Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa!! jak super, że się odezwałaś!!! cieszę się, że się zdecydowalaś przebadać.
cookie... podobno kawałek czegoś słodkiego pobudza dziecię może jakaś czekoladka lub batonik przed wizytą? moje dziecię się wypięło dupką na pierwszych poważnych badaniach nawet budzenie nie pomogło. -
Dziś zaczynam brać antybiotyk bo okłady z kapusty nie pomogły a dalej boli , na szczęście już gorączka przeszła no i mniej bolą mnie mięśnie , spocilam się w nocy okrutnie , byłam cala mokra (hehe, jak to brzmi w kontekście walentynkowej nocy xd)
Udało się w cyklu
-
Rosolina wrote:inaa!! jak super, że się odezwałaś!!! cieszę się, że się zdecydowalaś przebadać.
cookie... podobno kawałek czegoś słodkiego pobudza dziecię może jakaś czekoladka lub batonik przed wizytą? moje dziecię się wypięło dupką na pierwszych poważnych badaniach nawet budzenie nie pomogło. -
antylopaa wrote:Dziś zaczynam brać antybiotyk bo okłady z kapusty nie pomogły a dalej boli , na szczęście już gorączka przeszła no i mniej bolą mnie mięśnie , spocilam się w nocy okrutnie , byłam cala mokra (hehe, jak to brzmi w kontekście walentynkowej nocy xd)
A tak serio, daj znać jak się będziesz czuła. A Twoja walentynka boska:-* już chciałabym żeby moja taka duża była;) -
Antylopa współczuję , dochodz do siebie jak najszybciej. Wiem co czujesz tyle że ja wymiotowałam po antybiotyku ale u mnie to było zakażenie całego organizmu już przez moją macice rozmawiałam z lekarzem ostatnio powiedział że jeszcze dzień góra dwa zwłoki i rozwinęła by się u mnie sepsa . Ale na szczęście już wszystko minęło .
Cooki zobaczysz że tobie też wszystko szybciutko zleci i będziesz się cieszyć z córci , ja znowu tęsknię za brzuszkiemcookiemonster lubi tę wiadomość
-
A to dziś miał byc transfer? Cos chyba 20-22? Moze zle pamietam.
A karola5555? Masz juz wyniki pappa? Jakieś wieści po przeliczeniu?
Ja nie wiem, ale w ciazy gubię rozum, "mialam" mieć dziś wizytę u diabetologa... ale okazało sie, ze była wczoraj!!! Chyba ubzdurałam sobie, ze dziś i tak tez wpisałam do kalendarza ostatnio szukałam komórki po całym domu, a okazało sie, ze leżała przede mną na stole, obok laptopa -
Inaa jak super, że się odzywasz Pokaż o jakie badania chodzi, to postaramy się pomóc to rozszyfrować
antylopaa mam nadzieję, że antybiotyk Ci szybko pomoże! Mogę sobie tylko wyobrazić jaki to musi być paskudny ból
Cookie dzięki, że pytasz :* Właśnie dostałam wyniki badań, więc mogę już oficjalnie powiedzieć, że transfer zaplanowany jest na poniedziałek, na godzinę 14:00 Obraz USG był super, endometrium 9.5 mm i hormony też są takie jakie powinny. Nic tylko wstrzykiwać dziecko
A póki co muszę sobie wstrzyknąć prolutex (progesteron). To trochę zaawansowana procedura, bo potrzebuję dwóch igieł i strzykawkę na jedno wstrzyknięcie. Wszystko trzeba samemu robić z tym lekiem. A za dwa dni wkracza do akcji znowu Clexane, także będą dwa zastrzyki dziennie, aż do bety. A potem się zobaczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 21:48
cookiemonster, ojejku lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Rosolina wrote:A to dziś miał byc transfer? Cos chyba 20-22? Moze zle pamietam.
A karola5555? Masz juz wyniki pappa? Jakieś wieści po przeliczeniu?
Ja nie wiem, ale w ciazy gubię rozum, "mialam" mieć dziś wizytę u diabetologa... ale okazało sie, ze była wczoraj!!! Chyba ubzdurałam sobie, ze dziś i tak tez wpisałam do kalendarza ostatnio szukałam komórki po całym domu, a okazało sie, ze leżała przede mną na stole, obok laptopa
Kochana, to tzw baby brain;) i niestety tez go doświadczam... -
antonna wrote:Inaa jak super, że się odzywasz Pokaż o jakie badania chodzi, to postaramy się pomóc to rozszyfrować
antylopaa mam nadzieję, że antybiotyk Ci szybko pomoże! Mogę sobie tylko wyobrazić jaki to musi być paskudny ból
Cookie dzięki, że pytasz :* Właśnie dostałam wyniki badań, więc mogę już oficjalnie powiedzieć, że transfer zaplanowany jest na poniedziałek, na godzinę 14:00 Obraz USG był super, endometrium 9.5 mm i hormony też są takie jakie powinny. Nic tylko wstrzykiwać dziecko
A póki co muszę sobie wstrzyknąć prolutex (progesteron). To trochę zaawansowana procedura, bo potrzebuję dwóch igieł i strzykawkę na jedno wstrzyknięcie. Wszystko trzeba samemu robić z tym lekiem. A za dwa dni wkracza do akcji znowu Clexane, także będą dwa zastrzyki dziennie, aż do bety. A potem się zobaczy. -
No w końcu !!! Jeszcze tylko 4 dni i będę w ciąży tak jak Wy Tylko, że nie wiem ile ta moja ciąża potrwa, ale dwa dni na pewno, więc będę twierdzić, że będę w ciąży
cookiemonster, Ania-nowa, Karola555, polly8725, Rosolina, antylopaa lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dziewczyny u mnie praca, dom, dzieci, i sprzątanie, masakra...
W czwartek 23.02 wizyta.
Anotonna kochana trzymam kciuki, będziesz w ciąży !!!
Miłego dnia Wam wszystkim życzęantonna lubi tę wiadomość
-
Antonna Kochana powodzenia
uważaj żeby do prolutexu nie zaciągać za duzo powietrza bo potem cięzko się go pozbyć
Cookie dziękuję, że pamietasz:) Ogarnęłam kilka stron bo dawno nie wchodziłam tu, chill i relax pełna gęba. U mnie 24dc. nie wiem czy była owulacja czy nie, cykl ogólnie inny niż poprzednie.Wykres płaski prawie cały czas był. Ale cycki mnie wieczorem zaczeły boleć, obstawiam @ 23.02 czyli w czwartek za tydzień. Twoja córa widac nieśmiała bardzo jeszcze tylko 4 m-ce? Gdzie jest ten czas
Kamika super z tym mieszakniem i dzidziuś już wierzga nóżkami he, ciekawe musi być to uczucie
Rosolinka to kontroluj cukier po "podejrzanym" jedzeniu i będzie oki
antonna lubi tę wiadomość
-
Antylopa i jak się czujesz?
Polly ja mam wizytę 23.02. może Ty tej @ nie dostaniesz
Chwila relaksu w pracy i zaraz znowu zapiernicz... W domu o 21 zasypiam, zmęczona jestem tym tygodniem.
Dzwoniłam w środę pytać o wyniki PAPPA ale jeszcze nie było, może w poniedziałek. -
Karola to powodzenia na wizycie Juz 13 tydzień? Leci czas...
Bardzo bym nie chciała @ dostac wiadomo. Zdecydowałam się nie brać tabletek żadnych bo szkoda mi tylu miesięcy obserwacji cykli, juz ogarniam co i jak i kiedy u mnie się dzieje. Piję ostropest-ma ponoć zmniejszyć krwawienie. Zobaczymy czy cos da, albo i nie zobaczymy Więcej się ruszam, robię przysiady i pajacyki. Schudłam 3,5 kg od nowego roku. I lepiej się czuję jak mi brzuch nie skacze przy każdym ruchu -
Antonna, Polly trzymam za Was mocno kciuki :* Musicie rozpocząć kolejną fale ciążuni na wątku
Ja dziś byłam u endo, moje TSH 1,9 wiec stwierdzila ze 2 dni w tyg zwiekszamy dawke Letroxu na 75 a reszta dni tak jak było czyli 50. Mam też wyniki morfologii (wszystko w normie) i czystości pochwy (wyniki dobre i lepsze niz ostatnio )
Oczywiscie znów coś z ubranek kupiłam, tym razem w Auchan i czekam na paczke z 5 10 15 dzis albo jutro bedzie w paczkomacie rozchulałam sie z ciuszkowymi ubrankami a płeć dalej nie potwierdzona no ale i tak nie lubie różu i kupuje neuutralne i niebieskie
Ah byle do wtorkowego USG
EDIT: Polly kopniaki i ruchy to zarąbiste uczucie nie martw sie, niedługo też poczujesz ja w to wierzęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 12:28
polly8725 lubi tę wiadomość
-
Kamika fajnie, że czujesz już ruchy, ja czekam Narazie jeszcze nic nie kupiłam, nie mogę się zdecydować
I super, że wyniki dobre
Polly zaciskam mocno żeby luty był owocnypolly8725 lubi tę wiadomość