X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Uzywacie podpasek czy tamponow?
Odpowiedz

Uzywacie podpasek czy tamponow?

Oceń ten wątek:
  • Agata :) Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko tampony, w liceum się przerzuciłam i tak zostało. W podpasce czułam się jak w pieluszce i Chodzenie z krwią na podpasce między nogami nawet godzinę mnie przerasta. 😛

11.2020 cb 💔 06.2022 - 7tc 💔😔
    22cs - ⏸️💚
    9.12 -> 6+4, serduszko, 5mm
    23.12 -> 8+4, serduszko, 17mm
    16.01 - > 12+0 prenatalne
    preg.png
  • Beza27 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2020, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotychczas tylko tampony, teraz od tego cyklu był kubeczek i tak już raczej zostanie.
    Tamponów zaczęłam używać jak miałam ok 18 lat bo wcześniej wydawało mi się że nie jest to dla dziewic ale okazało się że dałam radę choć z trudem na początku 😜, naprawdę nie wiem jak wcześniej wytrzymywałam w podpaskach 😝
    W jeden cykl po wielu latach chciałam zrobić sobie przerwę od tamponów to myslalam że wykituje... W podpaskach czułam się jak w pielusze i w dodatku cały czas myślałam że przeciekła i tak mi nieprzyjemnie było, jakbym się w folie tam owinęła 🤷🏻‍♀️ to nie dla mnie.
    Poza okresem podczas zwiększonego śluzu noszę ultra cienkie wkładki, i do kubeczka i tamponu w najbardziej obfitych dniach też - na wszelki wypadek i one mi nie przeszkadzają ale muszą być te super cienkie i miękkie, a nie te sztywne i grubsze 🤪

8cs o drugiego maluszka ❤️
    14dpo beta-HCG 478,81 mIU/ml 🥹
    16dpo beta-HCG 994,05 mIU/ml 💚
    6+4 - zarodek 8,9mm i 💗
    12+6 - 6,68cm i 💗 158 ud/min
    25+2 - 810g 💙
    29+3 - 1370g 💙
    32+6 - 1940g 💙

age.png

👩🏼30l 👱🏼‍♂️32l

Mały cud 2021 ❤️ (13cs)
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ