W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Namisa wrote:Mi po zajściu w te ciążę pojawila się myśl że to dlatego nie cieszę się z niej tak jak z poprzedniej, bo nie będę potrafia przywiazac się do tego dziecka tak jak do poprzedniego, które miało byc takie pierwsze, wyczekane. Porównywałam dzieci, choć żadne z nich się nie urodziło (jeszcze) - mozg płakał jak wymyślał 🙃 Potem poczytałam że to normalne zjawisko, matka poczatkowo dystansuje się od "tęczowej" ciąży bo boi się powtórki, straty. Z czasem, im bardziej rośnie przekonanie że to się uda, tym bardziej ten dystans zanika - i rzeczywiście tak właśnie jest.
 Ooo tak, ja nie pamiętam żebym w życiu płakała tak spazmatycznie jak teraz w ciąży. Zdarzyło mi się trzy razy - raz mąż mi coś powiedział, raz posprzeczalam się z przyjacielem, raz oglądałam smutny film. Normalnie ryk, koniec swiata to się może wydawać śmieszne z perspektywy czasu, ale wtedy nie jest ani trochę 😆 Koktajl hormonalny potrafi zrobić kuku, kto tego nie miał niech pierwszy rzuci kamień 😅 to się może wydawać śmieszne z perspektywy czasu, ale wtedy nie jest ani trochę 😆 Koktajl hormonalny potrafi zrobić kuku, kto tego nie miał niech pierwszy rzuci kamień 😅
 Ja w ciąży wyłam ze wzruszenia za każdym razem jak zobaczyłam jakieś dziecko 🫣

A ciążowy kalafior? 😂
 Ja, niby inteligentna kobieta, kiedyś w ciąży złamałam klucz. Więc 😂😂😂😂😂 jprdl aż wstyd to pisać.....
 SKLEILAM GO SUPERGLUE
 😂
 A potem telefon do męża, bo połowa w zamku została 🫣

Hormonalny rollercoaster to delikatne określenie.

Dlatego cotakoza płacz, wyj, spazmuj, my tu zrozumiemy 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2022, 09:36  Cotakoza, Namisa, siesiepy lubią tę wiadomość Cotakoza, Namisa, siesiepy lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyU mnie dziś drugi dzień mierzenia temperatury😁. Wczoraj 36,00 dziś 36,10. Dziś 17 DC. Owulak pozytywny wyszedł mi 13 DC cyklu a 14 DC najprawdopodobniej dopadł mnie ból owulacyjny. I teraz pytanie: czy któraś z was też ma takie niskie temperatury? Czy przy braku owulacji cykle mogą być regularne? Ja mam jak w zegarku 30/31 dni ale jednak te temperatury niskie mnie zastanawiają,niskie jak na czas poowulacyjny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2022, 09:49  Ewiwi lubi tę wiadomość Ewiwi lubi tę wiadomość
- 

Nie chodzi o wysokość temperatury tylko skok. Znam dziewczyny co przed owu mają 35 🤣 jakie miałaś wcześniej przed bólem owulacyjnym?MerryCherry wrote:U mnie dziś drugi dzień mierzenia temperatury😁. Wczoraj 36,00 dziś 36,10. Dziś 17 DC. Owulak pozytywny wyszedł mi 13 DC cyklu a 14 DC najprawdopodobniej dopadł mnie ból owulacyjny. I teraz pytanie: czy któraś z was też ma takie niskie temperatury? Czy przy braku owulacji cykle mogą być regularne? Ja mam jak w zegarku 30/31 dni ale jednak te temperatury niskie mnie zastanawiają.*starania od XI 2021
 *maj 2022 beta 30
 *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
 *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
- 

MerryCherry wrote:U mnie dziś drugi dzień mierzenia temperatury😁. Wczoraj 36,00 dziś 36,10. Dziś 17 DC. Owulak pozytywny wyszedł mi 13 DC cyklu a 14 DC najprawdopodobniej dopadł mnie ból owulacyjny. I teraz pytanie: czy któraś z was też ma takie niskie temperatury? Czy przy braku owulacji cykle mogą być regularne? Ja mam jak w zegarku 30/31 dni ale jednak te temperatury niskie mnie zastanawiają,niskie jak na czas poowulacyjny.
 Gdzie mierzysz temp?
- 
                        nick nieaktualnyNo właśnie nie mierzyłam 😆i teraz sobie wyszukuje problemy a co tam😂. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że fakt...często mam temperaturę nawet poniżej 36,00,więc chyba generalnie szału temperaturowego u mnie nie będzie. A powiedz mi jeszcze jak to jest z zagnieżdżeniem? Temperatura spada czy jest skok?Ewiwi wrote:Nie chodzi o wysokość temperatury tylko skok. Znam dziewczyny co przed owu mają 35 🤣 jakie miałaś wcześniej przed bólem owulacyjnym?
- 
                        nick nieaktualny
- 

Cześć dziewczyny, dziękuję za życzenia urodzinowe!

Cotakoza gratulacje pięknych kresek! Trzymaj sie, mam nadzieje ze emocjonalnie wszystko tez sie wyprostuje 🍀

Ja na razie bede troszkę mniej aktywna, wdrażam nowe suple, czekam na monit 27.12 i tyle. Poza tym raczej próbuje sie dystansować mentalnie od tematu starań i skupić na świętach z rodzinką. Powodzenia dziewczyny, dajemy czadu 💪🏼 Pauli19, Beezi lubią tę wiadomość Pauli19, Beezi lubią tę wiadomość
- 

MerryCherry wrote:Jama ustna😁
 U mnie było tak samo jak mierzyłam w ustach😅
 Ja mam cały czas niska temp ciała, ale właśnie w ustach przed owu było nawet po 34 st z groszem.
 Zaczęłam mierzyć w pochwie i tam mam zawsze najbardziej prawidłową, na każdym termometrze🤷🏽♀️
- 

M94 wrote:Cześć dziewczyny, dziękuję za życzenia urodzinowe!

Cotakoza gratulacje pięknych kresek! Trzymaj sie, mam nadzieje ze emocjonalnie wszystko tez sie wyprostuje 🍀

Ja na razie bede troszkę mniej aktywna, wdrażam nowe suple, czekam na monit 27.12 i tyle. Poza tym raczej próbuje sie dystansować mentalnie od tematu starań i skupić na świętach z rodzinką. Powodzenia dziewczyny, dajemy czadu 💪🏼
 Te święta to dobry czas by wrzucić na luz i odciągnąć głowę od staraniowych myśli!❤️
 Trzymam kciuki za monit!🤞🏽 M94 lubi tę wiadomość M94 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyHmm to jest myśl, ten cykl dokończę w ustach,jakkolwiek to nie brzmi😂. A w następnym lecę z pochwą 😖Bialeekk wrote:U mnie było tak samo jak mierzyłam w ustach😅
 Ja mam cały czas niska temp ciała, ale właśnie w ustach przed owu było nawet po 34 st z groszem.
 Zaczęłam mierzyć w pochwie i tam mam zawsze najbardziej prawidłową, na każdym termometrze🤷🏽♀️
- 

Cotakoza, trzymam kciuki za betę, spodziewam się, że będzie już taka dość dość 😉 ja na takie kreski prawie tydzień czekałam 😁

Namisa, przynosisz ukojenie swoimi wiadomościami ❤️ miło wiedzieć, że nie jest się samemu ze swoimi trudnymi emocjami, i że są osoby, które czują podobnie ❤️ Namisa, Cotakoza lubią tę wiadomość Namisa, Cotakoza lubią tę wiadomość
- 

Sara, super, że się doczekałas!!! Może też sikne na patyka na wywołanie xd Może też sikne na patyka na wywołanie xd Ewiwi lubi tę wiadomość
                                Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka Ewiwi lubi tę wiadomość
                                Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka

1) schudnąć 10kg:
 94 🎉 (3.05)
 93 🎉(29.05)
 92 🎉 (30.07)
 91 🎉 (7.07)
 90? 89? 88? 87? 86? 85?
 2) przyjmować suple
 3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
 1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
 2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹

---
 Późne owulacje
 Karmienie piersią
 PCOS
- 
                        nick nieaktualny
- 

MerryCherry wrote:Nic nie wywołuje miesiączki szybciej niż test ciążowy 😂. Kurde ile razy ja tego doświadczyłam to nie zliczę.
 Taaa ja ostatnio tyle co siknełam na test i @ od razu była 😂🫣 MerryCherry, Sara30 lubią tę wiadomość MerryCherry, Sara30 lubią tę wiadomość
- 

oloska wrote:Cotakoza, trzymam kciuki za betę, spodziewam się, że będzie już taka dość dość 😉 ja na takie kreski prawie tydzień czekałam 😁

Namisa, przynosisz ukojenie swoimi wiadomościami ❤️ miło wiedzieć, że nie jest się samemu ze swoimi trudnymi emocjami, i że są osoby, które czują podobnie ❤️
 Cieszę się 💖 Myślę że większość kobiet czuje podobnie - nawet jeśli stara się dlugo i ciąża to spełnienie marzeń, to przychodzą takie momenty, kiedy dociera do nas skala tego przedsięwzięcia - wraz z jego ogromnymi zaletami, jak i potencjalnymi trudnościami. oloska lubi tę wiadomość oloska lubi tę wiadomość
- 

Ja nie zdążyłam 😂 wyjęłam test z szafki, usiadłam ... A tam 🐵

Przynajmniej testu nie zmarnowałam 

A dzisiaj mamy randeczke ze starym 😁😁😁
 Kupił nasze ulubione piwa a wieczorem ma przywieźć sushi odpalimy jakiś fajny film odpalimy jakiś fajny film
  ChocoMonster, Ewiwi, Anett93, Ona11, .aś., Beezi, Kil, siesiepy, Lipcowa, agentka93 lubią tę wiadomość ChocoMonster, Ewiwi, Anett93, Ona11, .aś., Beezi, Kil, siesiepy, Lipcowa, agentka93 lubią tę wiadomość
- 

Meggi110818 wrote:Wiecie może ile czasu po owulacji na usg jest już widoczne ciałko żółte? 48h czy później? A może wcześniej?
 Też się chętnie dowiem^ Meggi110818 lubi tę wiadomość Meggi110818 lubi tę wiadomość