Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
helloooł ...
Ja tam sie nie orientuje w tym niestety ! Dobrze by było hehe ! No nie dziewczyny... byłam w rossmanie po farbe i ... jest promocja na facelle wiec kupiłam 2 szt. -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:mam takiego kierownika że jak bede jeszcze ścimniac i bede chciała za chwilę dac wypowiedzenie to wiem że będzie robił problemy sama nie wiem co robić nie mam kasy by is prywatnie do psychiatry niestety . A może wy wiecie jak bym dostała świadectwo pracy i okażę się że jestem w ciązy i będę mieć zaświadczenie od lekarza że w dniu w którym podpisałam wypowiedzenie byłam w ciązy to musza mnie przyjąć od nowa czy nie maja już takiego obowiązkuKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon
-
kamika23 wrote:Ojoj Rosalina kiedy masz mieć @ ? Nie daj się przeziębieniu A może to własnie objaw ? U mnie te temp. dziwne. Mogłabym powiedzieć że przeziębienie bo miałam katar kilka dni, ale wtedy miałam normalną temp. Dzisiaj już nie ma kataru, gardło wcale nie bolało i nie boli a temperatura podwyższona Ah zdurnieć idzie przez to czekanie
Za dwa dni, chociaż teraz prawy jajnik był, wiec moze za 4, zauważyłam to ostatnio, ze z prawego mam dłuższe cykle. Oj idzie zwariować, ja juz siły nie mam, chociaż to "dopiero" 5 cs. -
kamika23 wrote:wow psychiatra ? Nigdy nie byłam, ciekawe jak to jest xD Pewnie za jakis czas u jakiegoś wyląduje jak dostane szału po nieudanych staraniachKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon
-
no ja nie mam niestety ani w poblizu psychiatry ani nie mam kasy teraz za bardzo na takie wydatki
No i powiedziałaś że chcesz L4 czy jak to wyglądało czy sam ci dałWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:20
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:aha czyli jakby co to jakaś kasa mi sie należy tak z ZUSU czyli jeszcze tragedii by nie było coKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:no ja nie mam niestety ani w poblizu psychiatry ani nie mam kasy teraz za bardzo na takie wydatki
No i powiedziałaś że chcesz L4 czy jak to wyglądało czy sam ci dałKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:i na tej samej zasadzie by było gdybym była w ciąży tak i l4 od ginekologa ?Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon
-
no od rodzinnego już ciagne 2 tyg daje mi po 2-3 dni L4 ale widziała ostatnio że ścimniam a ja mieszkam w małej miejscowości właściwie to wieś więc wszyscy sie tu znają . własnie napisąłam do koleżanki która swego czasu miał problemy ze swoim zyciem i mówiła że 15 km od mojej miejscowiści przyjmuje psychiatra na kase chorych zadzwonie jutro i spytam jak długo się czeka a prywatnie niestety nie przyjmuje
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Sorki że tak Ci głowe zawracam i to L4 gdzie się zanosi do urzedu pracy czy do pracodawcy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:41
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Rosolina wrote:Za dwa dni, chociaż teraz prawy jajnik był, wiec moze za 4, zauważyłam to ostatnio, ze z prawego mam dłuższe cykle. Oj idzie zwariować, ja juz siły nie mam, chociaż to "dopiero" 5 cs.
No to juz niedługo A jakieś inne objawy masz poza możliwym przeziębieniem ? -
Lizzinka wrote:Jeśli już po ustaniu zatrudnienia to do ZUSu się wysyła - nie jesteś już zatrudniona, więc pracodawcy nic do tego spokooo, cieszę się, że może chociaż coś podpowiem...
-
O, tutaj jest artykuł o tym co mówię:
http://kadry.infor.pl/kadry/ubezpieczenia/zasilki_i_inne_swiadczenia/700081,Zwolnienie-lekarskie-po-ustaniu-zatrudnienia.html
A, no i ważne, że żeby wypłacili Ci zasiłek, to musisz być chora przez 30 dni conajmniej. Ja byłam na l4 tylko kilka dni, więc nawet tego nie zdążyłam wysłać do ZUSu (najlepiej wysyłać jak najpóźniej), ja byłam u psychiatry w poniedziałek, miałam wysyłać l4 do Zusu w czwartek, ale chyba w środę dostałam nową pracę, więc nawet nie wysyłałam tego zwolnienia. Mi się udało idealnie, bo jak byłam na wypowiedzeniu to byłam na kilku rozmowach i dostałam nową pracę, więc nie musiałam z tego korzystać. Byłam 100 w plecy za wizytę, ale wiesz, gdybym nie poszła do lekarza i gdybym nie została roboty to wtedy bym kasy nie miała w ogóle żadnej. No, to taka moja historia jeszcze co dodam, to to, że dziękuję Bogu za to, że już nie pracuję tam, gdzie pracowałam, to był chyba znak z Nieba, że trzeba zmienić coś, bo teraz pracuję w super firmie, mam idealną pracę w sekretariacie i nie mogłam lepiej trafić! Więc mam nadzieję, że Tobie też się udaKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
dziekuje jak dam wypowiedzenie to zadzwonie do tego psychiatry i zobaczymy co mi powie i dlaczego najlepiej wysyłac jak najpóźniej to zwolnienie ?
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:dziekuje jak dam wypowiedzenie to zadzwonie do tego psychiatry i zobaczymy co mi powie i dlaczego najlepiej wysyłac jak najpóźniej to zwolnienie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 20:40
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon