W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, czytam Was i śledze, ale przed świętami w robocie kongo, a i psychicznie trochę podupadłam, więc mało się udzielam. Gratuluję wszystkich brzuszków, tulę mocno za wszystkie małpy, a biel ma się zmienić na dwie krechy, bo ja tak mówię i już!
Siesiepy możesz mnie wykreślić. Jedyne na co liczę to okres w terminie szybszym niż luty.ELka lubi tę wiadomość
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
ELka wrote:No straszny dramat z tymi cenami...
Ja to co chwila robię oczy jak 5 zł jak mi ktoś mówi, a to ile wyjazd kilkudniowy a to ile za parę na sylwestra itd. itp. Buuuu...
@.aś. trzymam kciuki żeby był jak najszybciej*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi jest koszmar cenowy, prawda 🙈 Słuchałam w radiu, że przez to jest 6x mniej noworocznych rezerwacji niż rok temu, a na ferie 10x mniej…
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Agentka93 trzymam kciuki oby prezenty dotarły bo w okresie przedświątecznym jest istny szał. 🫣
Ale w sumie jeszcze tydzień
Ja nie lubię takiego rodzaju stresu więc choinki nie mam, ale prezenty już dawno 😂
Co do nori to w Biedronce są okazyjnie, za to w Lidlu zawsze w większych marketach też
Bezimienna nie ma sensu tkwić w toksycznych relacjach, czy to na polu zawodowym czy prywatnym. Bardzo dobrze, że poszłaś na zwolnienie bo Twój spokój jest najważniejszy.
Ja mam za sobą traumatyczne rozstanie z pracodawcą i do dziś się wzdrygam na to wspomnienie. Chodziło o to, że mój pracodawca był muzułmaninem i nie umiał zaakceptować mojego L4 gdy zaszłam w ciążę - zagrożoną. Zaczął mnie szantażować, że nie podpisze mi zwolnienia jeśli nie wypowiem umowy, a wtedy nie miałabym prawa do macierzyńskiego.
Oczywiście baran nie wiedział z kim wojuje 🫣 nagrałam jego szantaże i bardzo szybko przestał być kierownikiem. Ale ile stresu...
Nie ma sensu coś takiego, jednak do pracy chodzimy wypełniać swoje obowiązki a nie chorować psychicznie czy zgadzać się na złe traktowanie!
Trzymam za Ciebie kciuki.
Ewiwi, przytulam naprawdę wiem jak to jest. Oby wrócił do kolejnego cyklu 😘 a może żołnierze przetrwają?
Lipcowa bajeczne widoki 😍 i randka. Super czas. Każdy związek potrzebuje randek ❤️
Siesiepy tak, to były początki. Wróciłam do Polski z NO 1,5 miesiąca wcześniej, z malutkimi dziećmi i 2 walizkami do domu który śmierdział grzybem i zdechlymi myszami 😏 ale i tak byłam wtedy szczęśliwa bo czułam się bezpiecznie
Chwilę później poznałam męża (przez Internet 🫣😂) a na pierwszą randkę przyjechał do Nas 400 km... Na weekend 😂 taki kot w worku. Kilka miesięcy później, gdy tylko uzyskałam rozwód wprowadził się. Pokochał moje dzieciaki jak swoje, potem Tola, małżeństwo. I dziś jesteśmy normalną rodziną (moje starsze dzieci nie wiedzą, że nie jest ich biologicznym ojcem a on nigdy w życiu nie dał tego odczuć. Jak najstarsza była w szpitalu to on spał na podłodze przez tydzień, wstawał do nich na zmianę ze mną, zmieniał pampersy. Jest po prostu tatą )
Aleksandra_joanna_p ja na temat organizacji czuję się wywołana 🫣
Nie będzie tajemnicą, jeśli powiem, że im więcej dzieci i obowiązków tym organizacja lepsza ja w tej chwili ogarniam nierealną część spraw i mam czas również dla siebie. Ale moim sekretem jest dobry planner. Nie zaśmiecam sobie głowy i jednocześnie nie kręcę się jak "smród po gaciach" bo każdy dzień mam rozplanowany z listą rzeczy do zrobienia. Notuje nawet które grzędy mam wypielić, jakie dokumenty napisać i co ugotować. Może spróbuj? Jest masa świetnych plannerow. Osobiście polecam 😍
MerryCherry witamy! Rozgosc się❤️ byle nie na długo
Rozmawialyscie też o cenach noclegów. Taki tips jak żaden, bo każdy o tym chyba wie, ale warto sprawdzać na bookingu na bieżąco bo czasem oferty "na jutro" są bardzo okazyjne.
Przykładowo - w lipcu gdy zjechał P wpadliśmy na pomysł W ŚRODĘ, że jedziemy w Bieszczady. Wynajęliśmy cały domek, dla naszej 5ki, w cudownej lokalizacji, domek nowiutki, z widokami, placem zabaw etc za 500 zł za 3 noce 🫣 na 2 dni później
Więc jeśli możecie sobie pozwolić na wyjazd spontaniczny to warto śledzić bo ośrodki w razie rezygnacji gościa wolą pokój sprzedać poldarmo niż wcale
U mnie zaczyna się strasznie intensywny czas po świętach. Jutro mamy zebranie Zarządu i startujemy z organizacją konferencji. W tym roku chce to zrobić z wielkim hukiem, liczę na kilkaset osób 🤭
Ale ile z tego wyjdzie?Bezimienna , siesiepy, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
-
Dzięki Ewiwi ❤️ wzięłabym duphaston na wywołanie, ale postanowiłam go wdrożyć jak temp. spadnie, a nie spada. Mimo, że cykl był bezowulacyjny zrobił sie dwufazowy, więc zakładam, że nie będę miała teraz trzech miesięcy wyższych temperatur (?)
Jutro mam teleporade z gin-endo. Planuje poprosić o Clo na kolejny cykl i skierowanie na badania. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dobrego tygodnia Wam życzę ❤️justme lubi tę wiadomość
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
@agentka93 daj spokój,odechciewa się. my czasem na spontanie gdzieś wyskakujemy, ale zaczynam mysleć czy nie wyskoczyć do Niemiec po świetach i wrócić w Nowy Rok. tam mam spoko miejscówki, nawet nad morzem.
@Sara30 ogólnie mąż codziennie jest, tylko ze względu na korki mieli jechać na 3 dni z noclegiem. ale wrócili bo awaria była i jutro by siedzieli na tyłkach, więc dało radę dzisiaj.
@.aś. kurczę, może możesz wcześniej brać a nie tak czekać? bo to takie czekanie na ... wiem jak mnie to wnerwiało...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Melduję biel o poranku⚪️⚪️ 10/11 dp, aplikacja przestawiła mi znów cykl bo tempka nie spadła a jutro powinna być 🙈
-
Hej Dziewczyny,
Nie odzywałam się od soboty, bo musiałam się wyciszyć, no i też nie miałam głowy do niczego. Jutro pogrzeb, a póki co wszyscy jesteśmy w takim szoku, że jeszcze tivdi nas nie dotarło.
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie, widziałam wszystkie Wasze sobotnie wpisy, przytulam i cieszę się, że Was mam 🤗.
Tulę Was za wszystkie 🐒, trzymam kciuki żeby wszystkie biele zamieniły się jeszcze w dwie kreski 🤞. I życzę miłego i udanego poniedziałku, oby tydzień zaczął się pięknie 😊.👩🏻32 & 👨🏻38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰
4 grudnia 2024 - mamy zarodek z serduszkiem ❤️🎁
19 grudnia 2024 - 2.06cm Bobasa 🥰
-
Sara30 wrote:Agentka93 trzymam kciuki oby prezenty dotarły bo w okresie przedświątecznym jest istny szał. 🫣
Ale w sumie jeszcze tydzień
Ja nie lubię takiego rodzaju stresu więc choinki nie mam, ale prezenty już dawno 😂
Co do nori to w Biedronce są okazyjnie, za to w Lidlu zawsze w większych marketach też
Bezimienna nie ma sensu tkwić w toksycznych relacjach, czy to na polu zawodowym czy prywatnym. Bardzo dobrze, że poszłaś na zwolnienie bo Twój spokój jest najważniejszy.
Ja mam za sobą traumatyczne rozstanie z pracodawcą i do dziś się wzdrygam na to wspomnienie. Chodziło o to, że mój pracodawca był muzułmaninem i nie umiał zaakceptować mojego L4 gdy zaszłam w ciążę - zagrożoną. Zaczął mnie szantażować, że nie podpisze mi zwolnienia jeśli nie wypowiem umowy, a wtedy nie miałabym prawa do macierzyńskiego.
Oczywiście baran nie wiedział z kim wojuje 🫣 nagrałam jego szantaże i bardzo szybko przestał być kierownikiem. Ale ile stresu...
Nie ma sensu coś takiego, jednak do pracy chodzimy wypełniać swoje obowiązki a nie chorować psychicznie czy zgadzać się na złe traktowanie!
Trzymam za Ciebie kciuki.
Ewiwi, przytulam naprawdę wiem jak to jest. Oby wrócił do kolejnego cyklu 😘 a może żołnierze przetrwają?
Lipcowa bajeczne widoki 😍 i randka. Super czas. Każdy związek potrzebuje randek ❤️
Siesiepy tak, to były początki. Wróciłam do Polski z NO 1,5 miesiąca wcześniej, z malutkimi dziećmi i 2 walizkami do domu który śmierdział grzybem i zdechlymi myszami 😏 ale i tak byłam wtedy szczęśliwa bo czułam się bezpiecznie
Chwilę później poznałam męża (przez Internet 🫣😂) a na pierwszą randkę przyjechał do Nas 400 km... Na weekend 😂 taki kot w worku. Kilka miesięcy później, gdy tylko uzyskałam rozwód wprowadził się. Pokochał moje dzieciaki jak swoje, potem Tola, małżeństwo. I dziś jesteśmy normalną rodziną (moje starsze dzieci nie wiedzą, że nie jest ich biologicznym ojcem a on nigdy w życiu nie dał tego odczuć. Jak najstarsza była w szpitalu to on spał na podłodze przez tydzień, wstawał do nich na zmianę ze mną, zmieniał pampersy. Jest po prostu tatą )
Aleksandra_joanna_p ja na temat organizacji czuję się wywołana 🫣
Nie będzie tajemnicą, jeśli powiem, że im więcej dzieci i obowiązków tym organizacja lepsza ja w tej chwili ogarniam nierealną część spraw i mam czas również dla siebie. Ale moim sekretem jest dobry planner. Nie zaśmiecam sobie głowy i jednocześnie nie kręcę się jak "smród po gaciach" bo każdy dzień mam rozplanowany z listą rzeczy do zrobienia. Notuje nawet które grzędy mam wypielić, jakie dokumenty napisać i co ugotować. Może spróbuj? Jest masa świetnych plannerow. Osobiście polecam 😍
MerryCherry witamy! Rozgosc się❤️ byle nie na długo
Rozmawialyscie też o cenach noclegów. Taki tips jak żaden, bo każdy o tym chyba wie, ale warto sprawdzać na bookingu na bieżąco bo czasem oferty "na jutro" są bardzo okazyjne.
Przykładowo - w lipcu gdy zjechał P wpadliśmy na pomysł W ŚRODĘ, że jedziemy w Bieszczady. Wynajęliśmy cały domek, dla naszej 5ki, w cudownej lokalizacji, domek nowiutki, z widokami, placem zabaw etc za 500 zł za 3 noce 🫣 na 2 dni później
Więc jeśli możecie sobie pozwolić na wyjazd spontaniczny to warto śledzić bo ośrodki w razie rezygnacji gościa wolą pokój sprzedać poldarmo niż wcale
U mnie zaczyna się strasznie intensywny czas po świętach. Jutro mamy zebranie Zarządu i startujemy z organizacją konferencji. W tym roku chce to zrobić z wielkim hukiem, liczę na kilkaset osób 🤭
Ale ile z tego wyjdzie?
Nie wiem co ludzie mają w głowach. Też. po roku pracy wiem do czego szef chciał doprowadzić.
Chciał odkładać przyjęcie wypowiedzenia aż do końca grudnia, a żebym potem okres wypowiedzenia się wydłużył do końca lutego. A koniec końców żebym zrezygnowała z nowej pracy.
Cóż, myślał, że będzie cwany, ale ziomka rozpracowalam już jakiś czas temu 🤣. W zasadzie to szef potrafi coś zamówić, potem mija czas zapłaty za FV, a później pisze o reklamacje. Bo mu się nie podoba.
Analogiczna sytuacja do mnie, byleby przedłużyć i zrobić z człowieka debila xD.
Dziś już jest mi lepiej.
W ramach ciekawostki, chciałam zmienić etat na mniejszy i wspomóc pracą swoją dopóki nikogo nie znajdzie na moje miejsce. Ale nawet nie przeszliśmy do takiego momentu, bo wszedł szantaż emocjonalny ze strony szefa. 🤣 -
dominikawa wrote:Uwierz zdarzają się ja w kwietniu zaczęłam nową pracę, w końcu stabilniejszą, ale niestety kompletnie nie mogłam wpasować się w zespół, męczyłam się praktycznie od początku, no ale przecież na pewno zajdę w ciążę, jak już byłam w tak kiepskim stanie psychicznym, że stwierdziłam: nie dam już rady, zdążyłam złożyć wypowiedzenie i dwa dni później zobaczyłam 2 kreski i musiałam od razu wszystko odkręcać, bo to miały być moje ostatnie dwa dni w tej robocie przez dużą liczbę dni urlopu, które mi zostały
Mi szef swoim upieraniem się załatwił okres wypowiedzenia do końca przyszłego miesiąca, więc jak się coś wydarzy, mam plan B 😆.Paulina1106 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zetknięcie na mój wykres ? Bo sama nie wiem czy owulka była czy nie. Tam wpisałam 3 dni niepewnej temp bo np było alko wieczorem czy gorsza noc z dzieckiem.
Test owulacyjny pozytywny wyszedł w sobotę, wtedy pęcherzyk miał 24mm (i też moje pytanie czy np pęcherzyk jak pęka to on np z widoku USG znika tak jakby od razu ?)
Bo sama nie wiem czy biorąc pod uwagę same temperatury i te plamienia to czy owulka nie była dzień przed serduszkami.
Temperatury są ciut na wyższym poziomie niz po okresie, ale nie było takiego typowego skoku o 0.2 -
Co do noclegów to też warto zadzwonić do danego noclegu. Jak my szukaliśmy ale na wakacje w Zakopanem noclegu to na bookingu była wyższa stawka za noc o kilkadziesiąt złotych niz jak zadzwoniliśmy osobiście tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2022, 07:07
-
Witajcie w ten mroźny poranek 🥶 u mnie 13 na minusie, aż się z domu nie chce wychodzić 😩
Termin małpiszona na dzisiaj, narazie nie ma, nic nie boli, przeszła myśl żeby zatestować oczywiście ale dałam sobie spokój, jak nie przyjdzie do jutrzejszego poranka to siknę 🤓
Miłego dnia dziewczyny!
Sara a jak u Ciebie? Dalej nic?😳
Choco brzuchatko jak się czujesz? 😗
Witaj Cherry 🤞 trzymam kciuki żebyś długo nie musiała być po tej stronie mocy ☺️
Nadzieja, nie zastanawiaj się tylko działajcie 😍
Ewiwi lubi tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
rozalaa wrote:Witajcie w ten mroźny poranek 🥶 u mnie 13 na minusie, aż się z domu nie chce wychodzić 😩
Termin małpiszona na dzisiaj, narazie nie ma, nic nie boli, przeszła myśl żeby zatestować oczywiście ale dałam sobie spokój, jak nie przyjdzie do jutrzejszego poranka to siknę 🤓
Miłego dnia dziewczyny!
Sara a jak u Ciebie? Dalej nic?😳
Choco brzuchatko jak się czujesz? 😗
Witaj Cherry 🤞 trzymam kciuki żebyś długo nie musiała być po tej stronie mocy ☺️
Nadzieja, nie zastanawiaj się tylko działajcie 😍
Działamy działamy tylko boje się że się nie wstrzelilismy -
Hej! Przytulam za biele i @! Niech los się do was szybko uśmiechnie🥰🌹
U mnie na szczęście tylko -5, na pazy idę i chyba bym zamarzła po drodze😂💅👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Rozalaaa u mnie 37 DC i cisza 😏😏😏
Na termometrze było -23 o 7:15 🫣
Ale dziś mąż odwozi dzieci i odśnieża 😈😈😈Ewiwi, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Sara30 wrote:Rozalaaa u mnie 37 DC i cisza 😏😏😏
Na termometrze było -23 o 7:15 🫣
Ale dziś mąż odwozi dzieci i odśnieża 😈😈😈
Ewidentnie na szamańskie rytuały żeby przywołać tą @ 😂🫣Sara30 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
StaraniowaOna wrote:Hej Dziewczyny.Zastanawiam się czy testować przed Wigilia i w razie bieli mieć zepsuty nastroj czy po Świętach, żeby spędzić je mając nadzieję na ciążę czy może zatestowac wcześniej żeby oswoić się z wynikiem.Dylematy staraczki
Który jesteś dpo? Ja pewnie bym testowała albo parę dni przed Wigilią albo już po Wigilii, zależy który bym była dpo. No i czy w ogóle dasz radę wytrzymać te parę dni bez myślenia o tym i sikania na test 😊.👩🏻32 & 👨🏻38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰
4 grudnia 2024 - mamy zarodek z serduszkiem ❤️🎁
19 grudnia 2024 - 2.06cm Bobasa 🥰