Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antylopa, przywołuję Cię do porządku!!! pamiętaj, że wszystkie tutaj oddałybyśmy pewnie po nerce albo i więcej, żeby tylko zaokrąglić się i mieć kiepską skórę z tego powodu, który występuje u Ciebie! Ciesz się Kobieto, że udało się w 7 cyklu, że wszystko jest super i nie masz żadnych problemów - ja sama nie wiem co bym za to dała...
ojejku, Lizzinka, Karola - mama Julci i ... ? lubią tę wiadomość
-
A dziś mój setny dzień cyklu. Z tej okazji chciałabym Wam dziewczyny życzyć z całego serca, żebyście zaokraglily się tak samo jak ja, żeby wyszły Wam syfy , a mdłości nie odstepowaly na krok, wszystko w imię tej jednej jedynej istoty, najbliższej i najdroższej już do końca życia. Naprawdę chciałabym, żebyście wszystkie cieszyły się ze mną i żebyśmy dzieliły razem małe/wielkie problemy ! Do cholery jasnej kiedyś to się stanie ! Jestem optymistką , czasem niektórzy twierdzą że za bardzo (co mnie denerwuje, no bo czy to źle, że człowiek z radością patrzy w przyszłość)
Sylwia_80, polly8725, Lizzinka lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Dostałam wyniki progesteronu i jest- 34ng!!!!!
Wiecie co się teraz w mojej głowie dzieje, nie...?
Internety przekopane w poszukiwaniu info.
Mam dwie opcje: albo ciąża i stad taki wysoki, albo nie ciąża i po prostu taki jest . I jak żyć???!!!!cookiemonster, antonna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pocieszcie mnie i powiedzcie, czy to źle, że nie umiem gotować? Jak ja wykarmie towarzystwo jak pójdę na swoje? I skąd brać pomysły na obiady? Nieraz ogarnia mnie taki lęk, że ja sobie nie poradzę. I nie tylko w kuchni ale i z dzieckiem. Ja nie umiem nic i nic nie wiem.
Udało się w cyklu
-
Antylopa, ja uważam, że każdy powinien umieć gotować (i kobieta i mężczyzna) - różne są sytuacje w życiu. Gotowanie trudne nie jest, a internet to kopalnia pomysłów! ja bardzo lubię kwestię smaku oraz bloga http://www.makecookingeasier.pl
Wykorzystaj ten czas teraz na właśnie testowanie przepisów - wpisz składniki które masz w lodówce albo na które masz chęci i googluj:) -
Sylwia super zajebisty progesteron !! Czekamy na testowanie Dla swojego zdrowia psychicznego staraj się nie nakręcać!! Ciążę potwierdzić może tylko test lub badanie beta HCG - pamietaj !!
Dziewczyny pozwólcie antylopie narzekać Każda z nas by dała dużo, żeby być w ciąży, ale zapewne każda z nas jak by się już w tej ciąży znalazła to by na nią narzekała👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyantylopaa wrote:Pocieszcie mnie i powiedzcie, czy to źle, że nie umiem gotować? Jak ja wykarmie towarzystwo jak pójdę na swoje? I skąd brać pomysły na obiady? Nieraz ogarnia mnie taki lęk, że ja sobie nie poradzę. I nie tylko w kuchni ale i z dzieckiem. Ja nie umiem nic i nic nie wiem.
Ja nauczyłam się gotowac jak poszłam na zwolnienie w 1 ciąży , wczesniej gotował moj mąż!
Kochana, jest tyle prostych przepisów, na pewno dasz rade.
Polecam blog kwestia smaku, ja zawsze biore przepisy stamtąd. ZAcznij od prostej, polskiej kuchni. A jak już tę opanujesz, pojdziesz dalej -
Hej Antylopa-zapewne sobie wkrecasz i wygldasz pieknie kobietom w ciazy od slonca moga wychodzic plamy-to normalne,ma zwiazek z wydzielanien melaniny czy cos. A blog kwestia smaku tez polecam-sama duzo z niego korzystam,a tez z gotowaniem to u mnie kipesko,wole piec ciasta. Ale maz mowi,ze sie wyrobilam
Sylwia super progesteron!! Czekam na test
-
Antonna chyba jest spoko. Jakos przeszlismy nad tym do porzadku dziennego. Wiadomo,smuteki i zal jest. Jednak wiemy,ze zrobilismy co moglismy.
-
No coś tam zrobić umiem, ale to wszystko jest takie inne i gorsze niż np robi moja mama. Jest teraz na zwolnieniu po operacji i przyjeżdżam do domu i razem gotujemy. Mam nadzieję że przez te kilka mies ogarne temat;) a ciasta to mój konik. Uwielbiam piec i dobre mi wychodzą . A obiady to czarna magia.
Tutaj u teściowej nie bardzo jak mam zabłysnąć, bo ona wiecznie stoi przy garach, to jej kuchnia , a ja odkąd tu jestem , ugotowałam zaledwie kilka razy. Ja lubię np.zacierki, racuchy, makaron z serem. A jak tu trzech dorosłych chłopów ma się tym najeść? A przeciez codziennie mięcha też się nie da jesc. Dlatego ja sie nie mieszam tutaj do niczego. Ostatnio mi nawet powiedziała, że ja idealna nie jestem (bo poprawilam ja , że nie mówi się "okieć" tylko "łokieć" , nawet nie wiecie jak mnie to rozbawilo) więc koniec końcem uznałam że "rządzić" się i robić co tylko zechce zamierzam robić dopiero i tylko i wyłącznie w moim domu, do którego się mam nadzieję na jesień wprowadzić- tego się trzymam. Trudno jest dogadać się z osobą obcą i z zupełnie innym charakterem i temperamentem , gdy nagle przychodzi człowiekowi spędzać z nim całe dni.
Uf, się rozpisalam.
Btw. Sylwia mi teraz napisze, od którego tygodnia czulas ruchy dziecka?
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualnyOj i u mnie było to dość poźno.
W 18 tygodniu czułam lekkie gilgotanie , Potem, jakby pękały mi w brzuchu jakieś gigantycznie bąble, no i w sumie nie wiem, czy to były ruchy czy nie . A tak porządnie to juz poczułam po 23-24 tygodniu. Koło 30 tygodnia zdarzało się zauważyć wypięta pupę na moim brzuchu , robiła się taka górka spiczasta