X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopa, przywołuję Cię do porządku!!! pamiętaj, że wszystkie tutaj oddałybyśmy pewnie po nerce albo i więcej, żeby tylko zaokrąglić się i mieć kiepską skórę z tego powodu, który występuje u Ciebie! Ciesz się Kobieto, że udało się w 7 cyklu, że wszystko jest super i nie masz żadnych problemów - ja sama nie wiem co bym za to dała...

ojejku, Lizzinka, Karola - mama Julci i ... ? lubią tę wiadomość

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok! Już nie marudze:-)

Ten kiepski nastrój pewnie dlatego że przed południem walnęłam łbem o donice wisząca i coś mi padło na umysł :-)

Co nie zmienia faktu, że ogarnąć się muszę;) fryzjer dopiero za dwa tygodnie, ale wytrzymam;)

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziś mój setny dzień cyklu. Z tej okazji chciałabym Wam dziewczyny życzyć z całego serca, żebyście zaokraglily się tak samo jak ja, żeby wyszły Wam syfy , a mdłości nie odstepowaly na krok, wszystko w imię tej jednej jedynej istoty, najbliższej i najdroższej już do końca życia. Naprawdę chciałabym, żebyście wszystkie cieszyły się ze mną i żebyśmy dzieliły razem małe/wielkie problemy ! Do cholery jasnej kiedyś to się stanie ! Jestem optymistką , czasem niektórzy twierdzą że za bardzo (co mnie denerwuje, no bo czy to źle, że człowiek z radością patrzy w przyszłość)

Sylwia_80, polly8725, Lizzinka lubią tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko dodam swojego kopniaka dla antylopy, ze najprawdopodobniej wygladasz pieknie, ale hormony Ci buzują i wymyślasz :p
    Ale popieram poprawianie sobie humoru, wiec zrób się na bóstwo! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Dostałam wyniki progesteronu i jest- 34ng!!!!!
    Wiecie co się teraz w mojej głowie dzieje, nie...?

Internety przekopane w poszukiwaniu info.
    Mam dwie opcje: albo ciąża i stad taki wysoki, albo nie ciąża i po prostu taki jest :D. I jak żyć???!!!!

cookiemonster, antonna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż mi się niedobrze zrobiło z tego wszystkiego, moj najwyższy prog to było coś koło 21, wtedy tez świrowałam :). Ale takiego wyniku jeszcze nie miałam...

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowow! Sylwia, prg świetny - ja taki miałam raz w życiu, nie w ciąży, ale na na dawce 400mg lutki dziennie:) także no ten...kiedy testing???

3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie, testing pewnie w poniedziałek. Taki jest plan. Mam zakaz kupowania testów wcześniej :D. I dobrze, niech mnie mężu pilnuje. Najgorsze jest to, ze takie wyniki daja nadziej. A potem wiadomo... :)

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekam na dwie kreski.!

Sylwia_80 lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszcie mnie i powiedzcie, czy to źle, że nie umiem gotować? Jak ja wykarmie towarzystwo jak pójdę na swoje? I skąd brać pomysły na obiady? Nieraz ogarnia mnie taki lęk, że ja sobie nie poradzę. I nie tylko w kuchni ale i z dzieckiem. Ja nie umiem nic i nic nie wiem. :-(

ex2bdf9hnbh57908.png

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopa, ja uważam, że każdy powinien umieć gotować (i kobieta i mężczyzna) - różne są sytuacje w życiu. Gotowanie trudne nie jest, a internet to kopalnia pomysłów! ja bardzo lubię kwestię smaku oraz bloga http://www.makecookingeasier.pl
    Wykorzystaj ten czas teraz na właśnie testowanie przepisów - wpisz składniki które masz w lodówce albo na które masz chęci i googluj:)

3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super zajebisty progesteron !! Czekamy na testowanie :) Dla swojego zdrowia psychicznego staraj się nie nakręcać!! Ciążę potwierdzić może tylko test lub badanie beta HCG - pamietaj !!

Dziewczyny pozwólcie antylopie narzekać ;) Każda z nas by dała dużo, żeby być w ciąży, ale zapewne każda z nas jak by się już w tej ciąży znalazła to by na nią narzekała :)

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonna, nie nakręcać się?? Za poźno :)
    No nie da się. Tyle juz czekam ze kazde świaetłko w tunelu się liczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Pocieszcie mnie i powiedzcie, czy to źle, że nie umiem gotować? Jak ja wykarmie towarzystwo jak pójdę na swoje? I skąd brać pomysły na obiady? Nieraz ogarnia mnie taki lęk, że ja sobie nie poradzę. I nie tylko w kuchni ale i z dzieckiem. Ja nie umiem nic i nic nie wiem. :-(

Ja nauczyłam się gotowac jak poszłam na zwolnienie w 1 ciąży :D, wczesniej gotował moj mąż!
    Kochana, jest tyle prostych przepisów, na pewno dasz rade.
    Polecam blog kwestia smaku, ja zawsze biore przepisy stamtąd. ZAcznij od prostej, polskiej kuchni. A jak już tę opanujesz, pojdziesz dalej ;)

• antonna Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa a teraz czym się żywicie?? :> Mąż umie gotować?

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • polly8725 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Antylopa-zapewne sobie wkrecasz i wygldasz pieknie :) kobietom w ciazy od slonca moga wychodzic plamy-to normalne,ma zwiazek z wydzielanien melaniny czy cos. A blog kwestia smaku tez polecam-sama duzo z niego korzystam,a tez z gotowaniem to u mnie kipesko,wole piec ciasta. Ale maz mowi,ze sie wyrobilam :)

Sylwia super progesteron!! Czekam na test :)

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png
  • polly8725 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonna chyba jest spoko. Jakos przeszlismy nad tym do porzadku dziennego. Wiadomo,smuteki i zal jest. Jednak wiemy,ze zrobilismy co moglismy. :)

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś tam zrobić umiem, ale to wszystko jest takie inne i gorsze niż np robi moja mama. Jest teraz na zwolnieniu po operacji i przyjeżdżam do domu i razem gotujemy. Mam nadzieję że przez te kilka mies ogarne temat;) a ciasta to mój konik. Uwielbiam piec i dobre mi wychodzą . A obiady to czarna magia.

Tutaj u teściowej nie bardzo jak mam zabłysnąć, bo ona wiecznie stoi przy garach, to jej kuchnia , a ja odkąd tu jestem , ugotowałam zaledwie kilka razy. Ja lubię np.zacierki, racuchy, makaron z serem. A jak tu trzech dorosłych chłopów ma się tym najeść? A przeciez codziennie mięcha też się nie da jesc. Dlatego ja sie nie mieszam tutaj do niczego. Ostatnio mi nawet powiedziała, że ja idealna nie jestem (bo poprawilam ja , że nie mówi się "okieć" tylko "łokieć" , nawet nie wiecie jak mnie to rozbawilo) więc koniec końcem uznałam że "rządzić" się i robić co tylko zechce zamierzam robić dopiero i tylko i wyłącznie w moim domu, do którego się mam nadzieję na jesień wprowadzić- tego się trzymam. Trudno jest dogadać się z osobą obcą i z zupełnie innym charakterem i temperamentem , gdy nagle przychodzi człowiekowi spędzać z nim całe dni.

Uf, się rozpisalam.

Btw. Sylwia mi teraz napisze, od którego tygodnia czulas ruchy dziecka?

ex2bdf9hnbh57908.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj i u mnie było to dość poźno.
    W 18 tygodniu czułam lekkie gilgotanie :), Potem, jakby pękały mi w brzuchu jakieś gigantycznie bąble, no i w sumie nie wiem, czy to były ruchy czy nie :). A tak porządnie to juz poczułam po 23-24 tygodniu. Koło 30 tygodnia zdarzało się zauważyć wypięta pupę na moim brzuchu :), robiła się taka górka spiczasta :D

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekam cierpliwie. Na razie co jakiś czas czuję jakby mi coś w środku trzepotalo:-)

ex2bdf9hnbh57908.png

‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ