Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa wrote:No jakies dziwne te testy macie kochane.. betka by sie przydała bo cien nadzei dają ! Mnie teraz okrutnie zaczęła głowa bolec ... ide zrobic kawki uhhh
inko, ja obiecałam, że dopóki nie zobacze jakichkolwiek dwóch kresek, to na betę nie pójdę, bo i tak często chodzę i te baby z laboratorium dziwnie by na mnie patrzyły Trochę się wstydzę, ja stara głupia koza
Udało się w cyklu
-
no ja też mam nadzieję ale coś czuje że do jutra to @ sie pojawi zobaczymy u nas w patece same testy pink zamówili ich duzą ilosc bo by ły w promocji i cholera wie ile tam już leżą masakra kiedyś jak sżłam do apteki po test ciazowy jak staraliśmy cie o córcie to pytanie farmaceutki było jaki a teraz nic daję Pinka bo tylko takie mają a słyszałam że pinki nie mają dobraj opini także czeka mnie beta dla pewności jutro zobaczymy
-
martwie się bo chyba w tym dniu juz powinno byc widac chociaz cień prawda ? to mój 32 dc owu była gdzieś pod koniec grudnia poczatek stycznia no nic nie mysle już o tym zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie i jutra ta beta mam nadzieję że wyniki będe mieć max po 2 godzinach bo nie zdaże isc po córcię
-
no więc u mnie dupa z ciazy ;( własnie przychodzi @ brzuch mnei delikatnie bolał kilka godzin teraz ból sie rozkręca dupa żadnej bety nie będzie ale za to bedzie wypowiedzenie masakra
-
antylopaa wrote:inko, ja obiecałam, że dopóki nie zobacze jakichkolwiek dwóch kresek, to na betę nie pójdę, bo i tak często chodzę i te baby z laboratorium dziwnie by na mnie patrzyły Trochę się wstydzę, ja stara głupia koza
Też tak sobie powiedziałam mimo że nie chodziłam na bete jakos czesto, tylko raz w sumie jak sie staramy i raz jak sie bałam że wpadłam
Antylopa ja w nastepnym cyklu bede zamawiać z allegro i owu i ciążowe, bo te apteki i rossmany kupe kasy zdzierają -
etam nawet się tym zbytnio nie zmartwiłam z tego wynika że cykle mam równo co 32 dni a nie jak wcześniej co 30 teraz jutro dac wypowiedzenie i szukać innej pracy by się chociaz zalapać na chwile i co majstrować dzidziusia a może uda sie bo nie bedzie presji że musi byc teraz natychmiast jak to mówi moja sasiadka - co nas nie zabiję to nas wzmocni
-
ja bete raz miałam robioną wtedy co poroniłam i to ze skoerowaniem od lekarza bo w ciąży to miałam robioną w szpitalu a tak przez okres starania nie robiłam bety no i może dobrze dajcie linak jakie testy owu zamawiacie z allegro jakies tanie bo w aptece płaciłam 25 zł za 5 szt
-
Kamilka, ja testy owu z allegro zamawialam parę razy i juz kilka cykli z nimi 'pracowalam' ale nie lubię ich, bo nigdy do konca nie wiem, czy oba paski są wystarczająco grube i identyczne. Jak dla mnie to jeden jest zawsze nieznacznie jaśniejszy. Poza tym, ten paseczek jest tak cienki i chropowaty, że beznadziejnie na to patrzeć. W następnym cyklu chyba wypróbuje inne
Udało się w cyklu
-
Dziewuszki nie ma @ nie ma spiny.
Karola zobaczysz,będzie ok. Już nie raz się przekonałam,że co miało być to będzie i nie mamy na to wpływu. A czasem czlowiek dobrze na tym wychodzi. Jak mi umowy nie przedłużyli to z 2 tygodnie już pracowałam gdzie indziej. I są super ludzie i atmosfera. Także zobaczysz wszystko ma swoje miejsce i czas.Lizzinka, inaa lubią tę wiadomość