Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
antonna wrote:
Cookie, Ty jak coś napiszesz, to ja potem pół godziny sprawdzam w google o co właściwie chodzi :> I czy coś jest złe, czy dobre :> Niestety wciąż chyba nie do końca rozumiem na czym stoisz. Życzę Ci by wyszło Ci wszystko tak jak chcesz! :* I jak te wyniki? Masz je - rozumiesz coś z nich ???
/QUOTE]
Aż się uśmiechnęłam jak to zobaczyłam - rozbawiłaś mnie mocno:) bo ja jestem jakiś popieprzony przypadek. Dostałam badania i wyniki są kompletnie różne od tego co wyszło w Diagnostyce... czekam na opinie lekarza - czy robic coś z tym dalej czy jak. Jestem już zarąbiście zmęczona tym wszystkim.
Co do Twojego męża - też bym nie puszczała go więcej! brak kontaktu przez 3 dni?! -
Antonna konsultowalam wynik. Mam powtorzyc w sobote zeby sprawdzic czy aby czasem nie urosnie. Zrohilam bo glupia jestem i tez leki mi sie skonczyly. Teraz wiem,ze zaoszczedzilam 300 zl. Bedzie jak znalazl na wizyte konsultacyjna-bo jak nie zaszl i nie mam juz nic zamrozonego to sie juz na rzadowa wizyte nie lapie . Tak wiec przede mna operacja. I wtedy zobaczymy czy dam rade sama zajsc.
Co do meza to ja bym mu dala popalic jak wroci ale dobrze,ze wszystko jest w porzadku. -
Docent powiedział,że jak nie wyjdzie nam ciąża to trzeba usunąc jajnik prawy- on i tak nie działa a jest na nim endometrioza. Więc go usunie i spróbuje usunąć zrosty w lewym jajowodzie. Może wtedy da radę ciąze naturalną
-
Kochana nie ma szans zeby zadzialal-jak mialam stymulacje to nawet zlamanego jajeczka nie wyprodukowal-to jest wydmuzka z dwiema torbielami. Sama scianka jajnila zostala niestety.
-
W poniedzialek powtarzam,bo jak byn w sobote zrobila to i tak wyniki w poniedzialek by byly. I siniak mi zniknie bo zyly wymeczone juz sa.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Polly, trzymam kciuki zeby jednak się udało. Dziś czytałam pamietnik dziewczyny gdzie długo po transferze dopiero wyszły testy.
A ja już sama nie wiem co u mnie się dzieje. Byłam u lekarza który stwierdził ze po prawej stronie zostal pecherzyk 19mm, nie wiadomo czy sie wchłania, czy dopiero pekł. Po lewej pecherzyka nie ma, wiec obstawiam że cos sie ruszyło.
w środe robie progesteron, bo obstawiam, ze jak była owulacja to w okolicy środy-czwartku.
Oczywiście cykl absolutnie nie różni się od innych , także podejrzewam ze skonczy się podobnie.
Coś cicho sie tu zrobiło- wszyscy powyjeżdzali? -
Hej Sylwia byc moze dobrze sie dzieje u Ciebie. Oby to jajeczko,ktore peklo nam ladnie zaowocowalo.
Chetnie bym poczytala ten pamietnik. Ogolnie czuje,ze cos mnie rozklada. Glowa mnie boli,goraco ze mnie wychodzi-doslownie czuje jak cieplo ze mnie wyplywa mam 37,3 i czuje sie strasznie zmeczona.
Edit:I w glowie mi sie kreci,a serce bije mi jak szalone. Normalnie czuje jak mocno wali. W uszach mi szumi az.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 22:03
-
nick nieaktualnyKurcze Polly, moze ta temperatura to faktycznie zwiastun
Ja miałam tak w ciąży z Alą, teraz od 3 dni mam uderzenie gorąca i specjalnie mierze sobie temperature zeby sprawdzic czy to sie pokrywa. NO i jest dość wysoka jak na mnie. Do tego (wiem, ze to nie miarodajne ale z Alą tez sprawdzałam ) w ciagu dnia, niezaleznie od pory, od 2 dni nie schodzi mi poniżej 37.
Najgorsze tylko jest to, że natural daje nadzieja, a potem tak brutalnie ją odbiera... W ciąży z Alą miałam jeszcze sporo śluzu, a teraz jakies plamki tylko
Poszukam tego pamietnika i wkleje linka -
nick nieaktualny
-
Szkoda,ze nie mierzylas temp. wczesniej. Ale ladnie wyglada.
Wczoraj nie moglam zasnac,czulam szum w glowie i to cisnienie mi dudnilo. Wzielam apap i zasnelam,ale spalam kiepsko. Rano obudzilam sie z koszmaru i wstalam,pojechalam upuscic krwi. Teraz czekac na wyniki. -
nick nieaktualnyWiesz, u mnie z temperatura to różnie bywa.
Poza tym o dwóch cykli nie mierzę, teraz zmierzyłam tylko zeby sprawdzic czy faktycznie jest wyższa czy mi się wydaje.
Nie wiem czy dalej bede mierzyć , w środe badam progesteron, to moze on mi cos powie.
Trzymam kciuki za wyniki, a kiedy beda? -
nick nieaktualny
-
To zrób progesteron,też ciekawa jestem Wyniki około 14
Sylwia_80 lubi tę wiadomość