UDAŁO SIĘ! Zafasolkowana, ciężarna! Gratulujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo, halo:) Zrobiłam teścik;) W poniedziałek pójde na bete i zbadam progesteron i do doktora;) Módlcie się razem ze mną!
Ania_84, Konwalia, MariaAntonina, Lili, Andzia33, evas, Martynika, celia, basiulkaa_89, Fedra lubią tę wiadomość
-
nutka wrote:Halo, halo:) Zrobiłam teścik;) W poniedziałek pójde na bete i zbadam progesteron i do doktora;) Módlcie się razem ze mną!
Trzymamy kciuki Będzie dobrze .. gratki jesczez raz hip hip hura..nutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam i chciałam pogratulowac wszystkim którym sie udało, i chciałam was zapytac bo mam taka nadzieje ze moze i ja jestem wsrod tych szczesliwców lecz niemam narazie jak tego sprawdzic bo jest za wczesnie, natomiast bylam wczoraj u lekarza powiedzial ze jest ciałko żółte i dal mi leki na podtrzymanie wiec niewiem czy to ciałko moze swiadczyc ze to ciąża?dodam ze to moj 24dc bardzo prosze was o rade
-
nick nieaktualny
-
UWAGA !!!!
A więc jest dziewczynka, która 27 października kończy 6 lat, niestety jest chora na raka, a jej największym marzeniem jest dostać jak największą ilość kartek urodzinowych, więc jeśli moglibyście to sprawcie małej radość i wyślijcie kartkę urodzinową, poproście rodzinę, przyjaciół, czym więcej tym większa radość dziecka.
Oliwia Gandecka
Ul. M.C Skłodowskiej 11/26
65-001 Zielona Góra
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.