Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polly Twoje ostatnie wykresy wyładniały (nie są takie poszarpane). Mam nadzieję, że to dobry znak i że w końcu u Ciebie zaskoczy!
Jak patrzę na Wasze suwaki to nie mogę uwierzyć, że czas tak szybko leci :o
Ja wzięłam wolne na poniedziałek-środa. Nie chcę, żeby ktoś z pracy mi zawracał głowę. Przynajmniej na ten czas potencjalnego zagnieżdżania chcę się oszczędzać. W czwartek za to mam iść pomóc Profesorowi w egzaminie i potem w poprawianiu tego egzaminu i potem w części praktycznej i w jej poprawianiu. Cały dzień na Uczelni! Ale stwierdziłam, że nie będę po transferze zapierniczać 2 h po sali pilnując studentów, więc mu powiedziałam, że mogę przyjść pomóc poprawiać pracę, ale na pewno łazić po sali nie będę, bo mam zabieg i się muszę oszczędzać. Mam nadzieję, że nie przesadzam, ale nie chcę sobie mieć nic do zarzucenia później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 15:02
polly8725 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna!! oczywiscie, że dobrze zrobiłaś biorąc wolne! pewnie tak samo bym postąpiła, praca nie zając! leż i odpoczywaj!!!
karola... ja też jeszcze nic nie mam, nic a nic. nawet nie specjalnie mnie jeszcze ciągnie, brzuch minimalnie widać. może dopiero po połówkowych coś zacznę wybierać. -
Antonna prawidłowo- po transferze zaleca sie spacery ale nie 2-3 dni po. Ja miałam 2 tyg zwolnienia-pracuje w sklepie więc nie chciałam ryzykować. Trzymam kciuki za Was mocno :*
Faktycznie te moje wykresy jakieś ładniejsze się zrobiły. Zobaczymy co z tego wyniknie. -
Polly, wykresy dużo ładniejsze, to fakt! Wierzę w to, że nie bez powodu:*
Antonna, Ty już się żegnaj z talią osy, bo ten dzieć/dzieci z pewnością zostaną z Tobą
Pełnanadziei, jak Basia? i jak Ty w roli mamy - już odnalazłas się w pełni?
Antylopa, a u Ciebie jak antybiotyk?? -
Cooki dzięki że pytasz , tak odnalazłam się jestem szczęśliwa mama a Basienka daje w kość przestawily jej się pora dnia z nocą i mała odsypia w dzień a ja chodzę jak zombi mam nadzieję że nie długo znów jej się przestawi . W nocy gdy jestem już u kresu sił ona się uśmiecha i wszystko mi w tym momencie mija . Miłość matko do dziecka to coś najwspanialszego na świecie warto przez te wszystkie starania i nerwy w ciąży przejść dla takiego skarba cieszę się że każda z was tego też doswiadczy
cookiemonster, antonna, antylopaa lubią tę wiadomość
-
Rosolina pominąłam niestety nie mam jeszcze wyników PAPPA. Mam dzwonić w poniedziałek może już będą. Za to zakupiłam spodnie ciążowe i te leginsy z hm. Świetne są.
Kamika toż to szok! Wow super.kamika23 lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Antonna trzymam za was kciuki!!
Antybiotyk mi pomógł i już po dwóch dniach wszystko wróciło do normy. Karmie nadal i mam tak zamiar jeszcze co najmniej pełne cztery miesiące a potem zaczynamy rozszerzać dietę.
Mój bubulek śpi i ja też się chwilę położyłam ale to raczej czuwanie. Pełna nadzei, a jak wcześniej mała spała , w nocy trochę czy raczej większość ? Może niedługo będzie ci przesypiac bo u nas , odpukac, jak o 20-21 zasypia to wstaje 6 wraz z budzikiem męża do pracy;)
Udało się w cyklu
-
Antylopa jak ci śpi aż zazdroszczę mała od nie dawna taką jest. Bo wcześniej było odwrotnie spała po 6-7 godzin ale kazali mi ją wzbudzać góra po 5 . A teraz w dzień słabo JE za to w nocy nadrabia karmieniem i ogólnie obecnością . Dziś np. Od godziny 6 do 10 zero snu. A wcześniej od 2 w nocy zjadła i przespała się ale co chwile smoczek wypadal i ona drzemala do 6 rano a ja nie spałam nic bo czuwalam nad skoczkiem wypadajacym w między czasie kupę robi regularnie od paru dni o tej samej porze czyli 3 rano i wkolko takie pobudki a w dzień spokój zero szaleństw karmienie i spanie . Oby jej się to szybko znów przestawilo
-
Inaa fajnie że się odezwałaś i fajnie że robisz badania Dawaj znać co już Ci się udało załatwic 3mam kciuki
Rosolina gdzieś widziałam że przegapiłaś wizyte u diabetologa... słuchaj nie dostajesz od luxmedu dzien wcześniej smsa z przypomnieniem o wizycie ? Ja zawsze mam takiego smsa, wiec nawet jakbym chciała to zapomnieć sie nie da ;P
Antonna czy dzisiaj transfer ? dobrze pamietam ? OMG zaraz bedziesz w ciążuni mam nadzieję 3mam kciuki najmocniej jak sie da
Karola555 strasznie jesteś zabiegana z pracą i domem co nie ? Hm może tak jakiś urlopik krótki albo L4 ? czasami trzeba zwolnić
Ja też mam wizytę u lekarza w czwartek ale to jak zawsze bez USG tylko fotel i badania Daj znać jak wyniki pappa.
Polly jak sytuacja ? dzis juz 28 dc widze z wykresu no nie ? kiedy testujesz
Pełna Nadziei buziaki dla małej no nie każde dziecko takie ułożone jak Wiki hihi Ale z czasem pewnie się pozmienia wiele trzymam kciuki zebyscie zaczeli lepiej w nocy spac
A co do tych moich zakupów dziewczyny to wszystko sie zaczeło od dorwania na fb kilku zestawów używanych ciuszków od jednej mamy z krakowa dużo mi zapakowała za śmieszne pieniądze, wszystko obejżałam na miejscu i w sumie jakby sie jednak okazało że dziewczynka to mogę do niej pisać i kupic wiecej rzeczy bo ma po córce A potem poszło 5.10.15 wyprzedaż, Auchan przy okazji (polecam body w trzypakach z tego sklepu - byłam w szoku że bawełna dużo milsza w dotyku niż te z 5.10.15 np.).... Teraz czekam na potwierdzenie płci na jutrzejszym USG i już szykuję koszyk do zamówienia w next Póki co to co widziałyście na zdjęciach to 1 szuflada Docelowo bedą tam takie pojemniki z ikei i na nich naklejone drukowane etykiety z rodzejem i rozmiarem No cóż siedzi się w domu, to się nudzi więc się zajmuje takimi pierdołkami A przed 15 tygodniem też mnie nie ciągneło do zakupów więc macie jeszcze czas
Ja dziś przed 7 byłam w luxmedzie oddać próbke moczu. W życiu nie pojadę już tam na 7 masakra jeszcze przed otwarciem drzwi kolejka....potem do rejestracji kolejka, ludzie na brzuch mi patrzyli ale nikt nie przepuścił (heh nie żebym tego oczekiwała już teraz, ale widzę że bedzie znieczulica w tym temacie). Jak juz doszłam do labu to wszyscy ludzie z rejestracji tam czekali wiec juz musiałam poprosić czy moge tylko próbkę zostawić i uciekam....no i sie udało na szczescie Byle ten mocz wreszcie wyszedł lepszy bo chyba wyjde z siebie
-
Antonna!! Trzymam kciuki! O ktorej dziś? Jestem z Tobą myślami!
Kamika... to była dodatkowa wizyta, wiec smsa nie dostałam. Niestety tez moja wina, bo nie popatrzyłam na kartkę z data, a poza tym nawet w systemie to było, a ja sobie ubzdurałam, ze mam we środę zamiast wtorku, ale spoko juz sie termin na jutro zwolnił, wiec ide. Wow jutro juz połówkowe? Matko, jak ten czas leci.
Pełna Nadzei i antylopa... ale jak to możliwe, ze Wam dzieci śpią w nocy? W szoku jestem, bo bratowa, to co 2-3 godziny miała pobudkę na karmienie. Zawsze mnie to przerażało.
Ja wczoraj powoli zaczynałam rozglądać sie za meblami, ale jakos mi nie idzie, a ponieważ idzie wiosna to kupiłam pełno cebulek i nasion żeby tylko zimna juz nie było. -
Rosolina faktycznie na wizyty dodatkowe nie wysyłają. Miałam taką jedną u endo i smsa nie było No nic dobrze ze masz inny termin szybko
Tak jutro USG w luxmedzie na mechoffera... na 10:30 i dumam czy jechac tam autem czy komunikacja.... jak tam z parkingiem wiesz moze ?
Mówisz o meblach dla dziecka ? Robicie od razu osobny pokój czy kącik w sypialni ?