UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej! Dziewczyny dzisiaj rano zrobiłam sobie test wyszedł pozytywnie. Pobiegłam od razu na betę i też pozytywnie. Martwi mnie strasznie że miałam plamienia baaardzo delikatne ale zawsze i że beta jest za wysoka 630. Wiem durna jestem zamiast się cieszyć to marudzę jutro idę do gina i zobaczymy. Jak będzie ok. to od jutra skaczę z radości
Andzia33, izabelka04, Konwalia, sylvia, MalutkaEve, Martuśka, Lenuś, AnBe, Fedra, celia, basiulkaa_89, Nadia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiurcze... dziewczynki baaardzo Wam gratuluję to swietnie że Wam się już udało aż miło czytać
Nalka ten Twój mężczyzna to rzeczywiście musi miec wojsko dobrej marki
jeszcze raz gratuluję, nastrajacie mnie świetnym humoremNalka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zarażajcie nas waszym fasolkowym szczęściem
gratulacje dziewczyny!!!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla wszystkich którzy ujżeli już dwie kreseczki.
Wierzę, że też tu wkrótce dołączę Ciekawe jak zareaguję na swoje 2 keski... hehe pewnie pbiegnę po drugi test.
Przyjmuję wszytskie ciążowe wiruski. Do zobaczenia już niedługo:)celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie gratuluje wam kobitki, że się udało. Ja właśnie jestem po 3 testach na których wyszły 2 kreski(na dwóch wyszły 2 krechy i zniknęły:( ) a na jednym pozostała ale taka cieniuśka kreseczka;/ mam zamiar dziś zrobić kolejny innej firmy test ale nie chce się rozczarować. Zaznaczę iż to jest nasz 1 cykl starań po odstawieniu tabsów. Męczą mnie od ok 5 dni mdłości,jakoś mam okropne zmęczenie, mogłabym przespać cały dzień,ale moja 15miesięczna córka mi nie pozwala:D Chciałabym aby Lenka miała rodzeństwo:) Zobaczymy:) oby się powiodło, pozdrawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 16:41
Andzia33 lubi tę wiadomość