W Czerwcu się okaże co nam los da w darze 🐣 Czerwcowe 2 kreseczki ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama8latka wrote:Skąd wiesz ze miałas owu w 9dc ??? masz cykle 24 dniowe?
KAŻDA blada kreska jest kreską mówiącą że PRAWDOPODOBNIE jesteś w ciaży , chyba że sa to jakies zaburzenia hormonalne....zastrzyk na pekniecie itp.... a czy polipy ukazuja sie na testach to pojecia zielonego nie mam. pokaz foto testu.
Owu w 9dc, pozytywne testy owulacyjne i temperatura poszła w górę 10dc i się utrzymuje koło 37 stopni a cykle standardowo 23-26 dni
Spróbuję zrobić foto, ale chyba nie będzie widać na zdjęciu
A odnośnie polipa to czytałam że powoduje bardzo wczesne poronienia, dlatego zastanawiam się czy warto iść już na betę czy jednak poczekać do @Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 11:09
-
MayMasza jak ja zobacze biel vizira ogólnie w tym miesiacu jeszcze to sie naprawde chyba załamie..... no tak licze na ten czerwiec..... tym bardziej że moj mówi ze cycki urosły, zauważyłam na otoczce niebieskie żyły a od wczoraj w prawej czuje jakby mi mleko nachodziło i jak nacisne w momencie tego uczucia to sika jak ze smoczka ! .... ja od porodu mam cały czas mleko ze przy nacisnieciu kropelki wylatują ale to tyci tyci, prolaktyna w normie a tu takie cos......
nO nadzieja sie we mnie tli wielka wielka👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Ankaaa wrote:Owu w 9dc, pozytywne testy owulacyjne i temperatura poszła w górę 10dc i się utrzymuje koło 37 stopni a cykle standardowo 23-26 dni
Spróbuję zrobić foto, ale chyba nie będzie widać na zdjęciu
A odnośnie polipa to czytałam że powoduje bardzo wczesne poronienia, dlatego zastanawiam się czy warto iść już na betę czy jednak poczekać do @
Hmm powiem ci tak, ja przeszłam biochemiczna, zdazyłam 3 razy oznaczyc przed terminem @ bo potrzebowałam podkladki dla leków , @ przyszla z 1 dniowym opoznieniem... Teraz jak mam juz te potrzebne leki to juz raczej oznaczac przed terminem nie bede....napewno nie ...3 razy... moze raz zeby wiedziec czy ten nieszczesny duphaston odstawic juzAnkaaa lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:Chciałabym miec takie krótkie cykle ;p wszystko szybciej:)
Hmm powiem ci tak, ja przeszłam biochemiczna, zdazyłam 3 razy oznaczyc przed terminem @ bo potrzebowałam podkladki dla leków , @ przyszla z 1 dniowym opoznieniem... Teraz jak mam juz te potrzebne leki to juz raczej oznaczac przed terminem nie bede....napewno nie ...3 razy... moze raz zeby wiedziec czy ten nieszczesny duphaston odstawic juz[/QUOTE
Niby wszystko szybciej ale i okres non stop, więc żadna przyjemność 😅
Dzięki za odpowiedź ❤️ poczekam -
Mama8latka wrote:MayMasza jak ja zobacze biel vizira ogólnie w tym miesiacu jeszcze to sie naprawde chyba załamie..... no tak licze na ten czerwiec..... tym bardziej że moj mówi ze cycki urosły, zauważyłam na otoczce niebieskie żyły a od wczoraj w prawej czuje jakby mi mleko nachodziło i jak nacisne w momencie tego uczucia to sika jak ze smoczka ! .... ja od porodu mam cały czas mleko ze przy nacisnieciu kropelki wylatują ale to tyci tyci, prolaktyna w normie a tu takie cos......
nO nadzieja sie we mnie tli wielka wielka
Ja dzisiaj mam 'wzruszacza' płakać mi się chce na samą mysl że mogło się nie udać i smutno mi ciągle ;( a brzuch cmi nadal i tylko on.
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
nick nieaktualny
-
Angie25 wrote:Przykto mi Byłaś u lekarza? Robiłaś jakieś badania może?Anulaa
Wiek 31 lat
05.2022 - początek stymulacji in vitro
06.2022 - punkcja
1 zarodek
08.2022 - transfer
beta 7dpo - 46,5
beta 9dpo 125
13.04.2023 Kaja 💕
04.2024 punkcja nr 2
3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
06.2024 Transfer
7dp beta 85,00
9dp beta 205,5 -
anulla91 wrote:Badań bardzo dużo ... Jedyne co wyszło to wysoka prolaktyna od lutego zazywam diostinex i podejrzenie endometriozy w maju.laparoskopia z której nic nie wyszło i zaczynam od tego miesiąca cykle stymulowane .... U męża wyniki nasienia ok może nie cudowne ale są w porządku
A owulacja występuje normalnie? -
Mama8latka wrote:Chciałabym miec takie krótkie cykle ;p wszystko szybciej:)
Hmm powiem ci tak, ja przeszłam biochemiczna, zdazyłam 3 razy oznaczyc przed terminem @ bo potrzebowałam podkladki dla leków , @ przyszla z 1 dniowym opoznieniem... Teraz jak mam juz te potrzebne leki to juz raczej oznaczac przed terminem nie bede....napewno nie ...3 razy... moze raz zeby wiedziec czy ten nieszczesny duphaston odstawic juz
TrYmam mocno kciuki bo brakuje w tym miesiącu dobrych wieści Oby II posypały się od poniedziałku -
Oliwia23 wrote:U mnie wczoraj dużo kremowego dziś bardzo wodnisty🤷♀️ może zwiastun @. A jak to wygląda u Ciebie?
U mnie dziś tez barzdzo wodnisty, normalnie mnie zalewa. Inny niż przed @, mam zawsze sucho i muszę się wspomagać żelem bo mnie wszystko obciera.Angie25 lubi tę wiadomość
30 lat
Córeczka 4 lata -
Hmm staranie o drugiego bobasa źle na mnie wpływa Wszystko jest podyktowane pod starania Nie chce pracować w obecnej firmie ale nie zwolnie się bo przecież się staramy Z drugiej strony presja żeby szybko zajść bo że względów finansowych są duże zmiany w firmie i za chwilę średnia na L4 macierzyńskim nie wystarczy nam na utrzymanie I już sama nie wiem ci robić aJak teraz nie wyjdzie to chyba z wielkim bólem serca ale zrezygnujemy i może powrócimy do starań za rok może dwa
-
Angie25 wrote:A w ile masz dni do @ jesteś po owu?
U mnie dzień po terminie spodziewanej @ i mega dużo kremowo wodnistego śluzu.
29dc planowo jutro powinnam dostać @
Po owu jestem 12 dni, w 10 dpo miałam 1 kreskę👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Aniusia2104 wrote:U mnie dziś tez barzdzo wodnisty, normalnie mnie zalewa. Inny niż przed @, mam zawsze sucho i muszę się wspomagać żelem bo mnie wszystko obciera.
Ja nie mam żadnych objawów, że może się coś kluc pobolewa mnie od czasu do czasu dół brzucha jak na @ więc raczej jutro rano dostanę👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Kasiulka03 wrote:Hmm staranie o drugiego bobasa źle na mnie wpływa Wszystko jest podyktowane pod starania Nie chce pracować w obecnej firmie ale nie zwolnie się bo przecież się staramy Z drugiej strony presja żeby szybko zajść bo że względów finansowych są duże zmiany w firmie i za chwilę średnia na L4 macierzyńskim nie wystarczy nam na utrzymanie I już sama nie wiem ci robić aJak teraz nie wyjdzie to chyba z wielkim bólem serca ale zrezygnujemy i może powrócimy do starań za rok może dwa
Każda moja przyjaciółka mówi mi, że mam przestać się stresować, ale w dzisiejszych czasach chyba to niemożliwe. Też u mnie w pracy kiepsko, jest nas mniej robimy za 2 i jestem już zmęczona. Chciałabym zajść i pójść na zwolnienie wtedy odpocząć i zająć się sobą, ale jak na złość..👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Angie25 wrote:Ja już Sama Nie wiem co mam myśleć.
Tu mój wykres i objawy wygląda obiecująco A testy negatywne.
łudze się, że ta owu się przesunęła na 7 czerwca i jest jakaś szansa...
https://zapodaj.net/6596052119fc6.jpg.html
Bardzo ładny wykres! Może jeszcze za mało czasu minęło od zagnieżdzenia dlatego 1 kreska? Widzialam już taki wykres, gdzie dziewczyna miała 1 kreskę w 13 dniu A w 15 2 Więc jest szansaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 12:50
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Angie25 wrote:Przecież mamy dzisiaj 14 czerwca A tam pokazuje jakby wykres był już do 17 czerwca... 😮 o co chodzi????
Pomijając ten błąd z datami to wykres bardzo ładny 😊 Temperatura się utrzymuje na wysokim poziomie, spadek tez obiecujący, wychodzi na to ze dzisiaj 12dpo wiec na test modę być jeszcze zawczesnie, stad ten negatyw.