W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiooola wrote:Pod sukienka jeszcze ukryje 😁😁🤰🤰
Poziomka, ja to się cieszę, że nie znam płci, bo bym jeszcze więcej nakupiła 😂😂 jak ogarniemy pokoik i komodę, to przejrzę na spokojnie i zobaczę, czego brakuje, wtedy dokupięa pewnie gdzieś tam od znajomych coś jeszcze się dostanie, więc póki co muszę się uspokoić i ciuszków już nie oglądać. Teraz czas na wózek, łóżeczko i inne sprzęty 🙈
Poziomka9204, Kasiooola lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Na spokojnie, ja bym o tak, jak jesteś na zdjęciu, nie powiedziała, że jesteś w ciąży 🤪 mam dużo większy brzuch, ale to od jedzenia 😂 płaskiego dawno nie miałam, ale od czasu ciąży to mi go wywaliło, bo jem zdecydowanie więcej i ruszam się mniej 🙈
Poziomka, ja to się cieszę, że nie znam płci, bo bym jeszcze więcej nakupiła 😂😂 jak ogarniemy pokoik i komodę, to przejrzę na spokojnie i zobaczę, czego brakuje, wtedy dokupięa pewnie gdzieś tam od znajomych coś jeszcze się dostanie, więc póki co muszę się uspokoić i ciuszków już nie oglądać. Teraz czas na wózek, łóżeczko i inne sprzęty 🙈
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Monka - ja właśnie miałam normalnie płaski, więc może teraz nie pytają bo myślą że nieco mi się przybrało w brzuszku 🤣
Ja wczoraj zasnęłam po 20 🥴 ledwo wstałam po 5, ale dzisiaj mam zaladunki kontenerów to muszę być rano w biurze, więc już mi tu lecą wiatraki😁
Czeka mnie jakoś ciężki przyszły tydzień, dwie dziewczyny z biura idą na urlop, zostaje ja i jedna babka 🥴 więc czeka mnie prawie cały tydzień w biurze 🥴 ale mój P już ma bilet na powrót za tydzień w piątek 🤩 także odliczam bo jest mi w domu potrzebny do pomocy w ogarnianiu🤣
Dzisiaj będę mieć w paczkomacie ta poduszkę rogal do spania 😁 już się nie mogę doczekać bo zawijanie kołdry na takim upale między nogi to jest średnie 🤪
Miłego dnia, pijcie duuuuzo wody 😁Poziomka9204 lubi tę wiadomość
26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
05.08.2022 - dziewczynka? 💝
02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝
23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝
-
A ja właśnie wypiłam moja glukozę 😂
Kupiłam sobie cytrynową i taką mi zrobili. I w ogóle nie była bardzo słodka 😁 taka lemoniadka. Większym problemem było wypicie w 5min prawie pół litra, bo dla mnie to dużo 😂
Teraz 2h w poczekalni. Może w rejestracji będzie jakaś awanturka, to coś się będzie działo 😂 bo jak czekam w kolejce to zawsze coś się dzieje. A na razie cisza i spokój 😁
Szkoda, że nie czuję jeszcze malucha, bo podobno przy glukozie nieźle wariują w brzuszkach 🙂Poziomka9204, Kasiooola lubią tę wiadomość
-
Nutka, żadnych awanrurek, bo będziesz musiała jeszcze raz robić badanie 😂 skoczy Ci cukier i na co Ci to? 🙈
Ale widzisz, dla fanów słodkości nie takie to straszne, nie? 😁 Choć pewnie ta zwykła jest gorsza 😵 -
Monk@ wrote:Nutka, żadnych awanrurek, bo będziesz musiała jeszcze raz robić badanie 😂 skoczy Ci cukier i na co Ci to? 🙈
Ale widzisz, dla fanów słodkości nie takie to straszne, nie? 😁 Choć pewnie ta zwykła jest gorsza 😵
Ja mam zamiar tylko słuchać tych awanturek 😜żadnych dodatkowych skoków cukru, teraz tylko czekam na dużego schabowego 😂
Taaak, jak się lubi słodkości to to żaden problem. Czasami lemoniadę robię tylko trochę bardziej kwaskowatą 😁
No i na szczęście jest tu chłodek, bo u mnie w Łodzi to upał od samego rana. Musiałam jechać tramwajem i tylko myślałam o tym, żeby nie było rozkręconej klimy jak u Ciebie 🙂Monk@, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, muszę, bo się uduszę 😜
Na fiolecie, zgodnie z umową, już nic nie czytam. Czekam tylko, bo któraś z dziewczyn miała wstawić podobno fajny link z listą wyprawkowa, co, ile, czego. Sprawdzam co jakiś czas, czy już jest ta lista.
I co dzisiaj widzę? Nasza koleżanka majówka napisała, że ponieważ to jej druga ciąża, to podchodzi do niej na luzie 😜Monk@, Poziomka9204, Kasiooola lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Wolę nie myśleć, jak podchodziła w pierwszej 😂😂
Listę wyprawkową możesz sobie podejrzeć tutaj -> w oczekiwaniu na testowanie -> w oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) -
Nutka85 wrote:Ooo, dobrze, że mówisz 🙂 zapomniałam że jest taki wątek! 🤦♀️ To na pewno lepsze niż fiolet 🙂
Ja wiem, że to jakieś bezpłatne materiały z apteki, że podobne dostajemy u lekarza itd., ale tak mi się miło zrobiło, jak otworzyłam przesyłkę od nich 🥺 zupełnie się nie spodziewałam
A tutaj jeszcze podsyłam ze środka wyprawkową listę, może się przyda, choć podejrzewam, że tam na wątku sensowniejsza
Poziomka9204, Namisa lubią tę wiadomość
-
Ah ta koleżanka 🤣
Ja też upuściłam dzisiaj krew, zobaczymy jak się ma moja glukoza, bo już mam skierowanie na krzywe, ale odciągam trochę w czasie 🙈
U nas gorąco od rana... rozpuszczam się.
Dobrego dnia!👫 33lata
Nutka - jak się w przyjemnej klimie siedzi to szybko będzie czas leciał 😁 u mnie już zaczyna się grzać, też wietrze biuro od 6 i zaraz będę zamykać bo już zaczyna grzać.
Poziomka - trzymam kciuki żeby była dobra ✊
Ja dopiero za miesiąc mam powtarzać Tsh. Zmęczenie ciągle jest więc pewnie smaruje ciągle po ziemi 😁 ale energia już jest chwilami większą to mały sukces 🤩 i nudności jakby mniejsze i apetyt większy 😁Poziomka9204 lubi tę wiadomość
26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
-
Kasiooola, oj tak. Jak pomyślę o tym upale za drzwiami, to aż mi się nie chce stąd wychodzić 😜
Poziomka, ja miałam glukozę w moczu i glukozę we krwi w górnej ciążowej granicy (91). I dlatego gin stwierdził, że krzywa do zrobienia. Bo tak normalnie to chyba dopiero po połówkowym. Mam nadzieję, że powtórki nie będzie, bo mimo, że było w miarę smacznie i nie boje się igieł, to preferuję inne rozrywki 😜
Monka, miło, że dziadkowie pomyśleli 🙂 czy to broszurki, czy nie, ale liczy się gest, a na pewno w każdym takim materiale znajdzie się coś fajnego i przydatnego 🙂
Drugie pobranie już za mną. Jeszcze godzinka i idę na zakupy 😂Monk@, Kasiooola, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Kasiooola, jak często nasz robić TSH? Mi endo kazał co miesiąc, a u Ciebie już trochę minęło od badania...
Kazała mi powtórzyć po 16tc, bo zakłada że u mnie ten spadek jest przez rosnąca betę. I wtedy powinna wrócić do normy.
Zobaczymy bo w marcu była w normie, w listopadzie w zeszłym roku też. Mam nadzieję że wróci do normy razem z moimi siłami 😁26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
-
Nutka85 wrote:Kasiooola, oj tak. Jak pomyślę o tym upale za drzwiami, to aż mi się nie chce stąd wychodzić 😜
Poziomka, ja miałam glukozę w moczu i glukozę we krwi w górnej ciążowej granicy (91). I dlatego gin stwierdził, że krzywa do zrobienia. Bo tak normalnie to chyba dopiero po połówkowym. Mam nadzieję, że powtórki nie będzie, bo mimo, że było w miarę smacznie i nie boje się igieł, to preferuję inne rozrywki 😜
Monka, miło, że dziadkowie pomyśleli 🙂 czy to broszurki, czy nie, ale liczy się gest, a na pewno w każdym takim materiale znajdzie się coś fajnego i przydatnego 🙂
Drugie pobranie już za mną. Jeszcze godzinka i idę na zakupy 😂👫 33lata
Kasiooola wrote:Nutka - jak się w przyjemnej klimie siedzi to szybko będzie czas leciał 😁 u mnie już zaczyna się grzać, też wietrze biuro od 6 i zaraz będę zamykać bo już zaczyna grzać.
Poziomka - trzymam kciuki żeby była dobra ✊
Ja dopiero za miesiąc mam powtarzać Tsh. Zmęczenie ciągle jest więc pewnie smaruje ciągle po ziemi 😁 ale energia już jest chwilami większą to mały sukces 🤩 i nudności jakby mniejsze i apetyt większy 😁Kasiooola lubi tę wiadomość
👫 33lata
Monk@ ale super że pomyśleli, liczy się gest tak naprawdę więc bardzo miło z ich strony. A to dziadkowie w sensie dla dzidzi, czy twoi? My już powiedzieliśmy rodzicom - moi byli zaskoczeni ale oczywiście się cieszyli, z tym że mają już sporo wnuków więc wiedzą z czym to się je, ekscytacji przesadnej nie było 😉 Teściowa nie ma jeszcze wnuków, ale mam wrażenie że jakoś to do niej nie do końca jeszcze dotarło - cieszyła się, ale nie zadaje żadnych pytań, nie rozmawiamy na ten temat praktycznie, więc pewnie musi dopiero oswoić się z tą wiadomością.
Poziomka kciuki za dobre wyniki 🤞🤞🤞🤞
Ja dziś mam wolne więc dzień domowy, sprzątam i ogarniam zaległe sprawy modląc się w duchu żeby mi sił nie zabrało gdzieś tak w połowie, jak to ostatnio często ma miejsce 😝 Jeśli chodzi o pogodę to u mnie w domu 25,5 stopnia - jest całkiem ok , chyba mury jeszcze się tak nie nagrzały. Przy ostatniej fali goraca było 29,5 😱Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Namisa, moi dziadkowie
to będzie ich drugi prawnuk albo prawnuczka 😊
Dziewczyny, dajcie znać, jak Wasze wyniki 🤞🏼🤞🏼
Sama ciągle sprawdzam, czy moja pappa już jest, choć i tak z wynikiem nic nie zrobię 😋
Mnie właśnie z drzemki wybudził hałas za oknem 🥴 idę chyba ogarnąć trochę mieszkanie, dziś przychodzi do mnie fizjoterapeutka wymasować mi plecy, bo mnie strasznie ostatnio bolą.
Poziomka9204 lubi tę wiadomość