Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
antonna wrote:Ojej kamika Też nie wiem co Ci powiedzieć. Zrób sobie test ciążowy, jak Ci wyjdzie negatywny to uspokoisz się na dzień, może dwa i potem zrób znów i tak aż do okresu, albo aż do wizyty u gina. A gdyby wyszedł pozytywny, to tylko się cieszyć
Lizzinka chyba się faktycznie zamieniłyśmy owulacjami hehe ! Moja była ostatnio w 20/21 dniu, więc czekaj cierpliwie!
Zrobiłam znowu test o tej 21 i wyszło mi coś takiego. Cookiemonster, dziewczęta, co teraz o tym sądzicie?
http://zapodaj.net/images/d39cc3408ed14.jpg -
Kamika, te wszystkie testy są chyba takie same, tak mi się wydaje, więc nie ma większego znaczenia, od którego sprzedawcy kupisz:) polecam te do których w gratisie są testy ciążowe: ))) ale uwaga! to uzależnia ^-^
Lizzinka lubi tę wiadomość
-
witajcie trolliki u mnei ok nawet nie wiem dokładnie który to dzień cyklu jakoś nie zwrazam na to uwagi hehe
Kamlika dobrze że juz ta małpa przyszła nowy cykl nowe marzenia bedzie ok
ja dzis znowu pół dnia przesiedziałm u sasiadki najpierw sama z jej dzieciakami no i moim dzieckiem 3 dzieciaków w tym dwuch 3 latków i jeden 5 latek masakra ale dałam radę juetro idze z córcia lepić w glinie hehe a co cos trzeba robić
kurcze jak przystało na trolle kusicie tymi testami owu hehe -
Lizzinka samopoczucie spoko Cieszę, się że @ przyszła, bo to znak że nic tragicznego się u mnie nie dzieje
No mnie też kusicie tymi testami, ale jeszcze nie zamówiłam...zastanawiam się czy to zrobić ide oglądać serial z mężem, bo właśnie skończyłam robotę na uczelnie na jutroo -
Ja seriali w sumie nie oglądam ostatnio, przezucilam się na filmy ale może w jakiś się wkręcę znowu w jakiś
no do mnie owu jakieś dziwne podchody robi, ale ukazać się nie chce ale czujna jestem hehe i nie odpuszczamy!Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon