

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekam na dwie kreski.!

Sylwia_80 lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszcie mnie i powiedzcie, czy to źle, że nie umiem gotować? Jak ja wykarmie towarzystwo jak pójdę na swoje? I skąd brać pomysły na obiady? Nieraz ogarnia mnie taki lęk, że ja sobie nie poradzę. I nie tylko w kuchni ale i z dzieckiem. Ja nie umiem nic i nic nie wiem. :-(

ex2bdf9hnbh57908.png

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopa, ja uważam, że każdy powinien umieć gotować (i kobieta i mężczyzna) - różne są sytuacje w życiu. Gotowanie trudne nie jest, a internet to kopalnia pomysłów! ja bardzo lubię kwestię smaku oraz bloga http://www.makecookingeasier.pl
    Wykorzystaj ten czas teraz na właśnie testowanie przepisów - wpisz składniki które masz w lodówce albo na które masz chęci i googluj:)

3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super zajebisty progesteron !! Czekamy na testowanie :) Dla swojego zdrowia psychicznego staraj się nie nakręcać!! Ciążę potwierdzić może tylko test lub badanie beta HCG - pamietaj !!

Dziewczyny pozwólcie antylopie narzekać ;) Każda z nas by dała dużo, żeby być w ciąży, ale zapewne każda z nas jak by się już w tej ciąży znalazła to by na nią narzekała :)

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonna, nie nakręcać się?? Za poźno :)
    No nie da się. Tyle juz czekam ze kazde świaetłko w tunelu się liczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Pocieszcie mnie i powiedzcie, czy to źle, że nie umiem gotować? Jak ja wykarmie towarzystwo jak pójdę na swoje? I skąd brać pomysły na obiady? Nieraz ogarnia mnie taki lęk, że ja sobie nie poradzę. I nie tylko w kuchni ale i z dzieckiem. Ja nie umiem nic i nic nie wiem. :-(

Ja nauczyłam się gotowac jak poszłam na zwolnienie w 1 ciąży :D, wczesniej gotował moj mąż!
    Kochana, jest tyle prostych przepisów, na pewno dasz rade.
    Polecam blog kwestia smaku, ja zawsze biore przepisy stamtąd. ZAcznij od prostej, polskiej kuchni. A jak już tę opanujesz, pojdziesz dalej ;)

• antonna Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa a teraz czym się żywicie?? :> Mąż umie gotować?

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • polly8725 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Antylopa-zapewne sobie wkrecasz i wygldasz pieknie :) kobietom w ciazy od slonca moga wychodzic plamy-to normalne,ma zwiazek z wydzielanien melaniny czy cos. A blog kwestia smaku tez polecam-sama duzo z niego korzystam,a tez z gotowaniem to u mnie kipesko,wole piec ciasta. Ale maz mowi,ze sie wyrobilam :)

Sylwia super progesteron!! Czekam na test :)

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png
  • polly8725 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonna chyba jest spoko. Jakos przeszlismy nad tym do porzadku dziennego. Wiadomo,smuteki i zal jest. Jednak wiemy,ze zrobilismy co moglismy. :)

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś tam zrobić umiem, ale to wszystko jest takie inne i gorsze niż np robi moja mama. Jest teraz na zwolnieniu po operacji i przyjeżdżam do domu i razem gotujemy. Mam nadzieję że przez te kilka mies ogarne temat;) a ciasta to mój konik. Uwielbiam piec i dobre mi wychodzą . A obiady to czarna magia.

Tutaj u teściowej nie bardzo jak mam zabłysnąć, bo ona wiecznie stoi przy garach, to jej kuchnia , a ja odkąd tu jestem , ugotowałam zaledwie kilka razy. Ja lubię np.zacierki, racuchy, makaron z serem. A jak tu trzech dorosłych chłopów ma się tym najeść? A przeciez codziennie mięcha też się nie da jesc. Dlatego ja sie nie mieszam tutaj do niczego. Ostatnio mi nawet powiedziała, że ja idealna nie jestem (bo poprawilam ja , że nie mówi się "okieć" tylko "łokieć" , nawet nie wiecie jak mnie to rozbawilo) więc koniec końcem uznałam że "rządzić" się i robić co tylko zechce zamierzam robić dopiero i tylko i wyłącznie w moim domu, do którego się mam nadzieję na jesień wprowadzić- tego się trzymam. Trudno jest dogadać się z osobą obcą i z zupełnie innym charakterem i temperamentem , gdy nagle przychodzi człowiekowi spędzać z nim całe dni.

Uf, się rozpisalam.

Btw. Sylwia mi teraz napisze, od którego tygodnia czulas ruchy dziecka?

ex2bdf9hnbh57908.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj i u mnie było to dość poźno.
    W 18 tygodniu czułam lekkie gilgotanie :), Potem, jakby pękały mi w brzuchu jakieś gigantycznie bąble, no i w sumie nie wiem, czy to były ruchy czy nie :). A tak porządnie to juz poczułam po 23-24 tygodniu. Koło 30 tygodnia zdarzało się zauważyć wypięta pupę na moim brzuchu :), robiła się taka górka spiczasta :D

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekam cierpliwie. Na razie co jakiś czas czuję jakby mi coś w środku trzepotalo:-)

ex2bdf9hnbh57908.png

‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ