Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki powodzenia Wam w staraniach. Juz chyba dosc nieszczesc sie stalo. Teraz musi byc dobrze
-
Antonna wcale nie! Jest Ci przykro i to zrozumiale. Jakby moj mial taki dziwny pomysl to bylby foch krzyk,3 dniowa awantura i w sumie by pojechal:) bo to wyprawa z facetami :)a ja bym usychala z tesknoty i tex bym knula o zemscie wsztstko z Toba w porzadku
-
Musi wiedzieć,że przeskrobał sobie
-
Dziewuszki u mnie kalendarium pokazuje 7dpt. Wczoraj w godzinach popołudniowych miałam plamienie,wieczorem również. Dziś nad ranem to samo. Teraz cisza. Wczoraj brzuch bolał jak na @. Jak przystoi na Trolla kupiłam dziś test czułości 10 . Jutro zrobie.
-
Powinnam test robić za tydzień,ale co mi szkodzi jak wyjdzie negatyw to sie nawet stresować nie będę,spokojnie poczekam do 13.06
edit: korciło mnie żeby razem z progesteronem dziś bete zrobić-ale się powstrzymałamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 11:29
-
Dzisiejszy progesteron 7,88 ng/ml. Porównywalnie do pozostałych. JAdę do klinik na zastrzyk z progesteronu.
-
hej dziewczyny dziś 7 dc i od wczoraj boli mnei prawy jajnik aż tak jakby piekło czy to możliwe by juz była owu? czykle przed ciążą miałam 32 dniowe
-
tak, tak, na tsh mam skierowanie, ale zeby je zrobic tak za 2-3 miesiace,
mam jeszcze jedno pytanie! kupiłam sobie tym razem femibion natal classic - tam jest kwas foliowy w podwójnej dawce, nie wiem czy brać jeszcze dodatkowo sam kwas?? kiedyś brałam femibion natal 1 i też przez jakiś czas pregnę plus - wtedy gin powiedział, że kwas mogę dodatkowo jeszcze brać - no i wtedy już było go 800, teraz było by 1200 - nie wiem czy to nie za dużo? -
Hej Dziewczynki. Wrocilam z kliniki z progesteronem 25 mg do podania podskornego. Pierwszy zastrzyk juz poszedl. Jak po tym mi progesteron nie skoczy to juz nie wiem. Pytalam doktor o plamienia,bo teraz tez mialam i stwierdzila,ze byc moze to po lekach. Duze dawki proga moga tak dzialac. Gdyby sie nasilily to mam dzwonic. Ale ja mysle,ze to implantavja. Takie plameienieoze trwac do 3 dni.
-
Rosolina prolaktyna ładna, bierz ten eutyrox i zobaczysz,że spadnie Ci tsh pięknie.