W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pluto trzymam mocno kciuki za Twoja operacje zeby byla 100% udana i wszystko smigalo jak nalezy😍💪
Dziewczyny apropo kresek- same widzicie jak wazny jest monitoring owulacji przy staraniach. Same testy nie zawsze się zdają. Warto sprawdzic. Choco myslala ze ma owulacje gdzies okolo 9-10 dnia cyklu a pozniej na monitoringu okazalo sie zupelnie inaczej. Byc moze dzieki temu wstrzelili sie w ovu.ChocoMonster, Anett93, bzksz, Evondita82 lubią tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Księgowa wrote:Choco no bezapelacyjna ta kreska. 😊 Gratulacje 😍
Ja czekam na okres i sie doczekać nie mogę 🙈
A testa robiła?walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
natkurka wrote:Pluto trzymam mocno kciuki za Twoja operacje zeby byla 100% udana i wszystko smigalo jak nalezy😍💪
Dziewczyny apropo kresek- same widzicie jak wazny jest monitoring owulacji przy staraniach. Same testy nie zawsze się zdają. Warto sprawdzic. Choco myslala ze ma owulacje gdzies okolo 9-10 dnia cyklu a pozniej na monitoringu okazalo sie zupelnie inaczej. Byc moze dzieki temu wstrzelili sie w ovu.
Oczywiście, temu nie zaprzeczę. Z tym, że jak się ma w miarę regularne cykle, to jest prościej. Jak się ma tak jak ja (owu 30-45dc, a teraz podejrzenie owu przed 20, gdzie estradiol niski był w 13dc) to nawet nie widziałam sensu kopytkowania na monitoring, skoro jutro mam wizytę. :p
EDIT: Aha i warto dodać, że zawsze mimo poprawnych wyników hormonów w każdej fazie lutealnej, pęcherzyk może nie pęknąć w związku z LUF.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2022, 10:39
ChocoMonster, Mart768 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Dziewczyny, do was też napisało ovufriend na maila w związku z tymi wcześniejszymi badaniami proga finansowanymi przez nich?29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
Suple 👱♀️: inozytol, olej z wiesiołka, zioła ojca sroki, pregnastart
Suple 👨🦱: kwasy omega 3, wit D
🍀✊ -
Wchodzisz na forum a tu takie wydarzenie! Choco! Bardzo piękne kreski! Trzymam kciuki za wspaniałą betę! Mam nadzieję, że już wszystkie nas zarazisz tymi świeżymi wiruskami wyczekanymi 🦠🦠🦠🦠 jak tu teraz wysiedzieć do 15? Jak Ty to wytrzymujesz? 🤭 Mówiłaś już mężowi? Czy planujesz jakaś niespodzianke?
Siesiepy badalas może kiedyś lh swoje w trakcie cyklu jak się zachowuje? Moje właśnie raz jest mniejsze raz większe przy pcos ale jak jest owulacja to jest znacznie bardziej wybarwiona ta kreska bo wtedy wyrzut jest porządny. Trzymam kciuki że owu dopiero będzie żebyscie mogli jeszcze podziałać 🔥🔥🔥
Pluto trzymam kciuki za laparoskopię ❤️ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
Zapominajka wrote:Wchodzisz na forum a tu takie wydarzenie! Choco! Bardzo piękne kreski! Trzymam kciuki za wspaniałą betę! Mam nadzieję, że już wszystkie nas zarazisz tymi świeżymi wiruskami wyczekanymi 🦠🦠🦠🦠 jak tu teraz wysiedzieć do 15? Jak Ty to wytrzymujesz? 🤭 Mówiłaś już mężowi? Czy planujesz jakaś niespodzianke?
Siesiepy badalas może kiedyś lh swoje w trakcie cyklu jak się zachowuje? Moje właśnie raz jest mniejsze raz większe przy pcos ale jak jest owulacja to jest znacznie bardziej wybarwiona ta kreska bo wtedy wyrzut jest porządny. Trzymam kciuki że owu dopiero będzie żebyscie mogli jeszcze podziałać 🔥🔥🔥
Pluto trzymam kciuki za laparoskopię ❤️
Oczywiście o ile te testy to nie są oszukańce 🙈siesiepy, Kamsi, Biedronka@, Anett93, Ona11, Beezi, Kinusia_25, Mart768, Evondita82, M94, agentka93, Darka96, .aś. lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Zapominajka wrote:Wchodzisz na forum a tu takie wydarzenie! Choco! Bardzo piękne kreski! Trzymam kciuki za wspaniałą betę! Mam nadzieję, że już wszystkie nas zarazisz tymi świeżymi wiruskami wyczekanymi 🦠🦠🦠🦠 jak tu teraz wysiedzieć do 15? Jak Ty to wytrzymujesz? 🤭 Mówiłaś już mężowi? Czy planujesz jakaś niespodzianke?
Pluto trzymam kciuki za laparoskopię ❤️
Badałam, lubi sobie "falować" że tak się wyrażę, od 6 do 17 lub więcej mIU/ml. No ale teraz piku nie wyłapałam, a temperatura poszybowała. Okaże się jutro co się dzieje i czy w ogóle coś.
Znając mnie, skoczę pewnie jeszcze do labu na proga i estradiol oraz TSH, FT3 i FT4 kontrolnie.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Pluto dopiero teraz się dokopałam do Twoich postów - mocne kciuki za laparoskopię! Daj znać jak już będziesz po Kochana 🤗🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
ChocoMonster wrote:Nie mam nic 🤔29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
PaniJulietta wrote:To obserwuj bo wzamian za rozmowę mają dać apke premium i niby opaskę miband. Trochu szokwalka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
siesiepy wrote:A testa robiła?
Robila, ale albo slepa albo majaczy 😂siesiepy, Beezi lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
natkurka wrote:Pluto trzymam mocno kciuki za Twoja operacje zeby byla 100% udana i wszystko smigalo jak nalezy😍💪
Dziewczyny apropo kresek- same widzicie jak wazny jest monitoring owulacji przy staraniach. Same testy nie zawsze się zdają. Warto sprawdzic. Choco myslala ze ma owulacje gdzies okolo 9-10 dnia cyklu a pozniej na monitoringu okazalo sie zupelnie inaczej. Byc moze dzieki temu wstrzelili sie w ovu.
Zgadzam się! Mi pik nigdy nie wychodzil, a próbowałam różnych testów. Tylko monitoring dał radę.
Choco komu jak komu, ale Tobie to musi się teraz wydarzyć!!!!🤞🤞🤞🤞🤞ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
Księgowa wrote:Robila, ale albo slepa albo majaczy 😂
Dewej foto.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
PaniJulietta wrote:Dziewczyny, do was też napisało ovufriend na maila w związku z tymi wcześniejszymi badaniami proga finansowanymi przez nich?
Ja nic nie dostałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2022, 10:52
👩30 🧔29
👩🧔2016
👰🤵♂️2020
Starania o pierwszą dzidzię od 12.2021 💙
07.11.2022 - 12dpo ⏸️ - beta 17.7 🤰
24.11.2022 - (6+2) 0.3cm widocznego zarodka 🥰
08.12.2022 - (8+2) 1.5cm Dzidzi z bijącym ❤️
29.12.2022 - (11+2) 4.5cm Małego Cuda ❤️
12.01.2023 - (13+2) I prenatalne,
6.7cm prawdopodobnie chłopiec 💙🧑
16.02.2023 - (18+2) 244g szczęścia 💙
02.03.2023 - (20+2) II prenatalne, 340g zdrowego chłopca 💙
16.03.2023 - (22+2) 475g 💙
13.04.2023 - (26+2) Wojtuś 770g 💙
11.05.2023 - (30+2) 1607g 💙
15.05.2023 - (30+6) III prenatalne, 1645g 💙 zdrowy🧑
01.06.2023 - (33+2) Klocuś 2446g 💙🙈😅
29.06.2023 - (37+2) 3190g 💙
14.07.2023 - (39+3) Wojtusiowi się nie spieszy 🤷♀️
18.07.2023 - (40+0) wizyta, wychodź synku 💙💚
25.07.2023 - (41+0) Wojtuś na świecie 💙🧑 -
Tak myślę, od ponad tygodnia pobolewa mnie brzuch jak na okres, cały czas i tkliwe piersi. Też tak miałyście/macie na samym początku ciąży?29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
PaniJulietta wrote:Tak myślę, od ponad tygodnia pobolewa mnie brzuch jak na okres, cały czas i tkliwe piersi. Też tak miałyście/macie na samym początku ciąży?
Ojjj taaak 😄 takich wrażliwych piersi się nie zapomina 😄 a okresowy brzuch też był 😉 w sumie po objawach jak nigdy byłam pewna że 🐒 przyjedzie... A tu suprajs 😂🙋♀️26
🙋🏽♂️34
PCOS- podwyższone androgeny
Starania od 12.2021
Sierpień 22 -⏸️😍
Wrzesień 22- 💔7+5 😭 -
PaniJulietta wrote:Tak myślę, od ponad tygodnia pobolewa mnie brzuch jak na okres, cały czas i tkliwe piersi. Też tak miałyście/macie na samym początku ciąży?
Piersi na początku nie bolały mnie w ogóle, ani w jednej ani w drugiej ciąży - dopiero jakoś tydzień czy dwa po pozytywnym teście zaczęłam je czuć. Ale sporo kobiet jednak ma taki objaw, więc norma. Za to brzuch pobolewal mnie jak na miesiączkę tak od mniej więcej 6dpo, w okresie zagnieżdżania. Minęło chyba jakoś do tygodnia po terminie @. Na te bóle brzucha bardzo dobra jest suplementacja sporych dawek magnezu.