W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutka85 wrote:Ja dzisiaj teznl niepotrzebnie weszłam na fiolet 🤦♀️
Nasza majowa koleżanka miała dwa USG prenatalne i było ok, a po skorygowaniu z PAPPA wyszły niby dość duże ryzyka. Teraz znów mam stresik 😔
Ja Wam już pisałam, mój gin odradzał mi robienie pappa, bo wszystko widać na USG, a z krwi to statystyki. Kobiety się stresują potem tylko, zupełnie niepotrzebnie. Ostatecznie po poście Klary zajrzałam do many ginekolog i dowiedziałam się, że pappa ma więcej plusów i daje więcej informacji, więc na pewno zrobię. Choć robić i tak chciałam. Ale zmierzam do tego, że mój gin odradzał robienie ze względu na niepotrzebny stres. Dziś środa, może Twój gin się odezwie, albo sama do niego zadzwoń, będziesz spokojniejszaa na fioletową już nie zaglądaj. Ja ostatnio zajrzałam i stwierdziłam, że nie ma sensu.
Namisa, trzymany mocno kciuki 🤞🏼🤞🏼Poziomka9204, Namisa lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:Aaa dziewczyny siedzę jak na szpilkach 😮 Do tej pory się totalnie nie stresowałam wizytą, noc przespalam całą, ale oczywiście zaczęłam dla zabicia czasu czytać niektóre wątki na fioletowej stronie i teraz już taka wyluzowana nie jestem 🙃 jeszcze gooodzinaa 🤞🤞🤞
Namisa lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Nutka85 wrote:My wszystkie mocno trzymamy kciuki 🤞
Powitamy tu nowego Kropka, nawet jeśli na razie będzie widać na USG tylko jego domek 🥰
Ja dzisiaj teznl niepotrzebnie weszłam na fiolet 🤦♀️
Nasza majowa koleżanka miała dwa USG prenatalne i było ok, a po skorygowaniu z PAPPA wyszły niby dość duże ryzyka. Teraz znów mam stresik 😔Nutka85 lubi tę wiadomość
👫 33lata
Monk@ wrote:A to lekarz jej powiedział o tych ryzykach, czy sama sobie zdiagnozowała? Bo to kluczowe w jej przypadku.
Ja Wam już pisałam, mój gin odradzał mi robienie pappa, bo wszystko widać na USG, a z krwi to statystyki. Kobiety się stresują potem tylko, zupełnie niepotrzebnie. Ostatecznie po poście Klary zajrzałam do many ginekolog i dowiedziałam się, że pappa ma więcej plusów i daje więcej informacji, więc na pewno zrobię. Choć robić i tak chciałam. Ale zmierzam do tego, że mój gin odradzał robienie ze względu na niepotrzebny stres. Dziś środa, może Twój gin się odezwie, albo sama do niego zadzwoń, będziesz spokojniejszaa na fioletową już nie zaglądaj. Ja ostatnio zajrzałam i stwierdziłam, że nie ma sensu.
Namisa, trzymany mocno kciuki 🤞🏼🤞🏼👫 33lata
Nutka, szkoda zdrowia - Twojego i Twojego dzieciaczka. Nie rób tego sobie, ani jemu. Zaufaj lekarzowi
Mnie znów złapały duszności i kołatanie serca 😭 obawiam się tych upałów w przyszłym tygodniu, ale no zobaczymy, co to będzie.Nutka85 lubi tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:My wszystkie mocno trzymamy kciuki 🤞
Powitamy tu nowego Kropka, nawet jeśli na razie będzie widać na USG tylko jego domek 🥰
Ja dzisiaj teznl niepotrzebnie weszłam na fiolet 🤦♀️
Nasza majowa koleżanka miała dwa USG prenatalne i było ok, a po skorygowaniu z PAPPA wyszły niby dość duże ryzyka. Teraz znów mam stresik 😔
Nutka serio stresujesz się po postach osoby która uważa że po przyrostach bety można rozpoznać płeć? No proszę Cię 😅😂Poziomka9204, Monk@, Nutka85 lubią tę wiadomość
-
Kofii wrote:Nutka serio stresujesz się po postach osoby która uważa że po przyrostach bety można rozpoznać płeć? No proszę Cię 😅😂👫 33lata
Monk@ wrote:Nutka, szkoda zdrowia - Twojego i Twojego dzieciaczka. Nie rób tego sobie, ani jemu. Zaufaj lekarzowi
Mnie znów złapały duszności i kołatanie serca 😭 obawiam się tych upałów w przyszłym tygodniu, ale no zobaczymy, co to będzie.
Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze i nie będziesz się mocno męczyła ❤️
Współczuję Wam tych nudności, mi czasem coś rośnie w gardle, ale to jest tak sporadyczne, że prawie nie biorę tego za objaw ciąży 🙂👫 33lata
Kofii wrote:Nutka serio stresujesz się po postach osoby która uważa że po przyrostach bety można rozpoznać płeć? No proszę Cię 😅😂
inome, Poziomka9204, mamaleonka lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Się śmiejesz, a sama będziesz potem sprawdzać, czy się sprawdziło 😂😂 trzeba ją podpytać, gdzie ta granica jest - od kiedy dziewczynka, bo w sumie przyrost 200 a 85 to duża różnica, a jak ktoś ma 120, to chłopiec jeszcze czy już dziewczynka? Ja miałam 160 jakoś, to chyba mogę już pokój na różowo malować?
inome, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Dobra, ustawiłyście mnie do pionu, dziękuję Wam dobre kobiety 😘😘😘
Monk@, Poziomka9204, mamaleonka lubią tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Ja miałam duży przyrost 😜 cholercia, jak mi się potwierdzi, to będzie znaczyło, że ONA ma rację? 😂😂😂
inome lubi tę wiadomość
-
Monk@, dużo zdrowia! I pamiętaj, jak przyjdą upały to koniecznie zwolnienie!
-
Monk@ wrote:Tak i będziesz musiała do niej napisać, przeprosić za wszystko, co o niej mówiłaś i powiedzieć, że miała rację 😇 i że nie jesteś z siebie zadowolona 😅
Hehehe 😂
Jak rozmawiać z osobą, która porównuje badanie bety z nifty? 🤦♀️ Bo to i to z krwi 😜
Dziękuję Wam, że jesteście...
Mam ciężki dzień, wczoraj w nocy zmarł mój dziadek. Już się na to przygotowałam, miał 98 lat i ostatnie 2 tygodnie już organizm gasł. Wczoraj po prostu zasnął... Ale boli 😔 -
Nutka85 wrote:Monk@, dużo zdrowia! I pamiętaj, jak przyjdą upały to koniecznie zwolnienie!
-
Nutka85 wrote:Hehehe 😂
Jak rozmawiać z osobą, która porównuje badanie bety z nifty? 🤦♀️ Bo to i to z krwi 😜
Mam ciężki dzień, wczoraj w nocy zmarł mój dziadek. Już się na to przygotowałam, miał 98 lat i ostatnie 2 tygodnie już organizm gasł. Wczoraj po prostu zasnął... Ale boli 😔Nutka85 lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Dziękujemy ❤️ ja już na zwolnieniu 😇 tylko się trochę stresuję, bo nie widzę go na ikp, no ale niby 1-2 dni może to zająć. Chyba dziś zadzwonię do centrum i zapytam, czy panie mi tam zajrzą w kartę, czy zwolnienie faktycznie wystawione. Nie lubię tych elektronicznych. Koleżance dwa lata temu babka nie wystawiła ostatecznie, coś musiała nie doklikać czy coś, bo ta była po zabiegu, całą obolała i przy wypłacie okazało się, że ma tydzień nieusprawiedliwionej nieobecności 😳 dlatego wolę sprawdzać na ikp. Mnie się to nigdy nie zdarzyło, ale sama brałam dwa razy w życiu zwolnienie, więc dużego doświadczenia nie mam 😂
Kochana, sprawdź na ZUS PUE a nie IKP.
Ja jestem na zwolnieniu od 3 tyg maja, a na ikp pojawiło się zwolnienie dopiero tydzień temu. A na ZUS miałam max z jednodniowym opóźnieniem.
A już dzwoniłam do kadr, do przychodni... 😜Monk@ lubi tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Hehehe 😂
Mam ciężki dzień, wczoraj w nocy zmarł mój dziadek. Już się na to przygotowałam, miał 98 lat i ostatnie 2 tygodnie już organizm gasł. Wczoraj po prostu zasnął... Ale boli 😔Nutka85 lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰