Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonna ogromniaste kciuki zaciskam za dzisiejszy transfer!!!
Kamika póki co nie marzę o wolnym, z jednej strony nie narzekam, ale do końca lutego muszę zrobić PIT-y dla pracowników, podrukować zestawienia, itp. Może w marcu kilka dni, w końcu L-4 100 %
Ja właśnie mam u dzieciaków kupiłam w agacie takie pudełka kartonowe i osobno majtki, skarpetki, itd. I wczoraj jak oglądałam Twoje posegregowane ciuszki to pomyślałam też o tych pudełkach i opisać i będzie git
Antylopa, Pełna Nadziei rosną wam pociechy
Polly właśnie kiedy teścior
Rosolina dobrze, że udało Ci się szybko nowy termin załatwićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 10:23
antonna lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Rosolina faktycznie na wizyty dodatkowe nie wysyłają. Miałam taką jedną u endo i smsa nie było No nic dobrze ze masz inny termin szybko
Tak jutro USG w luxmedzie na mechoffera... na 10:30 i dumam czy jechac tam autem czy komunikacja.... jak tam z parkingiem wiesz moze ?
Mówisz o meblach dla dziecka ? Robicie od razu osobny pokój czy kącik w sypialni ?
Z parkowaniem tam jest dramat. Musisz szukać po bocznych ulicach.
Powodzenia zatem na badaniu! Ja jutro tam bede, ale godzinę wczesniej
Pokoik dla dziecka chcemy urządzić. Sypialnie mamy duża, ale nie chce dziecka uczyć spać z nami. Nie wiem jeszcze jak to wyjdzie w praniu. Na początku moze łóżeczko tylko przystawimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 10:48
-
Na ekranie nic nie pokazywali, bo nie robili pozniej USG. Weszlam do takiej sali na srodku ktorej stoi taki fotel ginekologiczny. Glowe mialam nizej niz reszta ciala, wiec nie widzialam dokladnie co robia. Wlozyli jakas cewke i w niej byly zarodki. Potem wyjeli i sprawdzili pod mikroskopem czy na pewno zarodków juz w cewce nie ma. I potem podniesli mi troche fotel, pozwolili zlaczyc nogi, nakryli kocem, zawolali meza i tak siedzielismy sami w tym pomieszczeniu jeszcze 20-30 min. Maz mial swoj fotel obok. Beta za tydzien i to bedzie tak jakby 12 dpo. Chociaz zarodki po mrozeniu troche dluzej sie zagniezdzaja.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonna szkoda,że nie widziałaś jak maluszki do Ciebie "ida". Ja sie wtedy poryczałam:)
Kciuki mocno zaciśnięte :*
Tak 28 dc. I patrząc z ostatniego cyklu @ powinna być jutro. Ale czekam do czwartku. Choć dziś nie mogłam rano kanapki w siebie wmusić. w pracy też niewiele zjadłam. Taki miałam jakby skurcz w żołądku. Teraz jest juz ok. Tylko mi zimno i goraco na przemian. Nie nastawiam sie na nic, ale powinien mnie już boleć brzuch albo jajnik, a tu cisza. Bóli @ nic a nic. Tylko piersi bolą i mam duzo krostek na twarzy.
Karola555 zwolnij troszkę.
Kamika Twoje zapasy ciuszkowe fajne sa, taka poukładana kobietka z Ciebieantonna lubi tę wiadomość
-
Polly w głowie bajzel to chociaż w domu i szufladach mam porządek
Ja dzis 4 h spedziłam nad moimi paznokciami...w ciazy przestały mi sie trzymac hybrydy....normalnie dwa dni i odłażą wiec juz mialam pomysl zeby isc na zele, ale kupilam hybryde hard (taką o wlasciwosci zelu miekkiego), na której mozna lekko też przedłuzyć i zobaczymy jak z nia będzie...jak nie wytrwaja 2 tyg to ide zrobic żel bo nie moge zapuścic pazurów bez jakiegos dobrego pokrycia ;P
Jutro o 10:30 USG... rano pisalam Cookie, że jestem dziwnie spokojna.... taaa juz nie jestem
-
Kamika, mówiłam Ci, jak to jest:-) spokój spokój spokój a nagle panic mode. Będzie gutes! Ja po wczorajszych nie dość, że najadlam się słodyczy (w ramach celebracji), to jeszcze przespalam po poludniu chyba ze 3h a w nocy ponad 10h. Tak organizm widać potrzebował odreagować
-
Wlasnie jade i stwierdzilam ze nie chce sie denerwowac czy gdzies zaparkuje wiec wsiadlam w autobus...oczywiscie miejsc nie bylo a telepie to poprosiłam o zwolnienie miejsca dla ciezarnych...wiecie co uslyszalam? Ze chyba w ciazy spozywczej jestem.... Od na oko 40 letniej kobiety...
-
ale by dostała ode mnie wiazankę %&^*^&*^%$ normalnie co za shit baba jakaś
kamika23 lubi tę wiadomość
-
antonna wrote:Co tam sie Cookie dowiedzialas wczoraj na badaniach? Nie moge uwierzyc, ze masz juz 2 z przodu :o
Powodzenia kamika -
kamika23 wrote:Wlasnie jade i stwierdzilam ze nie chce sie denerwowac czy gdzies zaparkuje wiec wsiadlam w autobus...oczywiscie miejsc nie bylo a telepie to poprosiłam o zwolnienie miejsca dla ciezarnych...wiecie co uslyszalam? Ze chyba w ciazy spozywczej jestem.... Od na oko 40 letniej kobiety...
-
Kamika trzymam kciuki za wizytkę
Ja też tak mam, ostatnio byłam spokojna a teraz im bliżej wizyty to mnie trochę lęki ogarniają hihi.
Cookie fajnie, że malutka ma się dobrze
Antonna ślę wiruski, łap garściami Jak się czujesz?cookiemonster lubi tę wiadomość