W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzialam, że blaty Wam zamontowali, akurat- musi być blat roboczy przetestowany😜👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Na blaty serca ciągnąć go nie mam, za to wejdzie prysznic (wolałabym łóżko w pokoju ale pobyt gościa się przedłużył i trzeba sobie radzić)
Piku nie wylapalam jeszcze, pewnie wszystko przede mną.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
siesiepy wrote:Sara, dokładnie: jak jest możliwość to czemu nie. powiedzmy że u nas bieganie. Jedziemy do mamy i poniekąd z przymusu idziemy do kogoś na wigilię. :p też raczej wolę siedzieć w dresie przed tv i oglądać jakieś listy do M. Przygoda z 2017 to faktycznie bardzo przykra. 😔 Ale jak rozumiem to dopiero były twoje "początki" po powrocie? Z pudłem dobry pomysł, w przyszłym roku tak zrobię. 😂
Sandra właśnie! wszystkiego najlepszego! Żeby dorwanie starego zaowocowało!
Agentka u mnie tylko w marsze, ale ja w małej miejscowości mieszkam. W biedrze aktualnie nie ma bo regały z tymi "cudami" zajęte są przez świąteczne czekoladki i cukierki. A najtańszy u mnie sklep to o dziwo Dino, biedra w porównaniu mega droga.
Bezimienna po takich przeżyciach kebsik musiał wjechać. Jeszcze lampka czerwonego/szklaneczka czegoś powinna byc.
Ewiwi ehh... 😔 Przykro mi... Niby szansa statystyczna jest ale wiadomo, świadomość kiepska.
Lipcowa jak cudownie! Piękna zima pełną gębą! 😍
U mnie będziemy przesuwać badanie nasienia. Chłopa rozłożyło dość konkretnie. Musi się wykurować stanowczo, ma leżeć w łóżku i nigdzie nie latać. Poza tym żal wywalać 200zl na badania które wyjdą niemiarodajne.
A u mnie nadszedł płodny śluz. W akompaniamencie bólu głowy, mdłości i chyba nadchodzącej biegunki. Standardowy pakiet chyba. W sumie może to i dobrze, dorwę go dzisiaj sobie i jutro. 😇 -
EwelinaNowa 😊 wrote:Oj wiesz różne rzeczy się zdarzają... 😊
Ja mam umowę do połowy stycznia i następną już dostałabym na czas nieokreślony. Rozmawiałam nawet z mężem że nie będziemy przerywać starań bo tyle czasu już to trwa że przez te dwa miesiące na pewno nic się nie wydarzy. A tutaj wyszła niezła niespodzianka 😅 -
Ja właśnie wróciłam po całym dniu chodzenia po sklepach 🤣 masakra, ale prezenty mam dla wszystkich ✊ 🤶
🐒 nie ma narazie, wg apki jutro, nic nie boli więc żyć nie umierać, chyba że dojedzie mnie jutro w pracy 🤦♀️ nawet Starego rano pomęczylam żeby wcześniej wywołał to się przed świetami skończy, ale nie podziałało 😌 sporo śluzu jest białego kremowego.
Psychicznie jakoś tak ciężko, taka rozbita się czuje, rok temu byłam przekonana że grudzień będzie już z brzuszkiem, głupia ja 😢👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Hej dziewczyny, ja dzisiaj spędzam w gronie rodzinnym. Ewidentnie się nic nie nauczyliśmy bo powiedzieliśmy już rodzicom, nie wytrzymałam nawet do świąt 🤣🤦 ale mam dobre przeczucia, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ❤️
Ale ja nie lubię niedzielnych wieczorów, to uczucie że jutro znowu zaczyna się pięć dni pracujących, to okropne. Też tak macie? Ja jeszcze muszę skompletować prezenty, jak zwykle na ostatnią chwilę 😒 a duphaston nie pomaga w normalnym funkcjonowaniu, cały czas jestem śpiąca i taka otumanionaELka, Evondita82, MerryCherry, M94, Anett93, Pauli19 lubią tę wiadomość
07.2022 CB
24 lata
26 lat m
starania od 03.2022
długie cykle
TSH- 3,5
14.12.2022 - cień cienia
15.12.2022- dwie kreski
15.12.2022-beta 17,82 mlU/ml
17.12.2022-beta 45,15mlu/ml
23.12.2022-beta 659,90mlU/ml
27.12.2022- piękny pęcherzyk ciążowy 😍 (5 tydzień ciąży)
10.01.2023- 0.78 cm dzidziutka z bijącym serduszkiem
26.04.2023- połówkowe - 450g, zdrowej, bardzo ruchliwej i upartej księżniczki
euthyrox 25
-
Atomówka wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj spędzam w gronie rodzinnym. Ewidentnie się nic nie nauczyliśmy bo powiedzieliśmy już rodzicom, nie wytrzymałam nawet do świąt 🤣🤦 ale mam dobre przeczucia, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ❤️
Ale ja nie lubię niedzielnych wieczorów, to uczucie że jutro znowu zaczyna się pięć dni pracujących, to okropne. Też tak macie? Ja jeszcze muszę skompletować prezenty, jak zwykle na ostatnią chwilę 😒 a duphaston nie pomaga w normalnym funkcjonowaniu, cały czas jestem śpiąca i taka otumaniona
Nie dziwię się ze powiedzieliście rodzicom! domyślam się jak ciężko jest trzymać taka wielka rzecz w tajemnicy 🙂
To przecież jest nieaamowita zmiana w zyciu calej rodziny 🥰 to naturalne że chcecie się nią dzielić i przeżywać razem te radość ❤️ wszystko będzie dobrze, nie moze być inaczej 🍀💪
Ja w tym roku wybieram zaległy urlop dzięki czemu dziś wyjątkowo to uczucie zbliżającego się poniedziałku mnie nie dołuję i mogę w całości oddać przygotowaniom do świąt 🙂
Atomówka lubi tę wiadomość
-
Atomówka wcale nie dziwię się, że nie wytrzymaliście dłużej ☺️ Nudnej ciąży ☺️
Przyznam się Wam, że co staraczkowy mózg to staraczkowy 🙄😁
Niby odpuściłam sobie ten cykl, a gdy dzisiaj wyłapałam pik to automatycznie wyliczyłam w głowie kiedy najwcześniej mogę testować 😅 wiecie to poszło totalnie z automatu 🤣 musiałam samej sobie przypomniać swoje postanowienia z początku miesiąca 😁Atomówka , siesiepy, Evondita82, Bambi92, M94, Anett93 lubią tę wiadomość
-
@Meeg Mi zostało 5 dni urlopu, z tego roku. Niestety pracę mam taką że nie mogę sobie pozwolić na cały wolny tydzień, jeszcze w tym okresie końca roku Chociaż jak myślę o styczniu to najchętniej już bym poszła na L4 🤣 już tak czekam na piątek wieczorem❤️ uwielbiam te święta
@Lipcowa tak właśnie jest, to się można nabawić serio jakiejś choroby psychicznej 🤣 my jakoś długo się nie staramy a już miałam dość tego całego liczeniaMeeg, MerryCherry lubią tę wiadomość
07.2022 CB
24 lata
26 lat m
starania od 03.2022
długie cykle
TSH- 3,5
14.12.2022 - cień cienia
15.12.2022- dwie kreski
15.12.2022-beta 17,82 mlU/ml
17.12.2022-beta 45,15mlu/ml
23.12.2022-beta 659,90mlU/ml
27.12.2022- piękny pęcherzyk ciążowy 😍 (5 tydzień ciąży)
10.01.2023- 0.78 cm dzidziutka z bijącym serduszkiem
26.04.2023- połówkowe - 450g, zdrowej, bardzo ruchliwej i upartej księżniczki
euthyrox 25
-
Hej po kilkudniowej nieobecności 😊 nie jestem w stanie nadrobić tego co napisałyście przez ten czas, więc mogę jedynie napisać, że gratuluje, jeśli któraś zobaczyła wymarzone dwie kreski oraz tulę cholernie mocno za każdą 🐒 i biel 😔
U nas ostatnie dni to istne szaleństwo. Z racji tego, że w środę przyjeżdża z zagranicy do nas moja siostra z rodzinką to na gwałt kończyliśmy dwa pokoje rodzinne w domu, które I tak były w planach 😅 ekipa budowlana dostała od nas ostro w kość, bo w ciągu tygodnia musiała poza tymi dwoma pokojami skończyć też łazienkę na górze 😊 ale na całe szczęście tym sposobem oficjalnie zakończyliśmy budowę i wykończenie domu!
Ale w międzyczasie udało mi się udać do lekarza i potwierdzić, że owulacja jednak się odbyła 💪🏼 całe dwa dni po moim żalpoście 😂
Wigilia oczywiście u nas, więc część domu juz udekorowana, z choinką czekam na siostrę i dzieciaki, więc stanie pewnie w środę 😁 za to część potraw zrobiona!
Jutro wpada matula na dwa dni zająć się Leośkiem, a ja lecę po resztę dekoracji, prezentów, spożywki i wszystkiego a we wtorek uskuteczniam wielkie sprzątanie 😁
Powiem Wam, że zazdroszczę Wam tego, że macie czas tak spokojnie tu pogadać... chyba musze podziałać w nowym roku nad moją organizacją 😂 może wpiszę to na listę noworocznych postanowień 🤔 chwilowo 100% mojej uwagi skupia się na młodym a większość wolnych chwil przeznaczone są na pracę 😔
Ściskam Was cieplutko 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2022, 21:37
MerryCherry lubi tę wiadomość
👨🏻🦰👧🏼 29l.
06.21 - rozpoczęcie starań
07.21 - 💍
07.21 - ⏸️
01.22 - 🏩
03.22 - 👶🏼 Leoś
11.22 - czas na rodzeństwo ❤️
05.23 - cb 💔
01.09.23 - ⏸️
02.09 - ⏸️ i beta 179 mlU/ml 🥹 wdzięczność razy milion 🥹❤️🤞🏼
04.09 - 360 mlU/ml, prog 13.4 ng/ml ❤️ 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
22.09 - 8 mm 🍤 z ❤️ 6+5
28.09 - 1,5 cm 🍤
26.10 - 5 cm dzidziuta ❤️
03.11 - 7 cm zdrowego Jasieńka 🩵💙🩵💙🩵 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu dziś zdecydowałam się coś napisać. Podziwiam was za waszą wytrwałość i determinację w walce o ciążę. Wierzę,że nam wszystkim się uda. Krótko o mnie. O dziecko staramy się od jakichś 4 lat, przerwami. Mamy za sobą niestety 2 poronienia. U mojego staruszka nasienie raczej ok( morfologia 6%,szału nie ma,ale może być). U mnie poza przeciwciałami Ana też niby wszystko ok. No i widzicie niby ok a ciąży utrzymać nie mogę...zrobiliśmy full badań,łącznie z kariotypami. Wszystko ok😑. Dziś mój 14 dzień cyklu,leżę właśnie obolała, jajnik strasznie boli ,tak że w ruch poszedł Ibuprom😆. Od kilku dni sikam na owulaki. Wczoraj chyba był Pik, nie mogę załadowac zdjęcia żeby się was poradzić. Szwankuje strona.
Cały czas się nie poddaje i mam nadzieję że w końcu uda się donosci ciążę ❤️.
Trzymam za was wszystkie kciuki ,gratuluję brzuszkom. Choco urzekła mnie twoja historia💪 niczym z powieści sensacyjnej z happyendem❤️.
Witam was wszystkie i poproszę o zapisane mnie na testowanie 27.12.Meeg, Biedronka@, Nataliii, rozalaa, Evondita82, Beezi, M94, .aś., Anett93, GlamAnonimRe, Pauli19 lubią tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Sara, dokładnie: jak jest możliwość to czemu nie. powiedzmy że u nas bieganie. Jedziemy do mamy i poniekąd z przymusu idziemy do kogoś na wigilię. :p też raczej wolę siedzieć w dresie przed tv i oglądać jakieś listy do M. Przygoda z 2017 to faktycznie bardzo przykra. 😔 Ale jak rozumiem to dopiero były twoje "początki" po powrocie? Z pudłem dobry pomysł, w przyszłym roku tak zrobię. 😂
Sandra właśnie! wszystkiego najlepszego! Żeby dorwanie starego zaowocowało!
Agentka u mnie tylko w marsze, ale ja w małej miejscowości mieszkam. W biedrze aktualnie nie ma bo regały z tymi "cudami" zajęte są przez świąteczne czekoladki i cukierki. A najtańszy u mnie sklep to o dziwo Dino, biedra w porównaniu mega droga.
Bezimienna po takich przeżyciach kebsik musiał wjechać. Jeszcze lampka czerwonego/szklaneczka czegoś powinna byc.
Ewiwi ehh... 😔 Przykro mi... Niby szansa statystyczna jest ale wiadomo, świadomość kiepska.
Lipcowa jak cudownie! Piękna zima pełną gębą! 😍
U mnie będziemy przesuwać badanie nasienia. Chłopa rozłożyło dość konkretnie. Musi się wykurować stanowczo, ma leżeć w łóżku i nigdzie nie latać. Poza tym żal wywalać 200zl na badania które wyjdą niemiarodajne.
A u mnie nadszedł płodny śluz. W akompaniamencie bólu głowy, mdłości i chyba nadchodzącej biegunki. Standardowy pakiet chyba. W sumie może to i dobrze, dorwę go dzisiaj sobie i jutro. 😇ELka, Beezi lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie drugi lub trzeci test od góry 😊👨🏻🦰👧🏼 29l.
06.21 - rozpoczęcie starań
07.21 - 💍
07.21 - ⏸️
01.22 - 🏩
03.22 - 👶🏼 Leoś
11.22 - czas na rodzeństwo ❤️
05.23 - cb 💔
01.09.23 - ⏸️
02.09 - ⏸️ i beta 179 mlU/ml 🥹 wdzięczność razy milion 🥹❤️🤞🏼
04.09 - 360 mlU/ml, prog 13.4 ng/ml ❤️ 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
22.09 - 8 mm 🍤 z ❤️ 6+5
28.09 - 1,5 cm 🍤
26.10 - 5 cm dzidziuta ❤️
03.11 - 7 cm zdrowego Jasieńka 🩵💙🩵💙🩵 -
Cześć Merry Cherry
Oby się wkrótce udało 🍀
Jakie konkretnie ANA3 dodatnie? Co na to reumatolog?
Co do piku, nie czuje się ekspertką, na oko bym strzelała, że okolice drugiego od góry.Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Cześć Merry Cherry!😁
Według mnie pik był w 2 od góry.
Do dzieła!😈🍀🤞🏽MerryCherry lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualnyagentka93 wrote:Cześć Merry Cherry
Oby się wkrótce udało 🍀
Jakie konkretnie ANA3 dodatnie? Co na to reumatolog?
Co do piku, nie czuje się ekspertką, na oko bym strzelała, że okolice drugiego od góry. -
Lipcowa wrote:Atomówka wcale nie dziwię się, że nie wytrzymaliście dłużej ☺️ Nudnej ciąży ☺️
Przyznam się Wam, że co staraczkowy mózg to staraczkowy 🙄😁
Niby odpuściłam sobie ten cykl, a gdy dzisiaj wyłapałam pik to automatycznie wyliczyłam w głowie kiedy najwcześniej mogę testować 😅 wiecie to poszło totalnie z automatu 🤣 musiałam samej sobie przypomniać swoje postanowienia z początku miesiąca 😁
Ja jeszcze nie miałam piku a już liczę czy uda mi się przetestować jeszcze w grudniu. 😂Lipcowa lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
nick nieaktualnyAleksandra_joanna_p wrote:Jak dla mnie drugi lub trzeci test od góry 😊
Aleksandra_joanna_p lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBialeekk wrote:Cześć Merry Cherry!😁
Według mnie pik był w 2 od góry.
Do dzieła!😈🍀🤞🏽Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2022, 22:17