W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
My jedziemy na lotnisko, będę przez te kilka dni mniej aktywna, ale postaram się nadrabiać kiedy będę mogła
Monk@, Karo1234, Aneta2506, verliebtindich, Mikaaa92, jo_ana, Kasiooola, Kasia95, hypatia92, mamaleonka, Ferox, Lolka997, Gwiazdeczka 93, Ilaria, 2+3, wellwellwell, Poziomka9204, Anett93, -mała-mi-, RoZyCzK4, AgulaM, gabi5443, Zazu92, Namisa, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
jo_ana wrote:Kamala nie chce oceniać nie znając Was, ale tak po tym co piszesz wnioskuję, że Twojemu facetowi nie zależy tak bardzo na posiadaniu dziecka jak Tobie. Badań robić nie chce bo po co, przecież on jest zdrowy. Starania chce kończyć skoro nie wychodzi, widocznie taki Wasz los że nie jest Wam dane. Trochę słabe podejście według mnie, gdyby mój facet miał takie podejście to sama bym się zaczęła zastanawiać czy to dziecko jest nam w ogóle potrzebne, skoro nie widzę, żadnej chęci z jego strony by o to dziecko dalej walczyć. Nie odbieraj tego źle, nie chce oceniać nikogo, po prostu napisałam jakie odnoszę wrażenie po tym co tutaj piszesz. Wydaje mi się, że potrzebna Wam poważna rozmowa na ten temat. Ale to tylko moje zdanie oczywiście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2022, 14:17
jo_ana, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Kamala8 wrote:Ja nawet nie widziałam co to hba. Dopiero sobie poczytałam. Nie wiem czye dobrze rozumiem jeśli wyniki partnera są ok te podstawowe badania to i tak jest taka ewentualność że to z jego strony coś jeszcze jest nie tak? On na żadne więcej badania się nie zgodzi ale w tej chwili to ja wiem że to moja wina i że ze mną coś jest nie tak. Tak samo widzę że on też tak myśli i ma do mnie trochę żal.
jo_ana, KlaraJa, Ferox, Slowmotion, Namisa, AgulaM, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
JESTEM W SZOKU!!! Dziewczyny kilka dni temu pisałam, że przyszła 🐵🐒. Rano test ciążowy - biało, za chwile okropny ból brzucha jak zawsze podczas okresu.. Bylam pewna ze własnie go dostałam, napisalam Wam wiadomość ze jednak nici z tego, poszlam do lazienki a tam nic nie ma, ale ból duży wiec stwierdzilan ze pewnie za chwile sie rozkreci. Dupa. Na koniec dnia dalej nic.. Rano test - znowu bialo, okresu brak. Kolejny dzien ta sama sytuacja. Brzuch boli ale nie tak jak za pierwszym razem. Bylam pewna ze 🐒po prostu sie spóźnia... Byly kreski ale po 2h dopiero wiec uznalam ze to test negatywny. Obiecalam sobie ze dzisiaj ostatni raz zatestuje. Rano ide do lazienki, dupa test zepsuty. Sikac sie juz nie chce... Dwie h pozniej robie kolejny, a tu szok, znowu kreska jasna ale po 1 minucie! Ubralam sie, poszłam prosto do labolatorium. Wlasnie przyszly wyniki. Beta 47!!!!!!! Maz mysli ze mam okres, nie chcialam go wyprowadzac z błędu i robic mu złudnych nadziei póki sie nie dowiem na 100%. Jestem w szoku!!!!!!!
Zuz.ka, Karo1234, Monk@, Mikaaa92, jo_ana, Nutka85, Kasiooola, Ola-Ola1992, Kasia95, hypatia92, mamaleonka, Tititata, KlaraJa, Ferox, Agwinka, Isisi, Lolka997, Ilaria, Gwiazdeczka 93, 2+3, Krysia23, kawoholiczka, wellwellwell, Poziomka9204, Chrupka , Livka, Smerfetka_1988, Anett93, Aneta2506, RoZyCzK4, ewa3088, SandraH.97, gabi5443, Zazu92, Namisa, AgulaM, Darka96, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Kasiek94 wrote:JESTEM W SZOKU!!! Dziewczyny kilka dni temu pisałam, że przyszła 🐵🐒. Rano test ciążowy - biało, za chwile okropny ból brzucha jak zawsze podczas okresu.. Bylam pewna ze własnie go dostałam, napisalam Wam wiadomość ze jednak nici z tego, poszlam do lazienki a tam nic nie ma, ale ból duży wiec stwierdzilan ze pewnie za chwile sie rozkreci. Dupa. Na koniec dnia dalej nic.. Rano test - znowu bialo, okresu brak. Kolejny dzien ta sama sytuacja. Brzuch boli ale nie tak jak za pierwszym razem. Bylam pewna ze 🐒po prostu sie spóźnia... Byly kreski ale po 2h dopiero wiec uznalam ze to test negatywny. Obiecalam sobie ze dzisiaj ostatni raz zatestuje. Rano ide do lazienki, dupa test zepsuty. Sikac sie juz nie chce... Dwie h pozniej robie kolejny, a tu szok, znowu kreska jasna ale po 1 minucie! Ubralam sie, poszłam prosto do labolatorium. Wlasnie przyszly wyniki. Beta 47!!!!!!! Maz mysli ze mam okres, nie chcialam go wyprowadzac z błędu i robic mu złudnych nadziei póki sie nie dowiem na 100%. Jestem w szoku!!!!!!!
-
Kasiek94 wrote:JESTEM W SZOKU!!! Dziewczyny kilka dni temu pisałam, że przyszła 🐵🐒. Rano test ciążowy - biało, za chwile okropny ból brzucha jak zawsze podczas okresu.. Bylam pewna ze własnie go dostałam, napisalam Wam wiadomość ze jednak nici z tego, poszlam do lazienki a tam nic nie ma, ale ból duży wiec stwierdzilan ze pewnie za chwile sie rozkreci. Dupa. Na koniec dnia dalej nic.. Rano test - znowu bialo, okresu brak. Kolejny dzien ta sama sytuacja. Brzuch boli ale nie tak jak za pierwszym razem. Bylam pewna ze 🐒po prostu sie spóźnia... Byly kreski ale po 2h dopiero wiec uznalam ze to test negatywny. Obiecalam sobie ze dzisiaj ostatni raz zatestuje. Rano ide do lazienki, dupa test zepsuty. Sikac sie juz nie chce... Dwie h pozniej robie kolejny, a tu szok, znowu kreska jasna ale po 1 minucie! Ubralam sie, poszłam prosto do labolatorium. Wlasnie przyszly wyniki. Beta 47!!!!!!! Maz mysli ze mam okres, nie chcialam go wyprowadzac z błędu i robic mu złudnych nadziei póki sie nie dowiem na 100%. Jestem w szoku!!!!!!!
Super wiadomość! Z chęcią zmieniam emotke
Dzięki dziewczyny! Objem się tam na maksaKaro1234, Poziomka9204, Zazu92 lubią tę wiadomość
-
Ale czad 😍🙆♀️ Czyli nigdy nie można tracić nadziei, niesamowita historia. Gratulacje!!! ❤️
Pocahontas wypoczywaj kochana! Ja w czwartek też rozpoczynam urlop, a w niedzielę jedziemy do ciepełka wygrzać dupki na plaży i wtedy powinna akurat przyjść owulka, więc jestem pełna nadziei Ale więcej wyjaśni się w poniedziałek po monitoringu. 🤞Karo1234, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
💗 Iga 👶 3540 g 54 cm
-
Kasiek94 wrote:JESTEM W SZOKU!!! Dziewczyny kilka dni temu pisałam, że przyszła 🐵🐒. Rano test ciążowy - biało, za chwile okropny ból brzucha jak zawsze podczas okresu.. Bylam pewna ze własnie go dostałam, napisalam Wam wiadomość ze jednak nici z tego, poszlam do lazienki a tam nic nie ma, ale ból duży wiec stwierdzilan ze pewnie za chwile sie rozkreci. Dupa. Na koniec dnia dalej nic.. Rano test - znowu bialo, okresu brak. Kolejny dzien ta sama sytuacja. Brzuch boli ale nie tak jak za pierwszym razem. Bylam pewna ze 🐒po prostu sie spóźnia... Byly kreski ale po 2h dopiero wiec uznalam ze to test negatywny. Obiecalam sobie ze dzisiaj ostatni raz zatestuje. Rano ide do lazienki, dupa test zepsuty. Sikac sie juz nie chce... Dwie h pozniej robie kolejny, a tu szok, znowu kreska jasna ale po 1 minucie! Ubralam sie, poszłam prosto do labolatorium. Wlasnie przyszly wyniki. Beta 47!!!!!!! Maz mysli ze mam okres, nie chcialam go wyprowadzac z błędu i robic mu złudnych nadziei póki sie nie dowiem na 100%. Jestem w szoku!!!!!!!👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
Kasiek94 wrote:JESTEM W SZOKU!!! Dziewczyny kilka dni temu pisałam, że przyszła 🐵🐒. Rano test ciążowy - biało, za chwile okropny ból brzucha jak zawsze podczas okresu.. Bylam pewna ze własnie go dostałam, napisalam Wam wiadomość ze jednak nici z tego, poszlam do lazienki a tam nic nie ma, ale ból duży wiec stwierdzilan ze pewnie za chwile sie rozkreci. Dupa. Na koniec dnia dalej nic.. Rano test - znowu bialo, okresu brak. Kolejny dzien ta sama sytuacja. Brzuch boli ale nie tak jak za pierwszym razem. Bylam pewna ze 🐒po prostu sie spóźnia... Byly kreski ale po 2h dopiero wiec uznalam ze to test negatywny. Obiecalam sobie ze dzisiaj ostatni raz zatestuje. Rano ide do lazienki, dupa test zepsuty. Sikac sie juz nie chce... Dwie h pozniej robie kolejny, a tu szok, znowu kreska jasna ale po 1 minucie! Ubralam sie, poszłam prosto do labolatorium. Wlasnie przyszly wyniki. Beta 47!!!!!!! Maz mysli ze mam okres, nie chcialam go wyprowadzac z błędu i robic mu złudnych nadziei póki sie nie dowiem na 100%. Jestem w szoku!!!!!!!💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧
-
Proszę o wpisanie okresu. 😘
Przyszedł dziad, eh.👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
Pocahontas16 wrote:My jedziemy na lotnisko, będę przez te kilka dni mniej aktywna, ale postaram się nadrabiać kiedy będę mogła💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧
-
A z ciekawości w którym jesteś dniu po owu?♀️33 ♂️29
hashimoto, niedoczynność tarczycy
19.07 (3+6) beta-HCG 112 mIU/ml
14.09 (12+0) niskie ryzyka 💙 wynik Panorama + USG prenatalne
18.11 (21+2) 445 g 💙 USG połówkowe
19.01 (30+1) 1500 g 💙 USG III trymestru
11.02 (33+3) 2100 g 💙
25.02 (35+3) 2700 g 💙
09.03 (37+1) 3100 g 💙
21.03 (38+6) 3300 g 💙
27.03 (39+5) 3670 g, 54 cm👣 Filip 💙
-
Ale super!😍 -
Pocahontas, wspaniałego wyjazdu! Bawcie się dobrze i korzystajcie z ciepelka Ja dzisiaj owocowo! Produkuję witaminę D i zbieram czereśnie na działce dobrego weekendu Dziewczyny :*
Kamsi, jo_ana, Karo1234, Monk@, Kasia95, mamaleonka, KlaraJa, Lolka997, Ilaria, Gwiazdeczka 93, Kofii, 2+3, Poziomka9204, Livka, Anett93, Zazu92, Namisa, AgulaM, Kluska95 lubią tę wiadomość
Synek 05.2024 ❤️