Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRosolina wrote:antonna... dzięki za info o kampanii!!!!!
ja też nie wierzę, że morfologii się nie da poprawić, czytając forum są historie, gdzie się poprawia po suplementach, nawet nasza Sylwia! btw- co za skok!! z 2 na 17!! trzeba mieć nadzieję!
Kochana, nie tylko morfologia ale i ilosc x3 , tylko szybkości pływaków nie dało się jeszcze poprawić -
Anonna jak jeszcze cos znajde to dam znac i jeszcze niech nie trzyma laptopa na kolanach
Sylwia czyli rokowania dobre,tylko endometrium masz cienkie. Moze winka troche? Orzechy wloskie tez polecam. Kochana udanego wypoczynkuSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
A moj maz podczytal troche forum i zobaczyl,ze ktoras z Was(przepraszam ale nie pamietam ktora z Was) napisala,ze mam ananasa jesc i sie mnie pyta czemu? To mowie,ze na zagniezdzenie dobrze dziala. I mi dzis kupil ananasa wiec zjadlam dzis kilka plastrow i jutro tez zjem. Wynik progesteronu dzis nie powala 7,84 ng/ml. Dzwonil do kliniki z wynikiem i zwiekszyli mi Lutinus(progesteron dowcipny) do 8 tabsow dziennie. Czyli 840 mg razem z dupkiem. Ale czego sie nie robi. Nastepne badanie w piatek.
-
Polly - trzymam cały czas kciuki! Faktycznie dużo tej lutki bierzesz. Moim zdaniem prg tak wcześnie nie jest zły, ale na invitro nie znam się. A ananas wcinaj na zdrowie:)
Sylwia - udanego urlopu! Ja jeszcze mam nieco ponad 3 tyg.
Mój wykres mnie rozwala - testy negatywne a na fertility friend program wyświetlił mi info, że możliwy wykres trójfazowy... Chyba odpuszczę mierzenie temp w przyszłym cyklu, bo nijak to się ma. Nakładałam na siebie wykres z marca (z pozytywnymi testami ciążowymi) i z kwietnia i w fazie po owulacji były niemalże identyczne! To jest dobry wyznacznik, żeby potwierdzić, że owulka faktycznie była (wzrost temp) i tyle...
Miłego dnia Dziewczyny! -
Cookie ten Twoj wykres ladny jest. Ja chce juz te || kreski nakazuje Twojej @ aby spierniczala jak najdalej.
A co do progesteronu to moze byc i tak,ze bede jechac na zastrzyk z progesteronu wlasnie,zeby przyjac duza dawke. Niestety na cyklu naturalnym gdzie nie bylo owulacji tak trzeba. Ten progesteron musi byc co 2 dni monitorowany. I trzeba dmuchac na zimne jak to mowia -
Polly, ja czytałam , że tylko do 5 dnia po owulce ! Bo potem daje odwrotny skutek ! Powoduje skurcze macicy i wczesniejsze porody jeśli już jest tak daleko !!! Uważaj.. lepiej nie jedz !
Poza tym hejo Wam kochane ! Przepraszam za moją nieobecność. Odpoczywałam i czekam na operacje także prosze o zaciśnięcie kciuków w poniedziałek :* ! -
Juz nie jem!! Wyczytalam,ze jesli bylam podana blastocysta to do zagniezdzenia dochodzi ok. 1-2 dni po transferze. Ja mam 4 dpt. Od raba lekki bol w podbrzuszu. I wyczytalam tez,ze do krwawienia impalntacyjnego dochodzi dopiero ok. 7-12 dni od zagniezdzenia. Wtedy jak komorka jest juz wgryziona to otacza ja blona sluzowa jakby kolderka i wtedy dochodzi do plamien. Czyli kilka dni przed miesiaczka.
-
Inaa-dobrze, że jesteś!
Polly dbaj o fasolkę, ja jestem dobrej myśli:)
i niniejszym uroczyście obiecuję, że żadnej głupiej temp nie będę mierzyć w przyszłym cyklu! 14 dpo, temp 37,04 a test (pepino) negatyw. No żesz..ja ma okres być, to niech będzie już,a nie takie wysokie temp. -
A ja Ci mówie,że lipne testy masz Mam dobre przeczucie Dziś wysyłam pozytywne fluidy do wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:14
-
Dziewczyny!
A zwłaszcza Antonna, Kamika i Rosolina: moja druga połowa odebrała dziś wyniki nasienia. I wyobraźcie sobie, że rok temu morfologia wynosiła 23%, a teraz... 12%. Także morfologia może się zmienić i to mocno i wierzę w to, że jeśli może zmienić się tak mocno w dół to czemu nie i w górę? Reszta parametrów praktycznie bez zmian, test mar negatywny.
Czyli na pewno to co jest nie tak, jest po mojej stronie. -
Kuzwa progesteron mi spadł z 7,84 do 7,20. A biore 840 mg progesteronu. i jeszcze ie moge sie dodzwonic do kliniki ;/
-
No wlasnie kurcze nie i nie wien co robic
-
byłam u endo w czwartek, po kolejnym badaniu tsh wyszło 2,9; więc dostałam eutyrox 25
znowu nie dała skierowania na prl, powiedziałam jej, że mój gin pyta czy może nie włączyć metforminy na zbicie cukru... zawsze mam wysoko - ale w granicach, ale powiedziała, że nie widzi potrzeby.
kurde, boje się tego eutyroxu, że będę go już brać i brać... czekam na @, miała być dziś, od dwóch dni jajcory bolą, pewnie się jutro zjawi i idę sama skontrolować prl, cukier i tsh jeszcze raz zrobię, jak wyjdzie choć trochę lepiej, to idę dno nowej endo. -
Ja brałam euthyrox i... sama sobie odstawiłam po zabiegu ok 2 tygodni. Mija miesiąc , a dziś badałam tsh i wynosi 2. Ja tak zawsze eksperymentuje. Piernicze.. narazie nie biore . Po operacji zbanam tez antytpo czy jakoś i wtedy wybiorę się do endo !!
-
A ja dzis w dol teraz czekac czy sie podniesie.
-
U mnie temp w końcu w dół. Rosolina ile masz glukozy i insuliny? Robiłaś krzywe? Bo czasami dopiero wtedy wychodzi. Ja mam glukozę 87, a insulinę 5 i myślę nad krzywymi.
Polly, trzymam kciuki ciągleWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 10:14